Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

može ip adresa nekog krekanog servera, al da je TDM PROmod (osim e sporta) ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Call of Duty 4
leotom kaže...

može ip adresa nekog krekanog servera, al da je TDM PROmod (osim e sporta) ;)

213.149.60.38

port: 28927

impuls. probaj tamo meni je bio dobar iako nisam već neko vrijeme igro cod pa ne znam kakav je sad

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 21:41 (novak92).
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ovako imam 1 pitanje za vas..Znaci igram na 800x600 i svi detalji i ono je off..Fps je 250 u zatvorenom ili na mjestu,a cim se krecem se vrti 160-200.

Konfa : Amd AThlon 2.8 7850BE,PowerColor HD 3870 Passive,3gb od DDr2 ram,windows 7.

Imate neki cfg da lockam to na 250,a da nije yitch ? Jel bi bolje radio na Windows XPu ? 

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neces bas daleko dogurat jer ja sa intel dual core 2.8 i gts 250 nisam mogo 250 lockat.

isto ce ti radit na xp. probaj na windows 7 postavit sve na performance opcije. Naci da koristis onu retro style temu i da ne koristis one tranzicije slika na desktopu itd.

Ugasi sve nepotrebne programe dok igras. 

16 godina
kod mene ti windowsi nisu imali apsolutno nikakvu ulogu kad sam imao athlon 5200+ i hd5750. sto se tice cfga, isprobavaj stvari i nadi sto ti pase. nakon sto sam probao skoro svaki poznati cfg, napravio sam svoj i drzao s gore navedenim komponentama 125fps u bilo kojoj situaciji.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Korisnik od kojeg sam kupio komponente je imao 250 lock stalno.Znam ga i bio igrao kod njega pa zato pitam.Njemu je otisao HDD i nemoze do onog cfga..

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Preporuka fps cfg-a, puno sam ih probao. Ovaj mi je najbolji! http://cfgfactory.com/skins/view.php?file_id=4e6aa690a949f  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 17:57 (dinos3).
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Kakav kretenski admin neki na eSportu TDM...

Uvijek je krcato haxora a on krene u kasnu uru kickati ljude zbog crnog PBSS-a (od toga odavno nema koristi pri detekciji haxera).

clock2much

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemoj da moram započet raspravu o adminima e-sport+AnryKillerz...Svi isti admini, djeca, nema ih po cijele dane, a kada dođe glavni razlog bana je: ,,Ne {#} mi po serveru,,. Kikaju ljude zbog hebenog team switch. Razlog: ,,Ne mijenjaj tim bez veze,,. A što je najzanimljivije, kada je haxor u njihovom timu, oni ga opravdavaju da nema crni PBSS, koji se inače više niti ne koristi, i da je čist. E pa hebo ti to, ukucao sam org. key i sada igram na org. serverima. Nekada se zaletim na codehook. :P

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
15 godina
Call of Duty 4

Čim mi prođe tjedan smrti u školi uhvatit ću se da to riješim sa mate960

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
iDodooNET kaže...

Ovako imam 1 pitanje za vas..Znaci igram na 800x600 i svi detalji i ono je off..Fps je 250 u zatvorenom ili na mjestu,a cim se krecem se vrti 160-200.

Konfa : Amd AThlon 2.8 7850BE,PowerColor HD 3870 Passive,3gb od DDr2 ram,windows 7.

Imate neki cfg da lockam to na 250,a da nije yitch ? Jel bi bolje radio na Windows XPu ? 

najbolje kaj ti mogu preporučit je da probaš s game boosterom http://www.iobit.com/gamebooster.html

(al još je u beti pa...)

14 godina
novak92 kaže...
iDodooNET kaže...

najbolje kaj ti mogu preporučit je da probaš s game boosterom http://www.iobit.com/gamebooster.html

(al još je u beti pa...)

@iDodooNET Ja ga koristim dok igram MW3, da mi par fps-a...

jesi probao onaj CFG?

Pa igraj na 125. Ja na svojoj konfi igram na 125fps-a i ne zalim se.

15 godina
Call of Duty 4

Da vas obavjestim. eSport COD4 servere je preuzeo spaljo, koji je davno prije dovukao dosta igrača i ozbiljnih admina te onda zbog nesuglasica sa prijašnjim adminima otišao.

Sada kada prijašnji admini više nemaju vlast on će voditi servere i nadam se napokon riješit problem haxora.

BTW. došao je novi forum, nakon sređivanja FFA i TDM servera očekujte SD server, + imamo još dva servera za cw(koja mislimo iskoristit za Online ligu čim pronađemo sponzore za nagrade.)

http://e-sport.hr/forum/index.php

Pingu ;)
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Zašto kada refresham org. fav. servere mi se prikazuje samo IP od servera i nemogu uć na njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Server je smece sve prepuno klinaca koji doslovno neznaju hodati i jos haxaju onako preocito. kupi si orig key i igraj na netsky-u

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sushii kaže...

Server je smece sve prepuno klinaca koji doslovno neznaju hodati i jos haxaju onako preocito. kupi si orig key i igraj na netsky-u

Ako misliš na moj post, ja igram na org. {#}

13 godina
neaktivan

Znači danas na PBCT Countdown mapa. Kako onaj dim ide iz onih rupa tam imam oko 20-30FPS-a. Odem ja tam, imam scope i lijepo bind 360 i no scope i pogodim u bulju u suporotnoj bazi{#} lika. Pa me zanima jel ikako mogu vidjet taj game opet? Ne,ha?

14 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Znači danas na PBCT Countdown mapa. Kako onaj dim ide iz onih rupa tam imam oko 20-30FPS-a. Odem ja tam, imam scope i lijepo bind 360 i no scope i pogodim u bulju u suporotnoj bazi{#} lika. Pa me zanima jel ikako mogu vidjet taj game opet? Ne,ha?

ako si recordo mozes :D

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

nemogu vjerovat..na esportu tdm vise nije za igrat..svakih 5min ude neki balavac sa roccatom il aimbotom... {#} adminima svaka pohvala kak drze servere

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4
Taj esport me bana uvijek xD udem na cross uzmem scope rush od rupe do a gardena napravim 7 qck scopova i par unsova odma briu da imam roccat -.-
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

Spaljo je sinoć počeo sređivat server i podijelit će admine pouzdanima osobama.

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Napokon.

BTW neka posebnu paznju obrati na TDM server, iz razloga sto najcesci hax (Roccat aim assist, i njegove nove varijante u obliku drivera za raznu gamersku periferiju) ne radi na FFA.

clock2much
14 godina
protjeran
Vapor kaže...

a oće podjelit i rcon šifre za mini admine?

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Novi edit (frags by Jay)

Subscribajte se na moj channel za jos {#}

clock2much

2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ae ak neko oce mix nabacit nek adda xf weite2009 nick mi je Ivan "weitE!" Varenica, high/acad AK

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

Evo ljudi proslo je dosta vremena otkad sam editao nesto :)

ugl. Clean edit, neki kratki klipic od minutu, nadam se da ce vam se svidjet :D

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ak netko ima aktivan team i da igra cg,cupove nek me doda na xfire: superdox123 (nickname: *<|:-) pwnerzzy/LFT )

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ev christmas clip..bilo dosadno pa upalio vegas malo 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

PBCT prelazi na org.

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
protjeran
ExStazy kaže...

PBCT prelazi na org.

ma oni su najveće smeće od svih domaćih servera.. admini nemaju pojma, dado je podjelio prava svima koji istresu par kuna za držanje servera itd... uglavnom preloši su postali

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice