- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

koja no 2 patcha tribaju za online igru!? 1.6 i 1.7 ?
1.6 i 1.6-1.7
Hvala!
Može pomoć? Valjda imaš iskustva s banovima i kickovima od PB-a i game violationsa...
Mene na serveru 212.200.150.15:28960 na XFireu non-stop kicka game violations.
probao sam promijeniti IP adresu, CD key , imena ,accountove i PB sam reinstalirao, ali još neide. Molim pomoć!
Može pomoć? Valjda imaš iskustva s banovima i kickovima od PB-a i game violationsa...
Mene na serveru 212.200.150.15:28960 na XFireu non-stop kicka game violations.
probao sam promijeniti IP adresu, CD key , imena ,accountove i PB sam reinstalirao, ali još neide. Molim pomoć!
a update pb?
koliko mi se cini tebi je guid banan a ne ip..znaci mos se pozdravit sa tim serverom, jedino da ti odbanaju guid
Hvala!
postoji gumb za to..nije se domagoj bezveze mucio isprogramirati to
pozz... imam problem u codu4..to mi se pojavilo prvi put.. mjenjao sam cfg i dalje zeza..evo screen... moze pomoc plss?
znas sta to znaci? afk si bio dok si bio na serveru, mozda si dobio kick na neko odredjeno vrijeme ali ti nepise
Probaj promijenit Nick u igri. Meni je pomoglo.
pozz... imam problem u codu4..to mi se pojavilo prvi put.. mjenjao sam cfg i dalje zeza..evo screen... moze pomoc plss?
znas sta to znaci? afk si bio dok si bio na serveru, mozda si dobio kick na neko odredjeno vrijeme ali ti nepise
nebi reko...juce sam prvi put bio igro war na tom serveru i danas idem malo jumpat i izbaci mi ovo svaki put kad se connectam.... bi li pomoglo ako promjenim cd key?
nebi reko...juce sam prvi put bio igro war na tom serveru i danas idem malo jumpat i izbaci mi ovo svaki put kad se connectam.... bi li pomoglo ako promjenim cd key?
probaj ako imas ruter resetiraj ga pa ces bit siguran
Probaj promijenit Nick u igri. Meni je pomoglo.
ma kaki.. ne pomaže.. i dalje
Eh ljudi moji najbolje je da kupite org key ionako vise nisu skupi pa da se ne zezate sa tim bannovima i ostalim...
Eh ljudi moji najbolje je da kupite org key ionako vise nisu skupi pa da se ne zezate sa tim bannovima i ostalim...
nije ovo do org keya
Ne mora bit do originala, moj prijatelj ima original pa ga kika a mene ne.
Probaj promijenit cd key odi u igru u MP pa u opcijama promijeni key pa stisni verify.
Ne mora bit do originala, moj prijatelj ima original pa ga kika a mene ne.
Probaj promijenit cd key odi u igru u MP pa u opcijama promineni key pa stisno verify.
probao je vec
Jel probao ručno updejtat PB?
Jel probao ručno updejtat PB?
to pitaj mene a ne njega...:) nismo u ratu..xD sad cu probat.. restarto sam ruter xD
Ljudi evo ja imam neki key koji nije bannan ali je iskoristen na cb/u,ako itko treba neka mi posalje PP...Ko prvi njegovo.
EDIT:Ne vredi vise dao sam
opet.... igro 10 sec i kick... kaj da radim vise.. restarto ruter,promjenio nick i cd key,updateo pb.. ima itko jos ideja?
opet.... igro 10 sec i kick... kaj da radim vise.. restarto ruter,promjenio nick i cd key,updateo pb.. ima itko jos ideja?
probao drugi server?
probao drugi server?
da..radi..ali nemogu igrat war onda sa svojima kad je nas server
I mene je PB stalno kikao, i ja sam napravio sljedeće:
Updejtao sam ručno PB
Promijenio sam Cd Key
Promijenio sam Nick
I sad sve radi.
koliko vas igra na xf? ja bi krenuo, sada igram mw2 ali cu opet na cod4...jel ima BUG server ili nesta?
koliko vas igra na xf? ja bi krenuo, sada igram mw2 ali cu opet na cod4...jel ima BUG server ili nesta?
zasad nema..al mozda bude...ak oces u moj klan javi mi se na pp
nije ti loša ta ideja za osnivanje bug servera , mogli bismo se bugovci nekak dogovorit :))) , sigurno nas ima dost koji igraju , ja igram od kada je igra izašla :D
nije ti loša ta ideja za osnivanje bug servera , mogli bismo se bugovci nekak dogovorit :))) , sigurno nas ima dost koji igraju , ja igram od kada je igra izašla :D
LOL
hahaha, vec smo se nekak bili dogovorili, imalo nas je dosta... oko 60... imamo, tocnije bar smo imali, neznam sad, 2 servera...
Sve se raspalo
kao i uvijek
Problemi sa hostingom ali nvm. Probavam podici opet jedan i sve je vec spremno i cfg i skinovi i modovi i mape sve..samo se ceka server
.