BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 133.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

necemo s vama pirate jos, totalno smo neuigrani za sad.. {#}

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: BF3 Squad Rush Turnir
Šef kaže...

Koji  squad može u 11 večeras? {#}

Very_spešl_boys?

Slabiji??!!!!!! {#}

ITS ON BITCHEZ {#} {#}

Edit: U biti cekaj da vidim sa svojima, nebus me tak na provokaciju dobil {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 15:54 (Sale_ds).
16 godina
Switch kaže...
Arabarran kaže...

Jel ima kakva žrtva za Verispešlbojse večeras iza 20h, pa na dalje??

Evo možemo mi odigrati oko 8-pol 9 najkasnije, u 22h imamo sa HR_Squad dogovoreno. Nauljeni Pingvini smo mi.

Može s vama oko 20h,pa kasnije kad završimo sa D Šabanima,Šefe tebe i tvoje možemo popapati za laku noć oko 23h {#}

15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ovo nema smisla. NOVO PRAVILO: Blue Magnum Team ne smije vise koristiti oruzje{#}

BBC2 nick: reader562

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Ovo nema smisla. NOVO PRAVILO: Blue Magnum Team ne smije vise koristiti oruzje{#}

Igrat ćemo samo sa spawn belisse i lopaticama za oživljavanje :)

50% mapa nikad nismo igrali niti vidili kako izgledaju, jučer smo prvi put u životu igrali damvand peak ;)

Za ostale evo mapa koje nikad nismo, a ni nećemo igrat nit "trenirat" jer smo mačo alfa mužjaci, caspian, gulf, wake, karkand, tehran, (seine se nemogu sitit mislin da nismo vidili kako to izgleda) jučer se nešto peninsula igrala ali smoje strane 5-6 minuta :)

A i u ovom sastavu kakav je sada također prvi put nešto igramo... Taktika je tamo di te spawna tamo ideš naprid i ne okrićeš se iza.

I još žlica vegete.

[M|C] 7emper_fi
15 godina
Arabarran kaže...
Switch kaže...
Arabarran kaže...

Evo možemo mi odigrati oko 8-pol 9 najkasnije, u 22h imamo sa HR_Squad dogovoreno. Nauljeni Pingvini smo mi.

Može s vama oko 20h,pa kasnije kad završimo sa D Šabanima,Šefe tebe i tvoje možemo popapati za laku noć oko 23h {#}

U 20h igramo? Možemo na našem serveru ako je zauzet BUG. Koju mapu bi vi htjeli, mi bi O. Firestorm.

13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Odigrano The Shabans Vs. 53team Old Noobs 4:0

R1http://img802.imageshack.us/img802/3282/theshabansvs53teamoldno.jpg

R2http://img850.imageshack.us/img850/3282/theshabansvs53teamoldno.jpg

R3http://img42.imageshack.us/img42/3282/theshabansvs53teamoldno.jpg

R4 http://img221.imageshack.us/img221/1166/bf320120418194410.png

Partije su bile super napete i odlične. Čestitao bi protivničkom timu na junačkoj borbi i svojim vojničinama na tome što su pripreme u Mohave pustinji izdržali sa pola litre vode tri dana.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
11 0 hvala 3
16 godina
Switch kaže...
Arabarran kaže...
Switch kaže...
Arabarran kaže...

U 20h igramo? Možemo na našem serveru ako je zauzet BUG. Koju mapu bi vi htjeli, mi bi O. Firestorm.

Tek sam sada stigao s puta. Valjda ćemo se okupiti. Odi na blog da dogovorimo.

17 godina
Soldier977 kaže...

Odigrano The Shabans Vs. 53team Old Noobs 4:0

R1http://img802.imageshack.us/img802/3282/theshabansvs53teamoldno.jpg

R2http://img850.imageshack.us/img850/3282/theshabansvs53teamoldno.jpg

R3http://img42.imageshack.us/img42/3282/theshabansvs53teamoldno.jpg

R4 http://img221.imageshack.us/img221/1166/bf320120418194410.png

Partije su bile super napete i odlične. Čestitao bi protivničkom timu na junačkoj borbi i svojim vojničinama na tome što su pripreme u Mohave pustinji izdržali sa pola litre vode tri dana.

Nick i ja imamo vode u koljenu pa smo zato izdržali {#}

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
nooir kaže...
, jučer smo prvi put u životu igrali damvand peak ;)

Neki su već jednom igrali protiv nas prijateljski war na damvand peak sq rush. Neznam sad dali ste bili vi svi od ovdje{#}

Tako da: ...Ne znaš se niti oprat, zmazan si, prljav, smrdiš, neškolovan i lažeš{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 21:10 (Jack Sparrow).
16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Mislim da se nešto pofukalo sa blogom. Ljudi mi šalju poruke a ja im ne mogu odgovoriti jer mi piše da su offline.

Uglavnom,mi smo spremni i čekamo ko zapete puške!

Sale mi je već polomio 2 lanca... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 21:11 (Arabarran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Mislim da se nešto pofukalo sa blogom. Ljudi mi šalju poruke a ja im ne mogu odgovoriti jer mi piše da su offline.

Uglavnom,mi smo spremni i čekamo ko zapete puške!

Sale mi je već polomio 2 lanca... {#}

Vec sam ti reko da ne pijes prije meca ccc {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Jebote dodam AstraOwnera na blog jer se nitko nemre dopisivat s njim i umjesto njega pod frendovima pojavim se JA sam sebi ko frend lol

Gasite cheatove ljudi {#} 

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Mi smo na xxx war serveru pa dodite posto se nemremo sastat na blogu...

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Neko mi netko objasni kako ako imas 2 ticketa, jedan pogine i revivan je mec zavrsi sa nasim porazom, a trojica smo zivi i cetvrti je samo trebo stisnut space da se digne...znaci da se i respawno opet bi imali 1 ticket al mi smo sa dva ticketa skocili na nulu i popusili, a nitko nije bio mrtav..kakve su to fore???

S tim da je Arabarran taman armo m-com..

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 22:30 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Zavrsena najdosadnija runda u mome zivotu.

Htio bi poruciti ekipi iz Very specsl boysa da se dogovore medusobno prije nego ista u chat napisu.

Mi vec kod mcoma,ovaj jedan pise NIJE LIVE,ocemo restart ovaj drugi hoce restart.

I one fore kako smo mi prije dosli do mcoma nego oni tj kako smo prije krenuli? Pa nisam mogao prije krenut prije nego mi odbroji. Od kad se krece na live u chatu? LOL?

Nema veze.. Ionako.. Nauljeni pingvini Vs. Very speshl boys   4-0

Neznam,obrati se Diceu na njihovim bugovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 22:30 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Htio bi poruciti ekipi iz Very specsl boysa da se dogovore medusobno prije nego ista u chat napisu.

Mi vec kod mcoma,ovaj jedan pise NIJE LIVE,ocemo restart ovaj drugi hoce restart.

I one fore kako smo mi prije dosli do mcoma nego oni tj kako smo prije krenuli? Pa nisam mogao prije krenut prije nego mi odbroji. Od kad se krece na live u chatu? LOL?

Nek vam bude, al pederluk kod mene ne prolazi...

Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
drahic kaže...

Tome live i služi. kad se napiše live kreće se sa spawna. dosada smo uvijek tako igrali.

14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Jesmo vam mi krivi sta se neznate dogovorit? Jedan kaze LIVE,drugi kaze NIJE LIVE,treci hoce restart,a cetvrti nezna ni koju mapu igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Neznam,obrati se Diceu na njihovim bugovima.

Kad ste nam vec dopi*dili! Na wakeu cekamo da Arabarran promijeni kit i da napise live, a vi nam vec armali. Mi kazemo da ste krenuli prije vremena vi se pocmete vrijedati.

14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Jesmo vam mi krivi sta se neznate dogovorit? Jedan kaze LIVE,drugi kaze NIJE LIVE,treci hoce restart,a cetvrti nezna ni koju mapu igra.

Igrate ko papci i to je to..rasprava gotova.

Necu ni spominjat da nam je jednog kickalo i vise od pol mape smo igrali trojica.. 

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 22:34 (Sale_ds).
15 godina
Sale_ds kaže...

Neko mi netko objasni kako ako imas 2 ticketa, jedan pogine i revivan je mec zavrsi sa nasim porazom, a trojica smo zivi i cetvrti je samo trebo stisnut space da se digne...znaci da se i respawno opet bi imali 1 ticket al mi smo sa dva ticketa skocili na nulu i popusili, a nitko nije bio mrtav..kakve su to fore???

S tim da je Arabarran tama armo m-com..

E ja sam bio na krovu zgrade i gledao sam te kako ga oživljavaš. U tom trenutku kad si ga oživio imali ste 2 ticketa i tada sam ja ubio toga što si oživio (reader je bio) i pali ste odmah na 1 i odmah potom je zadnji bio ubijen!

14 godina
neaktivan
Switch kaže...
Sale_ds kaže...

E ja sam bio na krovu zgrade i gledao sam te kako ga oživljavaš. U tom trenutku kad si ga oživio imali ste 2 ticketa i tada sam ja ubio toga što si oživio (reader je bio) i pali ste odmah na 1 i odmah potom je zadnji bio ubijen!

Dobro, daj mi objasni kak se ticket gubi ako se nisu respawnali ako su i bili ubijeni sto nisu, jer sam ja bio u nasoj bazi sa sniperom i vidio sam dvojicu iz svog teama zive...prema tome..

Da ne haluciniram mozda?

Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
Switch kaže...
Sale_ds kaže...

Neki bug ili nešto. U trenutku kad nam je napisalo "Your squad lost" trojica smo bili živi. A, ja taman kod m-coma počinjao armati.

14 godina
Sale_ds kaže...
drahic kaže...

Necu ni spominjat da nam je jednog kickalo i vise od pol mape smo igrali trojica.. 

Pa jesam vas pitao dal hocete RESTART zbog 4-og? ??????

Koju drogu si papao danas?

Rekli ste NE. IGRAJ.

Ebotee.... Hoces da ponovo igramo?? Onak kak vama pase?

14 godina
neaktivan
drahic kaže...
Sale_ds kaže...
drahic kaže...

Rekli ste NE. IGRAJ.

Da rekli smo igraj nakon kaj smo vam rekli da nam nema treceg a vi ste non salantno odgovorili "da kaj bi vi sad"..

Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
neaktivan
drahic kaže...
Sale_ds kaže...
drahic kaže...

Rekli ste NE. IGRAJ.

S vama opet igrat??? Hahahahahahah!!!!!

15 godina
Sale_ds kaže...
Switch kaže...
Sale_ds kaže...

Dobro, daj mi objasni kak se ticket gubi ako se nisu respawnali ako su i bili ubijeni sto nisu, jer sam ja bio u nasoj bazi sa sniperom i vidio sam dvojicu iz svog teama zive...prema tome..

Da ne haluciniram mozda?

Pa daj pa vi ne znate ni kako se ticketi gube na Squad Rushu! pa niej to Conquest da se ticket izgubi kad se spawnaš!!!! Čim te netko ubije odmah se gubi ticket i ticket se vrača ako ga uspiješ oživiti! Mislim ono svašta....

14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

A cekaj,kaj bi trebali? Ajde mi molim te objasni? S kime god smo igrali do sada bili smo maksimalno fer-play. Svi ce ti potvrdit. pa tako i sa vama. Isto kao i sto smo vam restart radili.

To sta se vi neznate dogovorit medusbno,vas problem...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Lol djeca. tiket se gubi kad netko padne, ako ga revaš a netko ti ga denya, dakle ubije ga na podu tiket ti se gubi mislim već tada. Gubili smo i mi rundu kad smo bili 3 živa i runda završi lol.

Ne znma ni sam ali čudni su ti teketi jer zna bit 0 i onda se vrati na 1-2 ako revaš...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice