Call of duty 2 problem

poruka: 49
|
čitano: 9.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

Nije u call of duty-u problem nego u jednome cheatu koji mi je prijatelj poslao...ja se odmah ispricavam ako nesmijem na forumu spominjat o cheatevima itd....moze li mi netko pomoci kad ga otvorin neki mi error pokaze...a prijatelju mi valja........

problem problem
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 23:32 (Logitech Gaming).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of duty 2 problem

Extractaj pa onda probaj. Javi dal radi, ako ne, probam sutra nesto smislit, sad moram ici, pozz!

17 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

reinstall?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Extractaj pa onda probaj. Javi dal radi, ako ne, probam sutra nesto smislit, sad moram ici, pozz!

ne valja ni kad extraktiram.........sto reinstall??igru??
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
protjeran
Logitech Gaming kaže...
Proz0r kaže...

ne valja ni kad extraktiram.........sto reinstall??igru??
 ako ti je do cheatova imas ovdje raznih: http://www.gamehack.it/forum/downloads.php?do=cat&id=31

a imas i za ostale igre evo link www.gamehack.it
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

Procitaj sta kaze u uputama. Pretpostavljam da trebas CIJELU arhivu extractati u folder gdje si instalirao CoD 2

16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Procitaj sta kaze u uputama. Pretpostavljam da trebas CIJELU arhivu extractati u folder gdje si instalirao CoD 2

Bes7 ovo je undetected cheat :D

Proz0r sve one tri datoteke sam raspakirao...stisnuo sam tipku raspakiraj u.... i na desktop i u folderu mi je sve bilo...i opet nece....

edit:idem provati to raspakirati gdje je cod2 :D,nece ni tako a poslao sam prijatelju njemu valja.....samo je usao u njega i pokazao mu se prozor tj ta aplikacija sharp...i sve mu radi
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 12:01 (Logitech Gaming).
17 godina
Call of duty 2 problem

A možda je najbolje da odustaneš i igraš pošteno?!

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

potpisujem gore navedeno...uvijek je veća fora igrati bez cheatova

a sad...možda stvarno reinstall igre riješi problem...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

A možda je najbolje da odustaneš i igraš pošteno?!

zanima me kako taj sharp izgleda....i btw nitko vise ne igra posteno....svi imaju neke cheateve.......sad ces ti rec da nemas.......vjerujem ti ali vecina imaju pa bih i ja volio pa kad upadne jedan sta haxa da mu ja malo HAXAM pa ce vidit :D
16 godina
Call of duty 2 problem

Joj vi svi morate varat kakva vam je to fora, moj frend ima preko 1300h cod2 i nikad nije varao.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Joj vi svi morate varat kakva vam je to fora, moj frend ima preko 1300h cod2 i nikad nije varao.

jel znas mozda u cemu je problem?evo sad cu ga ja reinstalirat pa vam javim oce li valjat.....
17 godina
Call of duty 2 problem

Sta ce vidit? Nemoj pricati gluposti!

Jedino koji ce biti zakinuti u tom "grandioznom okrsaju" izmedju tog cheatera i tebe ako ukljucis cheatove su posteni igraci i nitko drugi.

Za taj Sharp nikad nisam cuo, vjerovatno neki wallhack, aimbot ili sta?

Onaj koji cheata, najvise vara samo sebe, jer to nije njegov skill, a drugima upropastava igru.

Uostalom u vecini tih hackova imas sadrzane trojance....

Pa sad ti vidi.....

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Sta ce vidit? Nemoj pricati gluposti!

Jedino koji ce biti zakinuti u tom "grandioznom okrsaju" izmedju tog cheatera i tebe ako ukljucis cheatove su posteni igraci i nitko drugi.

Za taj Sharp nikad nisam cuo, vjerovatno neki wallhack, aimbot ili sta?

Onaj koji cheata, najvise vara samo sebe, jer to nije njegov skill, a drugima upropastava igru.

Uostalom u vecini tih hackova imas sadrzane trojance....

Pa sad ti vidi.....

Tako je, frend ja i ekipa igramo onda dođu ti noobovi
cheateri i preseravaju se, a mi smo kao low jer samo igramo fer.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan

provao sam reinstalirat nece.... a nema veze xD

16 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

Slazem se onaj ko je izmislio te citove treba ga spalit.A ustvari i ako imate problema kupit original igru odite na original server i igrajte bez problema a tamo ko se usudi upalit cit popusi guid ban i moze se fuckat!

0 0 hvala 0
17 godina
Call of duty 2 problem

Imam riješenje za tebe, pa makar i popio karton.....nakon vjerujem preko nekoliko tisuća sati u cod 2 i dosta osvojenih periferija na lanovima, te sada sa povremenim partijama cod 2 u večernjim satima sa društvom, kada nemam što pametnije radit osim spavat slobodno ti poručujem da si nabiješ te cheateve u dupe, a tako poruči i svojim prijateljima koji ih koriste.....kvariš igru i sebi i drugima, pa ako nisi dovoljno star i pametan da to vidiš poslušaj me lijepo kad ti kažem.....stick it boy!!Belji se

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Call of duty 2 problem

ni cheat ti neće pomoći

možda doktori oće

s puno čitera sam se prepucaval na serverima...većina ih poginula...

ni to ti ne pomaže...samo se sramotiš

dabogda krepali oni koji rade cheateve, a oni koji koriste dabogda vam ćune popadale

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

=)

Imas pravo,al pazi taj mi je prijatelj no lifer kujs? :D i svaki put kad igramo u vecernjim satima 1 vs 1 on mi ukljuci aimbot wh....ja kazen necu tako igrat amo na bash! on ukljuci auto bash xD pun mi je k**** tih njegovih chitova i jos kad igram sd npr toujane forever jedan debil uletia s aimbotom i naravno sve nas ubije.........TAKVE MRZIN :D......dobro ja igram cod2....

e btw di cu ga stavit taj chit? ono bas u guzu ili?? Smijeh

evo sad sam ga deletao prosvijetlio me Wiz3m4n VOLIN TE KRALJU!!! =) Poljubac

17 godina
Call of duty 2 problem

:)) nisam ništa loše  mislio, ali takvo igranje nema smisla....vidjet češ i sam da sa igrama nakon paljenja cheateva (splayer) igra postaje dosadna i uninstall sljedi vrlo brzo Namigiva

O online cheatevima ne želim pričati, sve sam rekao...

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of duty 2 problem

Fair play only i biti ces najsretniji!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

yes of skroz :D

nemojte vise nista pisat......sve smo rijesili lock

16 godina
Call of duty 2 problem

nemoj chitat .. al ak bas moras chitaj na diamondu ... tamo nema pb-a pa deri koliko te volja... ak oces mogu ti poslat koji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

Bas ste trolcine kakve treba trazit de maknite citeve igrajte posteno a ne se k...... sa citem gamadViče

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

Pa ne zove se igra call of cheats...iako bi se sad tako trebala zvati jer je postala namjenjena samo za chetove i patcheve koji olaksavaju igranje. Takve stvari samo upropaštavaju igre.

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

Ma joj to je gamad od ljudi nobovi nemam sta reci samo drugima upropastavaju igru i onaj koji je to izmislio treba ga skinit do gola i ispec mu jaja na laganoj vatrici pa ce vidit!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Ma joj to je gamad od ljudi nobovi nemam sta reci samo drugima upropastavaju igru i onaj koji je to izmislio treba ga skinit do gola i ispec mu jaja na laganoj vatrici pa ce vidit!!!

bravo za ideju...lol...
««««☻
16 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

Hehe ja samo kazem istinu al bio sam prisiljen kupit original igru jel nisam mogao sa citeima izdrzat

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Call of duty 2 problem

original i krekani cod2 serveri nemaju veze s čiterima

da budem iskren...više sma ih vidio na originalnim nego krekanim

oni razmaženi mamini klinci koji dobave oriđiđi (uglavnom stranci) još nažicaju para za pro hackove...plate ekipi koja ih radi...i uvijek imaju friško updateane nemoguće za detektirati od pb-a...

a ovi na krekanim serverima skinu neku sirotinju za đabe s neta koju pb provali nakon par minuta igranja

manite se čiteva i to je to...

a ipak svi smo mi Cheateri u očima noobova

jučer su me kikali s blue warriors servera na cod4 samo jer sam bio prvi (i imao abnormalno visok score), mislili da sam čiter

www.ddoxy.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 6:57 (doxy).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

call of duty 2: ispricavam se sto pitam!!!! ja imam orginalnu igru call of duty 2 i mogu skoro na svim serverima igrat i koristim xf.

ocu igrat sa frendom ali on nema org. igru pa mu nece otvorit server pa bi trebo gdje mozes skinut key code za multyplayer da moze igrat samnom!!!!

PLS POMOC!!!!!!!!!               

ervin
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 22:36 (cafa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice