Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.009.113
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
naxeem kaže...
ranko091 kaže...
wolfen kaže...

Ozbiljno igranje? Oksimoron!

kad to tako napišeš, stvarno smiješno zvuči da neka osoba igranje shvati ozbiljno... lijepo napisano... :)

Igranje video igara, igara na ploči, na travi, poker automatu - svejedno je. Jednako su ozbiljne stvari, tj. onoliko koliko ih shvaćaš ozbiljno.

e kad dođeš do "ozbiljnog" stadija, onda se to zove ovisnost. igra prvotno služi za zabavu i razonodu, a čim se pređe granica to više nije to...

15 godina
ranko091 kaže...
naxeem kaže...
ranko091 kaže...
wolfen kaže...

kad to tako napišeš, stvarno smiješno zvuči da neka osoba igranje shvati ozbiljno... lijepo napisano... :)

Igranje video igara, igara na ploči, na travi, poker automatu - svejedno je. Jednako su ozbiljne stvari, tj. onoliko koliko ih shvaćaš ozbiljno.

e kad dođeš do "ozbiljnog" stadija, onda se to zove ovisnost. igra prvotno služi za zabavu i razonodu, a čim se pređe granica to više nije to...

Svaki si postavlja svoje granice. Netko se zabavlja,netko ozbiljno igra, a netko zivi od toga.

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
naxeem kaže...
ranko091 kaže...
wolfen kaže...

Koliko god je važno tebi gledati utakmicu Hajduk - Dinamo, toliko je meni važan CoD HC S&D meč. Više - manje, zbog druženja s ljudima i natjecateljskog duha, samo što za razliku od gledatelja nogometa, utječem na ishod, ali nisam ni preplaćen :(

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina

Eeeh baš sam si sredio Sleight of Hand PRO I Hardline PRO, jošsamo marathon pro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Preloše...danas eto, treći put zaredom usred igre zacrni se ekran...jedini izlaz je ctrl-alt-delete...i tri puta se dogodilo na BUG serveru...wtf...

Svaku večer kad pokušam igrati...connection interrupted, i gubim match XP. Jako loše...

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Preloše...danas eto, treći put zaredom usred igre zacrni se ekran...jedini izlaz je ctrl-alt-delete...i tri puta se dogodilo na BUG serveru...wtf...

Svaku večer kad pokušam igrati...connection interrupted, i gubim match XP. Jako loše...

meni se isto samo zacrni ekran al nece delat ctrl-alt-del neg moram restart racunalo!!!!{#}

15 godina
neaktivan

kolike su sanse da patch stigne sutra?

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

kolike su sanse da patch stigne sutra?

Imas na slici broj od Vidovitog Milana{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koliko god je važno tebi gledati utakmicu Hajduk - Dinamo, toliko je meni važan CoD HC S&D meč. Više - manje, zbog druženja s ljudima i natjecateljskog duha, samo što za razliku od gledatelja nogometa, utječem na ishod, ali nisam ni preplaćen :(

e jesi me našo za nogomet... a ja pogledao zadnju tekmu pred 5 godina. :)

nego ovo šta sam zaboldao je ok... ali neki se prepiru šta je bolje barebone ili s&d, HC ili normal... i onda još idu u krajnost. Djecu donekle razumijem u tome, ali kad netko tko nije dijete počne igru shvaćat preosobno, e taj dio mi smeta. i onda se tu prepucavaju po forumu bezveze. A u igri da ne pričam... samo se vrijeđa...

16 godina
neaktivan

jel zna neko jel bi mi moj problem rjesilo instaliranje win 7 jer planiram preci ali dodatan motiv za ubrzanje prelaska bi mi bio potvrdan odgovor

moj problem je da svaki put kad upalim steam mi zeli instalirat directx i onda javi error da to sto se zeli instalirat da nema win xp logo , instalacija faila, igra se pokrene, ocu loadat prvu misiju i onda se sve zblokira i moram resetirat

isto je u mp, tj kad se loada mapa

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 17:12 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Tutorial On How-To Record 1080 In Black Ops Theater Mode (PC)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

slobodno idi i napravi cistu instalaciju windowsa 7 x64 i trebalo bi sve raditi normalno ocito je da ti se nesto poremetilo!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

meni se od danas opet sve smrzava.. izgleda da nisi jedini...

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

ima li neko mozda link di su saveovi za sp?

xfire:toni0106
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

ovaj lag me totalno odvlaci od igre, patch dodji mi.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Ode 300 kn u vodu... Bolje da se ispircaju kao i za MW2.

Prosle godine je bila ista situacija, dobili neduzni ljudi vac ban na MW2.

Jucer lijepo dobio Vac Ban na Black Opsu, prvo mislio serveri su pali ali pitao sam par friendova kazu da je u redu i da bi mi nakon par sati pisali Banned on secured servers {#}. Kontaktirao steam nista ne odgovaraju, sute ko {#}

Sta da radim? Naravni nisam koristio nikakve hackove, koristio sam neki tool Lag Fix ali nemislim da sam zbog toga dobio BAN {#}

(FRIEND): Prvo računalo sam dobio kad sam imao 9 godina..promijenio sliku na desktopu i izgasio ga...sljedece jutro pao sistem i win pao [ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1378699 ]
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
moderator
HellRaz0r kaže...

Jucer lijepo dobio Vac Ban na Black Opsu, prvo mislio serveri su pali ali pitao sam par friendova kazu da je u redu i da bi mi nakon par sati pisali Banned on secured servers {#}. Kontaktirao steam nista ne odgovaraju, sute ko {#}

Sta da radim? Naravni nisam koristio nikakve hackove, koristio sam neki tool Lag Fix ali nemislim da sam zbog toga dobio BAN {#}

Sigurno nisi dobio ban zato što ti legga igra....vrlo vjerojatno taj tool za lag,il neki slični programi...

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran

Sta da radim, kako da im objasnim situaciju?

(FRIEND): Prvo računalo sam dobio kad sam imao 9 godina..promijenio sliku na desktopu i izgasio ga...sljedece jutro pao sistem i win pao [ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1378699 ]
15 godina

upravo presao Cod Sp,i tuzan sam igra je fenomenalna,,od grafike do igrivosti ja nisam imao lagga u igri,,

ali moram priznati da je pirat

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 23:11 (tpg).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

upravo presao Cop Sp,i tuzan sam igra je fenomenalna,,od grafike do igrivosti ja nisam imao lagga u igri,,

ali moram priznati da je pirat

zasto si tuzan?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina

sto sam ga brzo presao,,jos bi igrao..al da nije ispocetka

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
tpg kaže...

igraj zombiče

kad jednom dobis vac-a nema povratka. Inace suport-u treba oko 24 sata da odgovori (imao sam suport ticket).

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 23:13 (null).
15 godina
null kaže...
tpg kaže...

igraj zombiče

hahahha,,igram,,al moracu ispocetka prelaziti,inace sam veliki fan coda

17 godina
neaktivan
HellRaz0r kaže...

Lažeš :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina

bolje da si meni dao igru ja nebi dobio ban :-)

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran

Da sam znao da cu dobit dao bi ti LOL. Barem bi nekoga usrecio.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
protjeran

@naxeem K/D mi je ~0.86, haxam sve u 16 :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:10 (HellRaz0r).
17 godina
neaktivan

Tebi nije ovo prvi put da si popushio VAC ban, sumnjiv si.{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
moderator
HellRaz0r kaže...

@naxeem K/D mi je ~0.86, haxam sve u 16 :D

A kakve si sve programe koristio?(osim wh i aimbota{#})

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:11 (pirat).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice