Battlezone

poruka: 5
|
čitano: 1.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlezone

Bok, sjeca li se netko Battlezonea? Tamo jos u 66. broju BUG-a Drago Galic igru je nahvalio davsi joj visokih 94%, a i strani recezenti dodijelili su Battlezoneu visoke ocjene. Na Gamespotu ima 9.4 i jos uvijek drzi mjesto medju najbolje ocijenjenim igrama svih vremena.

Battlezone dozivljava svoju drugu mladost, a i nedavno je izasla nova verzija igre u kojoj su ispravljeni neki bugovi i dodane nove mape. pa vas eto ovom prilikom pozivam da provjeritu igru, i ako vam se svidi, pridruzite Battlezone zajednici. Jos uvijek velik broj igraca igra onilne, ukljucujuci i par Hrvata.

Battlezone mozete potpuno besplatno skinuti s neta i igrati online jer je Activision napustio igru i pismenim putem dozvolio slobodnu distribuciju igre dokle god novac nije u pitanju.

Vise informacija o igri potrazite na www.battlezone1.net

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 18:47 (ConstructionRig).

0 0 hvala 1
16 godina
Battlezone

Imam orginalnu igru Battlezone.

Doduše, jako je izgrebana, no uspio sam ju instalirati prije par mjeseci.Smijeh

Kupljena je oko '98-'99.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlezone

jel to ona fprts? frs tprson ril tajm stratedji

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlezone

Također je sad nedugo izašao i neslužbeni patch za nastavak, tj. Battlezone 2:

Battlezone II patch 1.3 Public Beta 5.1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlezone

Skank, da, to je ta igra. :)

Tom, Battelzone "2" je dobio 6.6 na GameSpotu i 69% u BUG-u (ozujak 2000), te nikada nije bio priznat kao istinski BZ1 nasljednik. Osim toga 1.3 je patch/mod, ne originalni BZ2. Iako ja u prvom postu pricam o "novoj verziji" BZ1, radi se zapravo o all-in-1 installeru, potuno kompatibilnim s originalom. Jedina razlika je sto ne moras sam dodavati 7-8 patcheva skupljenih tijekom godina, vec su oni svi ukljuceni u installer. Posto BZ3 nikada nije napravljen, i dan danas, vecina je ostala vjerna jedinici.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice