Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.197.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
Bernard Huky Hux kaže...

danas sam se iznenadio, čak preko 1000 ljudi dnevno igra MW2 više nego Black opsa, ne mogu vjerovati, a igra je totalno uništena sa rtd lagom, ČITERIMA, a da ne pričam o rtd. čekanju u lobiju minutu da bi na kraju pisalo game lobby closed, pa ti u ponovnu potragu za lobijem!{#}

Odakle ti takve informacije?!

Ovdje se informiraj o točnim statistikama

http://store.steampowered.com/stats/?snr=1_4_4__10

I ako vas muci lag forsirajte da budete HOST (otvorit NAT) i nema spomena lagu.

AMD FANOBY !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 13:40 (bik).
15 godina
neaktivan

e bik baš si bik :P

pa odavde, to što sam rekao vrijedilo je za vikend, ti statsi se refrešaju konstantnih 24 sata. neče uvijek biti isto.

naravno Nat je uvijek open :D

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina

Ne vidim da je ikad bilo oko 1000 igraca dnevno, ta broja je 100X veca.

Što se tice trenutne situacije Black Ops se više igre nego MW2, kad dodjem s posla ja palim BO , jupi jupi.{#}

MW2 mi je dopiz... , godinu dana sam ga igrao.

AMD FANOBY !!
15 godina
neaktivan

HAHA, bik, haha, mi smo se krivo razumjeli, ti si mene krivo razumio...

Ja sam napisao da mw2 je toga dana igralo 1000 ljudi VIŠE nego black opsa....

tu je ta poanta. bitno da smo se sada skužili !

Ko još igra ORIGINALAN MW2 ako netko želi (a ja sa nadam da želi) dodati me na steam: korisnik2

da zaigramo skupa koju partiju tdm-a ili dominacije ili šta već, jer na tom acc. neam frendova (kad mi je to drugi acc. samo sa mw2){#}

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
14 godina
neaktivan

Call of duty modern warfare 2 multiplayer nemam original igu jel iko moze pomoci oko toga problem je pach i krekovi za multiplayer hvala jel mi moze netko linkove poslati bio bi zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 22:42 (neso_hr).

0 0 hvala 0
16 godina
neso_hr kaže...

Call of duty modern warfare 2 multiplayer nemam original igu jel iko moze pomoci oko toga problem je pach i krekovi za multiplayer hvala jel mi moze netko linkove poslati bio bi zahvalan

imaš PM

16 godina

može li mi netko reći ko ima ovaj adsl paket, ima li problema sa igranjem multiplayer igara (npr ove, BO i sličnih)?

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-plus

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

može li mi netko reći ko ima ovaj adsl paket, ima li problema sa igranjem multiplayer igara (npr ove, BO i sličnih)?

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-plus

Mislim da nebi trebao imati problema u igranju sa tom brzinom.

16 godina

thx na odgovoru.

Pokušat ću, pa ako bude zezalo uzet ću brži paket

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ak oce ko kupit mw2 imam ga na stemu nek se javi 15okn :D

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

zna li netko je li Hans Zimmer sam radio na soundtrackovima za mw2 ili mu je netko pomagao i tko?

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

zna li netko je li Hans Zimmer sam radio na soundtrackovima za mw2 ili mu je netko pomagao i tko?

Hans je svirao na mitraljezu dok su ovi plesali, znači imao je pomoć {#}

14 godina
neaktivan

kako otvoriti portove?

nat type mi je strict....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto kolega mi je danas igrao MW2 na stemu kojeg sam mu ja dao, Ja sam prvi vlasnik steama bio. Nikada nisam ni pomislio na neki cheat, a kamoli ga koristio. I tako on igra, i odjedom ga izbaci sa igre i njegov vojnik je lv 70 i ima sva otključana oružja. Kaže da nije ništa koristio, pa me zanima da li je to moguće i zbog čega je to ???

15 godina
neaktivan

Vjerojatno ti je kolega ušao u modani lobby. To ti je nekada bilo moguče sa MW2 Liberationom,, mislim i sada je samo šta je sada detected.

Šta ćeš, čiteri haraju na mw2...

16 godina
Nije detected. EAM + PSE još uvijek radi. Meni MW2 dojadio pa sam BoxESPo dok me nisu banali...
2.000 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Nije detected. EAM + PSE još uvijek radi. Meni MW2 dojadio pa sam BoxESPo dok me nisu banali...

Što je to EAM i PSE?

mene pak su banali jer sa forsiro hosta xD, no kupio sam si novi mw2 acc i to za jako jako smiješnu cijenu (za dvije sijalice u boji) XD

Sad sam pametniji, ne haxam več godinu dana, to mi je bilo odvikavanje, ali kvragu kad čitera ima i previše, baš ti ubiju zanimaciju za igru.

14 godina
neaktivan

Kako smanjiti Ping na mw2 ????? 

plz odgovor

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam veliki obožavatelj Call of Duty Modern Warfare 2 i igram ga prek aiw-neta i napravio sam javni server zove se HD Isnipe S&D ali imam jedan problem kada pokrenem server sve radi super uđu dva igrača ping naraste preko 200 i počne lagaaaatt testirao sam ruter i sve radi super ali sad neznam šta da napravim da mi server radi normalno kao i ostalim ljudima neki kažu nabavi program ali neznam koji........???? {#}

1 1 hvala 0
15 godina
BlackFox079 kaže...

Ja sam veliki obožavatelj Call of Duty Modern Warfare 2 i igram ga prek aiw-neta i napravio sam javni server zove se HD Isnipe S&D ali imam jedan problem kada pokrenem server sve radi super uđu dva igrača ping naraste preko 200 i počne lagaaaatt testirao sam ruter i sve radi super ali sad neznam šta da napravim da mi server radi normalno kao i ostalim ljudima neki kažu nabavi program ali neznam koji........???? {#}

Ok, da si veliki obazavatelj onda bi kupio org.

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
BlackFox079 kaže...

Di se nalazi taj server?

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
neaktivan

bravo, da si velikii obožavatelj kupio bi original, i naravno nemožeš imati servera sa ovom brzinom koja je dostupna večini hrvata.

Zato uzmi najmanje 20 mb brzinu ili zaboravi te gluposti sa homehostom!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 22:28 (Bernard Huky Hux).
14 godina
neaktivan

server se nalazi na listi aiw-neta samo što nije pokrenut jer velik je ping ii puno laga iimam brzinu od 54 mb aaa što se tiče orginala imam ga i jesam veliki obožavatelj a presto sam igrat org jer ima više hakera nego na aiw-netu......ali molim vas ako kako možete pomoć bio bih vam prezahvalan........{#}

0 0 hvala 0
16 godina
ROFL... 54mbps je najveca teoretska brzina prijenosa tvoje mrezne kartice. hint : speedtest.net
14 godina
neaktivan

molim vas bilo ko????

0 0 hvala 0
16 godina

Nista nemozes napravit u vezi toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bok ljudi evo bas danas sam napravio svoj cod mw 2 video kak killam imam 12 godina pa onda mi slobodno napisite svoje misljenje o mom videu :)

0 0 hvala 0
16 godina

1. Movie maker suxa.

2. Nikakav poseban skill.

3. Muzika suxa.

4. Jel ti to igraš na jako, jako niskoj rezoluciji!? (Velki pokazivači za metke)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 22:35 (8ax).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

a znm snimo sam kod frenda pa ono nije nekaj ali trebo sam doma pa bi bilo bolje :D

0 0 hvala 0
15 godina

ima lošu grafu

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice