Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.009.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Upravo sam frknuo svoj Black Ops, za istu lovu za koju sam i kupio. :) woohoo!

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e dns sam uzel black ops za ps3 jer sam za pc prodal i mogu rec da ne lagga uopce nit se ne freeza (mnogi su rekli da je na ps3 ista stvar kao i na pc) !!
evo ovako igro sam malo prije na NUKETOWN sa granade lancher i mogu rec da mi je ovo prvi put u zivotu da mi se svidio gl predobro jbt puknem bzv i ubim 2-3 lika ,a svi zivcane i will report you i te gluposti uglavnom predobro je bilo score 39-4 (a inace kad sam igro u mw2 sa gl mi je uvek bio u minusu zbog tog sam ga mrzil)!!!!!{#}

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi imate li još laga.? Sinoć je lagalo kao ludo. Lagani lag napočetku, lag kad netko iznenada protrči pored tebe, a ti ga pokušaš uviti croz iron sights itd....... Nešto sam čitao na službenom forumu da je fix za lag pogodio sam AMD-ov tabor.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Danny_HR kaže...

e sad kad se udruze activision i ea, onda ces morat imat black ops da bi igrao battlefield. pa ces ti onda vidjet.. reci ces: joka daj mi prodaj black ops da bi mogo igrat battlefield, ali ja ti necu dati!!! hehe!!

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Danny_HR kaže...

e sad kad se udruze activision i ea, onda ces morat imat black ops da bi igrao battlefield. pa ces ti onda vidjet.. reci ces: joka daj mi prodaj black ops da bi mogo igrat battlefield, ali ja ti necu dati!!! hehe!!

HAHAHAHAH {#}

haris771 (eu) LOL account
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Danny_HR kaže...

:)

If I have to move up in a building, I choose the elevator over the escalator. Because one time I was riding the escalator and I tripped. I fell down the stairs for an hour and a half.
17 godina
neaktivan

Jedno pitanje u vezi ugovora.

Ovako, budući da danas mislim uzeti ugovor gdje se sa prvom submašinkom mora naredatai 25 killova, da li taj ugovor istječe ako ja u prvom meču ne ostvarim taj score? Pitam zato jer se zna desiti da uđem u meč koji je već pri kraju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pise ti lijepo kad uzmes contract koliko imas vremena, nesto u stilu 40minutes of gameplay, samo treba citati

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Pise ti lijepo kad uzmes contract koliko imas vremena, nesto u stilu 40minutes of gameplay, samo treba citati

decki ja bih htio kupit cod bo key...nema veze da je ruski..??

15 godina
MegaMass 2000 kaže...

Jedno pitanje u vezi ugovora.

Ovako, budući da danas mislim uzeti ugovor gdje se sa prvom submašinkom mora naredatai 25 killova, da li taj ugovor istječe ako ja u prvom meču ne ostvarim taj score? Pitam zato jer se zna desiti da uđem u meč koji je već pri kraju.

Ne. Moze u 3-4 meca ako ne stignes u prvom. Sve ti kako kaze covjek pise pod ugovorima. I uvjek se vrjeme ako pise racuna u gameplayu.

Znaci ako imas sat vremena za izvrsavanje to je sigurno 4-7 meceva zavisi kojeg moda.

Te ne moras odmah izvrsiti. U biti ugovori su ovakvi po mom misljenju. Prelaki ili preteski.

Npr 15 killova u 40 min, 25 kill sa mp5, 3 headshota Prelagano... No onda imas npr 75 killova sa dragunov u 40 min, ne znam koliko hedshotova sa shotgunom... Dosta zeznuto za izvrsit.

No sto je tezi ugovor puno vise para dobijes, a za najteze dosta i xp-a. Tako da se isplati raditi ugovore stalno. Plus imas challenge za njih te dobijas za odredeni broj izvrsenih ugovora xp.

Npr ja sam danas za 50-ti ugovor dobio 10000 xp-a.

http://tridizajn.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 13:01 (thechosenfreak).
15 godina
neaktivan

e kak stavit da se vidi u favorites bug server dodal ga ali ga ne vidim kad ga ocu kao dodat ponovo kaze mi da je vec dodan u favorite ali ko je dodan kad ga jane vidim?? moze ko pomoc?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

e kak stavit da se vidi u favorites bug server dodal ga ali ga ne vidim kad ga ocu kao dodat ponovo kaze mi da je vec dodan u favorite ali ko je dodan kad ga jane vidim?? moze ko pomoc?

To se i meni desilo. Dodaji ga dok ga ne vidiš. Ne obaziri se na obavijest da si ga već dodao. Ja sam ga dva puta morao dodati da ga vidim u favoritima.

15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
geek_boy1 kaže...

To se i meni desilo. Dodaji ga dok ga ne vidiš. Ne obaziri se na obavijest da si ga već dodao. Ja sam ga dva puta morao dodati da ga vidim u favoritima.

hvala sad je proradilo stavil sam da ne prikazuje hardcore i odma ga je naso :))

16 godina
neaktivan

Nakon ovoga što viđam u ovoj igri mislim da slobodno mogu reći da me više ništa u gaming svijetu nemože iznenaditi. Kupio sam igru u srijedu, igrao nešto sitno, u četvrak došao patch i ništa mi nije popravio. I danas čitam na forumu od black ops-a da ako povečam detalje i anisotropic pa igra prestaje lagati toliko, i stvarno. Igrao sam cijelo popodne na max detaljima i anisotropic i igra nema freeza niti vanzemaljskih lagova. Šta reći nego da je ova igra puna "iznenađenja".

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koliko vrijedi polovni sa bookletima za ps3

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sura ili prkosutra napokon kupujem BO, samo da u algoritam stigne ta nova pošiljka :D

P.S. Trebala je stić već dns :(

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ljudi jel vama oce otvorit stranicu od treyarcha tj ovu stranicu    

http://www.treyarch.com/ cekam po 10 min da je otvori al se nis ne desava ostalo mi sve dobro otvara

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

ljudi jel vama oce otvorit stranicu od treyarcha tj ovu stranicu    

http://www.treyarch.com/ cekam po 10 min da je otvori al se nis ne desava ostalo mi sve dobro otvara

poslije mi ovo izbaci An error occurred while processing your request.

Reference #97.172c3bc3.1292957785.d10e0e5

15 godina
neaktivan

decki..gdje bih mogao kupiti cd key..i moguce da je ruski..a imam samo 14 gdo...a placanje je vecinom preko banke...??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo prije mi se nešto ćudno desilo na serveru. Uglavnom, usred meča mi se je pojavila poruka da sam isključen sa Steama tj. da mi je veza pukla. E sad, ja sam komotno vidio listu svojih prijatelja, vidio ostale servere itd.... O čemu se radi? Da li se to stalno dešava ili što?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Malo prije mi se nešto ćudno desilo na serveru. Uglavnom, usred meča mi se je pojavila poruka da sam isključen sa Steama tj. da mi je veza pukla. E sad, ja sam komotno vidio listu svojih prijatelja, vidio ostale servere itd.... O čemu se radi? Da li se to stalno dešava ili što?

dok sam imo na pc black ops dogadalo mi se svaki drugi put nezz jel do igre ili steama al mislim da je igra kriva jer steam uvijek radi kad veza "pukne"!!

15 godina
Tommy_123 kaže...

decki..gdje bih mogao kupiti cd key..i moguce da je ruski..a imam samo 14 gdo...a placanje je vecinom preko banke...??

Imas 14 god? Igraje je predviđena za 18+ god, sram te bilo.

14 godina
Nek se gone u pm,evo prije 10 minuta sam napravio kill sa sjekirom preko mape i sfreeza mi se igra,zblokira,ode u kur*c.Oće mi to sad bit u theateru ili ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

base host 

http://www.base-host.com.hr/103-call-of-duty-black-ops-ruska-verzija.html

ja upravo naručio samo pročitaj upozorenje postoji mogućnost da ti banaju key sa steam  zato što key nije namijenjen našem tržištu pa ti sad kako hoćeš ne treba ti kartica možeš u banki platiti sretno 

15 godina
neaktivan

..meni igra apsolutno ni malo ne lagga,al zato mi se malo malo zaledi slika i moram izac s ctrl+alt+delete..poludit cu vise..{#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo upravo zavrsio single player weee mogu rec da je malo duza od mw 2 u pocetkuz mi je single laggao poslije kad sam updateo islo ko po loju:)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dečki kad vam bude dosta svih usranih problema s BO, dođite na BC2 i uzivajte u bezbrižnom igru bez zamaranja s glupostima.

Moj PC  
5 10 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja nemam problema, a uzivam u obje?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

evo upravo zavrsio single player weee mogu rec da je malo duza od mw 2 u pocetkuz mi je single laggao poslije kad sam updateo islo ko po loju:)))

Ovo će možda biti prvi CoD SP koji ne ću završiti. Sigurno prvi koji nisam prošao u komadu već s pauzama od 2-3 tjedna između misija. Jednostavno mi je tolko dosadan.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
14 godina

Hahhahaha bio sam ja tad. Najvjerovatnije će ti ostati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice