Ne izgleda ništa bolje od MW3, koji je bio užas.
Kako kome.Ali mislim da si ti ipak bf3 fan

ja vise volim cod od bf-a pa se slazem s danny-em. jednostavno je to zastarjela grafika.
Evo kopirat ću njegov post.
Ne izgleda ništa bolje od MW3, koji je bio užas... Ja nisam bf3 fan, što sad??
Znači moraš mrziti igru da bi smio primjetiti neke očite mane. Odlično. Uopće niste fanboyevi.
sad se pokri dekom i ajde leći
ahhaahhahahahahahah owned.
Zašto uspoređivati CoD i BF, kad su to dvije različite vrste FPS igara? Nema potreba za prepirkama zbog gluposti, svatko ima svoj ukus.
Dobro vam Danny kaže, sve je to copy paste s drugačijim sranjima al na istu foru. Svaki mjesec dlc i ostala sranja.
Da li je netko probao rusku verziju igre? Ako je moze li napisati dojmove, tj ima li kakvih problema sa igrom, jer ako se dobro sjecam ruski BO1 je imao problem sa nestasicom slike prilikom loadinga i velike probleme sa server browserom.
Dobro vam Danny kaže, sve je to copy paste s drugačijim sranjima al na istu foru. Svaki mjesec dlc i ostala sranja.
moreš i ti leći
Svaki pametni čovjek će ti reć da je ovo jedno te isti ispljuvak s drugačijim mp sranjiam i kampanjom. Ništa više.
Tebi je dobar MOH Ratoborac, a to kao nije sve isto sranje?
Bolji mi je od coda sigurno.
Now you're just pushng it.
@ ovome biseru gore, nisam očekivao da se nakoti postova ovoliko.
Znači moraš mrziti igru da bi smio primjetiti neke očite mane. Odlično. Uopće niste fanboyevi.
Neznam jeli ovaj komentar upućen meni, ako je... nemoraš mrziti igru, moraš je igrati (Ako nije upuceno, sorry, i koristi "citiraj"
),
Od tamo nemogu čitati genijalne komentare!
ahhaahhahahahahahah owned.
AAA... my dick hurts!
Mslm onaj prijašnji, ne ovaj lol
Bolji mi je od coda sigurno.
sad ozbiljno ajde leći
Svaki pametni čovjek će ti reć da je ovo jedno te isti ispljuvak s drugačijim mp sranjiam i kampanjom. Ništa više.
A za bf3 se to nebi usudio reci.Malo grafike i slijep pred istinom.
Neznam jeli ovaj komentar upućen meni, ako je... nemoraš mrziti igru, moraš je igrati (Ako nije upuceno, sorry, i koristi "citiraj"
),
Nije, crnoj jami je, samo se izlista par postova dok napišem svoj pa ispadne iz konteksta.
Primijetio sam da kada pritisnem r da reloadam i onda shifz ta sprint da mi prestane reloadat? Jel ovo neka greska bug ili...? I nisam primijetio da mogu staviti pištolj na bocni tipku misa ...? I kada stisnem shift da brzo trcim, uspori sam od sebe kao da sam pustio shift..??
Primijetio sam da kada pritisnem r da reloadam i onda shifz ta sprint da mi prestane reloadat? Jel ovo neka greska bug ili...? I nisam primijetio da mogu staviti pištolj na bocni tipku misa ...? I kada stisnem shift da brzo trcim, uspori sam od sebe kao da sam pustio shift..??
Nemoj zezat.Ti si novi u codu ili? Navikao si na bf3 previse
ej gameru, ako me se sjecas kada smo skupa igrali mw3...kaj su kupio orginal bo? ili si rusku verziju kupio? i kolio para dao, jel valja sta?
Zašto uspoređivati CoD i BF, kad su to dvije različite vrste FPS igara? Nema potreba za prepirkama zbog gluposti, svatko ima svoj ukus.
(Ja sam BF fanboy!)
Gluposti pričaš. CoD i BF igraju više manje ista publika, skoro pa su iste igre osim što jedna ima "napredniji" engine, pa više stvari dopušta. Još su i rivali, dvije pucačine sa linearnon i skriptiranom
kampanjom i MP koji je na isti kalup. Usporedbe tipa CoD/BF v Arma/flashpoint/red orchestra nemaju smisla, a ove imaju.
moreš i ti leći
sad ozbiljno ajde leći
A sad ozbiljno prestani spamati, i prestani se ponašati kao dijete.
ej gameru, ako me se sjecas kada smo skupa igrali mw3...kaj su kupio orginal bo? ili si rusku verziju kupio? i kolio para dao, jel valja sta?
S kim ti pricas frajeru?
s tobom ako me se sjecas...
Imao sam te kao za frenda prkeo stama, ali vise nemam steam prodao sam
Imao sam te kao za frenda prkeo stama, ali vise nemam steam prodao sam
Sorry al ja nikad nisam imao original mw3.Pogresnog si nasao frende
Stvarno je nešto u kjurcu sa zvjezdicama, čim ja, @xR4Z3R @Soldier977 @crna jama ...
Imaju jednu ili više zvjezdica, a nismo 4 korisna posta napisali ovdje tijekom staža na forumu.
Stvarno je nešto u kjurcu sa zvjezdicama, čim ja, @xR4Z3R @Soldier977 @crna jama ...
Imaju jednu ili više zvjezdica, a nismo 4 korisna posta napisali ovdje tijekom staža na forumu.
hahahahahhahahahaha