Cabal online

poruka: 11
|
čitano: 2.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cabal online

Igra li itko Cabal online na serveru "Jupiter"? Da se ekipa nađe ipak je gust igrat sa ljudima koji ne pricaju stranim jezicima. Kad smo to zavrsili reci cu par rijeci o igri. Igra je iz 2005-6 ali ima jako dobru grafiku tako da se ne brinite te ima sve rezolucije koje mozete pozeljeti. Kad je to rjeseno mozemo prjeci na klase likova, koje spadaju pod attack (3 klase) i support (jos 3 klase). Tu je standardni mele powerhouse "Warrior", te nesto brza i agilnija klasa "Blader" a u napapadu je jos jedna klasa poznata kao "Wizard". Prelazimo na support a primjetiti ce te da u supportu sve klase imaju sufiks "force" to znaci da su mageovi neke vrste (Novo znacenje recenice "let the force be with you" :)) znaci tu su "Force archer" i derivati standardnih napadackih klasa "Force shielder" ( derivat warriora) i "Force blader" koji je derivat istoimenoga bladera. To je sve sto mogu smisliti u par minuta pisanja ovog posta ako vas ista zanima mogu vas ja prosvjetliti :)

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 23:43 (GimmieCorsair).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cabal online

Nikoga ne zanima? BTW to je mmorpg...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Cabal online
GimmieCorsair kaže...

Da.....stvarno zanimljivo,sto Cabal nije toliko zastupljen ovdje na forumu!

Probao sam ju davno igrati i sasvim je ok,no navukao sam se na Dekaron i ostao na njemu!

U svakom slucaju niti Cabal,niti Dekaron nemaju ovdje puno pobornika,a u pitanju su igre

koje po mnogcemu zasluzuju mjesto ispred WoW-a,barem po ljepoti grafike!

......moje misljenje!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
GimmieCorsair kaže...

Probao sam ju davno igrati i sasvim je ok,no navukao sam se na Dekaron i ostao na njemu!

U svakom slucaju niti Cabal,niti Dekaron nemaju ovdje puno pobornika,a u pitanju su igre

......moje misljenje!

Slazem se kompletno isto sa igrao Dekaron mocna igra :) jednostavno poceo sam igrati Cabal prije njega i ostao na Cabalu. Wow koliko god ljudi govori da je los ima jak comunity koji ga drzi i ima sto za ponuditi ali za to se mora platiti određeni iznos koji ja jednostavno nemogu izdvojit svaki mjesec (socijala jbg xD)

16 godina
protjeran
GimmieCorsair kaže...
Godfahter kaže...
GimmieCorsair kaže...

......moje misljenje!

Slazem se kompletno isto sa igrao Dekaron mocna igra :) jednostavno poceo sam igrati Cabal prije njega i ostao na Cabalu. Wow koliko god ljudi govori da je los ima jak comunity koji ga drzi i ima sto za ponuditi ali za to se mora platiti određeni iznos koji ja jednostavno nemogu izdvojit svaki mjesec (socijala jbg xD)

Probaj Aika online.

Igrao sam Cabal dok nisam usao u Aiku. Aika mi je do sada najbolji free mmorpg koji sam odigrao.

Svakako probaj ako nisi.

15 godina
neaktivan
krayzie kaže...
GimmieCorsair kaže...
Godfahter kaže...
GimmieCorsair kaže...

......moje misljenje!

Probaj Aika online.

Igrao sam Cabal dok nisam usao u Aiku. Aika mi je do sada najbolji free mmorpg koji sam odigrao.

Svakako probaj ako nisi.

Nikad cuo {#} O cemu se radi?

16 godina
protjeran
GimmieCorsair kaže...
krayzie kaže...
GimmieCorsair kaže...
Godfahter kaže...
GimmieCorsair kaže...

......moje misljenje!

Probaj Aika online.

Svakako probaj ako nisi.

Nikad cuo {#} O cemu se radi?

ima vec dosta od kad sam to igrao tako da se ne sjecam pojedinost. Ali svidio mi se otvoren svijet - znaci nije podjeljen u one boxeve kao Cabal. Nadalje - ne trebaju ti pare da bi bio faca u toj igri.

Sviđaju mi se dungeoni koje prelazis s ekipom kojih uvijek ima, za razliku u Cabalu gdje nikad nisam uspio pronac ekipu za neki quest.

Questove koje radis 90% si s nekim u partyu - nije ko u Cabalu da 90% questova radis sam. Znaci ak moras ubit 50 monstera, to ne trebas radit sam. Tamo stoji ekipa, joinas im se i gotov si za 5 min. U Cabalu sam to klao solo i to me psihicki ubijalo.

PvP je također odlican. Biras narod kojem ces se prikljucit i onda ratujete protiv drugih naroda za artefakte od kojih cijela vasa nacija ima koristi npr. vise exp-a, para itd. Na svaku transakciju placas porez od cijih se para razvija obrana vaseg grada itd. Mislim da toga nije bilo u Cabalu.

U svakom slucaju igra mi je ostala u lijepom sjecanju.

14 godina
neaktivan
Cabal online

dal netko mozda igra na Mars-u?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cabal online
Server Mars
WA lvl 167
ime-weedmater

Vidimo se onda :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jel igra jos tko ovo? Ja sam opet poceo, ali na NA serveru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cabal online

Ja sam počeo igrati prije prije 3 dana na EU Mercury serveru.

Igra je dosta bolja nego što je bila kada sam igrao,nema toliko mučenja na onim lutkama za skill exp.

Im BATMAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice