- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
umm svi se zalite da je tesko helic vozit
ja sam ga savlado s pol snage
ja i jedan koji je bio gunner pola meča smo dominirali nebom :)
Neznam zašto govorite da treba sasut miljon metaka u protivnika. Većinom ih satrem iz prve.Bitno je cilljat jer od sprejanja nema ništa a opet kad bi se ubijalo prelako bilo bi glupo jer bi non stop ginuli . Mislim da je igra dobro balansirana.
Što se tiče helića prejak je.Kako je samo dobro bit u njemu kad vozi neko ko zna. Predobro.On stoji a mi rokamo,kad dodje tenk malo on zapuca i super.Trenutno najubojitije oružje definitivno.
pitanje!
Gdje vidjeti koliki mi je health jer je očito da se ne puni do kraja nego samo malo!?
Ajde da se dogovorimo za nas koji igramo Betu da danas navečer negdi bacimo koju igru... :) Ko je za?
Ajde da se dogovorimo za nas koji igramo Betu da danas navečer negdi bacimo koju igru... :) Ko je za?
u 17:30? :D
Bok svima
Evo nakon razocaranja u mw 2 (odlicna igra sa puno nedostataka haha ) i povratka na cod 4 cini mi se da bi ovo moglo biti prava stvar.
Nisam jos igrao, ali sam pogledao neke video uratke i ocjena 5 pa me zanima da li da skidam igru- u biti ima li jod negdje sanse (neka stranica da se dobije key)
pozz
za,al navecer je rukomet to se mora gledat xD
Nemoš prestat igrat. Stvarno je igra odlična i usporedit ju sa "nekom" drugom je gljupost. Malo previše ljudi igra sa snajperom i na to se ljudi žale,ponajviše oni iz iste ekipe sa silnim snajperistima. Oni ubijaju i boli ih uvo za A i b. Žalosno je da ljudi negledaju kad je recimo aktivirana bombica na A ili B.Oni piče po svom...no valjda će se to iskristalirizirat i bit će igra za bogove....uf
Uvjek ce ti biti ekipe koja lovi fragove i cisto ih boli cosak za visi cilj, ali to ti i nece biti tako vazno jer ces s vremenom skupit ekipu istomisljenika s kojima ces komunicirati preko nekog voice servisa i rokat sve pred sobom.
u 17:30? :D
Pa šta vam je? Onda se sigurno gleda utakmica :)
Mislio sam oko 20:00 - 21:00 !
Ma mene to živcira više, nitko ne igra timski svi se ukempaju i čekaju, ja jedini idem na juriš i borim se da postavim bombu K/D mi je redovito 1:2 ako ne i gori...
Nekad ima likova koji su dobri i normalno igraju, jedan me je healer čak 7-8 puta oživio, da ne bude tako crno :)
jel tko otkljucano onu pusku m1?
pise da je za battlefield veterane?kaj je to?
pozz ljudi sory ak je vec odgovoreno al nisam pratio temu.. oce li bc2 imat singleplayer kamapnju?Hvala
Da,imat ce singleplayer.
E decki vi koji igrate, zanima me di ste nabavili kljuceve jel se moze nabaviti preko stema i dali je sigurno jer bi je i ja kupio.
ja sam za
može oko 8 pa do kad bude,bude
Sarkazam čovječe!!
Neka oružja se nemogu otključati jer za njih treba milijardu bodova. To je vjerojatno namjerno napravljena kako nebi imali sva oružja.Ispravite me ako griješim
Eto kome se da čekati na twittru djele key svaki sat vremena po 15 kom
Na warezu svako malo netko da po 150 novih kjlučeva. gledajte malo i odje se do ključa jako lako
ljudi mogu li se gdje prijaviti bugovi ili kaj?
danas sam naisao na njih sto,prvo udem u igru i svi su bili lvl 0 tj.ono nist i ja sam bio nisam imao nikakve puske niit nist,ok onda sam ugaio i ponovo.
Zatim sam igrao i ubili me i onda sam se spawnao i tad mi je non stop na ekranu pisalo "you were revided by ?" i nikak da se makne.
a poslije sam nekaj pobogu igral s assault i imao sam red dot i onda sam sljedece stavio recon i imao sam na sniperu red dot i jos sad imam,a nisam ga osvojio i nema ga tamo pod gagets opce i svaki put kad sam se respawnal poslije sam imao red dot :S :S bug na bugu :(
zna i meni bit da nemam niš otključano, al to je zato jer nije ranked server
a to šta kažeš za red dot, možda su otključali na tom serveru tak da ga ljudi malo istestiraju, ko zna
btw. kakav je red dot
što se tiče prijave bugova, na dnu ekrana ti se stalno vrti obavijest na glavnom meni-u, mada piše samo za glavnu stranicu pa onda moraš sam nać di prijavit
Na warezu svako malo netko da po 150 novih kjlučeva. gledajte malo i odje se do ključa jako lako
Ako znate gdje se može dobiti key postavite koji link pomozite ljudima evo link na twitteru
Ako znate gdje se može dobiti key postavite koji link pomozite ljudima evo link na twitteru
Nemogu ti poslat link kada se na warezu trebaš registrirat da bi bio na forumu.
Sarkazam čovječe!!
Neka oružja se nemogu otključati jer za njih treba milijardu bodova. To je vjerojatno namjerno napravljena kako nebi imali sva oružja.Ispravite me ako griješim
tako je i u jedinici na ps3 demu bilo isto to su oruzja koja nisu namjenjena za betu idemo ih probat unlockat xD
ja ne kuzim kak mogu imati taj red dot na sniperu a nisam ga jos otkljucao niti nist,uloadat cu sad video pa cete vidjeti
meni nikako da dođe confirmation link na email a poslo već dva puta???koji je ovo problem
edit: na warezu
ja sam dobio red dot na assault puskama
dobar je dosta pomaze barem meni
Uf sad sam malo igrao sa medicom i gruvao po 2500 bodova svaku partijuUglavnom, milijon ljudi igra medica, a ne vrše primarnu svrhu- da liječe i oživlajvaju pale kolege,već samo gruvaju sa LMG-om. Otključao sam 3. LMG koji je odličan i u kombinaciji sa lightweight specialization(brže trčiš) samo ko lud išao i oživljavao pale suborce, jedno barem 30-40 puta
Sad sam sve klase nafilao do maximuma što se dozvolili da se u beti otključava pa sad dižem rankove za svako oružje, još mi fali 12 killova sa nožem do platinum skilla
Preporuka ak igrate sa medicom, nikad ne idite prvim valom naprijed na neprijatelje(bilo da se branite ili napadate) već stojite negdje skriveni ali što bliži kolegama(pogotovo svom squadu ak nisu neki idioti)i samo promatrajte na radaru da li je koj poginuo(pojavi se znak kao otkucaji srca) i trčite da ga što prije oživite, usput nekog roknete ili izbodote nožem i 2000bodova se skupi za čas