- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta ce linkat frendov clip koji nije nis posebno aj daj je nes sick....
Aha nije dovoljno skilander za tebe. Šta fali clip ko clip., Ionako su većina njih izdrkavanja i nubizm sve do ovih jačih igrača esla, oni su real deal pa klinci sline i dkraju na njih i delaju montažice i regaju po satima.
sta ce linkat frendov clip koji nije nis posebno aj daj je nes sick....
Aha nije dovoljno skilander za tebe. Šta fali clip ko clip., Ionako su većina njih izdrkavanja i nubizm sve do ovih jačih igrača esla, oni su real deal pa klinci sline i dkraju na njih i delaju montažice i regaju po satima.
hahaha kakav esl...esl je ku*ac haha sad ti se prijatelju igra cg, esh kupovi i tak a ne esl...
nisam ja nis reko za clip, clip je super znam tog decka koji je to edito al cemu linkanje random clipa od frenda...ajde da je tak neki svoj random clip al oke
btw za ovaj zadnji clip...
nice edit, fragovi isto na odlicnim timovima, starzy je odlican igrac ugl lijepo ;)

haha ma gle znam ja onog koji je edito clip...odlican decko al ovaj me malo zivcira sta posta clip od nekog svog frenda...nek posta svoj clip :/
e ovako imam jedan problem imam win xp 32 bit i na cod 4 mi jako sporo skida modove dok u lazim na server najvise po 7kb kako bi to mogao ubrzati?
e ovako imam jedan problem imam win xp 32 bit i na cod 4 mi jako sporo skida modove dok u lazim na server najvise po 7kb kako bi to mogao ubrzati?
Pokusaj sa cl_wwwdownload 1
Pokusaj sa cl_wwwdownload 1
probao sam sad mi opce ne skida -.-
soz za duble post... kirivi gum stisno -.-"
haha ma gle znam ja onog koji je edito clip...odlican decko al ovaj me malo zivcira sta posta clip od nekog svog frenda...nek posta svoj clip :/
sta oces reci da ti mislis da ja njega ne poznam zove Barcel Mehtanić jer tako?
pa dobro poznajes ga, nisam ja reko da ga neznas, ja sam reko da mi je malo glupo postat clipove od svog frenda, postaj svoje clipove bokte...ajde da si posto neki njegov sickness movie il tak nes
nemam ja ništa protiv tebe i tvog frenda..nego samo kazem lol :D
Posijeti te novi pub server 85.94.70.50:28862 !!!
nevidena guzva na serveru
Jesi napravio update pb servera
Posjetite novi The Falen One server,unlimited sniper, best skins IP:85.94.70.50:28862
wnB Gaming rega nove igrace, svi ste dobrodosli ;)
yes..
Nitko nikog ne zeza...
Nitko nikog ne zeza...
misliš?
Zbunjen sam.
Zbunjen sam.
zkj?
Zbunjen sam.
zkj?
Are u kidding me? Yes Nitko nikog ne zeza misliš?
EDIT: Što je pjesnik htio reći?