Pozdrav
evo pa ako tko hoće multiplayer moj nick je croSnake
Pozdrav
evo pa ako tko hoće multiplayer moj nick je croSnake
ee http://forum.i3d.net/contest-win-goodies-games/144828-bad-company-2-beta-keys.html#post1002879 jel su odavde svi keyevi pokupljeni evo ja već upisujem 36 i svi su već u upotrebi
........ proso sam vec 9999 foruma webova i neznam cega i nemogu nac nigdje key :S upiso sam ih preko 200 od 12 navecer do 6 ujutro i nema nijedan :S stvarno bi bio zahvalan ako neko zna gdje je je jos uvijek moguce dobit key ili da mi ga neko pokloni hvala puno
xfire:matt863
ingame:TraneBC
addajte :D
E dodajte i mene, dobra je igra meni sve radi na max dosta dobro, lagga ima ali ne bas toliko puno koliko vi govorite, na nekim serverima vise na nekim ga skoro pa i nema.
Sve je dobro samo da malo jos srede neku bolju animaciju kod onih Assult puski jer kad pucas noaim preretardirano izgleda, sve ostalo je super.
Jos bi trebali dodat vise funkcija u meniju za frendove i to.
U igri mi je nick "Grimmjow CRO".
xf isti kao username na Bugu.
jel moguće ukucat key bez da upisujem već da copy paste ili tako nešto
mislim da neće bit puno za key svi gledaju prvenstvo :)
Ne
Nisu svi iz HR.
Umjesto "Nova Poruka" koristi tipku "Uredi" da nepišeš 2 posta zaredom.
Ne
Nisu svi iz HR.
Umjesto "Nova Poruka" koristi tipku "Uredi" da nepišeš 2 posta zaredom.
ok sorry neću više,dobro ali ima i ljudi i iz francuske
Nema veze, skužio sam.
Ako još uvijek imate problema sa skidanjem RC2 a korisit windows vista ili 7 probajte ugasiti UAC onda bi clieant trebao izvršiti updetanje
sad kad su nas opet dobili francuzi ima ko da odigramo i osvetimo se
"WOW!!!" zbilja prvi uzvik nakon gledanja par (gamplay) videa!
Igra po meni ZBILJA daje vise od mw2 sto je neko vec napomenuo. Vec neko vrijeme igram mw2 i ostale cod nastavke i jedna stvar koja mi je u njima uvijek nedostajala je mogucnost timskog igranja i radenja taktika. Tako sam nasao bfbc2 koji zbilja ima tako nešto! Jedna od stvari koja mi se jaako sviđa je to što je priroda "raznesiva" >:D Zbilja unosi novi stil u taktiziranju. Pogotovo ona inžinjerova bušilica koja može napraviti rupu u zidu :D Jako mi se sviđa igra i s nestrpljenjem sam čekao ovu beta da bih saznao da je closed :( i da učestvuju oni koji su kupili limited edition (nažalost nisam još punoljetan pa nemogu kupit igru zbog roditelja). Znam da su mi šanse jako male, ali ako neko ima viška cd key molio bih da pošalje na griphus_deux@hotmail.com pa bi se nekad mogli nać na skypu i nabacit koji voice chat i iztaktizirat pokoji assault i uživati u igri koja je učinila nešto za svoje pc igrače a ne ih odbacila kao neki (khmmw2khm) ;)
Hvala unaprijed ako neko pošalje viška key
Ja idem sad malo igrati pa ako želiš slobodno mi se pridruži... =)
Imam jedan neiskoristeni beta key. mjenjam ga za neki dobar privatan torrent tracker. na pp
EDIT: OTIŠLO!!!!
Ja idem sad malo igrati pa ako želiš slobodno mi se pridruži... =)
na kojem si serveru. neznm dal te imam među frendovima a tam mi je sve prazno.
izgleda da pokazuje samo kad su frendovi online
upravo sam ti poslo request za frenda
Ma bugovi je taj sistem za frendove, čas radi čas neradi ali 90% vremena ne radi Daj mi reci koji je tvoj xfire pa se na njemu nađemo pa odemo na server
Evo par slika iz igre i malo mojih statistika i achievementsa
mmm... Molio bih ako neko ima neki viška beta key ili gdje ga mogu nać pa da se priključim u raspravi :D
Offtopic: Prestanite molit za kljuc niko vam ga nece dati.Ima vise molba za kljuc nego dojmova o igri.
Ontoppic:Igra je inace dobra najvise volim medic koristit zato kj tam uvjek najvise bodova dobivam.Jednom sam samo revivo cjelu rundu (bez killova) i dobio score od 1650
Mrzim one campere na brdu ali zato ih ja s bazookom ili tenkom zrostam i nekad dobim i po 3 killa.
Sad sam 10 lvl pa ako oce neko nabaciti koju rundu nek me doda Xfire:Numb3r001
U igri:Jova666
ehh bilo bi više dojmova o igri da ima više igrača :/
Evo odigrao par partija i moram reći da nisam ni malo impresioniran. Ne vidim razlog zašto se ne može leći jer mape nisu prevelike, igra ima laga, par puta bio spawn kempan. Igra će se još igrati pa će se shodno tomu i mišljenje korigirati ili ostajati na istom.
Evo odigrao par partija i moram reći da nisam ni malo impresioniran. Ne vidim razlog zašto se ne može leći jer mape nisu prevelike, igra ima laga, par puta bio spawn kempan. Igra će se još igrati pa će se shodno tomu i mišljenje korigirati ili ostajati na istom.
što se tiče laga, malo prati na kojem serveru si, jer ak te spoji na američki server nemožeš očekivat da lijepo vrti, al kad sam bio na francuskom serveru puno je bolje igratŠto se tiče prona i meni malo glupo al eto,što je tu je, al znam da bi onda snajpanje diglo na još veću razinu
što se tiče laga, malo prati na kojem serveru si, jer ak te spoji na američki server nemožeš očekivat da lijepo vrti, al kad sam bio na francuskom serveru puno je bolje igratŠto se tiče prona i meni malo glupo al eto,što je tu je, al znam da bi onda snajpanje diglo na još veću razinu
ma dobro je sniper napraviljen netreba mu prone(nedaj boze da ga ima)..da vidis na mapi arica harbor (mapa sa ps3 bete)
kad ti se sakrije samo vidis kak nekaj puca po tebi a nevidis od kuda kad se moze gađa sa jako velike udaljenosti
il ti lik zna skocit na drvo onak zakamufliranog nema sanse da skuzis...
kad sam u tenku sam drveca rusim lol
Par pitanja.
Kad se gledaju serveri u server browseru, gdje točno piše koliko je igrača u mapi? Jedino što ja vidim je broj 32, 18 ili npr. 24, ali ne vidim broj igrača na serveru. Recimo nešto ovako 24/32 (24 je u igri,a moguće je 32).
Drugo, da li se samo to meni čini ili okretanje sa mišem nije baš najfluidnije? Da li je to zbog laga ili što? Da li je to problem do mene.
Drugo, da li se samo to meni čini ili okretanje sa mišem nije baš najfluidnije? Da li je to zbog laga ili što? Da li je to problem do mene.
Nisam igrao pa ne znam, ali zvuci kao nasljedje od konzola
kakva zahtjevnost vidi moj pc kako ce radit
A ono ići će nekako, al trebat će dosta smanjit detalje.
Minimalni sistemski zahtjevi:
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900
Graphics memory: 256MB
Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2); 10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943)
Preporučeni sistemski zahtjevi:
Processor: Quadcore
Graphics card: GeForce GTX 260
Graphics memory: 512MB
Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2); 10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943)
A ono ići če nekako, al trebat će dosta smanjit detalje.
Minimalni sistemski zahtjevi:
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900
Graphics memory: 256MB
Preporučeni sistemski zahtjevi:
Processor: Quadcore
Graphics card: GeForce GTX 260
Graphics memory: 512MB
mislim ko je igrao na koji details ,settings
Konfa iz mog pc-a igram na medium i 1280x1024 rezi i imam 60 frama(zna past na 30 kad je puno eksplozija i dima pored mene, tipa kad sam u tenku i svi gruvaju po meni)mogao bi i na high vrtit ali onda puno češće bi palo ispod 30 frama pa bi bilo malo teže igrat.
Ja igram na 1680x1050 i medium kvaliteta. Nema šanse da ide na High, previše trza =)