Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.218.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

jel high max ili ima very high

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

High je mislim max, imaš još advanced da se igraš sa postavkama kako tebi odgovara.

Igra ima stvarno velike sistemske zahtjeve.

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
16 godina
hari85 kaže...

jel high max ili ima very high

High je najviše ali imaš advanced di sam možeš dodatno dignut AA i AF do x16Q

15 godina
neaktivan

molim nekoga cdkey ako ima viska :////// ili ako znate neku stranicu di se jos uvijek dijele

DD
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 21:13 (markecc).

0 0 hvala 0
15 godina

kak me zivicra bugana friend lista, te kad ga direkt pogodim s gl i jos spucan u njega 3-4 metka i ostane mu 5% helta i ubijeme.... inace je prezakon igrica :)

te dosta cesto me izbaci iz game-a sto me uzasno razljuti ejr ne dobim pinove

Daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 21:20 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Imam jedan neiskoristeni beta key. mjenjam ga za neki dobar privatan torrent tracker. na pp

e imam ja jedan na partis.si brzine furaju na najviše.ratio mi je 3.54

16 godina
protjeran
Frentt kaže...
Lord_Marko kaže...

Imam jedan neiskoristeni beta key. mjenjam ga za neki dobar privatan torrent tracker. na pp

e imam ja jedan na partis.si brzine furaju na najviše.ratio mi je 3.54

hahah

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina
neaktivan

Probajte ovde uloviti cd key ;)

https://twitter.com/bc2com

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
srdjan3 kaže...

Jaooo probavam već nekoliko dana, i uvijek sam tamo čim dođu, al nikako uhvatit, neko cheata garant.

Potpis
16 godina
neaktivan

jao što me takve stvari rasp***e, zašto nemogu slat normalno ovo je mučenje ljudi!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
srdjan3 kaže...

Jaooo probavam već nekoliko dana, i uvijek sam tamo čim dođu, al nikako uhvatit, neko cheata garant.

"I'll share the rest of the keys in contests later so normal people (not those with marcro's, dual screens and inhuman reflexes) can win!"

15 godina
neaktivan

ima ko da odigramo koju

xfire:maxsisac

BC2 nick: maxsisac_cro
15 godina
neaktivan

imam ja al nemam ljuč xD

edit: ključ*

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 21:51 (Frentt).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

"all keys are gone people, mailing them, comment in a moment"

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel neko od vas poslo i vec dobio key? jer ja sam poslao, jos ga nisam dobio pa nez dal jednostavno nemam srece ili?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Griphus kaže...

jel neko od vas poslo i vec dobio key? jer ja sam poslao, jos ga nisam dobio pa nez dal jednostavno nemam srece ili?

Sačekaj još malo... možda ga i dobiješ...Smijeh

16 godina
neaktivan
srdjan3 kaže...
Griphus kaže...

Sačekaj još malo... možda ga i dobiješ...Smijeh

mmmm... to zvuci tako dobroo :D

EDIT: keys have been mailed out :(((

a keyu ni traga ni glasa u mom inboxu :'(((

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 22:52 (Griphus).
15 godina
neaktivan

ajde ljudi sredite mi  key :)):):):)

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 23:02 (Psycho_Roba).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako neko ima cd-key molim vas da mi pošalje na e-mail: maxi810@hotmail.com...hvala unaprijed!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ovo nije normalno od 10 sati jutros pokušavam uloviti key nikako nemam srećeViče uvjek zakasnim i sad još kažu da neće biti key do sutra ujutro pa nemogu vjerovatiViče oči mi ispadaj koliko sam buljio u monitorPlač sad da sam milijunaš neću kupiti igru dva dana sam izgubio na taj hebeni key i opet ništa idioti mogli su to puno jednostavnije napraviti 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma ovo je mučenje ljudi....... ovi na tom twitteru (sa i3d foruma) stavljaju po 5, 6 keyeve a na stranici online po 20 000, 30 000 ljudi i svi refreshaju i sta sad znaci tih 5 keyeva :S

EA je trebao napravit svoju stranicu na koju kad se regas dobijes beta key i bok a ne ovako 200 stranica svi po 5, 6 keyeva djele

DD

0 0 hvala 0
15 godina

Pozz

Pls key

A eto to je to

Laku noc

Roflmao gtfo pwned
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

Nekužim vas neki govore da su gadovi ovo, ono, a mogli su jednostavno staviti da podjele keyeve samo preorderanim korisnicima.

Da ste se malo požurili i da ste pazili kad izlazi beta, bi zgrabili 3 key-a ili čak više kao ja.

Ako baš nemožete živjeti ili pomišljate na samoubojstvo, onda jednostavno preorderajte igru ili se subscribajte na fileplay, ali još treba provjeriti, to čete platiti 18kn i dobiti beta key,  iako mislim da tu više nema ni za subscribane korisnike key-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uz duzno postovanje Jack ali ovo sta rade je stvarno diletantsko sa njihove strane. Da mogli su dati keyeve samo preorderanim korisnicima, kako su prvo i najavljivali, ali zasto to nisu napravili ? Ovako ispada stvarno glupo. Mislim oni svaki dan podijele par tisuca kljuceva na nekim twitter i i3d stranicama tocno u odredjeno vrijeme kad se normalno server srusi. Ako su vec odlucili dijeliti kljuceve mogli su to napraviti na 100 puno boljih nacina  a ne ovako. Ispadaju kao zadnji amateri.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Ja sam znao da će djeliti ključeve po twitteru i po nekim stranicama kao što je to bio slučaj sa betom za ps3, zato sam ljepo oko 18 sati u četvrtak čekao ključ.

Ključeve sam uzeo sa ove gore navedene stranice i meni se jako rušila stranica i mislio sam da neču uspjeti, ali malo strpljenja i oko 30 klikova na refresh, stranica se otvorila.

Mislim da ih je malo iznenadila velika potražnja za beta ključevima zato ih je nestalo tako brzo, makar je i još sad velika potražnja za ključevima. A morate znati da nemogu svi igrati betu, kao što je to bilo sa ps3 verziom, igrali su ju samo oni najbži i najsretniji.

Jedino što preostaje onima koji nisu probali betu nadati se demu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ako želite prijaviti nekakav bug u igri ili nešto što vas smeta, neku suestiju i slično.

To možete napraviti ovdje.

Naravno možete samo čitati što ljudima ne paše.

Sorry za dupli post.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Što više kužim igru to kužim kolikih debila ima. Kakvih debilnih poteza,zbog čega se partija izgubi...ma strašno.Branimo se,prva crta(mapa port valdez :D) ,na neku foru dobijemo tenk njihov tj uzmemo im ga i lik ni manje ni više nego gas gore na brdo i naravno restricted area ili kako već i ode i twenk i on. A da ne spominjem likove koji ne čekaju drugog u tenku ili ja ga popravljam a on bježi pa ga ubiju i tako. ma strašno ali igra je ludilo. Volio bi ju igrat sa nešto starijom ekipom(mojih godina) koji kuže caku a ne sa nekom djecom koja su glupa ko panj...no ovo je još uvijek beta pa su val i igrači beta :D

Jeste skužili da sada pišu one gluposti kao još malo vremena,jače se borite i tako!? To prije nije bilo

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Našao sam nekoliko hardcore servera. Tamo je prava rasturačina.

Ako ih tražite scrolajte kroz listu servera i gledajte gdje vam sastrane piše Hardcore.

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Našao sam nekoliko hardcore servera. Tamo je prava rasturačina.

Ako ih tražite scrolajte kroz listu servera i gledajte gdje vam sastrane piše Hardcore.

Pa konačno nešto za mene,idem da probam.Osmijeh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice