Iskreno ovu djecu koja oće da im se poklanja bi odma maknuo sa foruma ..
Znam da se nesmije o piratstvu ali upisite u url bar neogeneration.net/keys , have fun ;)
Nebi dao/prodao svoj black ops nikada :D jednom sam čak i mislio, ali sada nikako...
jel ima jos netko bug da nemoze biti prestige lvl?
Meni stalno nakon svake runde se popuni bar do kraja ali nece se upgrejdat za lvl
jel ima jos netko bug da nemoze biti prestige lvl?
Meni stalno nakon svake runde se popuni bar do kraja ali nece se upgrejdat za lvl
Dosta laga online servis, ja ne mogu spremiti klase.
Igra li jos netko multi? Ajde imate neki domaci server di igrate ili ekipu?
pozz kako se vama vrti igra meni steka a mislim da mi je dosta jak komp.. do cega bi mogao biti problem evo moj pc.
CPU: AMD athlon64X2 dual 6000+ 3000Ghz
MB: Gigabyte MA790X-DS4
VGA: ATI Radeon 4870,512MB HDTV
RAM: DDR 2GB X2 (1066Mhz) buffalo FireStix
NAPA: Chiftec 750W, Turbo series
HDD: Seagate 500 i 640GB (7200.11)
CASE:Thermaltake VE7000BWS SupranoDX
DVD: RW Pioneer DVR-115DBK
MOUSE+KEY.: Logitech MX3200 laser
MON: SAMSUNG SyncMaster T220 22" 2ms
Rating: 5.9
OS. win 7 ultimate 64bit
Možda zato što je dual core,imao sam taj procesor prije i igra je radila katastrofa.
znaci nis dok ne kupim nesto jace a to znaci nikad ::(((
Trebalo bi se i na dualcu vrtit fino, ja sam sa E3300@3.3GHz + HD6850@950/1.125MHz gurao bez problema. Lagg se događa zato što je igra neoptimizirana.
jel mi mozete kako pomoci sa cod bo mp...uvjek kad odem na multiplayer kaze mi ovo : The Call Of Duty server is not available now. Please try agan later or visit visit http://www.callofduty.com/blackops/status for updates. molim vas pomozite!
jel mi mozete kako pomoci sa cod bo mp...uvjek kad odem na multiplayer kaze mi ovo : The Call Of Duty server is not available now. Please try agan later or visit visit http://www.callofduty.com/blackops/status for updates. molim vas pomozite!
Imas li original igru? Ako nemas eto to razloga.
Kupio sam u Bosni za 20 kuna i ima 2 CD-a...Sad nezz jel orginalno...ali ako nije jel mogu nesto ucinit?
piratka .. da možeš kupit key :)
moze mala pomoc...kolko bi trebo imat otprilike FPSa na black opsu MP sa ATI radeon HD 6870 na 23incha DELL,reza 1920x1080 ?
Procesor? Igra nije najbolje optimizirana, no na nekom Quadu i sa HD6870 te 4GB radne memorije bi mogao fino igrati, vjerujem lock@60fps.
zelim prijatelju instalirat black ops!i izbaci mi ovo prilikom instalacije!Igrica je original.
reko mi jw u temi koju sam otvorio da skinem sa steam-a ali kako?sad instaliravam steam!moze hitnaaa pomoc?
update!
update!
moze li neko odgovoriti!
ma sta je to moguce da niko nezna?
zelim prijatelju instalirat black ops!i izbaci mi ovo prilikom instalacije!Igrica je original.
reko mi jw u temi koju sam otvorio da skinem sa steam-a ali kako?sad instaliravam steam!moze hitnaaa pomoc?
update!
Što ti izbaci?
Spamanje porukama neće ti pomoć i nije pristojo. Jesi li malo proguglao?
Otvori steam i nadji tu igru i downloadaj je... Neznam što ti je problem.
Imam proc e6420,2 gb rama i grafu 7750 sa 1 gb ddr5 memorije....
Igram na 1440x900 rezoluciji i steka mi,kad smanjim postavke i kad stavim na najnizu rezoluciju igra mi i dalje steka, igram crysis 2 i igram na very high bez lagga,je li mozda do drivera?
http://steamcommunity.com/id/mtoljan/screenshot/650995607964077441/?tab=public
strava koliko sam ga odigrao.
Imam proc e6420,2 gb rama i grafu 7750 sa 1 gb ddr5 memorije....
Igram na 1440x900 rezoluciji i steka mi,kad smanjim postavke i kad stavim na najnizu rezoluciju igra mi i dalje steka, igram crysis 2 i igram na very high bez lagga,je li mozda do drivera?
Radi procesora ti šteka jer je slabo optimizirana igra.
Ne znam dal je to radi uskorog izlaska bo2-ke ali serveri su prepuni.
evo dajem 2 org cod4 keya za cod black ops molim vas hitnoooooooooooooooooooooooooooo
Ako neko prodaje black ops neka mi se javi na PP Hvala :D
EDIT: Kupljeno
Kupio sam Black Ops cd key, ali rusku verziju. I evo upravo mi se skinula igrica i idem igrati, kad ono na ruski.
Kako da promjenim jezik na eng? Znam da se može, samo kako?
Kupio sam Black Ops cd key, ali rusku verziju. I evo upravo mi se skinula igrica i idem igrati, kad ono na ruski.
Kako da promjenim jezik na eng? Znam da se može, samo kako?
Mene zanima ista stvar al meni kad pokrenem igru dode EXE_CANNOT_FIND_ZONE kako to fixat.. trazim po yt-u al nemg nac nis.. a kad nadjem linkovi nerade.. :=?