Sa kojim se levelom mogu vozit tenk i helič?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zavrsis trening za njih...
Nisam imao priliku danas igrati, tek ću moći za vikend
uglavnom, jel imaju novi rankovi, i kakva je sad igra?
Max lvl ti je sada 25... s time da ti za 21 treba 300k za lvl up
Konačno i taj Tier 3, jedva ga dočekam, a onda ga majstori puste točno u tjedan kad počinje BF3.
jel izasao ovaj bf??
sa 2. helići, a za tenk ti netreba trening
Nisam imao priliku danas igrati, tek ću moći za vikend
uglavnom, jel imaju novi rankovi, i kakva je sad igra?
sad možeš bit rank 25 max,a igra ti se ne razlikuje puno
jedino mi smeta kaj se sad mora sve dodatno otključavati(da migovi bacaju bombe odozdola se mora i još toga...)
Postoji li fix da igram na high da mi se ne muti zoom bez diranja control panela i zanima me ali vama na neke trenutke onako zabljeste crne slicice (na manje od sekundu)?
Postoji li fix da igram na high da mi se ne muti zoom bez diranja control panela i zanima me ali vama na neke trenutke onako zabljeste crne slicice (na manje od sekundu)?
zoom ti se zamuti zbog slabe grafičke a za crne sličice probaj skinut novije drivere mada isto mislim da je kriva slaba grafička
zoom ti se zamuti zbog slabe grafičke a za crne sličice probaj skinut novije drivere mada isto mislim da je kriva slaba grafička
Jel ti vidiš koju on grafičku ima???
Jel ti vidiš koju on grafičku ima???
LOL nisam vidio, al cudno mi je da mu se muti zoom na high, ja imam HD 5550 s 2gb i bez problema igram na high, mutilo mi dik sam imao GT8600
Može li mi tko reći zašto svkai put dok pokrenem igru ona se opet počne instaliravati -.-
A već sam bio u igri i igrao hahaha
Može li mi tko reći zašto svkai put dok pokrenem igru ona se opet počne instaliravati -.-
lol,ne instalirava se opet nego provjerava verziju
Dodajte me na Battlefieldu Play4Free: Roman96
:D
lol,ne instalirava se opet nego provjerava verziju
Da instaliravala se i nije mi ulazilo u igru -.-
Zatim sam reinstalirao i radilo je normalno haha
Link is dead, 404!
onaj doc_omega_weapon koji je prvi dosegnuo rank 25 je hrvat i admin je na old guys serveru kakrkand only
Očito ima previše slobodnog vremena.
Pa sad placati za oruzje se ne cini bas tako privlacno mozda ipak bolje igrat BF2 ponovo,ili samo ubit dosadu sa ovim :/
Ova igra totalno propada, sada je izašao novi booster, može se platiti za dodatne teining pointse... 75k craditsa za jedan point :)
ovi novi boosteri će sigurno uništit igru, sve mi je žal kaj sam 15 eura stavio u igru za bolja oružja
Očito ima previše slobodnog vremena.
ili su svi iz klana igrali s tim likom
Vidiš vidiš nisam uopće o tome razmišljao.
Bravo
kak se dobiju battlefundsi?nemam dobru karticu da platim na njihvoj stranici,a nemam ni za paypal?
btw kaje ono monkeys wallet ili tak nekaj?
kak se dobiju battlefundsi?nemam dobru karticu da platim na njihvoj stranici,a nemam ni za paypal?
nemoj trošiti novce na to radije idi i kupi Battlefield 3 pa možeš igrati besplatno a i puno je bolji od play4free
nemoj trošiti novce na to radije idi i kupi Battlefield 3 pa možeš igrati besplatno a i puno je bolji od play4free
ma pitam za frenda
ovi novi boosteri će sigurno uništit igru, sve mi je žal kaj sam 15 eura stavio u igru za bolja oružja
i jesu...likovi s rpg boosterima su svaka 2 metra ...približiš im se i BOOM mrtav si
WOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOO free weapons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOO free weapons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da, i mene je to danas iznenadilo. Odmah sam si priuštio 1 SCAR-L. Jedini je problem što ima manje municije u okvirima. Za većinu assault oružja je 20 metaka x 3 okvira, osim kod STG-a i M16 gdje je 25 metaka x 3 okvira. Neka su oružja sada jeftinija (300 umjesto 500 C).
Bas sam sad skinio..
Na kojim serverima igrate ? Ima neki hrv server?