Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.531.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Re: Battlefield V
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa bf3 se i dalje da instalirati i igrati.u čemu je problem?

igra je bila aktualna prije onak 7-8 godina 

Problem je u tih 7-8 godina. Dosadi jedno te isto, pa ljudi požele nešto novo, a da je još bolje. Međutim dobili smo lošije i ekipa je polako odustajala. 

Taj tvoj stav, crno-bijelo, "može se instalirati - u čemu je problem" je malo... onako... prejednostavan. 

Nije lako organizirati se ni sa dvoje ljudi kod kuće, a da ne pričam o 32-64 čovjeka.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa imao si onaj promode u BF1 šta su se trudili raditi pa nitko nije htio igrati. A i sad htjeli ubaciti u BF5 pa ekipa wajnala.

Kako je kolega Switch to lijepo objasnio... jednostavno je BF postao puding.

14 godina
neaktivan
Battlefield V

Pa esl mod, to mislim da se da napunit bez problema jer koliko vidim dan danas po jedan dva frenda stalno igraju bf3 kad pogledam na origin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa esl mod, to mislim da se da napunit bez problema jer koliko vidim dan danas po jedan dva frenda stalno igraju bf3 kad pogledam na origin.

Mislim da nema više ESL-a BF3.......

16 godina
Soldier977 kaže...

Taj tvoj stav, crno-bijelo, "može se instalirati - u čemu je problem" je malo... onako... prejednostavan. 

Nije lako organizirati se ni sa dvoje ljudi kod kuće, a da ne pričam o 32-64 čovjeka.

Htjeli napraviti LAN sa BF3 Project Venice , da znaš samo koliki je odaziv bio -----

A BF3 ovo ono, majka svi igara i majka samoga života!!!

14 godina
Battlefield V

Svaki bf sam kupio preko neke kombinacije, jer nisam imao novca i tako me boljela kifla jer smo svi to radili, guglajte ovdje tutoriale za kupnju i u svakoj bf temi pa ćete vidjet ko je sve šta kupio. Bc2 sam igrao na poklonjenom accu i tu se zaljubio. Nakon što sam prešao sa cod igara. Bc2 je ponudio sve više, veće, bolje i ozbiljnije.

bf3 sam kupio ruski, bf4 brazilski, bf1 i bf5 preko key stranica...a novi cod za 211kn. Ono malo što sam igrao me ZABAVILO, uživao sam u zvuku, igri, pucanju, feelingu, puškama...za jednu betu koja je štuckala nisam imao gličeve izduženih glava, red screen of death, disconnectove, ONESHOT bugove, poremećeni TTD, pokvaren scope, pokvaren killcam...itd itd itd.

Se ja nekom moram opravdavati što mi se sviđa jedan cod, jedan warface, cs:go, siege, insurgency itd.-..sve sam to igrao i u svemu uživao dok mi nije dosadilo.

Battlefield je nekad bio velika igra i ime, bc2, bf3, bf4. Da su nastavili u svojoj shemi i dan danas bi igrao bf, ali zašto nisu? Jer je EA vidio, gle cod se bolje prodaje. Ajde igrajte to i napravite igru kao to. bf1 i bf5 su toliko ubrzani i nabrijani da liče na cod u bf skinu, možete pričat što hoćete.

Ugl. postojala je uvijek neka razlika ovdje na forumu, nas nazovimo sweaty tryhardera koji smo palili colorbind, stawljali tweakove itd i ostalih pub igrača koji su samo željeli leći na svoj bipod ui bazi pa možda netko naleti.

I uvijek je bilo zajebancije jer je svatko igrao svoju igru i imao SVOJU ZABAVU.

Znači poanta je da je zabavno, a to niti jedan BF nadalje bf4 više nije.

Ako je tebi fora i dalje ležati u mračnim ruševima i mljeti ljude s mg42 na bipodu i mislit da si super samo daj ali srati po jednom codu, dok ti u igru ugrade jebene killstreakove za commandere pa se svađate tko će bit commander da bi imao killeve je smijeh.

BF je poželio biti COD da se bolje proda. Nije uspio, a cod sam pokušava biti bf da se bolje proda, i uspjet će, jer dogodine dolazi novi, a dotad ću upucati 200+ sati u njega i isplatit će mi se.

ugl. ne želim se svađati ni sa kime, uvijek sam volio zafrkavat ljude tu, znalo je bit vatre, ali drago mi je da smo svi bili dio te velike ere BF3 i svi uživali u njemu. Bf to više nikad neće ponoviiti, a i ako ponovi pitanje hoće ljudi koji su izgubili povjerenje ikad vraitti se franšizi.

Bilo kako bilo, ovu zimu se igra cod, a vi igrajte što se vama sviđa i to je to. Hvala.

cod iz lajf.

e i da...najjača priča bf su velike mape 32v32 klanje i warfare. 

naprave bf4. Koju mape želite remaster, ljudi odaberu METRO??? Jel Metro jebeni BF? Izgleda da je, uštekaj bipod i melji. Svirate kurcu na nekim stvarima, dok ste mape armored killa u bf3 zaboraili jer su velike i nema fajta...

kad je nešto zabavno zabvano je a tako je bio i taj mrtvi metro ili lockeri 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 13:40 (fila2208).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

Htjeli napraviti LAN sa BF3 Project Venice , da znaš samo koliki je odaziv bio -----

Da, 4 godine nakon što je bf3 umro. Da je to bilo za vrijeme prime timea igre izgorilo bi, ali jasno da je ea i to štopao jer nije im to u interesu kad nisu imali lovu od toga.

13 godina
Soldier977 kaže...

Problem je u tih 7-8 godina. Dosadi jedno te isto, pa ljudi požele nešto novo, a da je još bolje. Međutim dobili smo lošije i ekipa je polako odustajala. 

mrfloyd kaže...

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Bolan Kuky džaba sve kad BF V nema feeling kao što su imali raniji BFovi. U MW imaš i te kakav feeling ratovanja kao da si ti vojnik, a u BF1 i V imaš baš osjećaj da igraš igricu. Džaba detaljne mape, džaba destruction, džaba sve...

P.S.

Naravno da je COD Ground War smeće, ali nije ni bitno, bitno je da MW ima fantastične 6v6 i 12v12 modove, sa odličnim feelingom igranja...

A Hardline koji si igrao i govorio da je jako dobar si imao taj feeling kao da si vojnik? haha

Nije poanta u "vojniku" ili policajcu (da se Mrski ne naljuti) poanta je u feelingu između igre i mene kao igrača, a taj Hardline kad spominješ, u njemu je bolje odrađeno pucanje i zvuk nego u BF4 (radi čega sam to pisao a ti iskopao), ali sve drugo lošije.

14 godina
Soldier977 kaže...

Nije poanta u "vojniku" ili policajcu (da se Mrski ne naljuti) poanta je u feelingu između igre i mene kao igrača, a taj Hardline kad spominješ, u njemu je bolje odrađeno pucanje i zvuk nego u BF4 (radi čega sam to pisao a ti iskopao), ali sve drugo lošije.

Joj dama šta se opravdavaš ovima sa kdr ispod 2.0 ili vehicle only gaženju pubova. Nema potrebe. Kad se znalo na onaj naš server doći koji je trajao mjesec dva vidjelo se pravo stanje 

13 godina
Battlefield V

Ne znam koja je ovo BF ili COD tema

Ali nebitno. Neke stvari koje su me konačno odvukle od BFaa počele su od kraja četvorke

1. BF1 nedostatak private servera i samim tim komjunitija

2. Kronično poglupljivanje igre od raznih gadgeta i lock on sranja (počev od BF4)

3. BF1 random bullet deviation (kao da pucaš kroz oluk pa meci ne idu tamo gdje nišaniš)

4. BF1 i BF5 iako svi govore kako je super grafika meni djeluje "djetinjasto" kao da gledam crtić sa previše boja, jebo ih rejtrejsing (još uvijek su mi draže isprane boje u BC2 jer su davale neki osjećaj ozbiljnosti . Čuj ozbiljnosti u video igri. Bolje reći feeling 

5. Osjećaj pucanja u BF1 i V su mi užasni počev od zvuka, recoila i nekako sporog metka (izuzev par pušaka kao što je BAR i slično). SMG i hipfire za koji nemaš potrebe za ADS na bilo kojoj udaljenosti, bipod kempera.....

Kod CODa su mi pozitivne stvari što imaš osjećaj težine puške i puno jače zvukove pucanja, recoil i vrlo loš hipfire te kratak TTK.

6. Nedostatak kastomizacije oružja sa atačmentima i prebacivanje na neke specijalizacije ...brži metak i slično... (ni u CODu mi se ne sviđaju oni perkovi da se razumijemo)

7. Nedostatak često proklinjanog battleloga ili nekog smislenog spajanja na frendove. Ovo sad je smeće da ne može biti veće

Ima toga vjerojatno još ali mi je na brzinu ovo palo na pamet. I da stariji sam i puno toga mi više ide na živce nego prije. Prosto mi žao onog frostbajta da su od njega napravili sapunicu.

Tarkov je majka 

Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina
MRSKI kaže...

Tarkov je majka 

14 godina
MRSKI kaže...

Ne znam koja je ovo BF ili COD tema

Ali nebitno. Neke stvari koje su me konačno odvukle od BFaa počele su od kraja četvorke

1. BF1 nedostatak private servera i samim tim komjunitija

2. Kronično poglupljivanje igre od raznih gadgeta i lock on sranja (počev od BF4)

3. BF1 random bullet deviation (kao da pucaš kroz oluk pa meci ne idu tamo gdje nišaniš)

4. BF1 i BF5 iako svi govore kako je super grafika meni djeluje "djetinjasto" kao da gledam crtić sa previše boja, jebo ih rejtrejsing (još uvijek su mi draže isprane boje u BC2 jer su davale neki osjećaj ozbiljnosti . Čuj ozbiljnosti u video igri. Bolje reći feeling 

5. Osjećaj pucanja u BF1 i V su mi užasni počev od zvuka, recoila i nekako sporog metka (izuzev par pušaka kao što je BAR i slično). SMG i hipfire za koji nemaš potrebe za ADS na bilo kojoj udaljenosti, bipod kempera.....

Kod CODa su mi pozitivne stvari što imaš osjećaj težine puške i puno jače zvukove pucanja, recoil i vrlo loš hipfire te kratak TTK.

6. Nedostatak kastomizacije oružja sa atačmentima i prebacivanje na neke specijalizacije ...brži metak i slično... (ni u CODu mi se ne sviđaju oni perkovi da se razumijemo)

7. Nedostatak često proklinjanog battleloga ili nekog smislenog spajanja na frendove. Ovo sad je smeće da ne može biti veće

Ima toga vjerojatno još ali mi je na brzinu ovo palo na pamet. I da stariji sam i puno toga mi više ide na živce nego prije. Prosto mi žao onog frostbajta da su od njega napravili sapunicu.

Tarkov je majka 

Ajde samo ćemo nastaviti.

... nevidljivost protivnika

...poticanje kamperske igre

...assgimenti i challengesi smeće

...ttk i ttd, dok su prvih mjesec dana pokušavali malo ovo malo ono, oneshot ubijanje mjesecima 

... najave patch, odustanu, obećaju stvari ne ispune

....novi patch nova sranja koja sjebu., stara ako ako poprave

....uništeni modovi kao rush itd, koji su timed eventi

...customizacija oružja i cijela kozmetika te patetična trgovina kozmetike ingame currency.

...commander scorestreakovi

...kampanja smeće

...coop smeće

...mape i u bf5 i bf1 većina teško smeće bez ideje

...nikakav support za 5v5 manje modove i taktiziranje za ekipu koja to želi, esports nepostojeći

...štekanje na stvari, zapinjanje na debris

ajde netko dalje nastavi niz šta se sjetite.

vau, dobit ćete...ništa čini se

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 14:35 (fila2208).
13 godina
Battlefield V

Samo da me neko ne optuži da sam low K/D noob pa kenjam po BFu, evo dokaz da nisam iz igre u kojoj je teško imat visok K/D 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Soldier977 kaže...

Samo da me neko ne optuži da sam low K/D noob pa kenjam po BFu, evo dokaz da nisam iz igre u kojoj je teško imat visok K/D 

nene dama, zapravo si ti high kill kdr whore noob. Ovi šta legnu sa bipodima u mračni dio mape i melju medice što pokušavaju dić svoje su pro najbolji bf veterani i igrači.

16 godina
fila2208 kaže...

... nevidljivost protivnika

...poticanje kamperske igre

...assgimenti i challengesi smeće

...ttk i ttd, dok su prvih mjesec dana pokušavali malo ovo malo ono, oneshot ubijanje mjesecima 

... najave patch, odustanu, obećaju stvari ne ispune

....novi patch nova sranja koja sjebu., stara ako ako poprave

....uništeni modovi kao rush itd, koji su timed eventi

...customizacija oružja i cijela kozmetika te patetična trgovina kozmetike ingame currency.

...commander scorestreakovi

...kampanja smeće

...coop smeće

...mape i u bf5 i bf1 većina teško smeće bez ideje

...nikakav support za 5v5 manje modove i taktiziranje za ekipu koja to želi, esports nepostojeći

...štekanje na stvari, zapinjanje na debris

Puno toga ti stoji, ali da su sve mape smeće bez ideje, blago rečeno bubnuo si.

5vs5 upurno tražiš u krivoj igri ali to smo već prodiskutirali. Sa BF3 vam se posrećilo i to je to. Bilo je i u BC2 ali to je tako bilo nespretno, squad rush, da neću niti spominjati. Igralo se jer bi ju igrao da je 3x gora bila.

Commander scorestreakovi ti je bzveze, COD kill streakovi su ok???

Sve su svemu dosta žuči iz tebe ispada.... nadam se da ćeš biti sretan u novom MW

13 godina
Battlefield V
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield V

MP sam više puta prešao od CODa pa do sve nabrojenih igjica. Mrski je dobro rekao, apsolutno se slažem. Iako, BFV mi uopće nije toliko loš koliko svi vajnaju. Sve što je rečeno uglavnom stoji, nekako mi najviše nedostaje Battlelog i serveri, sve ostalo bi nekako i prošlo. Novi COD mi je ok samo kao S&D, Cyber Attack ili nešto tog tipa, sve ostalo BF. Da postoji nekakav server kako god se zvao(npr. kuky je gej) di bi se okupljali ...mislim da bi bilo živo na forumu ali i u igri. Ovako upalim Origin i vidim 6 frendova igra BFV na 7 različitih servera. Nula bodova.

3 0 hvala 0
13 godina
mrfloyd kaže...
, COD kill streakovi su ok???

Ma to je sranje na kvadrat, i onaj šareni UI, i sniper one-shot-kill-from-anywhere ali je pucanje i kretanje super :)

13 godina
BDS kaže...

MP sam više puta prešao od CODa pa do sve nabrojenih igjica. Mrski je dobro rekao, apsolutno se slažem. Iako, BFV mi uopće nije toliko loš koliko svi vajnaju. Sve što je rečeno uglavnom stoji, nekako mi najviše nedostaje Battlelog i serveri, sve ostalo bi nekako i prošlo. Novi COD mi je ok samo kao S&D, Cyber Attack ili nešto tog tipa, sve ostalo BF. Da postoji nekakav server kako god se zvao(npr. kuky je gej) di bi se okupljali ...mislim da bi bilo živo na forumu ali i u igri. Ovako upalim Origin i vidim 6 frendova igra BFV na 7 različitih servera. Nula bodova.

Đe si Baka kućo stara 

Neka ti samo Floyd kaže za koga sam te zamijenio na onoj slici od nekidan što je uslikao.  

14 godina
mrfloyd kaže...

Puno toga ti stoji, ali da su sve mape smeće bez ideje, blago rečeno bubnuo si.

5vs5 upurno tražiš u krivoj igri ali to smo već prodiskutirali. Sa BF3 vam se posrećilo i to je to. Bilo je i u BC2 ali to je tako bilo nespretno, squad rush, da neću niti spominjati. Igralo se jer bi ju igrao da je 3x gora bila.

Commander scorestreakovi ti je bzveze, COD kill streakovi su ok???

Sve su svemu dosta žuči iz tebe ispada.... nadam se da ćeš biti sretan u novom MW

Koje su mape od njih 7-8 koliko smo dobili su idejne, super i odlične?

Niti jedna ne može stat bok uz bok 90% mapa bf3 i bc2.

Arrass je lijepa i fino se igra, i ajde ta Devastacija zna bit zabavna. Ostale su drugorazredne i dosadne. Fjell teško smeće bio i još je ako nisu maknuli avione. Twisted i Narvik također, tako raširene i razdvonjene a ratuje se za tri flaga i to one oko grada većinom.

hamada je ok, ali pješadija tu puši jako i prilično je debilno nju stavit kao conquest assault pa se ovi zatvore u spawn redovito. Panzerstom što sam više igrao sve bolji, ali nisam vehicle whore pa mi na kraju bilo dosadno isto. Ratuje se c d e sema tu trči inf i samo drži liniju.

Eto dvije rečenice se objasne više manje sve mape na izlasku, dlc nisam igrao nit me zanimaju iskreno jer sam obrisao igru.

I sad ti meni reci da bf5 i bf1 po mapama mogu konnkurirati jednom karkandu, sharqiju, caspianu, damavandu, atacami itd itd. Ajde reci i ostani živ.

Da, jer commander samo klika na zastavcie, ja radim za njega, on baca streakove. U codu ga sam zaradim igrajući i ubijajući ljude. Cod je prvi krenuo s time i to je njegova shema. U bf naglasak treba bit isključivo na support streakove i to je jedini dobar dio toga.

bacanje onih glupih V1 koje i mene bace u zrak i kazne me jer sam bio blizu je ravno ludilu.

Ne ispada žuč, jednostavno bf više nije zabavan. Ako je tebi zabavno trčat okolo, završit s 15-20 smrti po partiji i ti se zabavio super.

Ja igram da uživam, a uživam kad pobjeđujem i meljem ljude. Te sheme, ma pusti bitno je sudjelovati smo svi prerasli ko klinci, valjda 

p.s. da postje dedicatedi pa da se domaća ekipa maklja tamo pa da recimo meljem tebe, kukija, langea itd onda bi mi bilo fora. Ovako uopće nije 

BDS kaže...

baxxxeeexxx jesi probao coda? ćeš uzet preko rusije da pucamo male modove, ti dama ja tiho mrski dodo,,, zovi tetku dobermana itd što da ne.bit će super dođi i ti

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 15:12 (fila2208).
13 godina

Braddock512
Community Manager
19 hours ago

We’re working on 4.6 and should have some details tomorrow on the release and fixes/changes. That’s all I’m able to share right now.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
fila2208 kaže...

Koje su mape od njih 7-8 koliko smo dobili su idejne, super i odlične?

Niti jedna ne može stat bok uz bok 90% mapa bf3 i bc2.

Arrass je lijepa i fino se igra, i ajde ta Devastacija zna bit zabavna. Ostale su drugorazredne i dosadne. Fjell teško smeće bio i još je ako nisu maknuli avione. Twisted i Narvik također, tako raširene i razdvonjene a ratuje se za tri flaga i to one oko grada većinom.

hamada je ok, ali pješadija tu puši jako i prilično je debilno nju stavit kao conquest assault pa se ovi zatvore u spawn redovito. Panzerstom što sam više igrao sve bolji, ali nisam vehicle whore pa mi na kraju bilo dosadno isto. Ratuje se c d e sema tu trči inf i samo drži liniju.

Eto dvije rečenice se objasne više manje sve mape na izlasku, dlc nisam igrao nit me zanimaju iskreno jer sam obrisao igru.

I sad ti meni reci da bf5 i bf1 po mapama mogu konnkurirati jednom karkandu, sharqiju, caspianu, damavandu, atacami itd itd. Ajde reci i ostani živ.

Da, jer commander samo klika na zastavcie, ja radim za njega, on baca streakove. U codu ga sam zaradim igrajući i ubijajući ljude. Cod je prvi krenuo s time i to je njegova shema. U bf naglasak treba bit isključivo na support streakove i to je jedini dobar dio toga.

bacanje onih glupih V1 koje i mene bace u zrak i kazne me jer sam bio blizu je ravno ludilu.

Ne ispada žuč, jednostavno bf više nije zabavan. Ako je tebi zabavno trčat okolo, završit s 15-20 smrti po partiji i ti se zabavio super.

Ja igram da uživam, a uživam kad pobjeđujem i meljem ljude. Te sheme, ma pusti bitno je sudjelovati smo svi prerasli ko klinci, valjda 

Koji si ti kurac radio u BF-u sve ove godine????

Pa vejsto si si vrijeme....

16 godina
Soldier977 kaže...

Đe si Baka kućo stara 

Neka ti samo Floyd kaže za koga sam te zamijenio na onoj slici od nekidan što je uslikao.  

Neću, žao mi te....

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Braddock512
Community Manager
19 hours ago

We’re working on 4.6 and should have some details tomorrow on the release and fixes/changes. That’s all I’m able to share right now.

Znao sam ja ko će to sažeti i prevesti 

17 godina
Battlefield V

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
mrfloyd kaže...
fila2208 kaže...

Koji si ti kurac radio u BF-u sve ove godine????

Pa vejsto si si vrijeme....

nije fila jedini koji je stario unazad. i onaj levelcap i jackfrags mlate praznu slamu također. ja slusam onog levelcapa i ne vjerujem, buni se kaj ekipa u codu campa, da nema razmjene borbe, da netreba skill.. jedin mod koji im se sviđa je onaj sa bombom zato kaj je taktički a u ovim drugima se bezveze trči. sve kaj im se ne sviđa je upravo KAJ BATTLEFIELD JE. kaj su ti ljudi radili sve ove godine, zašto nisu igrali csgo, cod, siege, nejde mi to u glavu.

znalo se oduvijek kakav je battlefield, casual igra za stariju ozbiljniju ekipu dok su ove druge bile za natjecanja.

14 godina
b00 kaže..

nije fila jedini koji je stario unazad. i onaj levelcap i jackfrags mlate praznu slamu također. ja slusam onog levelcapa i ne vjerujem, buni se kaj ekipa u codu campa, da nema razmjene borbe, da netreba skill.. jedin mod koji im se sviđa je onaj sa bombom zato kaj je taktički a u ovim drugima se bezveze trči. sve kaj im se ne sviđa je upravo KAJ BATTLEFIELD JE. kaj su ti ljudi radili sve ove godine, zašto nisu igrali csgo, cod, siege, nejde mi to u glavu.

znalo se oduvijek kakav je battlefield, casual igra za stariju ozbiljniju ekipu dok su ove druge bile za natjecanja.

Podsjeti me otkad je bf legni s bipodom u mračni dio i tamnom unfiorm i melji ljude koji pokušavaju uzet flag?

Otkad je battlefield bacanje v1 raketa s običnim klikanjem po zastavicama?

Otkad je bf veliki behemoth koji spašava ekipu koja gubi?

Otkad je battlefield pickup lika u armoru koji melje ekipu machinkom?

Otkad je bf kozmetika i lootboxovi?

Otkad je bf bez dedicated servera bf?

Otkad je bf godinu dana nakon izlaska i dalje u beti?

To je bf jel? 

Za mene je bf all around warfare koji je zadnji znao napraviti bc2 i bf3. Bf4 je već odlazio kvragu, ali ajde prošlo je.

To je bio jeben feeling rata, onoga da pomažeš timu kad kapaš flag, ili upravljaš vozilom i suportaš ga itd itd. Bf je bio kad smo igrali 16v16, navodili se u raznim skvadovima preko ts, taktizirali. Crtali taktike u onom programu.

Uvježbavali timove, pomagali jedan drugom da budemo bolji igrači, a ne današnje smeće.

TO JE BIO BF. Ovo danas više nije, a vi pričajte o vejstanju vremena i ostalim sranjima.

Vrijeme koje sam uživao trateći kao i vi, je ugodno vrijeme koje nije potraćeno. BF mi je dao razna nova poznanstva, ljude koje sam upoznao u RL popio kavu, od kojih sam dobio neke pomoći i usluge, koje dan danas mogu nazvati i javit će mi se.

E to je gospodo bio BF. On je bio pokretač toga svega, a ovo danas je ništa, a vi se i dalje tješite da je ovo super igra, dostjna bf serijala. Ako uživate u njoj, najiskrenije mi je drago, ja ne i to je to.

12 godina
fila2208 kaže...

Podsjeti me otkad je bf legni s bipodom u mračni dio i tamnom unfiorm i melji ljude koji pokušavaju uzet flag?

Otkad je battlefield bacanje v1 raketa s običnim klikanjem po zastavicama?

Otkad je bf veliki behemoth koji spašava ekipu koja gubi?

Otkad je battlefield pickup lika u armoru koji melje ekipu machinkom?

Otkad je bf godinu dana nakon izlaska i dalje u beti?

od uvijek

fila2208 kaže..

Otkad je bf kozmetika i lootboxovi?

nešto novo moraju ubacit, sve igre danas imaju to, svi vole kozmetiku

fila2208 kaže...

Otkad je bf bez dedicated servera bf?

to ti je jedini dobar point a i to je na putu

fila2208 kaže...
 BF mi je dao razna nova poznanstva, ljude koje sam upoznao u RL popio kavu, od kojih sam dobio neke pomoći i usluge, koje dan danas mogu nazvati i javit će mi se.

eto mozda u codu nađeš nova poznanstva, nekog klinca sa kojim ćeš ić u pijesak gradit kule

btw fila nekad sam ja pisao gluposti po forumu, danas si to ti....... ja sam shvatio kakva je battlefield igra i uzivam u casual gameplayu a ti si poceo pricat o skillu......

https://i.imgur.com/bobOi1m.png

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 19:46 (b00).
13 godina
Battlefield V

Sutra stiže 4.6 patch!

Ispravljeni neki bugovi. Kasnije patch notes.

S njim dolazi mapa Al Sundan koja kasni mjesecima.

Izgleda da dolazi i Metro (Operation undergorund). Možda samo download, a otključat će se neki dan kasnije..

RSP NE dolazi s patchem.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice