Battlefield Play4Free

poruka: 946
|
čitano: 194.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: U petak najava novog Battlefielda, Battlefield Play4Free Trailer, Battlefield Play4Free FAQ
14 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Mihael1 i Crokiller - dodajte me ( to su dva različita accounta)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Evo ja sad probao i sve normalno radi. Al pauziram sa igranjem dok ne dođe Tier 3... {#}

League of Legends: EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield Play4Free
kurt kaže...
nicknino kaže...
kurt kaže...

kod vas sve radi normalno?ja danas ujutro stisnem play now i ništ se ne događa {#} 

meni radi normalno, da ti možda nisi na PTE stranici?

ne radi mi ni pte,ni ovaj obični

PTE ne radi uopće, al neznam zašto ti normalni ne radi, probaj otvorit internet browser kao admin, meni to inače upali kad neće

16 godina

Kad će tier 3 i nova mapa? I kad će povećat level cap?

Ovo prvo dvoje se najavljuje već dugo.. a level cap su isto negdje spomenuli, nadam se da će isto doć skupa sa tier 3, ne bi imalo smisla uz onako malo training bodova.

Jhva Elohim Meth.
15 godina
neaktivan
pixi kaže...

Evo ja sad probao i sve normalno radi. Al pauziram sa igranjem dok ne dođe Tier 3... {#}

ja iz dosade odigram koju rundu da si zaradim nešto kredita za elite oružja. Al mi igra već polako dosađuje, već sam predugo na max. levelu sa sva 4 lika. Jedva čekam nove mape a pogotovo tier 3. Pogotovo me živciraju njubare koji neznaju da je cilj igre osvojit i držat zastave da dobiješ rundu, nego samo kempaju i gledaju si K/D, dok ja sa SV98 rusham na zastave i uglavnom sam pri vrhu kako god igram i s kojim god likom igram. Svejedno mislim ovo igrat do Battlefielda 3 a onda adios

16 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

A jel vama inače radi mapa Basra?

Mene vrlo često izbaci iz igre prilikom loadinga Basre...

Btw, hacker ftw (prvi u Ruskom timu 102 kill fak jea)

skuži mu nck skuži mu nck

Normalno da sam ga reportao...

Lik nas spawn killao na 300 metara

I da, moram priznati da je i meni igra već pomalo dosadila. Trebaju uvesti nekakve novosti...

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Stigla nova mapa Dragon Valley, meni se osobno ne sviđa, previše APC-ova, al dobro barem nešto novo

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Hoče netko igrat?

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Play4Free

Bok, novi sam

Može mi netko objasnit kako se odabire mapa i kako se rade timovi da mogu igrat sa frendovima?

Sori što noob-am ali neda mi se čitat sve postove

Hvala

Super Secret Secret Squirrel

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mapu nemozes odabrat samo servere, a i u njih prvo moraš uć pa ih bookmarkat (TAB+G). Imas servera koji vrte samo jednu mapu pa si ih bookmarkaj i biraj u koji ćeš uć, ali većina rotira mape po nekom svom rasporedu. Timove isto nemožeš birat (jedino ak si u kakvom klanu koji ima svoj server), možeš dodat frendove i onda se priključit njima u igru (ali to ne znači da ćete bit u istom timu). Znam da je malo glupo ali tako je, barem za sada

17 godina
Battlefield Play4Free

Znaći još nema neke opcije da smo team alpha npr. sa passwordom kao i u starom BF2?

Kako predlažeš da onda igram sa frendovima?

Da svi bookmarkaju istu mapu i onda se na nju zakačimo i nadamo se da ćemo biti na istoj strani?

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield Play4Free

Evo odlucio sam da skinem igru, iako mi komp jedva prelazi zahtjeve, i dosao sam do izbora klasa i ne znam koju bi odabrao. Dugo sam igrao CS 1.6 i pohvatao neke cake i nabio mid skill, medjutim ovo je sasvim druga igra, u kojoj je najvazniji timski rad, a ja pripadam kako neko rece na prethodnoj stranici 'generaciji koja gleda samo svoj skor'. Sa kojom klasom bi se brzo mogao 'usteliti' u ovaj sistem igre. Onako na prvu ja bih uzeo assaulta, sad koliko je to pametno? Ne bih htio da udjem u igru i da me konstantno buse, vec nesto sa cim bih uhvatio malo skilla koji se trazi u ovakvoj igri. Jedno vrijeme citao sam pratio sam pomalo BC2 temu, i neki su za pocetnike predlagali Medica, je li to pametno? Svaki savjet je dobrodosao.

U zdravom hardveru zdrav softver
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja ti predlazem da napraviš dva računa tako da probaš sve 4 klase i sam vidiš koja ti odgovara. Ja sam počeo sa reeconom i engeenirom i nisam požalio

15 godina
Battlefield Play4Free

Evo poceo sam sa engineer-om. Snajper mi je uvijek bio losija strana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Imam problem.

Uđem u igru kliknem play now učitavanje dođe do pola i igra se sama od sebe ugasi.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield Play4Free

U onom launcheru na pocetku ne mogu promijeniti rezoluciju? Sve ostalo dobro radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

U onom launcheru na pocetku ne mogu promijeniti rezoluciju? Sve ostalo dobro radi.

kako nemožeš? jel neznaš di je ili ti igra ne dopušta?

15 godina
Battlefield Play4Free

Igra mi ne dopusta, naprosto kad kliknem na mjesto gdje se mijenja rezolucija nista se ne dogadja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Igra mi ne dopusta, naprosto kad kliknem na mjesto gdje se mijenja rezolucija nista se ne dogadja.

ništa se i ne događa u onom izborniku, al se primjeti u samoj igri

15 godina
Battlefield Play4Free

Ne, ne, ja govorim kako onaj pravougaonik gdje je trenutna rezolucija ne radi, dakle kad kliknem na to u nadi da ce izaci padaju lista sa ostalim rezolucijama nista se ne desava, ne mislim ja na rezoluciju onog pocetnog prozora.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield Play4Free

Molim vas kako dodajem prijatelje?

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Play4Free

Skužio sam, na str. drop down add friends.

Kako dođem do BF zlatnika da si kupim oružje za stalno.

Imam ovih creditsa ko pljeve?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

wtf!?nemrem se ulogirati!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 16:02 (kurt).

0 0 hvala 0
17 godina

probaj opet, zgasi browser

I meni se dogodilo

to je sve "ok"

17 godina
Battlefield Play4Free

Da li mogu grupirati frendove u timove kao u BF2?

Ovako ne znam di mi je kompić?

Ili da je bar druge boje od svih ostalih.

Poz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne
15 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Evo linka za server na kojem sam moderator:

http://battlefield.play4free.com/en/bookmark/server:e8d691bb-b817-4c8f-a1fd-e127b37fc7f3

Isto tako imaju i ts3 server pa ako neko zeli moze slobodno doci... Inace vecinom su tamo njemci i sveđani.

Vjerojatno ako budete vise vremena na ts-u dobit cete vip status na serveru...

TS: 85.236.109.28:10857

LoL (EU): EvilPixi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 16:31 (pixi).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Igra mi se stalno rusi,ponekad i po nekoliko puta za redom,i uglavnom kad poginem.....u cemu je problem? I zasto mi stalno prebacuje Vista sucelje na Basic kad igram

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Igra mi se stalno rusi,ponekad i po nekoliko puta za redom,i uglavnom kad poginem.....u cemu je problem? I zasto mi stalno prebacuje Vista sucelje na Basic kad igram

Meni isto stalno prebacuje na Basic sučelje... A ovo sto se stalno rusi, probaj reinstalirat igru!! Trebalo bi je valjda reinstalirat kompletnu poslije svaka 2-3 patcha.

Prije mi se puno vise rusila, a poslije reinstalicije, mozda jedanput kada pokrenem prvi match....

LoL (EU): EvilPixi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: U petak najava novog Battlefielda, Battlefield Play4Free Trailer, Battlefield Play4Free FAQ
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice