Sada imam 4gb rama, da fps mi pada ako je puno ljudi oko mene, a ovako 250 lock.... ali isto pada
Koliko vidim u ovoj temi dječurlija raspravlja kako lockat najviše fps. Ako vama drop sa 250 na 180 predstavalja smrtno opasnu sitaciju za igranje onda ste totalni noobovi.Bolje da radite na skill-u nego da tražite načine za 1000 fps to vam ionako ništa ne vrijedi jer bitna skill i naravno ping koji više utječe na igru!
Pa normalno je da tražim lock fpsa, jer kad se navikneš na 250, onda ti padne na 180, ili pak 150, 125 igra ide sporije, ovako sve klizi i naviknes se.
Pa normalno je da tražim lock fpsa, jer kad se navikneš na 250, onda ti padne na 180, ili pak 150, 125 igra ide sporije, ovako sve klizi i naviknes se.
Are you fucking kidding me. Pa ekran sa refresh rateom od 60 hz može podnesti najviše 60 fps zato i vecina igara ima vsync. Tvoja ajmo reci grafička šalje tvojih 250 fps ekranu ali on ce ici samo do 60 fps. Ako ti primjetiš razliku onda nas prosvijetli da i mi naučimo!
Are you fucking kidding me. Pa ekran sa refresh rateom od 60 hz može podnesti najviše 60 fps zato i vecina igara ima vsync. Tvoja ajmo reci grafička šalje tvojih 250 fps ekranu ali on ce ici samo do 60 fps. Ako ti primjetiš razliku onda nas prosvijetli da i mi naučimo!
Vsync samo eliminira tearing ,ništa drugo. Raspitaj se malo po googl-u pa ćeš vidjeti kakvu si glupost napisao.
Ajde molin te "pametni" igraj cod 2 na 60 fpsa, ja ću na 250 pa će mo vidit. Očito nisi nikad igra cod 2 multiplayer, zato ne pametuj. Nije ovo crysis pa da na 24 je mila majka. U cod 2 i 4 je apsolutna prednost imat 250 ili 333 lock, a to nemože skužit neko ko nije igra cod 2.
Jesi ti kad igro cod2, pa ako nisi, znaj da sa vise fpsa si u prednosti, mozes vise skocit, brze pucas iz poluautomatskih pusaka itd..
e ljudi...aj mi recite kome da se obratim, znam lika koji haxa i imam njegov xf....prije nisam znao da haxa, ali nedavno kad sam igro na srv-u na kojem je on igro, vidio sma da haxa sa aimbotom....kome da se obratim da mu xf banaju...?
Kakve veze ima xfire s cod-om? Jedino ga možeš prijaviti na serveru da ga banaju na njemu
pa neznam ja pitam......xD
oke....budem nesto sredio.....fala
Može preporuka cfg-a za 200-250 fpsa, da je dobar, hvala!
ja bi reko da cfg nemoze povecati fps,jedino dobar komp ili slabije postavke grafike u igri
SVE KLIZI?
meni klizi na 60fps-a i bolji sam od većine tu noobova koji se zamaraju sa fps-om...2482h igre na 60fps
ja bi reko da cfg nemoze povecati fps,jedino dobar komp ili slabije postavke grafike u igri
Grafika nije bitna, barem ne meni na straom kompu jer mi je isti fps na 800x600 i 1600x1200, jedino refresh rate nek postavi u skladu sa monitorom(60, 70, 75 Hz).
Grafika nije bitna, barem ne meni na straom kompu jer mi je isti fps na 800x600 i 1600x1200, jedino refresh rate nek postavi u skladu sa monitorom(60, 70, 75 Hz).
ne govorim ja o rezoluciji vec o AA,shadows itd.
Jeste vi skuzili sta sam ja htio napisat? Imam 200-250 fpsa, i treba mi dobar cfg.......
Jeste vi skuzili sta sam ja htio napisat? Imam 200-250 fpsa, i treba mi dobar cfg.......
evo tu imaš listu izaber bilo kojeg igrača
ako ko hoce imam cod2 i cod4 cb acc , prodajem jeftino -.-
evo imam problem...na ovom drugom kompu sam se sa sedmice prebacio na xp...instaliram sad cod2 i patch 1.3..i sad otvorim i izbaci mi neki direct x...
edit: evo slike
Probaj reinstalirat DirectX 9c
treba mi link gdje mogu skiniti CoD2 obicni sa sp i mp (torrent i sl.)
imas u trgovini... super povoljna cijena... btw.. reinstaliro sam directx,updateo drivere od grafe i dalje neradi.. kaj da dalje probam? :/
imas u trgovini... super povoljna cijena... btw.. reinstaliro sam directx,updateo drivere od grafe i dalje neradi.. kaj da dalje probam? :/
A nisi rekao šta piše u dijalogu?
pa ss je ovdje.. btw.. evo kaj pise
DirecX(R) encountered an unrecover able error.
Check the DirectX(R) FAQ for possible solutions.
evo imam problem...na ovom drugom kompu sam se sa sedmice prebacio na xp...instaliram sad cod2 i patch 1.3..i sad otvorim i izbaci mi neki direct x...
edit: evo slike
bump
Provjeri drivere od grafičke, možda ne bi bilo loše i njih reinstalirat (pomoglo je nekome na jednom drugom forumu)
probo..neradi
znači skinuo sam igricu i instalirao, čak malo i igrao čisto da se prisjetim... skinuo sam i punkbuster i onemogućio firewall i uključio punkbuster. uđem u call of duty 2 multyplayer i spojim se na neki server i samo dobijem crni ekran na kojem piše: Awaiting connection... i broji-1,2,3,4,5,6,7,8,9,...
čeka sam više puta i čekam dok ovo pišem, sad je na 490 negdje. jel zna itko rješenje? bio bih vrlo zahvalan
čekao sam do 1109. nije pomoglo. tako je sa svim serverima. help
čekao sam do 1109. nije pomoglo. tako je sa svim serverima. help
hahaha xD
Pa to kad prođe 5 znači da neće uć na server, probaj na neki drugi server, nađi preko xfirea server, preri dali je verzija dobra i sl. Ima vjerojatno još servera i na 1.0 i na 1.3