- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Previše sporo igraš u većini kampaš triba tu još skilla. Uzmi ump45 silencer i deri rush sa scavengerom stopping power i ninja (stim sam ja igra dok sam igro mw2).
'oce li ikada map pack i onaj drugi postati besplatni ? iako neigram igru cesto posebno radi IW-ovog sustava servera volio bih probati cod4 mape a nemislim ulagati u ovu igru. vec je dosta vremena proslo od cod7 i mislim da bi bilo u redu da se omoguci free download prokletih mapa.
Dobro kako bilo,bilo je ajd ipak sam prvo put radio tak neki video pa ako bi mogli mi dati neki bolji program ako je tako los windows movie maker i sljedeci put cu malo pripazit sa skillovima xD

pa nisi loš... ali vidi se da nemas preciznosti jer sa scarom ti treba 10-15metaka da ubijes nekoga...
i nisam ti vidio nijedan knife kill... uglavnom da bi bio dobar igrač moras imat osjećaj za igru a ne kampirat i
kad vidis nekoga moras reflexno reagirat a ne nakon 2-3 sek pucat u njega...

a ja sam mislio da imam loš skill i reflekse.
hahaha... ja sam prije igrao 4-5 sati dnevno mw2 i kad san se privikao imao sam svako 3 4 mape nuke... jednostavno mi je postalo dosadno igrat jer je sve postalo pre lagano... ali sad kad sam opet nakon par tjedana poceo igrat sve mi se pomalo vraca jer kad sam prvi put zaigrao nakon dugo vremena bio sam najveći NOOOB nisam mogao nikog pogodit na malo većoj udaljenosti... a sad opet ownam...
btw.... ako netko zeli s menom igrat quick scope... nek me doda na steamu kao "tsimicx"
Screenshot ukupni kills and deaths u barracsima, ili se nije desilo
ko igra mw2 add me na steam randomchaos2005
Kako smanjiti Ping na mw2 ?????
plz odgovor
potraži po netu za portove koje moraš otvorit u ruteru, pa pogledaj dal se je smanjilo
i također probaj si NAT otvorit na ruteru, isto malo guglaj i budeš pronašao
on proso sve tj na multyplayer do 70 livela kako
da se vratim ja na 1 opet?
da napravim novi acc? help
najlakše ti je uđi u Prestidge mod!!
jer nisam igro ODAVNO -.-
Kako smanjiti Ping na mw2 ?????
plz odgovor
Koristi zicni internet od t-coma.. ;)
ovo je sa xboxa, ali sve je isto ko i na pc-u.
To napravi i lvl1 si ponovno!!!
jesi shvatio?
ja sam jako dobro svatio i hvala ti sto si pomogo
ali gle gdje je problem
http://img854.imageshack.us/i/unledlov.png/
nemam ovog Prestige moda
nista naso :/ ocete mi vi objasnit ak nije problem=)
Ovako:
Ti se nalaziš na 10 prestižu što je najveći na mw2, znači više se nemožeš prestižati.
Ali postoji ovo:
ovo uradi i bit češ ponovo 1 lvl (sve ti se resetira), samo raspitaj se o tome, da ne bi bilo poslije nismo znali!
trazit po netu..sorry sta vas j**** ..sutra pisemo 3 ispita cjelo vikend se ucim ..a
imo rodendan prije nekih mjesec dana igircu nisam intaliro ...posudio frendu on doso
do 70 livela ja zelim sveisponova igrati...
ali hvala ti mnogo
da li postoji nacin da budem 70 level i imam prestige 10 a da ne koristim hackove?? ak mozes maknut foldere da budes rank 1 jel moze tak isto neko meni uplodat te foldere da ja ubacim u svoj mw2 a da ne korstim hack?

kak ne?