Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.013.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
Weky kaže...

Ja ti preporučam da se ti baciš u istu prodaju pa gledaj sa kakvom ćeš pričom doći za par godina.

Nitko vas nesili da kupujete od njega.

Što kupujete kada vam se nesvida? Postoji i drugi dućani.

O cemu ti pricas, kupujem key i platim 20 dana unaprijed, pitam ga unaprijed je li sve ok eng key . steam download kaze da je

I onda dode ruski key - sto ga ti branis- ali ti je nabavio nesto pa ste frendovi, ili?

Kakvo silenje od kupovine- on je prevario, to nije silenje wtrf ffs omg {#}

A ja tebi preporucujem da shvatis da nisi ti uvijek u pravu, svaka cast ,pomazes svima ali kad ti nije po volji malo si nerealan.

ti branis tog eplati vec nekoliko stranica, bilo bi ti bolje onu svoju temu dobra i losa iskustva napises eplati varalica

inace nisi ti onda za tu temu dovoljno objektivan pa bi je neko drugi trebao uredivat

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 15:35 (Joe Cooker).
15 godina
odjavljen

Otvori firmu i preprodaji keyeve kada je tako jednostavno. Dosta offtopica i dobit cemo kartone zbog offtopica.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

Netko kupio igru preko game.co.uk ili sa g2play? I za koliko to stigne sve, to je samo key zar ne?

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...

Netko kupio igru preko game.co.uk ili sa g2play? I za koliko to stigne sve, to je samo key zar ne?

g2play = key samo i stigne ti kroz sat dva na upisani mail

game.co.uk = poštom ide box pakovanje, i stigne ovisno o pošti za koji tjedan. Postoji i download opcija pomoću koje igru dobivaš u brzom roku.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
15 godina
protjeran
Joe Cooker kaže...

Eplati mi ne spominjite - nije vrijedan spomena

Ne da mi se opce pricat cijelu pricu oko njega, nije tema ovo za to

Ne radi mu ziro racun, net bankarstvo, ne moze vratit pare bla bla

Jedva dobio pare nazad nakon 10 dana od dogovora

ruski key bez obavijesti je prodavao

šta on misli da su neki ljudi ovce, uostalom on je jedan mali balavac koji igra igru dok ljudi se misle kako dobit svoj key

i hoce li imat problema sa tim key-om lol {#}

enabava fail skuplje cijene obecao eng verziju a dosao neki drugi jezik koji mi je ferend morao prebacivat na eng

basehost fail nije isporucio key a i cijena mu je bila sumnjiva kao i spika eng verzija 230 kuna lol

Joj idete mi na živce odi u algoritam i uzmi igru za 380kn barem znaš kaj kupuješ, a ne da kasnije plaćeš tu po forumu ili nađi uvijek netko ima i prodaje za manje.

16 godina
Pero Dinamit kaže...

Mani je sa game-a poslan key tek nakon 15sati, a nekima nakon 3 ili 6, sad zavisi kakva je navala.

جيمس كوكان
17 godina
neaktivan

Dosta off-topica.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra mi je jako losa , SP je ajme dosadan , grafika losa  ...   MP moram vidit jos...

MW 2 je avion za ovi black ops .

razocaranje veliko !

Moj PC  
0 18 hvala 0
15 godina
protjeran
stype7 kaže...

igra mi je jako losa , SP je ajme dosadan , grafika losa  ...   MP moram vidit jos...

MW 2 je avion za ovi black ops .

razocaranje veliko !

Jesi odigrao SP do kraja??

16 godina
neaktivan

Odlični su mi ovi koji pljuju po grafici, očito bolje vidite od sokola i u stanju ste uočiti sve sitnice, picajzle

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Grafika je odlicna.

A man without a religion is like a fish without a bicycle
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
gigi_cro kaže...
ph3nom_gamer kaže...

8.5/10

ne zvuci previse obecavajuce..

Jesi uopće pogledao? - Ne, nisi ili ne razumiješ engleski. Dakle, igra je odlična, problem je jedino što nije ništa novo.

Ima novosti - mrvicu je realnije kretanje od prijašnjeg, pucanje, ali praktički je to jako slična igra.

pogledao sam ga i engleski znam po svoj prilici ko ti materinji ili tu negdje.

sam si rekao u cemu je problem. i to me bedira. nije nista novo jos jedan cod4.

ne zelim ispast fanboy, ali trenutno bf serijal nudi vise, pa cak i jedan MoH.

15 godina
ZDS kaže...
Joe Cooker kaže...

Eplati mi ne spominjite - nije vrijedan spomena

Ne da mi se opce pricat cijelu pricu oko njega, nije tema ovo za to

Ne radi mu ziro racun, net bankarstvo, ne moze vratit pare bla bla

Jedva dobio pare nazad nakon 10 dana od dogovora

ruski key bez obavijesti je prodavao

šta on misli da su neki ljudi ovce, uostalom on je jedan mali balavac koji igra igru dok ljudi se misle kako dobit svoj key

i hoce li imat problema sa tim key-om lol {#}

enabava fail skuplje cijene obecao eng verziju a dosao neki drugi jezik koji mi je ferend morao prebacivat na eng

basehost fail nije isporucio key a i cijena mu je bila sumnjiva kao i spika eng verzija 230 kuna lol

Joj idete mi na živce odi u algoritam i uzmi igru za 380kn barem znaš kaj kupuješ, a ne da kasnije plaćeš tu po forumu ili nađi uvijek netko ima i prodaje za manje.

Ja sam kupio s steama 60 eura  i pokazao sam preload jos odavno na forumu, ti ne kuzis da ja ne placem nego govorim o prevarama

a sad stvarno dosta jer idem u offtopic skroz ko je razumio razumio je

ne placem nego mrzim nepravdu

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 15:50 (Joe Cooker).
16 godina
neaktivan

Neznam samo kada će doći dan kada će CoD uvesti zaista nešto novo, al baš novo, ne nikakve perkove i gluposti, evo da npr. promijeni grafički engine, iako mi je i ovaj odličan i ne smeta mi, al jbg promjena je promjena, samo da bude nabolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gigi_cro kaže...
naxeem kaže...
gigi_cro kaže...
ph3nom_gamer kaže...

8.5/10

ne zvuci previse obecavajuce..

Jesi uopće pogledao? - Ne, nisi ili ne razumiješ engleski. Dakle, igra je odlična, problem je jedino što nije ništa novo.

Ima novosti - mrvicu je realnije kretanje od prijašnjeg, pucanje, ali praktički je to jako slična igra.

pogledao sam ga i engleski znam po svoj prilici ko ti materinji ili tu negdje.

sam si rekao u cemu je problem. i to me bedira. nije nista novo jos jedan cod4.

ne zelim ispast fanboy, ali trenutno bf serijal nudi vise, pa cak i jedan MoH.

Nemoj usporedivat moh i black ops. Da je moh samo ulozio truda u cjeli mp kao sto je cod samo za modifikacije mozda bi i nesto valjo

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan

Večeras ću zaigrat malo pa baš vidjet tu grafiku..  sad ste me nabrijali.. 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dedaa kaže...

Odlični su mi ovi koji pljuju po grafici, očito bolje vidite od sokola i u stanju ste uočiti sve sitnice, picajzle

Grafika je puno bolja nego u MW2 dovoljno je samo pogledati teksture brda u daljini koje su sada mnogo bolje dok su u MW2 bile očajne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 15:58 (ZDS).
16 godina
neaktivan

Da to su takve sitnice, makar  i to čini grafiku boljom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E, oprostite ako je bilo, nemam baš sada vremena pročitati 10 novih stranica, ali može li se levelirati u combat trainingu (ono protiv botova)?

GENERATION 19: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
dedaa kaže...

Grafika je puno bilja nego u MW2 dovoljno je samo pogledati teksture brda u daljini koje su sada mnogo bolje dok su u MW2 bile očajne.

Slažem se, u svakom slučaju je bolja od mw2

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan

da li se može igrat multiplayer ako se nemaš original verziju

ja imam ono skidrow da li je moguće na njoj igrati multiplayer

hvala ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pitanje na koje trebam hitno odgovor

uspio sam kupiti preko gamea i sad cekam key

no skidam igru sa game downloadera dali je to potrebno?

EDIT:skinuo sam taj nekakav exe i sad moram cekat key i onda pokrenut taj exe ili kako nekuzim igra je steam only instalacija

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 16:00 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Onaj tko kaže da je grafika loša jedna velika al baš velika BUDALETI*A!!!

2 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

EDIT:skinuo sam taj nekakav exe i sad moram cekat key i onda pokrenut taj exe ili kako nekuzim igra je steam only instalacija

Nemoraš skidati ništa od gamea.

Od njih možeš skinuti samo njihov downloader, manual za downloader i sa downloaderom skineš steam instalaciju - waste of time.

15 godina
neaktivan
tero kaže...
TopForumaš kaže...

Nemoraš skidati ništa od gamea.

Od njih možeš skinuti samo njihov downloader, manual za downloader i sa downloaderom skineš steam instalaciju - waste of time.

a vec sam skinuo nema veze

znaci samo dobim key i onda pravac activate product on steam

evo ovo mi je zadnji spam ispricavam se ali plz odgovorite

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
14 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

znaci samo dobim key i onda pravac activate product on steam

da.

16 godina
I za MW2 su to govorili ...I ja sam odgovorio na pitanje, a ne sta ce bit ako bure ...
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pratim temu pa vidim da neki govore da grafika lošija od MW2 neki da je bolja,meni je svejedno,bitno da je gameplay dobar.Dolazi mi igra sutra pa ću vidjeti i sam.{#}

BTW koliko igara godišnje izlazi sa odličnom grafikom pa su priča i gameplay očajni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Treyarch-ov community manager još uvijek nije odgovorio na niti jedno pitanje vezano uz probleme za PC verziju Black Opsa.

Jednostavno ignorira sve poruke a njih je mali milijun dok PC playeri polako već gube živce: http://twitter.com/jd_2020

Ovo je već opće poznata stvar kod Josha Olina (JD_2020). Za vrijeme izlaska WaW-a, nikada nije objavio ništa vezano za PC verziju igre a PC igrače je vrijeđao na službenom forumu zbog toga što su se žalili na nedostatak supporta.

Ali, glavno da on objavljuje bezpotrebne informacije kako je dostigao 25-ti rank u Zombijima na XBOX-u.

Živi užas.

www.YouTube.com/IntensiveStudios

7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Pratim temu pa vidim da neki govore da grafika lošija od MW2 neki da je bolja,meni je svejedno,bitno da je gameplay dobar.Dolazi mi igra sutra pa ću vidjeti i sam.{#}

BTW koliko igara godišnje izlazi sa odličnom grafikom pa su priča i gameplay očajni.

Zabuna, iste su, isti grafički engine.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice