Call of Duty 2

poruka: 426
|
čitano: 185.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 2

jel ima yitch3.cfg za cod2 kao sto je za cod4 ?

saodhnasdihwd0hiwdphaisdf'wqfhasčfasfnsiafhnawihasiofjqwđfhniasm
14 godina
neaktivan
Ne bih znao. Googlaj Cod2 fps cfg.
OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Jel mi može itko reći kako da popravim problem u cod2 mp...stavio sam slike, al ja nezz kako da to popravim...pogledajte lika na slici, ima neke rupice, nezz sta je to{#}...u igri koristim DX9.....grafika mi totalno cudna...nemozes igrat...nevidis lika kad ga oces ubit, jer je nisas neki mutan....:(

Plss help! Hvala unaprijed!

Tip računala:    ACPI x64-based PC
Processor: AMD Athlon Processor LE - 1600 2,2 GHz
RAM: 2,00 GB
Operativni sustav:    Microsoft Windows 7 Ultimate 64 -bit
Grafička kartica:    ATI Radeon HD 3600 Series  (512 MB)   
3D akceleratorski čip:    ATI Radeon HD 3650 (RV635)
Naziv matične ploče:    Gigabyte GA-MA69VM-S2
Chipset na matičnoj ploči:    AMD 690V, AMD Hammer

Ivan Blažević
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 13:19 (gazela).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gazela kaže...

Jel mi može itko reći kako da popravim problem u cod2 mp...stavio sam slike, al ja nezz kako da to popravim...pogledajte lika na slici, ima neke rupice, nezz sta je to{#}...u igri koristim DX9.....grafika mi totalno cudna...nemozes igrat...nevidis lika kad ga oces ubit, jer je nisas neki mutan....:(

ja imam istu grafu, problem se pojavio kod instalacije novih drivera, probaj naći stariju verziju drivera

cort g200
13 godina
neaktivan
gazela kaže...

Čini mi se da je problem u teksturama. Odi u Main Menu->Options->Graphics->Texture Settings-> odaberi sve na Extra.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
13 godina
neaktivan
VALVE kaže...
gazela kaže...

Čini mi se da je problem u teksturama. Odi u Main Menu->Options->Graphics->Texture Settings-> odaberi sve na Extra.

Probao sam tako, ali ostaje isto.....probat ću skinuti starije drivere....pa  ću viditi....al hvala... :D

Ivan Blažević
13 godina
neaktivan

a koje drivere moram skinuti....jbg sry, sav sam izgubljen......:(

Ivan Blažević
14 godina
neaktivan
gazela kaže...

a koje drivere moram skinuti....jbg sry, sav sam izgubljen......:(

Najnovije za ATi, mislim da su Catalyst 12.4.

13 godina
neaktivan

oke...hvala..evo stavio sam da se skida......a to bi mi trebalo pomoć oko ovog problema...?

Ivan Blažević
14 godina
neaktivan
gazela kaže...

oke...hvala..evo stavio sam da se skida......a to bi mi trebalo pomoć oko ovog problema...?

Trebalo bi. Ako ne, uvijek ti preostaje 3DAnalyzer. Ja sam identičan problem u mafiji I riješio s 3DAnalyzerom.

13 godina
neaktivan

aha...oke...hvala i tebi drugima puno...nadam se da ću riješit to.... {#}

Ivan Blažević
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2
ljudi, hvala vam puno svima!
riješio sam problem sad je sve super....
još jednom hvala.... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
gazela kaže...

I kolega koliko vidim imas win 7 64 bit a samo 2gb rama to je sigurno sve sporo pod hitno si ubaci barem jos 2gb rama vidjet ces velikli  pomak i osvjezenje racunala ;)

13 godina
neaktivan
Call of Duty 2
bok ljudi..evo mene opet s još jednim problemom....
pnkbstrb.exe heartbeats stopped!!!
šta moram napravit da to popravim.....???
reinstall sam PB, update napravio....i opet me izbacuje...nezz više šta da napravim...:///
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2

downlodaj pbservice

www.youtube.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

----------

delete

--------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 1:24 (mate960).
17 godina
Call of Duty 2

Kad se sjetim dok sam igrao COD2 MP..ownao sam gdje sam stigao. kasnije me stigle godine i dosada :(

nestalo je i hrpetina super klanova a što ćeš..tako mora biti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2
skinuo sam i te pbservice, ali opet nista.......opet izbacuje......nezz sta da radim....:/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2

probaj reinstalirat igru.. downlodaj ccleaner i defragamentiraj comp....

imam i ja sad problem.. danas sam igro war sa svojom ekipom bez frke... ugasim komp i odem na drugi komp igrat cod4... pa za nekih par sati dodem opet na taj komp i neradi mi cod2..uđem u njiga..i izbaci mi stopped working...a igro war bez frke..sad downlodam ponovo cod..ak nebude radilo..moze pomoč? ak je netko imo sličan problem

Edit: radi sad kad sam reinstaliro {#}

www.youtube.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 22:43 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

napravio sam sve kako si reko.....2 dana je radilo kak spada i opet  mi izbaci pnkbstrb.exe heartbeats stopped!!! idem reconnect na server i opet pe PB izbaci radi toga.....nezz kako i sta vise da radim....:(

Ivan Blažević
17 godina
Call of Duty 2

Ako koristite crackanu verziju moguće da netko koristi isti CD key kao i vi....

nije ni čudo što izbacuje (moja pretpostavka)

0 0 hvala 0
14 godina
gazela kaže...

napravio sam sve kako si reko.....2 dana je radilo kak spada i opet  mi izbaci pnkbstrb.exe heartbeats stopped!!! idem reconnect na server i opet pe PB izbaci radi toga.....nezz kako i sta vise da radim....:(

Jesi update pb,reinstall igricu.

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ako koristite crackanu verziju moguće da netko koristi isti CD key kao i vi....

nije ni čudo što izbacuje (moja pretpostavka)

ako sam te dobro razumio..varas se... ako igras na crackanom keyu.. mogu taj isti cd key imat 1000igraca al ces ti i dalje moc igrat na crackanim serverima bez problema...

www.youtube.com
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2

evo ljudi napravio sam sve kako ste mi govorili i nisam uspio riješiti taj problem na taj način.....

Ali sam ga usip riješiti!! Reći ću vam kako, ako se ikome desi takav problem kao meni a da mu ništa nepomaže....

evo kako sam to popravio:

- kad uđete na server i ako vas opet izbaci, odite na reconnect i stisnete ALT+ESC i odete na SERVICES -> pa prvo PNKBSTRA i desni klik mišem i na PROPERTIES -> RECOVERY i onda FIRST FAILURE i stavite Restart the Service pa na SECOND FAILURE i tu stavite Restart the Service i jos SUBSEQUENT FAILURES i tu također stavite Restart the Service i onda na APPLY i OK........e onda sve to isto napravito i za PNKBSTRB.......

- onda stisnete CTRL+ALT+DELETE i odete naSTART TASK MANAGER pa na PROCESSES i tu onda stisnete dolje ispod SHOW PROCESSES FROM ALL USERS  pa isto odete na PNKBSTRA pa desni klik mišem i onda na SET PRIORITY i stavite  HIGH i onda vam se otvori novi prozorčić i stisnete CHANGE PRIORITY...... e onda ti isto sve napravite i za PNKBSTRB .....i onda odete na server na kojem jeste i igrate bez problema, bar je tako meni....jedini problem je taj ako vas zajeb. taj

pnkbstrb.exe heartbeats stopped, odete na reconnect i kad vam uđe imate negdje 1 min il malo više vremana da to sve napravite, možda se čini puno posla, ali nije vjerujte mi ja to napravim za 30 sek, tak nešto....a možete TASK MANAGER i SERVICES prije ulaska na server otvoriti i onda kad to otvorite otići na server pa kad vas izbaci minimize COD2 i to napravite i onda se vratite u COD2 i to je to.......

- evo ako je bilo kakvih pogrešaka pri pisanju ja se ispričavam!!! a nadam se nikome neće desiti ovakav problem kao meni, ali evo ako se desi valjda će nekom pomoć....... :) :) :) :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Jel mi može neko reć otprilike kolko bi mi frend imo fps-a na ovoj konfi : INTEL CELERON 634 MHZ

GRAFA : ATI RADEON 9250 128 MB

RAM : 384 mb

MONITOR : IBOX 1280X960

i jel bi pokrenio uopće hahaha

HVALA UNAPRIJED {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 2

Pokrenuo bi , a kolko bi imao fps-a to neznam !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Pokrenuo bi vjerojatno ali imao bi 10fps, neigrivo!

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 18:16 (mate960).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Nemoj ni pokušavati, samo ćeš izgubit živce na tome.

The truth is...I am IronMan.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Call of Duty 2

Pozdrav svima. evo počeo sam igrati cod imam oko 400h (amater znaci još),   i zabrinjuje me stalno padanje fpsa-a u igri, znaci fps mi bude 250 i padne do 180 na nekim mapama, a nekad ide i do 333 npr na toujanu ali padne do 180 nekad, nije do prašine u konfu, konf je nov, evo konfiguracija: asrock 870 extreme3 4gb ram, hd 6790, athlon ii x4 640, i sada me zanima ako bi nadogradio jos 4 gb rama da li bi mi fps bio 333 lock? btw. fps mi je isti na svim rezama! hvala!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
athloneR kaže...

Pozdrav svima. evo počeo sam igrati cod imam oko 400h (amater znaci još),   i zabrinjuje me stalno padanje fpsa-a u igri, znaci fps mi bude 250 i padne do 180 na nekim mapama, a nekad ide i do 333 npr na toujanu ali padne do 180 nekad, nije do prašine u konfu, konf je nov, evo konfiguracija: asrock 870 extreme3 4gb ram, hd 6790, athlon ii x4 640, i sada me zanima ako bi nadogradio jos 4 gb rama da li bi mi fps bio 333 lock? btw. fps mi je isti na svim rezama! hvala!!!

Koliko RAMa sada imas? COD malo bolje radi na 4gb nego na 2gb. Inace framedropovi su normalni kad je npr. puno ljudi na serveru i kad si u smokeu ali nije mi bas normalno da ti je isti fps na svim rezama.

P.S. - U promodu je FPS veci nego u "normalnom" modu.

clock2much
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice