Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.203.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ja idem u subotu...Jedva čekam al kupujem obično izdanje.

xRALEx-BFBC2
16 godina
neaktivan
di ima nabavit org key za igru?
15 godina
neaktivan

Mislim da možeš prek EA Games.

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Problemi s mišem, sejvovima, kretanjem i sl. su triggeri antipiratske zaštite i rezultat su crackiranja.

Upozoravam korisnike da pitanja ili odgovori vezani uz igranje piratske kopije igre nisu dozvoljeni. Ili kupite igru ili nađite neki drugi forum za takva pitanja.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pomagajte..imam 4890 vapor x 2 gb i igra mi ide "usporeno" na rezi 1920 i high postavkama.neznam kako da opišem to "usporeno", ali uglavnom kao da slika kasni tj. kada pomaknem mišem npr. u desno, slika se ne pomakne trenutno nego malo kasnije.kada spustim rezu na 1280 ide skoro glatko, ali opet čini mi se kao da to nije to...je li to normalno za moju konfiguraciju ?na kojim rezama i postavkama vi igrate ?

Majke mi !
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 15:57 (Hanter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hanter kaže...

Pomagajte..imam 4890 vapor x 2 gb i igra mi ide "usporeno" na rezi 1920 i high postavkama.neznam kako da opišem to "usporeno", ali uglavnom kao da slika kasni tj. kada pomaknem mišem npr. u desno, slika se ne pomakne trenutno nego malo kasnije.kada spustim rezu na 1280 ide skoro glatko, ali opet čini mi se kao da to nije to...je li to normalno za moju konfiguraciju ?na kojim rezama i postavkama vi igrate ?

Mozda zato sto imas malo fpsa mada sumnjam jer tako je i meni bilo ali prije toga probaj stavit acceleration mouse i slicne opcije za mis u postavkama igre.I smanji neke postavke,nije valjda da igras sam radi grafe.Namigiva Koliko sam ja vidio da razlika izmedu high i medium i nije nes osim sto na medium imam 60 fpsa a na high bez AA I AF 30,a kada sam smanjio postavke onda mis radi ko zaliven.Smanjivanje reze nedolazi u obzir,samo postavke.Cool

LOL CAT! ^^
15 godina
neaktivan

ja već imam instaliran, tj. pre-loaded bc2 tako da samo čekam da izađe službeno za europu...

Dompa
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Vjerovatno igra nije original pa zato nema drugog razloga..

16 godina
kejbl kaže...
Hanter kaže...

Vjerovatno igra nije original pa zato nema drugog razloga..

To ti je tako i u beti ako nisi igrao,radi malog fpsa (valjda) tak je i meni bilo pa sam samo detalje smanjio i normalno je.

LOL CAT! ^^
15 godina
neaktivan

Evo što kaže Algoritam:

Ovaj bombastični naslov prilagođava prepoznatljiv Battlefield način igranja konzolama nove generacije i naprednim računalima. Jedna od značajki na koje je u ovom izdanju stavljen naglasak je i borba u vozilima na potpuno neograničenim mapama od kojih svaka ima drukčiji strateški fokus.

Nova vozila i letjelice poput ATV-a (All Terrain Vehicle, vozilo za sve terene) ili UH-60 transportnog helikoptera dozvoljavat će igračima potpuno nove taktičke pothvate na bojišnici.

Mogućnost vrlo detaljnih podešavanja i preinaka čini Battlefield: Bad Company 2 naslovom koji nudi najrealističniju borbu s pomoću vozila, plovila i letjelica ikad viđenu.

Igrači će sada moći rušiti kompletne građevine i stvarati zaklone ili točke s kojih će moći usmjeriti paljbu na neprijatelja probijanjem zidova, što će u svaki sraz unositi novu dozu nepredvidljivosti i dinamičnosti.

Uz četiri različite klase, mnoštvo oružja i opreme te nekoliko posebnih tehnoloških dodataka i specijalizacija, igrači mogu stvoriti više od 15.000 varijacija urbanih, suvremenih boraca. O ovome bi se naslovu uskoro moglo pričati kao o novom kralju multiplayer igranja. Propustite Battlefield: Bad Company 2 na vlastiti rizik!

xRALEx-BFBC2
15 godina
neaktivan

čujem da Battlefield: Bad Company 2 podržava deticated servere...onda hoće li se moći igrati bez ključa multiplayer ili neće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

što bi htjeo zaigrat ovo, al dva razloga zašto ne:

-slab komp, čudo kako vrtim mw2

-nemam para, nije baš jeftino, a dao sam pare na mw2

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxi810 kaže...

čujem da Battlefield: Bad Company 2 podržava deticated servere...onda hoće li se moći igrati bez ključa multiplayer ili neće?

oce al daj piratima s kariba vremena da sloze

Im But the blade in the Crowd
15 godina

Naravno da će se moć igrat gusarska verzija. Prvu ću nju igrat dok skontam para(prevarim babu,ukradem,ispi*zdim osnovnoškolca i uzmem mu džeparac)...ili jednostavno se zaposlim :D

EDIT:sarkazam dečki sarkazamNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 21:17 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odi u Njemačku na bauštelu.lolSmijeh

xRALEx-BFBC2
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Stvarno čudo kak vrtiš mw2 na toj konfi jer ja na sličnoj takvoj nisam mogao cod:waw

16 godina
protjeran
kejbl kaže...
djdomi kaže...

Stvarno čudo kak vrtiš mw2 na toj konfi jer ja na sličnoj takvoj nisam mogao cod:waw

zasto konfa mu skroz ok ja na sovjoj sam natjero mw2 na 70 fpsa

tj 50-90 varira jako

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
kejbl kaže...
djdomi kaže...

zasto konfa mu skroz ok ja na sovjoj sam natjero mw2 na 70 fpsa

tj 50-90 varira jako

Ne kažem ja da je loša samo kaj ja nisam mogao puno slabiju igru vrtit, ali sad sam se sjetio zakaj no i dalje me čudi da amd 3000+ vrti mw2

17 godina
neaktivan

Bogami vrti...

15 godina
neaktivan

ako bude srece u petak kupujem imam teske probleme s karticom Plač

a sad na ontopic nadam se da cemo se mi bugovci skupit kao i na mw2 i igrat skupa jer skim cu onda igrat tu i tamo?

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Sad dosta chetera ima po srverima jer još nisu updatali punkbuster Viče

Moram reći da sam jako zadovoljan i bar po meni mp vrijedi svake kuneSmijeh

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

a sad na ontopic nadam se da cemo se mi bugovci skupit kao i na mw2 i igrat skupa jer skim cu onda igrat tu i tamo?

Ja bi isto da se skupimo i bacimo koju.Evo ako nebude nikog drugog mozemo zajednoSmijeh

xRALEx-BFBC2
16 godina
TopForumaš kaže...

Prvo ti kupi igru, onda čemo se dogovarat oko igranja.Smijeh

btw, izgubio si okladu, kladio si se sa piratom da ćeš si preorderati igru 1.3 ali izgleda da ništa s toga znaći piratu si dužan 100 eura.Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 21:38 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

Evo ja upravo skidam download verziju jer sam kupio preko enabave, pa mi recite jel bolje sta optimiziran multiplayer nego sta je bila beta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
davidri kaže...

Evo ja upravo skidam download verziju jer sam kupio preko enabave, pa mi recite jel bolje sta optimiziran multiplayer nego sta je bila beta?

naravno da je .. beta je beta a ovo je full verzija ...

15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
davidri kaže...

Je, ali nevjerujem previše no meni je beta radila perfektno..

15 godina
neaktivan
kejbl kaže...
rebelsy kaže...
davidri kaže...

Meni isto...Kad dobivate igru?

xRALEx-BFBC2
15 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...
kejbl kaže...
rebelsy kaže...
davidri kaže...

Meni isto...Kad dobivate igru?

Ja u petak ili subotu...

15 godina
neaktivan

Moramo se ozbiljno skupit prek vikenda...Pa da bacimo koju partiju...Ja dobivam u SUBOTUSmijeh

xRALEx-BFBC2
15 godina

dali je sigurno kupovati cd key?

ne budi ono sto jesi
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice