Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.533.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
9 godina
Re: Battlefield V
lange kaže...
fila2208 kaže...
DangerousB kaže...

jel se isplati uzeti sad battlefield? Igra li jos neko? vidim sad se moze naci za 20 eura

15 eura previše za igru koja je još u beti 

daj ne kenjaj fila!!!

imas onaj tamo poluproizvod od cod i tamo uvijeravaj igrace kako je novi cod odlican! 32 vs 32 je citam jeben!? hahahah..pravo orgijanje..

ljudi nezadovoljni cod osim vas par.vi sami sebe uvijeravate da je ok a igrao si je pol sata! wtf!?!?

kazes cod igra ti odlicna a zao ti dati 50ak eura za igru?

kazes cod igra dobra a nece moci pokrenuti fluidno igranje na 1060 3gb?

naravo da se isplati uzeti battlefild a jos vise ti se isplati uzeti ea acess za 20e i imas sve battlefild nastavke,fife,itd

Realno BFV je poluproizvod cak i nakon godine dana, a cod jos nije nit izasao.

Ea se uopce ne isplati uzet osim ak si pao s marsa pa nisi igrao nit jednu igru uopce

13 godina
Battlefield V

daj mi reci zasto se nebi ea isplatio uzet za 20e?

i daj mi molim te napisi zasto je b poluproizvod?

sta te zeza ttk? trzanje puske,velike mape,nemas velik k/d?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

EA Access trenutno ne može ponuditi ništa uzbudljivo za igrača osim "A Inocest Talea".

Fifa 20 je opet isto sranje ko 19

BF V ima sadržaja za oko 50-ak sati igranja (Nakon Pacifica se možda isplati)

Anthem je govno

To su sve činjenice.

Ako pak želiš igrati starije Mass Effect igre i starije Battlefield igre sa svim ekspanzijama onda je možda EA Access dobar izbor.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

pa to ti govorim,dibis sve nastavke b,fifi,ufc,itd..

za normalnog igraca sasvim dovoljno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lange kaže...

daj mi reci zasto se nebi ea isplatio uzet za 20e?

i daj mi molim te napisi zasto je b poluproizvod?

sta te zeza ttk? trzanje puske,velike mape,nemas velik k/d?

BF V je poluproizvod i to je činjenica. Nađi veterana BFa koji će ti suprotno od tog reći i ja ti pošaljem 200€ da se igraš na EA accessu do besvijesti..... Čak i oni koji su imali mali (K/D) (kao Friday 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 8:57 (Soldier977).
17 godina
Battlefield V

Zašto je BF V poluproizvod iz moje perspektive:

• Samo dvije frakcije
  • Reskin oružja iz BF1
  • Mali broj mapa
  • Ljudi konstantno čekaju novi sadržaj (u kojoj igri je ovo normalno?)
  • Nepostojanje pravih attachmenta za oružja
  • Prearkadni pristup nekim elementima

Ali bitno da smo dobili Battle Royale kojeg nitko nije tražio... Nisu nam ni mapu dali.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 9:16 (Dodinho).
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
Battlefield V

mislim za tematiku ww2 je meni ok (nezz niti jednu drugu fps ww2 igru koja joj moze biti konkurencija).kazem ok je a ne odlicna!

sto se tice mapa ima ih malo ali recimo ni bc2 nije imao nista vise mapa a igrao se.mozda jer je moderno naoruzanje!?

u b3,4 bilo je dosta mapa a igralo se njih par samo.

kazem,igra je ok ali opet nije toliko loša kao sto je neki prikazuju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodinho kaže...

• Samo dvije frakcije
  • Reskin oružja iz BF1
  • Mali broj mapa

Ali bitno da smo dobili Battle Royale kojeg nitko nije tražio... Nisu nam ni mapu dali.

Možda ja jesam stara kanta, ali me jedna stvar žulja:

- novi sadržaj u MP igri

Što bi to bilo, a da nisu mape, vozila  oružja?

Ako igramo MP igru, ja to gledam kao belu, poker, nogomet ili neku treću društvenu igru, što ti treba da bude fun i napeto?

Konstantno nove karte, novi dresovi, kopačke, druga dvorana, bolje kockice za D&D ?

Što to vama / nama treba da nas drži zagrijane mjesecima?

Te 3rd party pizdarije i kozmetika ili ekipa?

Po meni ekipa, ali toga nema jer nema rentanih servera. Vjerujem da ste svi imali par servera u favoritima, pa i kada nije bilo tvoje ekipe online, odeš na server jer netko će već svratiti, a ako ne opet dobro jer tamo igraju po tvom ćefu.

Dalje atačmenti, što je tu toliko fun osim gubljenja vremena čeprkajući po tome? Ja bih radije igrao nek drkio po tome.

Razumijem da ljude to veseli, ali toliko to potencirati ne vidim neki smisao.

Da BFV ima gadnih sranja - ima, da fali mapa - fali, da je meni osobno ružan - ružan je (nije mi sjeo taj artstyle u odnosu na prethodne) -  da mi daju  rentane servere,  par mapa i operacije na nivou BF1 bila bi mi odlična.

Ali opet kao što rekoh, ja sam stara kanta pa možda je to za privući novu mlađu ekipu, al jebo to ako nema gameplaya kakav BF serijal treba pružiti. To sigurno se ne nalazi u čizmicama i scopovima.

13 godina
Battlefield V

Možete pričati koliko god hoćete i o mapama i vozilima i puškama, fali ne fali, malo-puno ih ima, ali BF1 i V su usrali iz prosto jednog razloga, nedostatak third party rent servera na čemu se bazirao community. Zato se BC2 igrao od jutra do sutra iako je imao "malo" sadržaja, kao i BF3 tih par mapa (4ka je imala godinu dana užasnih performansi i zato su ljudi napustili BF serijal koji su utukli masu sati u BF, iako je sada super igra-kao i naravno uvođenje domination moda umjesto small CQ za "kompetitivno" igranje).

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
mrfloyd kaže...
Dodinho kaže...

• Samo dvije frakcije
  • Reskin oružja iz BF1
  • Mali broj mapa

- novi sadržaj u MP igri

Ako igramo MP igru, ja to gledam kao belu, poker, nogomet ili neku treću društvenu igru, što ti treba da bude fun i napeto?

Konstantno nove karte, novi dresovi, kopačke, druga dvorana, bolje kockice za D&D ?

Po meni ekipa, ali toga nema jer nema rentanih servera. Vjerujem da ste svi imali par servera u favoritima, pa i kada nije bilo tvoje ekipe online, odeš na server jer netko će već svratiti, a ako ne opet dobro jer tamo igraju po tvom ćefu.

Dalje atačmenti, što je tu toliko fun osim gubljenja vremena čeprkajući po tome? Ja bih radije igrao nek drkio po tome.

Da BFV ima gadnih sranja - ima, da fali mapa - fali, da je meni osobno ružan - ružan je (nije mi sjeo taj artstyle u odnosu na prethodne) -  da mi daju  rentane servere,  par mapa i operacije na nivou BF1 bila bi mi odlična.

Ali opet kao što rekoh, ja sam stara kanta pa možda je to za privući novu mlađu ekipu, al jebo to ako nema gameplaya kakav BF serijal treba pružiti. To sigurno se ne nalazi u čizmicama i scopovima.

I ja sam mator ali sto se tice atacmenta ne treba vise, a ni manje vec da oni sluze kurcu nekom a ne samo zbog skina..

Sto se mapa tice treba vise, i to sto su obecali nisu ispunili gurnuli su te male mape u jebeni TD i SQ kome to treba u pm, a igras BF. Ako ocu male mape i 5 na 5 igrat imam CSGO i COD novi a 5 na 5 ili 8 na 8  nije BF po meni....

A sto se tice servera glupo je kad ti citer upadne jer ne mozes nista poduzeti pa cak ni DICE i njihov anticheat koji ne sluzi K***. A da imamo privatne servere ni to nam nebi valjalo jer malo malo bi se kikalo kad je neko dobar a nije citer 😂😂😂

Jedino sto me tera da igram to je ekipa, jel realno 3h igranja sa ekipom prodje ko iz pi*ke, dok kad igram sam nemam volje za jednu partiju...

16 godina
Soldier977 kaže...

Možete pričati koliko god hoćete i o mapama i vozilima i puškama, fali ne fali, malo-puno ih ima, ali BF1 i V su usrali iz prosto jednog razloga, nedostatak third party rent servera na čemu se bazirao community. Zato se BC2 igrao od jutra do sutra iako je imao "malo" sadržaja, kao i BF3 tih par mapa (4ka je imala godinu dana užasnih performansi i zato su ljudi napustili BF serijal koji su utukli masu sati u BF, iako je sada super igra-kao i naravno uvođenje domination moda umjesto small CQ za "kompetitivno" igranje).

To ti ja velim, a i komrad Baka potvrdio uz pivo, igrao bih s puškom i lopatom na 3 mape da imam par servera u favoritima di se skuplja ekipa koja igra po tvom playstylu.

16 godina
psihoroba kaže...

I ja sam mator ali sto se tice atacmenta ne treba vise, a ni manje vec da oni sluze kurcu nekom a ne samo zbog skina..

Sto se mapa tice treba vise, i to sto su obecali nisu ispunili gurnuli su te male mape u jebeni TD i SQ kome to treba u pm, a igras BF. Ako ocu male mape i 5 na 5 igrat imam CSGO i COD novi a 5 na 5 ili 8 na 8  nije BF po meni....

A sto se tice servera glupo je kad ti citer upadne jer ne mozes nista poduzeti pa cak ni DICE i njihov anticheat koji ne sluzi K***. A da imamo privatne servere ni to nam nebi valjalo jer malo malo bi se kikalo kad je neko dobar a nije citer 😂😂😂

Jedino sto me tera da igram to je ekipa, jel realno 3h igranja sa ekipom prodje ko iz pi*ke, dok kad igram sam nemam volje za jednu partiju...

Ma te mape nisam ni probao, one su ti rađene za onaj propali 5vs5 mod, pa da ne bace sve u smeće pustili ih van. U jednu ruku razumljivo.

Ali što je tebi novi sadržaj, baš me zanima?

16 godina
Battlefield V

Kako god bilo BF5 i dalje miljama daleko ispred CODa. Zapravo tek kad ponovo igraš vidiš kolko je ispred drugih igri. Balans, brzina igre, pucanje, teamplay itd itd. Sve ima puno više smisla i funkcionira.

Mape ogromne, i detaljno napravljene. Jedan devastation je duplo veća nego sve mape u tom MW beti. A ona 32v32 mapa je negdje veličine kao najmanja u BF5. A i što im znači kad je gameplay na toj ogromnoj mapi u MW drek, tenkovi i helići do bola loši, a dizajne mape i samog moda frustrira igrače.

To smo mi malo razmaženi pa nam sve smeta.Zapravo najveći problem BF5 je što fali sadržaja u smislu novih velikih mapa, a one koje su dodali su za male modove jer se gube po tome što bi htjeli od igre. Samo da dodaju Pacific i ubrzaju Ruski DLC, zgazit će taj MW kao da nije ni postojao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 10:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Dodinho kaže...

• Samo dvije frakcije
  • Reskin oružja iz BF1
  • Mali broj mapa

- novi sadržaj u MP igri

Sto fali - fali kvalitetnih mapa (kao govna smatram Fjell, Hamadu, Aerodrom, Maritu, Panzerstorm). Nove mape cekamo ko Flint pitku vodu, a one koje su najavljene (Metro remaster) ce biti govno kako god da ga okrenes.

Fali attachment system jer je dodavao na igrivosti, npr, nedavno se par nas digitalnih frendova sto smo se upoznali skupili u BF4, rekli ajmo napraviti najgore puske sto mozemo i vidjeti kako mozemo odigrati, na kraju smo svi jurcali okolo sa Famasom - Hbar, 4x scope, Taclight i bez underbarrela. Bilo je blesavo, bilo je zabavno, a mozes ici i na naj "meta" kombinacije takoder. Kako god da go okrenes, dodaje dodatan aspekt igri. Nije bilo potrebe da se uopce makne iz igre sa BF1 ali BF1 je katastrofa na svoj nacin tako da ne bi o tome.

Rent-a-server je takav kiks da je samostalno na razini sa gornja dva faila. Nema vise ekipe koja se skupljala na serverima, igra je iz jedne od igara koja je mogla mozda povuci pridjev "drustvena" presla u totalan kaos.

Vidljivost u igri je jebena katastrofa, budem kada dodem doma (i ako se sjetim) kopirao jedan post sa reddita gdje frajer daje odlican primjer koliko je smijesno i nemoguce vidjeti nekoga na mapama kao Devastation.

Napucavanje je bilo odlicno na pocetku jer se usporedivalo sa katastrofalnim napucavanjem iz BF1 a manjak 3D i 2D spottinga, koliko god kao feature bio odlican, je vec bio dostupan na serverima u BF4.

Kako god da ga okrenes, DICE je napravio sada vec tri za redom BFa koji su ili zaboravljeni ili ce biti zaboravljeni jer nisu ispunili ocekivanja (prvi od ta tri je meni osobno bio dobar ali ljudima se nije svidjela tema). A o tome koliko su zaboravljivi dovoljno govori to sto ce vecina reci "Pa malo prije si hvalio BF4 kao odlican"

Dodaj tome da je DICE napravio dva katastrofalna SW:Battlefront-a i eto ti ga na...

17 godina
Jack Sparrow kaže...

To smo mi malo razmaženi pa nam sve smeta.Zapravo najveći problem BF5 je što fali sadržaja u smislu novih velikih mapa, a one koje su dodali su za male modove jer se gube po tome što bi htjeli od igre. Samo da dodaju Pacific i ubrzaju Ruski DLC, zgazit će taj MW kao da nije ni postojao.

Ti vjeruješ u ruski DLC?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 10:04 (Dodinho).
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

.Zapravo najveći problem BF5 je....

....je to što mu je tematika ww2
Sve ove sitnice me nebi ni malo smetale da je moderan setting.

سمندری ڈاکو
16 godina
Dodinho kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ti vjeruješ u ruski DLC?

Naravno. Ako nisu odustali od Battlefronta 2 sa onim ogromnim fiaskom, neće ni od BF5 samo tako. Zapravo tek sad će početi sa sadržajem.

Kad smo kod toga jedan odličan Jackov

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Kako god bilo BF5 i dalje miljama daleko ispred CODa. Zapravo tek kad ponovo igraš vidiš kolko je ispred drugih igri. Balans, brzina igre, pucanje, teamplay itd itd. Sve ima puno više smisla i funkcionira.

Mape ogromne, i detaljno napravljene. Jedan devastation je duplo veća nego sve mape u tom MW beti. A ona 32v32 mapa je negdje veličine kao najmanja u BF5. A i što im znači kad je gameplay na toj ogromnoj mapi u MW drek, tenkovi i helići do bola loši, a dizajne mape i samog moda frustrira igrače.

Bolan Kuky džaba sve kad BF V nema feeling kao što su imali raniji BFovi. U MW imaš i te kakav feeling ratovanja kao da si ti vojnik, a u BF1 i V imaš baš osjećaj da igraš igricu. Džaba detaljne mape, džaba destruction, džaba sve...

P.S.

Naravno da je COD Ground War smeće, ali nije ni bitno, bitno je da MW ima fantastične 6v6 i 12v12 modove, sa odličnim feelingom igranja...

13 godina
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

.Zapravo najveći problem BF5 je....

....je to što mu je tematika ww2
Sve ove sitnice me nebi ni malo smetale da je moderan setting.

I to sam zaboravio napisati u prošli post. WW2 tematika...

16 godina
Soldier977 kaže...

Bolan Kuky džaba sve kad BF V nema feeling kao što su imali raniji BFovi. U MW imaš i te kakav feeling ratovanja kao da si ti vojnik, a u BF1 i V imaš baš osjećaj da igraš igricu. Džaba detaljne mape, džaba destruction, džaba sve...

P.S.

Naravno da je COD Ground War smeće, ali nije ni bitno, bitno je da MW ima fantastične 6v6 i 12v12 modove, sa odličnim feelingom igranja...

A Hardline koji si igrao i govorio da je jako dobar si imao taj feeling kao da si vojnik? haha

Očito imamo različito mišljenje, ali MW je po meni imao feeling kao da je baš suprotno. Male mape, 5v5 sa 3 prolaza kroz mapu. Daleko je to od vojnika i rata ili bilo kakvih taktičkog napucavanja. Igra je brza, a onda uvedu spori ADS iako to ne paše jedno. Radi toga se dešavalo da su na kraju te bete skoro svi trčali sa SMG i hipfire rokali stalno. TTK je samo tu stvar olakšavao, čisti spray n pray. Isto daleko od bilo kakvog vojnika i ratovanja.

BF5 na večini mapa ima feeling kao da se dešava rat. Pogotovo linearni modovi kao Operacije gdje po 3-4 tenka i svi zaletavaju jedni na druge. A otovrenije mape i destrukcija daje igraču mogućčnost nekakvog taktiziranja i da flenkaš drugi tim. To da nemaš feeling kao vojnik, pa to MW ima još manje od BF5. Jer ako ćemo iskreno ako se želi taj feeling i baš najviše slično ratu onda ćeš igrati Squad, Hell let lose, Rising Storm/Red Orchestra, Post Scriptum, ARMA i slične igre, a ne arkadne pucačine kao BF i COD. Ali naravno te igre nisu baš popularne, jer ipak ljudi vole zabavu i gameplay, a ne da se pretvaraju kako su vojnici. Što je često dosadno i nema napucavanja na 2 metra konstantno, i nema uvijek akcije.

Opčenito mi ta usporedba glupa. Pogotovo kad se spominje u tom kontekstu. BF3 i 4 se spominje kao da su uber različiti, i pravi rat. A zapravo kad probaš vidiš da je delko od toga, recoil na puškama nikakav. Zapravo je BF1 najbolje pogodio taj feeling rata, ali nikoga nije bilo briga jer ljude pere nostalgija do kad ne probaju tu staru igru i vide kolko zapravo zaostaje za današnjim. Znam desilo mi se sa BC2 i BF3, pa i BF4. Bolje da ih nisam probao nakon novijin nastavak jer sam si pokvario dobro sjećanje na njih haha

16 godina
Soldier977 kaže...

U MW imaš i te kakav feeling ratovanja kao da si ti vojnik, a u BF1 i V imaš baš osjećaj da igraš igricu. Džaba detaljne mape, džaba destruction, džaba sve...

P.S.

Super da ti se taj filing, CODovski,  sviđa.  Ja to nikad nisam volio. Al ok, to je tak...

16 godina
Battlefield V

Gledam malo MW temu i ista rasprava kao i ovdje. 

Zadnji pravi COD / BF je prije 10 godina, ovo je sad kita od filinga, eh kad sam imao 1000h playa..... 

Ah.......

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

U MW imaš i te kakav feeling ratovanja kao da si ti vojnik, a u BF1 i V imaš baš osjećaj da igraš igricu. Džaba detaljne mape, džaba destruction, džaba sve...

P.S.

Super da ti se taj filing, CODovski,  sviđa.  Ja to nikad nisam volio. Al ok, to je tak...

Ne pričam o CODovskom feelingu, nego o gunlayu. Bolji mi je puno BF3/4 feeling nego COD, ali isto tako od BF4 više nemam AAA igre za igrati, pa je i ovakav COD dostojan nastavak BFa3 5v5 igre.

mrfloyd kaže...

Gledam malo MW temu i ista rasprava kao i ovdje. 

Zadnji pravi COD / BF je prije 10 godina, ovo je sad kita od filinga, eh kad sam imao 1000h playa..... 

Ah.......

Taman evo MW tema je daleko odavde i tamo su sasvim neki drugi ljudi nego u BF V temi  

16 godina
Soldier977 kaže...

Taman evo MW tema je daleko odavde i tamo su sasvim neki drugi ljudi nego u BF V temi  

Misliš tamo te nitko neznam pa možeš glumiti profića, a ovdje su te svi već prokužili? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 11:30 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Misliš tamo te nitko neznam pa možeš lumiti profića, a ovdje su te svi već prokužili? 

Tako je 

16 godina
Soldier977 kaže...

Ne pričam o CODovskom feelingu, nego o gunlayu. Bolji mi je puno BF3/4 feeling nego COD, ali isto tako od BF4 više nemam AAA igre za igrati, pa je i ovakav COD dostojan nastavak BFa3 5v5 igre.

Tebi čovjek da dadne cijelo pečeno janje ti bi samo rep pojeo 

13 godina
mrfloyd kaže...

Tebi čovjek da dadne cijelo pečeno janje ti bi samo rep pojeo 

Nema kompetitivnosti u public mečevima, samo zabava, a ja i moja ekipa smo tražili kompetitivnost.

13 godina
Battlefield V

Doduše igrali smo mi i 16vs16

Ugl.... nema ovoga u BF1 i V više, a to je nama bio Battlefield.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Soldier977 kaže...

Doduše igrali smo mi i 16vs16

Ugl.... nema ovoga u BF1 i V više, a to je nama bio Battlefield.

Pa imao si onaj promode u BF1 šta su se trudili raditi pa nitko nije htio igrati. A i sad htjeli ubaciti u BF5 pa ekipa wajnala.

Osim toga kažu uskoro dolaze serveri koje možeš unajmiti besplatno ako želiš igrati neki ESL pro meč. Možda bude nešto s toga baš za tebe.

14 godina
neaktivan
Battlefield V

Pa bf3 se i dalje da instalirati i igrati.u čemu je problem?

igra je bila aktualna prije onak 7-8 godina 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice