Call of duty 4

poruka: 8
|
čitano: 1.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
call of duty 4

Dali mi netko moze pomoci u ovome.... kad udem u cod4 multiplay igram dok ne zavrsi mapa i kad mapa zavrsi kad treba mi se počet učitavat sljedeča mapa komp mi zašteka i tako stalno de recite kako da to riješim prije 3 mjeseca sam igro i sve je bilo super.. pomozite plsssss

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 7:38 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of duty 4

stvaro neznam sta bi moglo biti igro sam i prije i se je bilo ok ali od utorka mi se to počelo događat..pomozite ppls

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: call of duty 4

Možda se radi o nekakvom BUG-u, si instalirao sve postojeće zakrpe za tu igru? Ako jesi probaj instalirati najnovije drivere za grafičku. Ak ni to ne pomaže probaj nabavit neki software koji detektira probleme softverske i hardwerske prirode. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
16 godina

jeesam i drivere i zakrpe nezz sta bi moglo biti.....

16 godina
neaktivan

mislim da budeš morao reinstalirat igru, čini mi se da imaš problema s učitavanjem mapa... samo si zapiši serial prije, i profile folder si sejvaj negdje za svaki slučaj da ne bi morao opet od prvog levela igrat

Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 13:21 (markbodin).
16 godina

jesam.. a dali bi to moglo biti od nekog virusa ili spywarea da si skeniram kompu?

17 godina
neaktivan
Call of duty 4

cod4 je katastrofa igra barem meni.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of duty 4

možda ti je samo internet postao vrlo spor,ako to nije onda izbriši igru i sve u njoj (baš sve) i onda ponovo instaliraj,lako ćeš za levele to se vrati brzo...možda ti je samo greška u učitavanju mapa...

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice