Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Razlog zašto je offline još jučer sam dao link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Jack Sparrow kaže...

Bemti baš danas nejdem u školu i onda je offline...

16 godina
kejbl kaže...
Jack Sparrow kaže...

Niko te ne tjera da ideš i druge dane u školu.

Radi voe igre se markira xD

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
kejbl kaže...
Jack Sparrow kaže...

Niko te ne tjera da ideš i druge dane u školu.

Radi voe igre se markira xD

Ma ne markirao sam praksu školu ipak nebi(pada snijeg pa mi se neda)

16 godina
neaktivan

jel zna tko kak dugo ce bit offline?

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam napravio preorder pred 3 mjeseca, prosli utorak sam dobio mail da su poslali i jos mi nije stigao :( Ne znam di je zapelo :(((((((

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
15 godina
neaktivan

može li mi netko pomoći instalirao sam bad company2 i uđem u igricu pokrenem prvu misiju sve mi radi ali mi ne želi s mišem okretati lijevo desno ni gore dolje??

hvala

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
bozo-ri123 kaže...

može li mi netko pomoći instalirao sam bad company2 i uđem u igricu pokrenem prvu misiju sve mi radi ali mi ne želi s mišem okretati lijevo desno ni gore dolje??

hvala

Skini OVAJ crack mora da ti radi

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina
neaktivan
Finiširano održavanje servera.
Sada bi trebalo raditi.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Sada bi trebalo raditi.

Radi i server je već pun.

Neznam kad su ga stigli napuniti jbt...

15 godina
neaktivan

Ja prvi došo i igro s nekim likom i krenem prema njegovoj bazi pogledam njih dvajs tamo!

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Danny_HR kaže...
Sada bi trebalo raditi.

Radi i server je već pun.

Neznam kad su ga stigli napuniti jbt...

Možda jer je conquest... :)

15 godina

Kako mogu nabavit ovu cijelu igru sa multy/online/ i single player igrom mislim volio bi je nabaviti da je jeftinija od 300kn i da bude normalna jer sve ove igre koje kupujem su jako nekvalitetne

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Kako mogu nabavit ovu cijelu igru sa multy/online/ i single player igrom mislim volio bi je nabaviti da je jeftinija od 300kn i da bude normalna jer sve ove igre koje kupujem su jako nekvalitetne

Treba li operirati i vaše računalo?
15 godina
igy kaže...
1.Lovac kaže...

ha ha ha sad smo kao pametni jel

ako znaš reci A AKO NE onda je pametnije šutit

16 godina

ja stvarno ne razumin kako mogu napraviti inačicu za PC bez leanova i nazvati je takvom, mislim svaka iole slična pucačina bi trebala imati leanove, ja ako ne mogu izviriti iza kuta ja to ne igram, nije da san kamper, ali svakako i pravi rat da ljudi ne mogu izviriti bar malo zva bi se rat invalida sa ukočenom kralješnicom :)

1 1 hvala 0
16 godina

ja stvarno ne razumin kako mogu napraviti inačicu za PC bez leanova i nazvati je takvom, mislim svaka iole slična pucačina bi trebala imati leanove, ja ako ne mogu izviriti iza kuta ja to ne igram, nije da san kamper, ali svakako i pravi rat da ljudi ne mogu izviriti bar malo zva bi se rat invalida sa ukočenom kralješnicom :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A) U pravom ratu se jako rijetko, ako ikad koristi nešto toliko neprirodno kao što je klasičan lean iz igara,
B) Ovo je igra
C) BF nikada nije imao lean.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 11:56 (Danny_HR).
16 godina
bonzai kaže...

Pa nije jedina pucačina danas koja nema lean, jednostavno svaka igra ima neke prednosti i mane. Neke imaju lean ali nemožeš uništit zgradu, neke imaju ovo, nemaju ono. Ako oćeš igru koja ti najviše se približila stvarnosti, to bi onda bila ARMA 2, di ne samo da imaš lean, nego kad možeš doslovno sve, pa čak i onaj stalak od LMG-a/snipera pričvrstit za tlo u pronu da bolje ciljašNamigiva

16 godina

MW ga je ima pa su ga ukinuli, noobovi...

2 5 hvala 0
16 godina
odjavljen

ma mene ti leanovi ne diraju uopce, nikad ih ne koristim a te tipke (znaci Q i E) postavim da mi bude nesto sto smatram da mi je korisnije.

iako sam jucer samo malo bacio singleplayer, jedina stvar koje me malo smeta sto nema strafe-nja dok trcis. ali ajde naviknut cu se i na to.

inace izgleda jako zabavno jos kad bi uboo prazno mjesto na serveru bi bilo jos i bolje

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ti možeš strejfati dok sprintaš???

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
moderator
naxeem kaže...

A ti možeš strejfati dok sprintaš???

Ja mogu, čak mogu i pišati dok strejfam i trčim, uz vjetar je najveći gušt. :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 12:37 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
bonzai kaže...

Pa nije jedina pucačina danas koja nema lean, jednostavno svaka igra ima neke prednosti i mane. Neke imaju lean ali nemožeš uništit zgradu, neke imaju ovo, nemaju ono. Ako oćeš igru koja ti najviše se približila stvarnosti, to bi onda bila ARMA 2, di ne samo da imaš lean, nego kad možeš doslovno sve, pa čak i onaj stalak od LMG-a/snipera pričvrstit za tlo u pronu da bolje ciljašNamigiva

Za sve te zgodne dodatke okrivite konzole, jer na njihove gamepadove jednostavno ne stane vise tipki. A ako nema tipke, nema ni lean-a.

Počnite potpisivat peticije da se ugrade jos po par tipki na te gamepadove pa će onda valjda stavit i lean i još štotšta drugoga u te portove sa konzola. Namigiva

16 godina

Jadnu rundu nikako da uništimo objektiv i baš sam se pitao zašto, ali onda sam odgovor išao potražiti na wooky hill i naravno našao sam odgovor.

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ne radi opet friend lista....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Jadnu rundu nikako da uništimo objektiv i baš sam se pitao zašto, ali onda sam odgovor išao potražiti na wooky hill i naravno našao sam odgovor.

eh da ima team kill samo c4 oko njih i da vidis 

http://www.razor1911.com/demo/ /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
Jack Sparrow kaže...

eh da ima team kill samo c4 oko njih i da vidis 

Ja sam u jednos rundi uzeo umjesto gl-a, smoke i bacao pred snipere. Da vidiš što su odmah bili aktivni.

17 godina
neaktivan
Znaš, drugi puta kad to vidim laganini ću uključit FF i dići ih u zrak. :)
16 godina

Ne razumijem čemu tolika mržnja prema reconima. Osmijeh

Ja i sam najrađe igram recona i jednostavno mi je preluda klasa. Brdo raznih mogućnosti, motion detector, c4 ili mortar, slow sniper za dalekometne borbe, automatski za bliske(ili SAIGA kada se uleće u  kakvu zgradicu) a i fora mi je spotati neprijatelje prilikom napada na point da mi ljudi iz tima ne ulijeću na slijepo. Jednostavno mi je to klasa s tolikom raznolikosti da je nevjerojatno.

Je da ima kretena koji je igraju samo radi k/d ratio i ne koriste ništa od ponuđenih opcija, čak izgleda da dosta ljudi ne kuži da se m-com stationi mogu uništiti samo tako da se sruši zgrada(ali treba znati koje se zgrade mogu a koje ne u potpunosti uništiti) u kojoj se nalazi a za to je mortar strike majka. Samo mi nemojte svrstavati sve recone u isti koš molim vas, ima nas koji se trudimo i pokušavamo pomoći.

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice