Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops

cekaj to ce biti isto ko u bc2? ma nece biti problema s pingom, to sljaka..

samo sta znaci niko osim njih nece moc hostat, znaci nema lan-a.. ali sta je to lan uopce.. to je izumrlo 2009..

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 11:27 (gigi_cro).
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Manje vise dedicated zato sto ce se moci iznajmiti samo na GAMESERVERS.COM tako da ja to vidim kao half-dedicated zato sto je ako se ne varam nigdje u blizini nema njihovih servera pa ce ping da bude visok sto bas i nije pozeljno.

Išao sam pogledati na gameservers.com i ima ponuđen Frankfurt, DE za lokaciju. Spojiš se na takav server i garant je ping ispod 50 tako da nema brige što se toga tiče.

a.k.a. Z[C]onv1ct
15 godina
odjavljen
gigi_cro kaže...

cekaj to ce biti isto ko u bc2? ma nece biti problema s pingom, to sljaka..

samo sta znaci niko osim njih nece moc hostat, znaci nema lan-a.. ali sta je to lan uopce.. to je izumrlo 2009..

LAN je tehnologija, ona nemoze zastarjeti niti izumrti. To ce se koristiti za vjeke vjekova. LAN se izbacuje vecinom zbog;

- Piratiziranje. Igra bi završila dan nakon odmah na Gareni/Hamachiu.

Tehnički, PC verzija se gradi oko dedicated servera.

LAN nije izumro, niti je zastario.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
dex3108 kaže...

Manje vise dedicated zato sto ce se moci iznajmiti samo na GAMESERVERS.COM tako da ja to vidim kao half-dedicated zato sto je ako se ne varam nigdje u blizini nema njihovih servera pa ce ping da bude visok sto bas i nije pozeljno.

Išao sam pogledati na gameservers.com i ima ponuđen Frankfurt, DE za lokaciju. Spojiš se na takav server i garant je ping ispod 50 tako da nema brige što se toga tiče.

Znam da ima u Njemackoj ali opet nije to to jer ce sigurno bar meni ping biti iznad 50 znam kad igram CoD4 kako je. Bilo bi bolje da se mogu sopstveni serveri praviti tj u svojoj drzavi da napravis server ali jbg kako bi zaradili koji dolar vise od ugovora sa gameservers.com :D 

15 godina
neaktivan

Ako ce biti dedicate ili half-dedicate bice i piratskih servera Bogataš

1 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
mr.freeze kaže...

Nemora značit.

BC2, L4D/L4D2, UT3 sve su to MP igre ogromne popularnosti koje je nemoguće igrati sa piratskim kopijama.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
protjeran

jos 59 dugih dana...

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c

1 0 hvala 0
15 godina
Weky kaže...
mr.freeze kaže...

Nemora značit.

BC2, L4D/L4D2, UT3 sve su to MP igre ogromne popularnosti koje je nemoguće igrati sa piratskim kopijama.

l4d nemoze zbog updatea  isto i bc2 jer kad bi se pojavio crack oni bi ga napali sa updateom UT3 se moze igrat jer znam frenda koji je igrao , a black ops ce imati isti sistem dedicateda ko bc2 ali ce patchevi ici manualno a ne auto patcherom i moci ce se igrat ako mora sa starijim patchom

15 godina
neaktivan

na eplati igra ce kostati (preorder) ako sve bude prema planu 250kn

spunim uplatnicu i platim

tesko mi je odlucit kupit ili ne al vidjet cu ima jos vremena

ako nista drugo barem ce zombiji biti zakon

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
hari85 kaže...

l4d nemoze zbog updatea   isto i bc2 jer kad bi se pojavio crack oni bi ga napali sa updateom UT3 se moze igrat jer znam frenda koji je igrao , a black ops ce imati isti sistem dedicateda ko bc2 ali ce patchevi ici manualno a ne auto patcherom i moci ce se igrat ako mora sa starijim patchom

Aha, da igra moš mislit. Igra možda preko Hamachia koji je prepun mana.

Djeco, upamtite kupite jednom original. Okanite se glupih crackova.

CoD BO neće koristiti ništa drugačij sistem servera od BC2.

Kupite hebenu igru, a ne kukati kako nema cracka. Nek vam starci dadnu.

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
hari85 kaže...

l4d nemoze zbog updatea   isto i bc2 jer kad bi se pojavio crack oni bi ga napali sa updateom UT3 se moze igrat jer znam frenda koji je igrao , a black ops ce imati isti sistem dedicateda ko bc2 ali ce patchevi ici manualno a ne auto patcherom i moci ce se igrat ako mora sa starijim patchom

Aha, da igra moš mislit. Igra možda preko Hamachia koji je prepun mana.

Djeco, upamtite kupite jednom original. Okanite se glupih crackova.

CoD BO neće koristiti ništa drugačij sistem servera od BC2.

Kupite hebenu igru, a ne kukati kako nema cracka. Nek vam starci dadnu.

Ako bude kreka nista od orginala, ako nebude mozda i kupim, simple as that

15 godina
neaktivan

da nadodam gornjem postu  

Nece se stavljati rucno patchevi  Cool  to je netko postavio link al sada nikako nemogu naci

PC 4 EVER!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

da nadodam gornjem postu  

Nece se stavljati rucno patchevi Cool  to je netko postavio link al sada nikako nemogu naci

tocno ide preko steama auto updater.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan

nece se moci igrati preko neta sa piratskom ziher

pa makar i ako nesto naprave poput alteriwneta to ce biti lose jako

ja hocu kupiti no moram biti 100% siguran da ocu ovo igrat ili ipak nastaviti sa bc2 kad upiknem grafu novu

pa i da se moze piratskom ovakva igra se KUPUJE za igranje prek neta

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ma problem sa cijenama da igra nije  400 kn ek 80 kn bi uzimo ali to je previse za vrijednost sto dobijas

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ma problem sa cijenama da igra nije  400 kn ek 80 kn bi uzimo ali to je previse za vrijednost sto dobijas

ma da

vec sam rekao na eplati 250kn

cijena je apsolutno nenormalno mala

kakvih 80kn daj molim te pa zar ti neznas koliko je njih kostala izrada igre?

250kn za igru koju ces igrat godinu-dvije prek prevec

a 400kn ce te kostat ak ides u guzjanu zvanu algoritam

15 godina
odjavljen
hari85 kaže...

ma problem sa cijenama da igra nije   400 kn ek 80 kn bi uzimo ali to je previse za vrijednost sto dobijas

Gdje si ti vidio 400kn???

na game.co.uk igra će koštati oko 200kn (preorder). Što je realna cjena. Igra sitgne nakon tjedan dva doma i igraš pošteno, a ne patnje sa crackovima i sa raznim glupostima.

I igra ako je u redu potpuno opravdava tih 200kn. 80kn? lol.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...
hari85 kaže...

ma problem sa cijenama da igra nije   400 kn ek 80 kn bi uzimo ali to je previse za vrijednost sto dobijas

Gdje si ti vidio 400kn???

na game.co.uk igra će koštati oko 200kn (preorder). Što je realna cjena. Igra sitgne nakon tjedan dva doma i igraš pošteno, a ne patnje sa crackovima i sa raznim glupostima.

I igra ako je u redu potpuno opravdava tih 200kn. 80kn? lol.

Je, al podrazumjeva se da ti treba kreditna za game.co.uk...

Sta s onima koji jos nemaju kreditnu? Nama preostaje izbor: crack ili 400 kn... Namigiva

15 godina
odjavljen
Cheezl kaže...

Je, al podrazumjeva se da ti treba kreditna za game.co.uk...

Sta s onima koji jos nemaju kreditnu? Nama preostaje izbor: crack ili 400 kn... Namigiva

Ili pazi čuda; Otići 5minuta do banke sa autom i napraviti kreditnu karticu i na nju staviti lovu.

I doma potvrditi preorder.

16 godina
neaktivan

ili dati 20 kn vise tipu na enabava ili eplati da to napravi za tebe.Cas posla odes u postu uplatis i cekas igruSmijeh

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

ili dati 20 kn vise tipu na enabava ili eplati da to napravi za tebe.Cas posla odes u postu uplatis i cekas igruSmijeh

no pa o tome ja pricam

jucer je na supportu online na eplati bio neki lik i reko nema frke 250kn spunis uplatnicu i platis dobis key prvi dan i rokas no questions asked

enabava je malo skuplija ali i tamo se moze(kupio sam sc2 tamo za 350kn nije bio preorder)

ma netreba vam kreditna samo se malo trebate poraspitat

16 godina
neaktivan

ma zajebi ti to..lijepo odes u algoritam..ili sophoslab..i kupis ko covijek..bez hebanja za crack i takve stvari...ovako lijepo instaliras igru i to je to..

ZLAJA
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
the devil kaže...

ma zajebi ti to..lijepo odes u algoritam..ili sophoslab..i kupis ko covijek..bez hebanja za crack i takve stvari...ovako lijepo instaliras igru i to je to..

moze i to ako zeli biti potkran za 200kn vise....

nema problema

17 godina
neaktivan

Ja od kad sam kupio prvi orginal više nikada ne mislim igrati nešto piratsko online. Evo priznam za mene je zadnje bilo CoD2 i onda su mi se zgadili crackovi, crackani serveri i ekipa na takvim serverima. Sjećam se partije u kojoj je 50% ljudi na serveru priznalo da koristi wallhack. PRIZNALO!!! Je*** takvu igru. Ovako kupim orginal i onda upalim igru i spojim se ko čovjek na server koji hoću i igram kako ja hoću. Još k tome igram s normalnom ekipom u kojoj svaki drugi čovjek ne koristi neki hack.

Tko nije nek proba kupiti orginal i vidjet će da ne će požaliti. Samo je pitanje dal će se htjeti ikad više vratiti piratima. I svi vi koji niste zaposleni nemojte molim vas kukati da se nema para. Dva-tri tjedna ljetnog rada nikoga ne ubija. A tko zbilja hoće, naći će neki posao. Za zarađenu lovu si možete priuštiti najmanje 2-3 odlične igre koje će vam sigurno potrajati duže vrijeme.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 22:26 (ZC_Someone).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slazem se sa tobom jer koristim neke od licenciranih programa jednostavno imas podrsku u svakom trenutku od update-a do rjesavanja problema. :D Ali za igre jednostavno nmg da izdvojim nekih 20-30e iz prostog razloga zato sto mi je uvijek nesto prece ali zato cekam Steam akcije i dosta igara kupim na tim akcijama :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hmm, Dal se zna dal ce biti moguc preorder na Steam-u?

ako hoce koji mjesec, ovaj ili sljedeći?

nestrpljiv samPoljubac

58 dana remaing, koliko sada 58 dana, a sada?

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

hmm kuciste di si naso preorder?

ja sam pak dobio informaciju da ce preorder bit 280 kuna..

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

hmm kuciste di si naso preorder?

ja sam pak dobio informaciju da ce preorder bit 280 kuna..

nema jos preordera drugi mjesec ce biti

i rekli su mi 250kn da ce kostat mozda 280kn ako nesto izmjene

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 23:01 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan

jel mogu naručit na ePati :) taj ključ(preorder)?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

jel mogu naručit na ePati :) taj ključ(preorder)?

drugi mjesec

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice