Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.009.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
toxic kaže...

Ma daj ajde i daj mu pusku i svu opremu pa cemo vidjet da li ce se necujno kretat sa svojih 50 kila sa mokrim krevetom..

Daj jbte a hard core nije za djecu?? uzmem jednostavno strojncu i cao daci samo rokam bezveze i padaju ko kisa.. pa jucer sam na hcu imao 25 - 0 - 5 omfg, oso sam for fun uzo strojnicu i rock n roll, doduse oso sam na unranked server jer sam iso for fun. Ja bih reko da je hc za tetkice di ti je bitan samo fire rate puske nis drugo i skempas se i bok.

Barebone je druga stvar, di ti nece svi letjet ko budale di ima pun norc brainera, dodite tamo i pokazite sta znate i tocka. A najbolje od svega vecinom necu reci 100% ali 90% tamo igraca je sta su igrali ozbiljno klanski bilo koji od cod-ova ili css.. Tako da je Barebone mod za MUŠKARCE a sve ostalo pogotovo HC za tetkice. EOD o tome sta je i sta nije za tetkice i muskarce..

Neznam kakav je taj Barebone niti sta je to,ali znam da je HC jako dobar i jako realistican,zamisli da ti hodas negdje i metak te pogodi u ruku ili nogu? Sta ces samo "stenjat" ko u normalnom modu i nakon par sec hodas ko da si se ponovo rodio? + ona sva oprema na tebi i te gluposti da te stvarno otezavaju i opterecuju misice?

Mozda ti mislis da je za tetkice jer stvarno ima no brain ekipa kajj uzmu strojnicu i sam hodaju i abusaju to sto je 1 metak =death ,ali mod sam po sebi je odlican.

Anyway CoD nije za team work ,to je sam ko ima vise killova i slicno.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
Fake_Alert kaže...
toxic kaže...

Ma daj ajde i daj mu pusku i svu opremu pa cemo vidjet da li ce se necujno kretat sa svojih 50 kila sa mokrim krevetom..

Daj jbte a hard core nije za djecu?? uzmem jednostavno strojncu i cao daci samo rokam bezveze i padaju ko kisa.. pa jucer sam na hcu imao 25 - 0 - 5 omfg, oso sam for fun uzo strojnicu i rock n roll, doduse oso sam na unranked server jer sam iso for fun. Ja bih reko da je hc za tetkice di ti je bitan samo fire rate puske nis drugo i skempas se i bok.

Barebone je druga stvar, di ti nece svi letjet ko budale di ima pun norc brainera, dodite tamo i pokazite sta znate i tocka. A najbolje od svega vecinom necu reci 100% ali 90% tamo igraca je sta su igrali ozbiljno klanski bilo koji od cod-ova ili css.. Tako da je Barebone mod za MUŠKARCE a sve ostalo pogotovo HC za tetkice. EOD o tome sta je i sta nije za tetkice i muskarce..

Neznam kakav je taj Barebone niti sta je to,ali znam da je HC jako dobar i jako realistican,zamisli da ti hodas negdje i metak te pogodi u ruku ili nogu? Sta ces samo "stenjat" ko u normalnom modu i nakon par sec hodas ko da si se ponovo rodio? + ona sva oprema na tebi i te gluposti da te stvarno otezavaju i opterecuju misice?

Mozda ti mislis da je za tetkice jer stvarno ima no brain ekipa kajj uzmu strojnicu i sam hodaju i abusaju to sto je 1 metak =death ,ali mod sam po sebi je odlican.

Anyway CoD nije za team work ,to je sam ko ima vise killova i slicno.

NHF, ali onda pojma nemaš o CoD-u niti slicnim igrama..A ocigledno nisi nikad niti igro klanski pa neznas sta to znaci team work..

Nemam nis protiv HC-a ali posto ga nexeem uzdize (i misli da je on pravi muskarac jer igra hc a ostali su klanci kak bi on to reko)reko sam i kako hc moze biti glup mod.. a ovo di sam ja reko da je barebone za muskarce je bio samo obicno ismijavnje

Mah sta se ja uopce trudim CoD je vama vecini samo jedan igra u prolazu koju ce igrat samo da produ sp i budu najveci rang u igri i to je to.. Naravno da onda takvi neznaju sta je to team work, sta je to igrat ozbiljnu igru di nema trcanja bez glave ili kempanja na jednom mjestu dok neko ne dode da ga mozes koknut

Ja igru ne prestajem igrat ako vidim da ima potencijala, igram ju ozbiljno, prozivljavam je i igram je klanski kao sta jos uvijek radim u cod 4 koji nazalost pomalo ali sigurno izumire..

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 10:18 (toxic).
15 godina
neaktivan

Ako je vjerovati moderatorima,HC je za p*ckice i papke,a normal za djecu i tetkice,znači naxeem i danny nam očeju da kažeju da je barebones za prave muškarce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 10:21 (Timon).

0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

NHF, ali onda pojma nemaš o CoD-u niti slicnim igrama..A ocigledno nisi nikad niti igro klanski pa neznas sta to znaci team work..

Nemam nis protiv HC-a ali posto ga nexeem uzdize (i misli da je on pravi muskarac jer igra hc a ostali su klanci kak bi on to reko)reko sam i kako hc moze biti glup mod.. a ovo di sam ja reko da je barebone za muskarce je bio samo obicno ismijavnje

Mah sta se ja uopce trudim CoD je vama vecini samo jedan igra u prolazu koju ce igrat samo da produ sp i budu najveci rang u igri i to je to.. Naravno da onda takvi neznaju sta je to team work, sta je to igrat ozbiljnu igru di nema trcanja bez glave ili kempanja na jednom mjestu dok neko ne dode da ga mozes koknut

Ja igru ne prestajem igrat ako vidim da ima potencijala, igram ju ozbiljno, prozivljavam je i igram je klanski kao sta jos uvijek radim u cod 4 koji nazalost pomalo ali sigurno izumire..

NHF i za tebe,ali buraz,ja nisam nigdje spominjao klansi team work,bio sam u milijun klanova,od TGC-a koji je community za sve i svatsta do Royal-a Index HR i slicno(cod 4)

Ja sam konkretno mislio za team work na nekom public serveru,klan je nesto sasvim drugo.{#}

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 10:28 (Fake_Alert).
16 godina

Fora video

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

šta vam je to ozbiljno igranje? jeli moguće negdje igrat multy BO a da zaradiš neki novac ako si najbolji?

igrao sam malo cod4 promode,HC ili tako nešto(S&D) i znam da je tamo nemoguće igrat...znaju svaki kutak...pucaju na neviđenu...refleksi su im super brzi..kampanje ništa ne pomaže...

sad neznam koliku ulogu u svemu imaju veličina monitora i miš,ili možda neki i varaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

šta vam je to ozbiljno igranje? jeli moguće negdje igrat multy BO a da zaradiš neki novac ako si najbolji?

igrao sam malo cod4 promode,HC ili tako nešto(S&D) i znam da je tamo nemoguće igrat...znaju svaki kutak...pucaju na neviđenu...refleksi su im super brzi..kampanje ništa ne pomaže...

sad neznam koliku ulogu u svemu imaju veličina monitora i miš,ili možda neki i varaju

Dugo godisnje iskustvo,to ti je tako kad igras non stop cod,znas svaki put gdje tko moze zakempat i biti jer tog imas na pretek u public serverima.

17 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...
M4X kaže...

Dugo godisnje iskustvo,to ti je tako kad igras non stop cod,znas svaki put gdje tko moze zakempat i biti jer tog imas na pretek u public serverima.

a snajper je najgori u cod4...za njega trebaju najbolji refleksi u preciznosti,kretnjama itd.

neznam sad kako je u BO na HC i S&D,u cod4 nema ni mjesta na kojima možeš kempat

17 godina
Fake_Alert kaže...
toxic kaže...

NHF i za tebe,ali buraz,ja nisam nigdje spominjao klansi team work,bio sam u milijun klanova,od TGC-a koji je community za sve i svatsta do Royal-a Index HR i slicno(cod 4)

Ja sam konkretno mislio za team work na nekom public serveru,klan je nesto sasvim drugo.{#}

kako god okrenes, igras li team deatmatch, za pobjedu je bitna igra cijelog tima ne samo pojedinca iako ima iznimaka

ffa je mod o kojem ti pricas.

hq ili dem ili sab ne moze pobjedit samo 1 igrac iako ima 100 killova po mapi takoder i ctf , s&d je pravi team work pogotov klanski ali i na publicu tako da si u krivu kako god okrenes..

Ne ja ne zelim reci da sam ja pro nisam niti blizu niti cu ikad biti pro. ali godinama od coda 1 igram na visokom nivou, karikiram imam preko 2000h s&d clanbase warova u cod 4, znaci ovo nisu sati nabijani na publicu ili negdje(ne nisam igrao academy ,preinvite, invite jer sam presto bio igrat ozbiljno 1 godinu, kad sam se vratio odigro sam nekoliko academy i preinvite matcheva).. i jos uvijek sam daleko ispod pro-a, ali to mi daje pravo da odgovrim ovako nekom poput tebe sta kaze da CoD nije teamplay igra..

ma daj covjece prestani pricat nebuloze..

takoder nisam jedan od onih sta kaze da je hc, barebones ili normal mode za piccc ili muskarce(ono sta sam napisao je bilo cisto podhebavanje tj ismijavanje)...

Ali iznosim misljnje da ako ljudi zaista zele vidjeti koliko mogu i znaju.. borbom prsa o prsa lijepo barebones on i ciljaj se. vidi koliko znas kolko neznas..

barebones , imas tdm ffa znaci sve iste modove samo nema pomagala, jako jednsotavno.... ja volim osobno odigrat sve i svasta, ali barebones mi daje do znanja da vidim koliko sam ja to dobar koliko nisam dobar..

Kad si vec spomenuo Royal recimo sa kojom si ekipicom igro da vidim jel to fejk ili real royal iz doba kad su jos neki norc znali(ostali sta si nabrojo su ocito predmet sprdnje)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 11:20 (toxic).
16 godina
neaktivan
Call of Duty Black Ops

hej ljudi ja sam imao užasne probleme sa ovom igrom

igra krene sve fino na high i 1024x768 rezoluciji pa onda prva misija odmah kada napravim samo jedan korak počne štekati jako

to sam riješio tako što sam skinuo najnovije drajvere za grafičku kod mene je Ati mislim da su drajveri bili oni 10.10

i sada uredno radi sve na high rezolucija 1024x768

eto tako nadam se da sam pomogao nekome sa ovakvim problemima

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 12:08 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

kako god okrenes, igras li team deatmatch, za pobjedu je bitna igra cijelog tima ne samo pojedinca iako ima iznimaka

ffa je mod o kojem ti pricas.

hq ili dem ili sab ne moze pobjedit samo 1 igrac iako ima 100 killova po mapi takoder i ctf , s&d je pravi team work pogotov klanski ali i na publicu tako da si u krivu kako god okrenes..

Ne ja ne zelim reci da sam ja pro nisam niti blizu niti cu ikad biti pro. ali godinama od coda 1 igram na visokom nivou, karikiram imam preko 2000h s&d clanbase warova u cod 4, znaci ovo nisu sati nabijani na publicu ili negdje(ne nisam igrao academy ,preinvite, invite jer sam presto bio igrat ozbiljno 1 godinu, kad sam se vratio odigro sam nekoliko academy i preinvite matcheva).. i jos uvijek sam daleko ispod pro-a, ali to mi daje pravo da odgovrim ovako nekom poput tebe sta kaze da CoD nije teamplay igra..

ma daj covjece prestani pricat nebuloze..

takoder nisam jedan od onih sta kaze da je hc, barebones ili normal mode za piccc ili muskarce(ono sta sam napisao je bilo cisto podhebavanje tj ismijavanje)...

Ali iznosim misljnje da ako ljudi zaista zele vidjeti koliko mogu i znaju.. borbom prsa o prsa lijepo barebones on i ciljaj se. vidi koliko znas kolko neznas..

barebones , imas tdm ffa znaci sve iste modove samo nema pomagala, jako jednsotavno.... ja volim osobno odigrat sve i svasta, ali barebones mi daje do znanja da vidim koliko sam ja to dobar koliko nisam dobar..

Kad si vec spomenuo Royal recimo sa kojom si ekipicom igro da vidim jel to fejk ili real royal iz doba kad su jos neki norc znali(ostali sta si nabrojo su ocito predmet sprdnje)

Aj ti meni reci molim te sad cemo pricat o cod 4,dali je itko ikada mario za team work na TDM matchu? Ili naprimjer na S&D? public server? Mozda kako kad samo u S&D-u ali na TDMU onaj koji je prvi je "najbolji" i opcenito njega neki traze za klan(uobicajeno su ti koji na publicu traze nekog za klan loware).

Clan warovi i fejkanje na warovima je sasvim druga stvar,tamo je team work jako vazan i kada nekog spasis bitna stvar,jos kad pricate na team speak pa znate kuda ko ide i slicno(velika prednost je ako znas opisat netko gdje je i slicno na mapi).

I da,bio sam u Royal-u cca prije mozda 2 godine(sad neznam dali su fejk ili nisu al znam da sam bil mozda 2-3 mjeseca i prestal sam igrat )

Index hr je davno postojao kao =HR= klan pa se raspao(tadasnji system32 meni se cini je bil leader koji je organizirao dosta turnira ) i pretvorili su se meni se cini u Index.HR kak mi je frend rekao.

TGC- Tactical Gaming Community,bio sam tam otprilike 4 mjeseca,ali nisu bili bas aktivni jer je bilo doba izlaska MW2 pa se cod 4 nije bas nesto igrao.Poslje TGC-a sam prestao igrati Cod4 jer mi je dosadio iskreno,ali naravno malo sam igrao kojih 2-3 sata na mjesec intenzivno

http://portal.thetgc.org

FFA? Ne,govno od moda,sam bombe bacas i nis drugo korisno.

Neda mi se vise pricat o Cod 4,pro skillu barbone modu(neznam ni sta je to nit me zanima) i ostalim glupostima.

Nezelim riskirat karton radi obicne igre.Kao da od igre mozes zivjet,blah.

16 godina
neaktivan

Ozbiljno igranje? Oksimoron!

Moj PC  
1 3 hvala 1
17 godina

offtopic

Stari HR clan sam organizirao ja i system32 tj tada sam se zvao silent... to su jos bila par igraca... hr se nije bio raspao jako dugo otisli smo ja i jos par nas mislim brozeux i ezo koji smo si bili super.. a hr(poslije su se zvali high rage taj high rage se odreko systema32 i igrali su igraci tipa noxic,zeko,spitfire koji su kasnije nastavili u unrl-u) je nastavio sa svojim igracima i tak to, ugl sa menom su u tadasnje vrijeme dolazili i igraci kao sta su medic i neki klinci koji su u meduvremnu prestali igrat.. ja sam nastavio svojim putem u rivalu tamo sam bio lider jako dugo, e odna sam poceo igrat za razne koji su bili top, pa sam prekinuo i vratio se prije nepunih 1 i pol mjesec, odigro par academy matcheva i to je to doso bo.. al ugl u tom HR-u ti je bio reejn koji je sada igrac imex-a i jos mnogi .. vjerujem ako si bio u HR-u da sam i ja tada tamo bio.. a mozda si doso kasnije kada sam ja vec oso.. ugl koji ti je nick bio?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 12:27 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

uglavnom se konzole patchaju..PC je tu zadnji...to je tako

16 godina
neaktivan
wolfen kaže...

kad to tako napišeš, stvarno smiješno zvuči da neka osoba igranje shvati ozbiljno... lijepo napisano... :)

17 godina
wolfen kaže...

uvijek se nade jedan pametan.......

pa takvi kao i ti moraju nes napisat jer neznaju nis drugo o samoj igri pa eto da ispadnu pametni a u principu ispo si totalna suprotnost... ja se nadam da si sretan svojim postom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 12:43 (toxic).
17 godina
neaktivan
wolfen kaže...

Zašto oksimoron? Igraš u odjelu i kravati, raspravljaš sa suigračima o politici, porezu, globalnom zatopljenju i eto ti ozbiljnog igranja. E da, zaoravio sam napisati da trebaš složiti i ozbiljnu facu i to je to.

17 godina
neaktivan

toxic, skroz se s tobom slažem :)

promod je odličan mod. zahtjeva skill i dosta iskustva. primjer...igrao sam već duže vrijeme cod4 promod. odem na neki normal(il je bio hc) server i tamo likovi padaju ko kreteni.

na promodu je mnogo zahtjevnije igrat. a treba tona iskustva, ja imam oko 500h cod4 i dalje sam low(mada je 90% sati rješavanje problema s punkbusterom hehe).

teamwork, element važan u klanovima i skupini koja želi što prije pobjedu uz suradnju.

volim odigrat normal mod(ne hc) i nije dosadno, ali kad se treba pravo pokazat skill idem na promod i slične servere.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Fora video

AHAHAHAH koji carevi vriste ko pi{#}e.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
14 godina
neaktivan

ljudi imam problem,ovako jucer oko 15:00 sam usao na steam i sve je bilo oke,i navecer oko 20:00 sam pokusao opet ali nece ERROR-mozda zbog moje internetske konekcije ili njih,pa sam pokusao sa laptopom i uspjelo je WTF?i danas nemogu uc sa kompom?ps wireless sam ukljucio prekjucer za laptop...ima li tko rjesenje??

0 0 hvala 0
15 godina

restart steam rijesava 90% problema ostalo ako se nemozes logirati mozda ti je acc hacknut!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan

reinstalira san opet nemogu,i nije hacknut kada se mogu povezat priko laptopa omg

0 0 hvala 0
16 godina

Kaj je proradio zambie mod co-op ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
perkoxcar kaže...

meni radi oduvijek ,a nemam original igru {#}

15 godina

16 godina
moderator
john_ryder kaže...
perkoxcar kaže...

meni radi oduvijek ,a nemam original igru {#}

I meni radi oduvijek,i imam original igru{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Radio je u nedjelju. Zlatni, Spartan i ja smo igrali. Nije baš L4D ali zabavan je mod.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 14:44 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
wolfen kaže...

kad to tako napišeš, stvarno smiješno zvuči da neka osoba igranje shvati ozbiljno... lijepo napisano... :)

Igranje video igara, igara na ploči, na travi, poker automatu - svejedno je. Jednako su ozbiljne stvari, tj. onoliko koliko ih shvaćaš ozbiljno.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice