Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.778
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

suska se da ce biti nesto slicno alteriw netu ali kodnim imenom alterops *you heard nothing!*

OGLAS! http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-playstation-2-slim-srebreni/71190.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Loše se šuška. Možda je to samo šum ovog lišća koje pada :).
14 godina
neaktivan

Treba znati {#}

14 godina
neaktivan

Ljudi da vas pitam. Vjerovatno nećete znati. Znači ja sam sada skinuo Engleski preload fileova sa "khm khm" stranica. A dobiti ću, kako znate, ruske keyeve. Kako znate da preload nema sve fileove. Hoće li se meni početi skidati ruski fileovi ovi koji su izostavljeni u preloadu?

0 0 hvala 0
15 godina

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
null kaže...

i sta su sad na kraju rjesili s quickscope?sad se vise nemoze ili sto?

Jahao sam pješice.
16 godina
neaktivan

Rijesili su to da ako opucas dok ti se ne pojavi sniper reticule imati ce isti efekt kao no scope,opucat ce negdje random.Znaci bit ce na srecu,dok se ne pojavi reticule i opucas to je pravi quickscope,ako ti se pojavi reticule i onda opucas metak ce ici ravno iliti normalnim putem.Nadam se da sam pojasnio neke stvari

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Rijesili su to da ako opucas dok ti se ne pojavi sniper reticule imati ce isti efekt kao no scope,opucat ce negdje random.Znaci bit ce na srecu,dok se ne pojavi reticule i opucas to je pravi quickscope,ako ti se pojavi reticule i onda opucas metak ce ici ravno iliti normalnim putem.Nadam se da sam pojasnio neke stvari 

ali to ce tek popraviti day 1 patchem

znaci retail verzija jos uvijek ima ono staro quickscopanje

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ljudi da vas pitam. Vjerovatno nećete znati. Znači ja sam sada skinuo Engleski preload fileova sa "khm khm" stranica. A dobiti ću, kako znate, ruske keyeve. Kako znate da preload nema sve fileove. Hoće li se meni početi skidati ruski fileovi ovi koji su izostavljeni u preloadu?

Help? {#}

Isto tako, hoće li mi onda skidati patcheve na ruskom ili engleskom?

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Jebasu123 kaže...

ali to ce tek popraviti day 1 patchem

znaci retail verzija jos uvijek ima ono staro quickscopanje

Neznam.Ovi sa youtubea su rekli kada su dobili igru,skinilo im neki update tj patch i quickscopanje je jako nerfano.Vjerojatno ce i na steamu skinit neki update cim izadje igra ili su vec napravili u full verzji nerfed quickscope.

15 godina
neaktivan

moje isprike patch je vec vani i quickscoping je sluzbeno nerfan

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Help? {#}

Isto tako, hoće li mi onda skidati patcheve na ruskom ili engleskom?

1. Nemoj bespotrebno spamati.

2. Sam si odgovorio s ovim boldanim. Nitko ne može znati kako će to ići dok ne isproba, a nitko ne može isprobati prije nego igra službeno izađe.

3. Drugi put skupite tih 290 kuna i kupite normalnu englesku verziju jer tih par kuna više-manje stvarno nije vrijedno ovoliko panike i drame.

16 godina
protjeran
Wicked_Sick87 kaže...

Gdje je problem? Kupiš kod njih. Uostalom kako znaš od kojeg on dobavljača dobiva keyeve? Vidiš, možda je keys4me scam. Ajde baš kupi kod njih.

LOL kao sto je netko rekao da ima vec iskustva s njima i ja im vjerujem jer nece prodavati dok se sami ne uvjere da ruski keyevi mogu biti modificirani!

BTW ajde vi genijalci koji ste mi dali TD recit zasto?Zato sto mu je profit veci od same igrice?!LOL

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

...BTW ajde vi genijalci koji ste mi dali TD recit zasto?Zato sto mu je profit veci od same igrice?!LOL

Zato jer si već dosadan s tom stranicom. Svi koje zanima već su vidjeli što si napisao i nema smisla da se sad tu sto puta ponavaljaš jer tko hoće će kupiti na toj stranici.

Također nemaš pravo vrijeđati čovjeka samo zato jer prodaje igru po drugoj cijeni ili na drugom jeziku. Pogotovo ako ne misliš kupiti kod njega nije te ni briga što i kako on prodaje.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 1:23 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

jos 2 dana i kupit cu  igru tj.Preorder  na Eplati.com :)

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!! Mogu vjerovat da roda donese malu bebu, al da pauk odnese auto,....pa nemojte me hebat !!!

0 0 hvala 1
16 godina

9.11.

u 7 se dižem,u 8 sam u trgovini,uzimam 2 kopije,vračam se doma,frendu instaliram na pc dok radi tako da ne zna šta ga čeka za rođendan,idem popit kavu kod njega u bar i prcam ga s mojom kopijom igre i radim njanjanjanja u stilu cartmana i odem doma,bacim SS vama da se i ja pohvalim,rokam cijeli dan na bug serveru i očekujem da skuži ovaj da ima black ops na steamu i pošaljem mu invite itd.aha dobar sam mu frend,a operaciju će pola iskeširati njegova cura i pustiti me u stan da mu prćkam po PC-u.mwahahahaha

get doooooown !!!!
Moj PC  
25 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Perkan777 kaže...

...BTW ajde vi genijalci koji ste mi dali TD recit zasto?Zato sto mu je profit veci od same igrice?!LOL

Zato jer si već dosadan s tom stranicom. Svi koje zanima već su vidjeli što si napisao i nema smisla da se sad tu sto puta ponavaljaš jer tko hoće će kupiti na toj stranici.

Također nemaš pravo vrijeđati čovjeka samo zato jer prodaje igru po drugoj cijeni ili na drugom jeziku. Pogotovo ako ne misliš kupiti kod njega nije te ni briga što i kako on prodaje.

To je bio drugi put da spominjem stranicu.Ako vama ne smeta duplo veca cijena izvolite.Nitko da kaze slazem se pihhh!!

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
14 godina
neaktivan

L4D2 je moguce igrat mp sa piratskom... a i moguce ce bit black ops, opet ce napravit hackeri neki sistem ko alteriwnet i sve rjeseno... ja cu igru kupit jer mi se neda zajebavat sa ti crackovima, ali bit ce sigurno, jedino ea-ove igre ko bc2 nece nikad uspijet crackirat za mp

16 godina
odjavljen

Neki su ovdje tvrdoglavi ko magarci.

NEĆE BITI PIRATSKOG MPa JER SERVERSKE FAJLOVE NEĆE IMATI NITKO OSIM HOST PROVIDERA!!!

(sry na capsu)

MW2 je imao serverske fajlove (zato jer su igrači hostali), svi ostali CoDovi su imali serverske fajlove za dedicated server a Black Ops neće imati NIKAKVE serverske fajlove! Ne možeš crackati nečeg čega nema. SP će raditi ali MP nikada.

Kao i za Battlefield: Bad company 2

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Neki su ovdje tvrdoglavi ko magarci.

NEĆE BITI PIRATSKOG MPa JER SERVERSKE FAJLOVE NEĆE IMATI NITKO OSIM HOST PROVIDERA!!!

(sry na capsu)

MW2 je imao serverske fajlove (zato jer su igrači hostali), svi ostali CoDovi su imali serverske fajlove za dedicated server a Black Ops neće imati NIKAKVE serverske fajlove! Ne možeš crackati nečeg čega nema. SP će raditi ali MP nikada.

Kao i za Battlefield: Bad company 2

Bit ce host fileovi kod korisnika jer igra ima i listen servere i podrzava lan

znaci to je mw2 + dedi serveri (to je potvrđeno)

Nije sad da podrzavam pirate,ali to je tak

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 8:04 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Tu se sve svodi na to sto ce ti bilo koji key proci s tom prelodanom sto imas,ali cim se dovrsi instalacija te eng s ruskim keyom steam ce to skuziti pomoci localization.txt filea koji ucitava mape,texture itd itd,i zapocet ce ti skidati rusku

eplati.com
15 godina
odjavljen

Ma ja sam mu isto to objasnio, ali on kaže da sam ja glup a da je on pametan, jebiga lik pita i onda sam sebi odgovori na pitanje i napravi tebe budalom.

Operation Flashpoint
14 godina
neaktivan
Nije istina, no hvala svakako.
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

dombaCoD plz sve ces saznati na dan izlaska

siguran sam da ce ti eplati sve pomoci i objasniti

a sad natrag na ontopic plz {#}

16 godina
TopForumaš kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

to je onaj domba lik?? nisu li tebe banali??

ima kakvih novosti? navodno je potvrdeno da nema quick scopinga definitivno

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
TopForumaš kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

taj video je jos iz bete dajem ruku u vatru za tu tvrdnju

a u beti je quickscopanje bilo moguce

jucer je izaso patch koji nerfa qscopanje jer su serveri vec up na xbox-u jer tete u wallmartu prodaju igru prije nego bi trebale

btw na pc-u nema ga potrebe nerfati jer nema auto aim kao na konzolama

nisam quickscoper pa me nije ni briga

16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Nekuzim sta zelis pokazat ovim videom.{#}To je staro jos sa onog eventa u 9. mjesecu.{#}

Ionako ne pokazuje quickscopanje ali nerfano je skroz ima par klipova po youtubeu.Objasnio sam kako ce se stvari sada događat u ovom postu.

16 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
red_bull kaže...
TopForumaš kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

jucer je izaso patch koji nerfa qscopanje jer su serveri vec up na xbox-u jer tete u wallmartu prodaju igru prije nego bi trebale

nije to do autoaim-a on nema veze sa time nego zbog controllera 

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
TopForumaš kaže...
red_bull kaže...
TopForumaš kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

nije to do autoaim-a on nema veze sa time nego zbog controllera 

aha onda ok

cuo sam da je i do toga jer se im malo nisan pomakne automatski pa da mogu pogoditi onda al dobro

16 godina
TopForumaš kaže...
red_bull kaže...
TopForumaš kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

moguce. inace mozda je tip samo lose skopao ne? ali definitivno mi je drago zbog toga jer mi osobno quickscopanje ige na zivce.

jokaCRO ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice