Bioshock Infinite

poruka: 809
|
čitano: 162.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
17 godina
Re: Bioshock Infinite
floks kaže...
 Tko kod kaže da je ova igra najbolja igra do sad...nez onda stvarno neznam šta da kažem..vjerovatno nije

odigrao više od 5 naslova,jer ova igra ima samo dobru priču i originalan dizajn i ništa više od toga..ja bi dao

6/10.

Odigrao sam više od 5 igara, i stojim iza onog što sam napisao. A ti objasni što je za dobru igru potrebno osim dobre priče i originalnog dizajna.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Ček, kaj tebe točno prca, to kaj si očekivao RPG, a dobio FPS? Pa igra je, toliko očigledno iz svih najava, FPS. Ak si ti imao nerealna očekivanja, nije ti nitko za to kriv. Da, nekad su borbe zamorne, no nisu baš tako teške, a rekao bih čak da ima više šetnje i razgovora nego samih borbi. Uostalom, to se u FPSu i očekuje. Inače bi mogli napraviti interaktivni film, na foru Phantasmagorie.

A jesi li razmislio da se možda baviš krivim stvarima? Jer, ako su ti borbe u FPS igri dosadne i jedva čekaš da se nastavi radnja, zašto onda uopće igraš FPSove, kad očito nisu za tebe? Igraj neke druge igre, eto, ako nisi odigrao Phantasmagoriu, preporučam, ili nekakav RPG u kojem se cijelo vrijeme nešto zanimljivo dešava...

Ili jednostavno pogledaj dobar film sa daljinskim u ruci da možeš preskočiti dosadne dijelove.
No dopusti da u igri uživaju oni kojima taj žanr odgovara. Koji su se našli u ulozi muškarca koji spašava djevojku. Koji uživaju u dobroj radnji više nego u izvedbi, i kad se desi neki gaf, ne rade dramu oko toga.

Uf svasta.... prvo, ocekivao sam Bioshock igru, sto znaci puno fluffa ali korijenski - first person shooter. Sto sam ocekivao, to sam i dobio, tj. puno vise.

Nisam veliki fan FPS-ova, ali opcenito ne igram igre zbog odredjenog zanra vec zbog atmosfere i price.

Ono sto me prca je cinjenica da si svoj post zapoceo sa Ovo nije igra za djecu, kao da to tvojem misljenju odjednom daje nekakav veliki kredibilitet. Svidja ti se, nema problema, pa tko sam ja da ti pobijam tudja misljenja? Nisam toliko glup bas.

Ali ne mozes implicirati da jedino djeca ne vole ovu igru, i onda ne ocekivati backlash. Imam 31 godinu, imam prvi komp otkako mi je 5 godina, sto je puno puno vise od 90% sudionika ove teme, pa kad prozivas odrasle onda se osjecam prozvano.

Phantasmagoria je smece na koje sam potrosio zivot jednom, i nikad vise. To sto mi je preporucas iskreno smatram vrlo kvalitetnom suptilnom uvredom, dakle {#}

I za kraj - molim te objasni mi kako ja to zabranjujem ljudima da uzivaju u igri? Pa zar smo dosli do toga da se covjek ne smije ne sloziti s necime? Slijedeci put lijepo reci Igra mi je super, bla bla bla i necu nista reci, ali ako se pocnes pozivati na ozbiljnost, starije, inteligenciju i ostale gluposti koje u video igrama nemaju nekog smisla - onda nemoj misliti da ti nitko nece replicirati.

Osim naravno, u slucaju u kojem zelis da te jednostavno strpam u kos s par ostalih glupana koji nemaju sta pametno za rec pa se ni ne trudim citati ih ili replicirati im. Iz moje perspektive, odrasli ljudi vole kvalitetne argumentirane diskusije, ako ti to unistava car igre - samo reci, nema problema, povlacim se.

P.S. Ova lista zavrsenih igara je poprilicno impresivna... Hats off..

Lay there, stare at the ceiling, and switch back to your time... Just go ahead, now try and taste it, I know it should be ripe...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 20:41 (Deus ex machina).
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

ova rasprava se proteze u nebuloze a najmanje se tice bioshocka {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Deus ex machina kaže...

Uf svasta.... prvo, ocekivao sam Bioshock igru, sto znaci puno fluffa ali korijenski - first person shooter. Sto sam ocekivao, to sam i dobio, tj. puno vise.

Nisam veliki fan FPS-ova, ali opcenito ne igram igre zbog odredjenog zanra vec zbog atmosfere i price.

Ono sto me prca je cinjenica da si svoj post zapoceo sa Ovo nije igra za djecu, kao da to tvojem misljenju odjednom daje nekakav veliki kredibilitet. Svidja ti se, nema problema, pa tko sam ja da ti pobijam tudja misljenja? Nisam toliko glup bas.

Ali ne mozes implicirati da jedino djeca ne vole ovu igru, i onda ne ocekivati backlash. Imam 31 godinu, imam prvi komp otkako mi je 5 godina, sto je puno puno vise od 90% sudionika ove teme, pa kad prozivas odrasle onda se osjecam prozvano.

Phantasmagoria je smece na koje sam potrosio zivot jednom, i nikad vise. To sto mi je preporucas iskreno smatram vrlo kvalitetnom suptilnom uvredom, dakle {#}

I za kraj - molim te objasni mi kako ja to zabranjujem ljudima da uzivaju u igri? Pa zar smo dosli do toga da se covjek ne smije ne sloziti s necime? Slijedeci put lijepo reci Igra mi je super, bla bla bla i necu nista reci, ali ako se pocnes pozivati na ozbiljnost, starije, inteligenciju i ostale gluposti koje u video igrama nemaju nekog smisla - onda nemoj misliti da ti nitko nece replicirati.

Osim naravno, u slucaju u kojem zelis da te jednostavno strpam u kos s par ostalih glupana koji nemaju sta pametno za rec pa se ni ne trudim citati ih ili replicirati im. Iz moje perspektive, odrasli ljudi vole kvalitetne argumentirane diskusije, ako ti to unistava car igre - samo reci, nema problema, povlacim se.

P.S. Ova lista zavrsenih igara je poprilicno impresivna... Hats off..

Pa Bioshock igru si i dobio. A svoje mišljenje, nadam se, smijem izraziti. Ono što sam mislio pod time da nije za djecu jest da klinci, koji nemaju puno nit života iza sebe, nit pročitanih knjiga, nit poznavanja povijesnih činjenica, neće moći u takvoj mjeri uživati u igri. Hell, kladim se da guglaju ako ne već Vernea, onda Wellsa definitivno.
Nemoj se ponašati kao povrijeđena princeza - mislio sam da imaš nekakvu konkretni zamjerku igri, kao što se jedan forumaš požalio da je imao puno backtrackinga, pa eto, dobro, njemu to smeta, meni je samo dio igre na koji ne obraćam puno pažnje, i nije bitno za samu radnju, ionako trčkaram uokolo. Da, meni su također borbe dosadne, no barem nemam val za valom istih neprijatelja, kao recimo u Serious Samu, to bi bilo stvarno loše - no boss fightevi su mi dobro napravljeni, i tu nemam zamjerke. Osobno bih dodao nekakve mini igre kakve su postojale, recimo, u Giants: citizen Kabuto, ako si igrao (i tko je igrao) znaš na što mislim.
A da starost nema utjecaja na način igranja, e tu se grdno varaš. Naravno da ima, jer se mijenja tvoja percepcija stvari oko tebe, više znaš sada nego što si znao prije deset godina, refleksi polako opadaju pa ne možeš igrati brze shootere :) i stvari koje su ti prije bile strahovito bitne polako postaju manje bitne, jer se fokus interesa mijenja. Ne znam imaš li djecu, ako nemaš shvatit ćeš kad ih dobiješ, ako ih imaš, razmisli malo o stvarima koje su ti bile bitne prije nego što si dobio dijete...
Meni se promijenio fokus na igre u kojima nešto/nekog spašavam, a ako mogu igrati kao ženski lik, to mi je fantastično, jer su mi mačističke fore postale strane, a developeri se stvarno trude dobro napraviti ženske likove, dobar primjer je cmd. Shepard iz ME3, i u ovom, konkretnom slučaju, Elizabeth, koja jednostavno sjaji kao lik.
I nisam ti rekao da zabranjuješ, nego da dozvoliš da ima onih koji u igri uživaju, možda čak i zbog istih stvari koje tebe živciraju. Možda TI nisi u pravu. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
Father_Dougal kaže...
floks kaže...
 Tko kod kaže da je ova igra najbolja igra do sad...nez onda stvarno neznam šta da kažem..vjerovatno nije

odigrao više od 5 naslova,jer ova igra ima samo dobru priču i originalan dizajn i ništa više od toga..ja bi dao

6/10.

Odigrao sam više od 5 igara, i stojim iza onog što sam napisao. A ti objasni što je za dobru igru potrebno osim dobre priče i originalnog dizajna.

:) Najs, mislio sam da sam jedini  koji je sastavio listu pređenih igara; evo moje koju sam sastavio nedavno jer me zanimalo koliko sam igara zapravo završio.

http://pastebin.com/AGUMjMdr

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

1. Onda smo se krivo shvatili, mislio sam da je u pitanju standardno epeen argumentiranje.

2. Dao sam jednu konstruktivnu kritiku, i to cak sa tehnicke strane game designa sto uopce nije misljenje vec cinjenica, na koju se nitko nije udostojio odgovoriti osim TD-om (http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bioshock-infinite/3576186.aspx)

3. Nisam rekao da starost nema utjecaja, pa vidim i sam da mi tetris ne ide vise {#} Ono sto zelim reci jest da argumenti u smislu "Ja sam stariji igrac pa moja rijec vise vrijedi" meni izgledaju glupo, jer bi onda na slican nacin ja mogao izvaliti "Ja sam radio/radim u industriji, pa moj ukus vrijedi vise od vaseg." I kompletno ostavljam otvoreno da ljudi uzivaju u stvarima u kojima je ne uzivam i da sam u krivu. Inace se ne bi trudio diskutirati i citati tudje postove, nego samo lijepo lupao TD kao i ostali i bio uvjeren u vlastitu superiornost.

Da si lijepo napisao "Meni je igra super zbog toga i toga", stisnuo bi TU i isao dalje, ali kad cijelu grupu ljudi poistovjecujes sa svojim misljenjem - onda mislim da moram ostaviti svoje misljenje kao stariji da se ne slazem.

Fair enough?

Lay there, stare at the ceiling, and switch back to your time... Just go ahead, now try and taste it, I know it should be ripe...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 21:26 (Deus ex machina).
15 godina
neaktivan
Colossus7 kaže...
Father_Dougal kaže...
floks kaže...

6/10.

:) Najs, mislio sam da sam jedini  koji je sastavio listu pređenih igara; evo moje koju sam sastavio nedavno jer me zanimalo koliko sam igara zapravo završio.

http://pastebin.com/AGUMjMdr

Šta znače plusići :)?...btw impresivno !

My global position systems are vocally addressed
16 godina

Pluseve sam stavio na igre koje su mi posebno drage.

15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

4 plusica na NN2  a nije ti se svidao Mask of the Betrayer {#} {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hjoj ne podsjecaj me, bio mi je jako dobar , ali neki game breaking bug mi je rasuo cijelo iskustvo na negativu, jer nisam mogao završit igru pred sam kraj, bilo je nesto vezano kad moras proć kroz portal i dalje od tog mi nije htjelo loadirati, doslovno pred zadnji fajt. Morao sam kraj i zadnju borbu odgledat na youtube. Uzas {#}

Dok su izbacili patch za to, vec sam je bio izbrisao.

Kad dodjem u Hatinac popit ćemo kafu :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 22:14 (Colossus7).
17 godina

igrao sam prvi bioshock i nisam bio nesto previse impresioniran, vise zbog toga sto mi ne lezi ovaj tip igre onako kako sam zamisljao da bi mi legao. natjerao sam se da ga zavrsim samo radi price.

infinite sam odigrao do onog trenutka kad me izbace sa airshipa da trazim nekakvog gunsmitha za one likove iz vox-a.

sad da pricam o pozitivnim stvarima, tipa odlican setting, voice acting to nema smisla pa cu odmah prijeci na ono sto mi je zasmetalo

-nema mape. ili je ja do tada nisam nasao. umjesto toga ona seljava zelena strelica kad pritisnes n. s tim se nadovezuje i problem sidequestova. ne mogu se orijentirat bez mape pa cu na kraju zavrsiti po google-u trazeci di se nalazi koji side quest. opcenito igre bez mape su mi katastrofa. 

-samo dva oruzja. vidio sam da forsiraju weapon swap usred cipe kad dode nekakav dio tipa lik je jako visoko, evo ti sniper pa ga zdimi i idemo dalje (i bas se tu kao slucajno nasao sniper). inace ja sam stalno nosio rpg i machine gun i to je bio show. nista mi nisu mogli napravit. igram na normal i nisam neki extra fps znalac al kad mene ne mogu ubit onda je iga uber lagana. prvi bioshock sam igrao na easy i to mi je znalo problem stvorit.

-checkpoint save. ne da mrzim to nego mi se gadi taj princip. ako nista drugo moglu su bar stavit quick save. pola lvl-a pridem, sve lipo pokupim i da reloadam checkpoint jer mi se nesto nije svidilo kad sta sam ima vidit vratilo me skroz na pocetak. ma sjajno.

-elizabeth i ta njena moc. fino izgleda al na kraju samo dotuce igru. stvari koje mos summonat su prejake. stavim turret, ruke u dzepove i gledas kako on ubija one jade koji te napadaju.

-preveliki hype. gledam okolo po internetu ja sam mislio tko zna sta je ova igra kad je svi ovako hvala. svako malo 10/10. cim vidim da daju desetke ko iz rukava nije dobro, jer jednostavno ne postoji igra na svijetu koja zasluzuje 10. 

po ovom sto sam vidio dao bih nekih 7/10. dal sad vrijedi odigrati zbog price ne znam, do sada me prica nije nesto odusevila.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 23:27 (Obi Wan).
13 godina
protjeran
Bioshock Infinite

Jel stvarno igra tako dobra kao u recenzijama sto navode na HCL i Gamereportu ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 1:24 (PR0MATRAC).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Pa ne mozes mi reci da Vigori i Gear mijenjaju cijelu igru iz FPS-a u RPG ili nesto slicno! Majku mu, igra se svodi na to da ides kroz zanimljiv svijet od encountera do encountera, i u tim encounterima radis sta? Pucas iz oruzja i Vigora! Pa ne vozis auto ili svemirski brod, ne baratas dionicama, ne gradis gradjevine i skupljas resurse!

Pa rekao sam sto puta do sada da je igra sasvim dobra i da je prica odlicna, ali budimo realni, igra je FPS... bas kao i prethodni Bioshockovi. Ako dobija 10/10 na osnovu price, pa onda je mogla lijepo bit knjiga ili film, a ne igra.

Netko je lijepo prije napisao kako je mislio da su Legacy of Kain jedine igre sa odlicnom pricom, i pogodio je bas u srz onoga sto ja osjecam. Bas kao i u Legacy of Kain, jedva sam cekao da "dosadni" dio igre zavrsi da pogledam slijedecu sekvencu i vidim sto se jos desava u prici.

Bas je tako i ovdje, igram na silu samo da bi prozivio tih zadnjih 30ak minuta kraja, jer mi se cini da se isplati prema clanku sto je doktor linkao...

Pa, recite Vi meni gospodine...što još želite u igri?

17 godina
Obi Wan kaže...

igrao sam prvi bioshock i nisam bio nesto previse impresioniran, vise zbog toga sto mi ne lezi ovaj tip igre onako kako sam zamisljao da bi mi legao. natjerao sam se da ga zavrsim samo radi price.

infinite sam odigrao do onog trenutka kad me izbace sa airshipa da trazim nekakvog gunsmitha za one likove iz vox-a.

-nema mape. ili je ja do tada nisam nasao. umjesto toga ona seljava zelena strelica kad pritisnes n. s tim se nadovezuje i problem sidequestova. ne mogu se orijentirat bez mape pa cu na kraju zavrsiti po google-u trazeci di se nalazi koji side quest. opcenito igre bez mape su mi katastrofa. 

-samo dva oruzja. vidio sam da forsiraju weapon swap usred cipe kad dode nekakav dio tipa lik je jako visoko, evo ti sniper pa ga zdimi i idemo dalje (i bas se tu kao slucajno nasao sniper). inace ja sam stalno nosio rpg i machine gun i to je bio show. nista mi nisu mogli napravit. igram na normal i nisam neki extra fps znalac al kad mene ne mogu ubit onda je iga uber lagana. prvi bioshock sam igrao na easy i to mi je znalo problem stvorit.

-checkpoint save. ne da mrzim to nego mi se gadi taj princip. ako nista drugo moglu su bar stavit quick save. pola lvl-a pridem, sve lipo pokupim i da reloadam checkpoint jer mi se nesto nije svidilo kad sta sam ima vidit vratilo me skroz na pocetak. ma sjajno.

-elizabeth i ta njena moc. fino izgleda al na kraju samo dotuce igru. stvari koje mos summonat su prejake. stavim turret, ruke u dzepove i gledas kako on ubija one jade koji te napadaju.

-preveliki hype. gledam okolo po internetu ja sam mislio tko zna sta je ova igra kad je svi ovako hvala. svako malo 10/10. cim vidim da daju desetke ko iz rukava nije dobro, jer jednostavno ne postoji igra na svijetu koja zasluzuje 10. 

po ovom sto sam vidio dao bih nekih 7/10. dal sad vrijedi odigrati zbog price ne znam, do sada me prica nije nesto odusevila.

Obi Wan, radnja se još uopće nije razvila :) tek na tom dijelu gdje si ti sada postaje zanimljivo. Ne želim ti spoilati... ali i sam sam se dosađivao i bio WTF dok nije došao taj dio igre, već sam mislio odustati... no sjetio sam se kako sam isti problem imao u Bioshock 1, tek iz druge sam ga prešao.
A što se tiče negativnih strana...

. da, mapa. Ali realno, ne treba ti, cunjaj po svojoj volji, jedini koristan sidequest je pronalaženje ciphera, a njega nađeš s vremenom s mapom ili bez nje...

- moje mišljenje o oružju - pa nisi ti Duke Nukem. Mislim da je nošenje dva oružja i više nego dovoljno... prisjeti se tebi omiljenog ME3 :) :) :)

- checkpoint save je fakat minus, i ja ga ne volim. Tu se slažemo. Prvi put sam ga imao u FFVII, ne znam jesi li ga igrao, no tamo je bilo podosta vremena između dva checkpointa dok ne izađeš iz grada na otvoreno, gdje se moglo snimati kad god.

- shvatio sam da sam trebao veću težinu odabrati za igranje, Normal (ili Medium, kak se zove) je prelagan.

Slijedeće na redu je Tomb Raider, pa nakon njega će pasti još jedan prijelaz Bioshocka. Možda do tada izađe i poneki DLC. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 10:10 (Father_Dougal).
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Prešao igru, završetak mi itekako podiže ocjenu, sve u svemu zakon igra, i priča, i napucavanje, i likovi, i motivi, i svijet u kojem se nalazi, nije za 10ku, ali je za lijepih 8.5/ 10.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina
Father_Dougal kaže...

Obi Wan, radnja se još uopće nije razvila :) tek na tom dijelu gdje si ti sada postaje zanimljivo. Ne želim ti spoilati... ali i sam sam se dosađivao i bio WTF dok nije došao taj dio igre, već sam mislio odustati... no sjetio sam se kako sam isti problem imao u Bioshock 1, tek iz druge sam ga prešao.
A što se tiče negativnih strana...

. da, mapa. Ali realno, ne treba ti, cunjaj po svojoj volji, jedini koristan sidequest je pronalaženje ciphera, a njega nađeš s vremenom s mapom ili bez nje...

- moje mišljenje o oružju - pa nisi ti Duke Nukem. Mislim da je nošenje dva oružja i više nego dovoljno... prisjeti se tebi omiljenog ME3 :) :) :)

- checkpoint save je fakat minus, i ja ga ne volim. Tu se slažemo. Prvi put sam ga imao u FFVII, ne znam jesi li ga igrao, no tamo je bilo podosta vremena između dva checkpointa dok ne izađeš iz grada na otvoreno, gdje se moglo snimati kad god.

- shvatio sam da sam trebao veću težinu odabrati za igranje, Normal (ili Medium, kak se zove) je prelagan.

Slijedeće na redu je Tomb Raider, pa nakon njega će pasti još jedan prijelaz Bioshocka. Možda do tada izađe i poneki DLC. 

dobro sad da mozes rec da mi ne pase mass effect 3 u cijelosti nije tocno nego samo kraj. valjda si to vec triba skuzit.

znam da ovakav tip igara trazi strpljenje, zato sam i napisao da sam odigrao do toga dijela i tu stao. vjerojatno cu pocet od pocetka s obzirom da imam nekakv osjecaj da sam traljavo odigrao dio od kojeg pocinje akcija. valjda sam prebrzo preletio preko nekih stvari. 

sto se tice oruzja pa mos ti i vise od dva nosit u me3. samo je druga stvar sto ti zelis nosit dva zbog onog bonusa na skill cd.

uglavnom, davati igri 10/10 je po meni totalno nerealno s obzirom da niti jedna igra nije savrsena.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 13:50 (Obi Wan).
17 godina
Bioshock Infinite

mala digresija.

e tu se varas savrsena igra je npr. grim fandago ! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...
dobro sad da mozes rec da mi ne pase mass effect 3 u cijelosti nije tocno nego samo kraj. valjda si to vec triba skuzit.

znam da ovakav tip igara trazi strpljenje, zato sam i napisao da sam odigrao do toga dijela i tu stao. vjerojatno cu pocet od pocetka s obzirom da imam nekakv osjecaj da sam traljavo odigrao dio od kojeg pocinje akcija. valjda sam prebrzo preletio preko nekih stvari. 

sto se tice oruzja pa mos ti i vise od dva nosit u me3. samo je druga stvar sto ti zelis nosit dva zbog onog bonusa na skill cd.

uglavnom, davati igri 10/10 je po meni totalno nerealno s obzirom da niti jedna igra nije savrsena.

Nisam spominjao taj dio, nego onaj sa nošenjem oružja - dva su dovoljna, čak je i jedan dobar gun dosta ako dobro kombiniraš biotic ili tech skillove sa njima. U ovom slučaju, Vigore i oružje... :)
Nema Bioshock nekakvih dubokih, skrivenih poruka - no ako ne popratiš što se dešava, kraj će bit posve nerazumljiv :) tako da, prati, kao da gledaš film, što priča Elizabeth i ostali NPCjevi koje ćeš susretati.

A ja ne vidim zašto ne bih igri dao čistu desetku ako mi se do te mjere svidjela - pretpostavljam da sam voljan progledati kroz prste stvari koje nisu dobro izvedene u ime maštovite radnje i genijalne Elizabeth - a to je ono kaj je meni bitno u igri... :)

16 godina

@4mal

Jedino sto je suxalo u toj igri je bio način na koji su riješili interakciju sa inventorijem i kontroliranje lika. Uglavnom puno ugodnije ako igras sa joystickom.

Imho legendarni klasik, ali nije savršena niti je najbolja avantura koju je Lucas Arts izdao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 15:41 (Colossus7).
16 godina
Bioshock Infinite

https://www.youtube.com/watch?v=U6hTbLJszyM // https://www.youtube.com/watch?v=HPwV9PELixg    :)

Nuff said..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bioshock Infinite

Nisam baš pratio temu, pa da pitam..

Koliko je igra zahtjevna? Ima li je smisla isprobavati na mom PC-u?

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 19:11 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Bez ikakvih problema, samo neznam hoćeš li moći igrati na High details.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1176&game=Bioshock%20Infinite

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 19:12 (Colossus7).
17 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Samo ignorisite Danyela pa ce sam otici kada mu dosadil Nego ja sam krenuo u sakupljanje preostalih acivmenta i dogurao sam do 41/50 :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bioshock Infinite

Jel itko u ovoj temi zna skratiti citat?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Pokušao sam dat priliku igri i odigro je punih 3 sata ovo je jedna od lošijih igara kojih sam odigrao..jedino u igri

šta me se dojmilo je muzika na početku igre u onoj crkvi/raju šta je već..igra je dog crap.. ono igra koristi 10

tekstura sveukupno...izgleda katastrofa i na ultra detalje,dosadan gameplay,nemaštovita oružja,svi npc-ovi izgledaju

isto..dizaj u početku izgleda odlično no kasnije postaje zamoran.Znam da će mi svi popljuvat al ima nas još koji

misle tako i stvarno nez šta svi blate po danyelu ako isto ima loše mišljenje o igri,meni igra prolazi za klince do 12 god.

Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
floks kaže...

misle tako i stvarno nez šta svi blate po danyelu ako isto ima loše mišljenje o igri,meni igra prolazi za klince do 12 god.

Nakon tri sata jedva da si zagrebao radnju. 

14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
floks kaže...

Nakon tri sata jedva da si zagrebao radnju. 

Đabe radnja ako sve ostalo faila.

17 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Floks pricas da igra odgovara uzrastu djece od 12 godina a igrao si je samo 3 sata. Ova igra zahtjeva odredjeno poznavanje kako istorije (koja koliko se sjecam nije prisutna u udzbenicima na prostoru Balkana) kao i poznavanje kao i mnogih drugih stvari da bi se prica u potpunosti shvatila. Shvatam ja da se nekome igra ne dopada ali isto tako necu da prihvatim pojedine razloge koji pojedinci navode iz prostog razloga sto sam poprilicno upucen u proces razvoja igara i znam u vecini slucajeva zasto je nesto bas tako napravljeno. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice