Ma daj ajde i daj mu pusku i svu opremu pa cemo vidjet da li ce se necujno kretat sa svojih 50 kila sa mokrim krevetom..
Daj jbte a hard core nije za djecu?? uzmem jednostavno strojncu i cao daci samo rokam bezveze i padaju ko kisa.. pa jucer sam na hcu imao 25 - 0 - 5 omfg, oso sam for fun uzo strojnicu i rock n roll, doduse oso sam na unranked server jer sam iso for fun. Ja bih reko da je hc za tetkice di ti je bitan samo fire rate puske nis drugo i skempas se i bok.
Barebone je druga stvar, di ti nece svi letjet ko budale di ima pun norc brainera, dodite tamo i pokazite sta znate i tocka. A najbolje od svega vecinom necu reci 100% ali 90% tamo igraca je sta su igrali ozbiljno klanski bilo koji od cod-ova ili css.. Tako da je Barebone mod za MUŠKARCE a sve ostalo pogotovo HC za tetkice. EOD o tome sta je i sta nije za tetkice i muskarce..
Neznam kakav je taj Barebone niti sta je to,ali znam da je HC jako dobar i jako realistican,zamisli da ti hodas negdje i metak te pogodi u ruku ili nogu? Sta ces samo "stenjat" ko u normalnom modu i nakon par sec hodas ko da si se ponovo rodio? + ona sva oprema na tebi i te gluposti da te stvarno otezavaju i opterecuju misice?
Mozda ti mislis da je za tetkice jer stvarno ima no brain ekipa kajj uzmu strojnicu i sam hodaju i abusaju to sto je 1 metak =death ,ali mod sam po sebi je odlican.
Anyway CoD nije za team work ,to je sam ko ima vise killova i slicno.