Hoće li biti crnih servera kao što je to u četvorci ili mogu onda zaboravat igranje multiyja bez originala?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoće li biti crnih servera kao što je to u četvorci ili mogu onda zaboravat igranje multiyja bez originala?
Neće. Zaboravi na igru bez originala.
Osim toga nevidim u čemu je problem jer će original koji mjesec poslje koštati smješnih 200kn.
Neće. Zaboravi na igru bez originala.
Osim toga nevidim u čemu je problem jer će original koji mjesec poslje koštati smješnih 200kn.
A i to što kažeš, treba se malo strpit da prođe ova navala.
Red bull je uzeo i zvat ce se bug cini mi se
Tako je. uskoro ce se i pokrenut sticky sa nazivom Bug online Black Ops server i tu ce se objaviti sve bitno vezano za server.. Instalacija servera od strane providera krece 9.11. tako da se se vjerojatno vec taj dan igrati na serveru, sve ovisi o njima(gameservers). bit ce 18 igraca ranked server.
na base-hostu, kad se upisuje onaj kod bug dobije se 15% popusta. da li će to vrijediti i nakon izlaska?
zna tko?
na base-hostu, kad se upisuje onaj kod bug dobije se 15% popusta. da li će to vrijediti i nakon izlaska?
zna tko?
daj pitaj koliko ce kostat nakon izlaska i dal ces moci igrati sa svojim kompom...lol
zna tko?
daj pitaj koliko ce kostat nakon izlaska i dal ces moci igrati sa svojim kompom...lol
jel znaš odgovor ili tek tako pišeš?
A ovo vezano uz rankove, jel steam sprema rankove?
Call of Duty: Black Ops - S&D Live
taman pogledo malo... lik igra one in a chamber... i dođe mu mama xD, i kaže ajde samnom do wallmarta da kupimo namirnice... ja sam umro, još mu veli da je stalno za tim xboxom da se prestane igrat xD
Call of Duty: Black Ops - S&D Live
taman pogledo malo... lik igra one in a chamber... i dođe mu mama xD, i kaže ajde samnom do wallmarta da kupimo namirnice... ja sam umro, još mu veli da je stalno za tim xboxom da se prestane igrat xD
lol, taman izgasili channel.
zna tko?
ima 20 stranica o "dal cu moc igrat bo" i 50 stranica "koliko ce kostat nakon izlaska".. a da pitas onoga koji ti prodaje igru? ili samo malo prelistas forum?
zna tko?
ima 20 stranica o "dal cu moc igrat bo" i 50 stranica "koliko ce kostat nakon izlaska".. a da pitas onoga koji ti prodaje igru? ili samo malo prelistas forum?
u gornjem posut nisam uopće pitao za pokretanje igre(tako da ne znam otkud ti to) i kolko će koštati nakon izlaska me zanimalo za onaj bug kod.
u gornjem posut nisam uopće pitao za pokretanje igre(tako da ne znam otkud ti to) i kolko će koštati nakon izlaska me zanimalo za onaj bug kod.
joj neda mi se... zaboravi!!
znam šta misliš. povezuješ ono prije što sam pitao oću moć pokrenut i sad pitam za cijenu nakon. al šta ćeš, moram pitat, nadam se da ću pokrenut
znam šta misliš. povezuješ ono prije što sam pitao oću moć pokrenut i sad pitam za cijenu nakon. al šta ćeš, moram pitat, nadam se da ću pokrenut
Pa samo da ti velim sto se tice tog pokretanja da lik tu na BUG oglasniku prodaje Athlon x3 (2.9 MHz) za 400 kn tako da...
Pa samo da ti velim sto se tice tog pokretanja da lik tu na BUG oglasniku prodaje Athlon x3 (2.9 MHz) za 400 kn tako da...
trenutno nemam za to dvoje :/
grafu ću dobit, to nije nikakav problem. čak je dvije serije udaljena od zahtjeva, ali procesor je problem a ne mogu ga nabavit ko ovu 3650.
Upravo pao preorder za Call of Duty: Black Ops i Call of Duty 4: Modern Warfare GOTY za PC na GMC-u. Black Ops 360 a CoD4 149kn!!!
trenutno nemam za to dvoje :/
grafu ću dobit, to nije nikakav problem. čak je dvije serije udaljena od zahtjeva, ali procesor je problem a ne mogu ga nabavit ko ovu 3650.
sta se brinete
moci ce te pokrenut i sa x2 procom
ne vjerujem da ce bo bit zahtijevniji od bfbc2
a ja bfbc2 igram na med do max bez frke a mw2 na high sa x2 procom
bez ijednog laga a bo je engine tipa mw2 malo jaci!!!
sta se brinete
ja bfbc2 igram na med do max bez frke
mw2 na high sa x2 procom, bez ijednog laga
bo je engine tipa mw2 malo jaci!!!
sta se brinete
ja bfbc2 igram na med do max bez frke
mw2 na high sa x2 procom, bez ijednog laga
bo je engine tipa mw2 malo jaci!!!
edit!!!)
sta se brinete
a ja bfbc2 igram na med do max bez frke a mw2 na high sa x2 procom
bez ijednog laga a bo je engine tipa mw2 malo jaci!!!
ja imam x1
lol bez uvrede, meni je bilo malo deško za pročitat, pa sam editirao
Znao sam da cete biti ipak toliko naivni da probate =)
Sorry guys,finders keepers
Eplati ja bih vas banao sa ovog foruma.Kako vas nije sram prodavati keyeve po visestruko VISOJ CIJENI
!!!Jos ste htjeli obmanuti ljude da su engleski.Da vas nitko nije pitao ne biste ni rekli nista u vezi toga!!!Moze vas sram biti!!!!!!
EPLATI=270 kn=37 eura
Keys4me (i slicne stranice)= <20 eura
Ljudi bio sam danas u Algoritmu i pitao sam kad će dobit igricu,rekli su ili utorak ili srijeda ;) za PC ce bit 400 kn
Ljudi bio sam danas u Algoritmu i pitao sam kad će dobit igricu,rekli su ili utorak ili srijeda ;) za PC ce bit 400 kn
znaci kod mene 360-380 obicno su 20 jeftinije cijene neg algoritam
Gdje je problem? Kupiš kod njih. Uostalom kako znaš od kojeg on dobavljača dobiva keyeve? Vidiš, možda je keys4me scam. Ajde baš kupi kod njih.