Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.220.783
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ma koji k.... .

Pa ovo mogu igrati samo ovi kaj imaju quad .

Ja sa svojom konfom jedva vučem  25 fpsa na low .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 9:19 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
WItcher kaže...

Ma koji k.... .

Pa ovo mogu igrati samo ovi kaj imaju quad .

Ja sa svojom konfom jedva vučem  25 fpsa na low .

Igra je jako CPU zahtjevna. Čak i ako imaš QUAD a nemaš neku noviju karticu može biti problema.

Nego kako vi ljudi išta pogodite sa puškama? Ima laga sa njima, njišu se kao lude. Koje su vam postavke pod opcijama za miš u igri. Imam dojam da bi mi bolje išlo sa kontrolerom nego sa mišom u ovoj igri. Miš kao da nije dovoljno smooth. Pored toga, kako se puške njišu imam dojam kao da su napravljene od pera.

Naigrao sam se taktičkih pucačina (prije svega AA), ali ovakvih problema sa mišem nisam imao. U čemu je štos?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan

Meni nema nekih problema, bar ništa da sam primjetio. Uredno ciljam i ubijem... :-/

Jedino imam mega lag kada sam u vozilu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 9:48 (Danny_HR).
17 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

Nego kako vi ljudi išta pogodite sa puškama? Ima laga sa njima, njišu se kao lude. Koje su vam postavke pod opcijama za miš u igri.

Sensitivity 0.8, ostalo default. Puške su super, samo što assault puške pljunu clip metaka u sekundi :D

Al da je jos koji fps... (kako kod frenda ide smooth na quadu)

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.
17 godina
neaktivan

Meni ide najbolje snajperom,derem ko lud .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina

nemam ni ja nikakvih problema...mozda je do quada ali sto kaze danny jedino kad vozim npr tenk malo mu se sporo okrece cijev...ali ja mislim da to nije bug jer vjerovatno se cijev ni kod pravog tenka ne okrece trenutno i brzo... mislim nije od papira nego od tona i tona zeljeza logicno je da se onako ponasa...

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

ali sto kaze danny jedino kad vozim npr tenk malo mu se sporo okrece cijev..

Nije meni do okretanja cijevi, jasno da se to sporo okreće, već čim uđem u tenk počne mi lagat nenormalno. :)

Pripisat ću to jadnom kompu! :)

Eto nam i malo vijesti...

KLIK!

Zadnja rečenica će veseliti one sa slabijim kompovima.

17 godina

meni je fenomenalno rijeseno i rukovanje nozem...snajper mi je isto super... volio bih da je ona raketa od UAV-a mao jaca... moram bas u nekog pogoditi da ga unistim..nekako mi lakse oklopno vozilo unistiti nego pjesaka...a onda druga stvar, il ja ne znam kako da aktiviram to, ali ja nisam vidio da gunship tj apache ima tele projektil...

hehe a juce tj sinoc dok smo igrali ja i danny i nasty , neko sa apacheom se taman namjestio da me unisti u tenku i ja ga nanisanim i jednim pogotkom ga unistim al nisam instalirao fraps tako da nisam screenshot uzeo :(

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A ja farmao bodove iza tebe.

Pun kufer bodova dobiješ za repair.
Malo repair, malo se sakrijem u kamenje, na kraju sam imao 13-5 i puuuuuno bodova.
Svakih sekundu i pol dobim 30 bodova za repair. Jedino što si me gazio cijelo vrijeme, fala bogu pa je isključen FF. Moraš po novu vozačku.
17 godina

e nisam primjetio jel ima ono da me automatski popravljas ako si u vozilu pored mene a engenier si? to ima u bf2142 a ovdje izgleda nema...

hehe al covjece sravnili smo onaj krajolik cijeli...bilo bi dobro da uslikamo drugi put kako izgleda kad pocne igra i nakon sto prodjemo kroz tu tacku...

tacno ono kud vojska prodje tu trava ne raste :)

edit* moram ti nesto priznati...nemam polozeno za tenk...Cool

hmmm...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 11:02 (ovajonaj).

1 0 hvala 0
17 godina
moderator

A koliko dobijes kad ubijes covjeka s tenkom? Jer ja kao passenger dobivam assist +50, a ti si bio daleko iznad po bodovima.

17 godina
neaktivan

pozz,bas sam jucer malo igrao (punoooo :D  ) i spojio me na server ,dvije partije sam odigro i lagalo je osao na drugi server i onda je ok bilo.Ali sve u svemu igra ce ici u kosaricu :) hehe

btw ovo sa friends malo radi malo ne.mogli bi se naci i malo odigrati ;)

pozzzzzzzz

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa dobijem isto +50... barem mi tako pise...jedino sto sam unistio par njihovih tenkova i onih bradleya a na svakom dobijes sta ja znam prvi damage+30 drugi damage npr +80 i onda ako ga i unistis dobijes +100...a sad ne znam jel i za to dobijas assist...

hmmm...
16 godina
neaktivan

Ja neznam što se vi tresete na zahtjevnost igre, igram na najvišim detaljiam i top rezi, FPSove nisam mjerio no uvijek mi je normalno i igrivo, stoga nisam imao ni potrebu.

Što se tiče igre sada kada sam dobio Mortar strike za recon, prejaka stvara, sad sam dobio i red dot za assault no još ga nisam testirao, sve u svemu, puno mi je bolji i realniji od MW2.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 11:22 (thuglife).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ne, samo za kill. To je to, ti upravljas big gunom :)

16 godina
neaktivan

meni se fpsi krecu oko 40-60 na high

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kak vam radi igra???? meni brejka na 1680x1050 na medium imam oko 30 fps ali mi nekad pane na 15fps

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Lord_Marko kaže...

kak vam radi igra???? meni brejka na 1680x1050 na medium imam oko 30 fps ali mi nekad pane na 15fps

Mozda i nije do proca (imas quad a isto nam se ponasa), vec do opceg laga, danny i ja imamo razlicite konfiguracije i rezolucije, pa kad se krecemo zajedno, fps nam je isti ili u 1-2 fps-a razlike. Ipak, beta je, treba ocekivati (vec najavljeno) poliranje.

16 godina
neaktivan

Vidim ja da vi derete po BC2 pa bi mogli bacit koji post o igri, vase misljenje Smijeh

Kolko FPS-a na kojoj konfiguraciji itd, da znam kakav komp treba kupit.

I ako nije problem dati koju sliku.

Hvala

METALLICA!!!
17 godina

evo ja cu veceras instalirati fraps tako da mogu uslikati koju sliku...a vidjecu i koji video da snimim ako mi to ne bude utjecalo na igrivost...

sto se tice gameplaya..ono rusi  amerikanci standardna prica.. rusi napadaju tj prave desant na nekakvu luku gdje ima neki naftovod..tip igre je rush... to je u biti mapa podlijeljena u 4 dijela. u svakom dijelu imas objekte a i b koje treba minirati... kad oba objekta budu unistena onda se amerikanci povlace na pricuvni polozaj na kojem opet imaju a i b tacke i tako do zadnjeg dijela mape..kad se i zadnja dva objekta uniste rusi pobjedjuju... a na svakom dijelu mape rusi imaju odredjen broj ticketa..a to su u biti spawnovi koji se trose kako ljudi ginu..i ako rusi ne uspiju unisiti a i b prije nego potrose tickete  onda gube tu partiju...tako nekad mapa zavrsi odmah na prvoj tacki ako u ruskom timu imas samo snajpere koji su na vrh brda i pucaju dole umjesto da idu unistavati a i b tacke...

hmmm...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel netko može uploadat neke screenshotove da si uskratim vrijeme dok mi pošalju beta ključ napokon su rekli da će poslat cca 16:00 CET.I usput kaže na kojim je to detaljima(low,medium,high)ako nije problem ako je nije potrebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja igram na high sa aa na 2 bez greške.fps od 90 do 30.

Koliko će biti mapa u cijeloj igri i kako ubiti sa uav-om?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 12:41 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja igram na high sa aa na 2 bez greške.fps od 90 do 30.

ako si primjetio kad se spawnas u svojoj bazi ili na jednoj od zauzetih kontrolnih tacki imas neki kao racunar stoji i oznacen je i na mapi.. stanes pred njega i stisnes e i ako je uav dostupan onda dobijes sliku iz uav-a.. ali je normalno na zemlji..da bi poletio sa njim moras drzati R dok ne dostignes zeljenu visinu a onda ga vozis sa misem i WASD tipkama a da bi nekog ubio pa samo drzi X na njemu i klikni da pucas i drzi tu metu na nisanu dok god ne vidis da je raketa krenula i normalno drzi i dalje tu metu na nisanu dok je raketa ne pogodi...tesko je pogoditi pokretne mete.. nije bas da oznacis metu i ono ide na nju..nego u biti raketa ide tamo gdje trenutno drzis X. pod ovo X mislim na croshair..

hmmm...
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Kada dođe cijela igra bit će ti 8 mapa

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 13:04 (Wolf88).
16 godina
neaktivan

evo hvala Lord_Marku za beta key

igrao sam sad nekih 1 ipo h i moram rec da je igra odlicna, malo mi zna zastekat kad bude dosta eksplozija i ovi francuski serveri super idu

jedini neki "bitniji"  bug na koj sam naisao je kada repairas vozilo ako ode prema tebi vozilo naci ces se unutar njega i nekada kada te neko ubije kada gledas njega na camu kamera onak podrhtava

ugl nista prestrasno igra je odlicna! :D

1 0 hvala 0
17 godina

Svi vi koji mislite da vam laga i da vam miš nije smooth to je vrlo vjerojatno dao vašeg hardwera....instalirajte FRAPS i pogledajte si framove.....ispod 40 nije baš naj, te miš nema onu direktnost i čini se da laga :D

Mene muči drugi problem.....koliko vas igra sa patchiranim BC2?????

Meni nakon patcha ne ulazi iodmah u igru, a kada uđe zna se desiti da mi ne broji rank (prvid 1-5min) nakon toga stvar se sam popravi i imam sva unlockana oružija.....ima li tko ovakvih iskustava??

Potpis :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Meni dva dana javlja da je patch dostupan, ali da je server down i ponudi mi da igram stariju verziju (ovu koju svi igraju).

17 godina

Da, ali možeš ga ručno updejtat....uđeš u folder di je instalirana igra i imaš tamo exe za update!!

VAŽNO:svi koji nemaju snažne strojeve možete malo poboljšat performanse mimo onog izbornika u igri......idete u MY DOCUMENTS-bADC2-pa u setings, te unutra izmjenite DX sa auto na 9.....znači brišete auto i upisujete 9....ima još dosta stvari koje se mogu isključit/prepravit!!  ne zaboravite samo promjene snimit, a ako ne znate šta radite napravite prije izmjena backup Smijeh

Potpis :P
Moj PC  
1 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

ma meni je igra zakon i bit ce zakon kad izađe cijela verzija

samo si zamislite mogucnosti ak se nađe neka dobra ekipa i onda jos komunikacijan na servisu poput ventrila

ma ludilo pravo bojno polje kako je i naziv igre

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ocemo se dogovorit nekako pa da probamo bar 2 squada popunit, pa da vidimo kak ide kad nas ima dosta

2-3 igraca je nista, da probamo 8 igraca u isto vrijeme pa svaki squad ima svoju taktiku pa da vidimo dal ćemo rasturat ili bit rastureni

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice