Ništa od ovoga
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
17:08 kod mene i piše da ima 0 kyeva a da u 17 u subodu dijele .
Tako je i meni :S
ma to su gluposti kada je iZašla beta verzija za call of duty world of war samo si se moro regat na njihovu stranicu i oni su ti u roko pola sata poslali.... OVO SU GLUPOSTI ĆISTE.....
B - Ako vam je toliko stalo do je*ene bete odite na www.fileplay.net, uzmite subscription za ušljivih 18 kuna i igrajte.
Jeeeebus!
Još ništa od kyeva a već je 17 :20 .
ma to su gluposti kada je iZašla beta verzija za call of duty world of war samo si se moro regat na njihovu stranicu i oni su ti u roko pola sata poslali.... OVO SU GLUPOSTI ĆISTE.....
apsolutno se slažem i zašto je closed beta ionako zbog toga će razljutit 200000 igrača
B - Ako vam je toliko stalo do je*ene bete odite na www.fileplay.net, uzmite subscription za ušljivih 18 kuna i igrajte.
Jeeeebus!
A nije obećana svima onda je nisu trebali ni napraviti betu, nego ko mw2 kada izađe igraj i nema problema .. Ovako se samo sekiraš...
pa znam šta je beta igro sam cod 5, ali su mi poslai cd-key na e-mail i svim igraćima je bilo dostupno..a ovo su Nebuloze da nije dostupna svim igraćima... ALI SE SLAŽEM SA TOBOM.. KAKO SE KAŽE SNAĐI SE DRUŽE!!!...
Jeeeebus!
Nema na fileplay.net vise kijeva
A nije obećana svima onda je nisu trebali ni napraviti betu, nego ko mw2 kada izađe igraj i nema problema .. Ovako se samo sekiraš...
To je prvo bila CLOSED beta, a onda su se napravili dobri i dali neš ključeva i drugima. Lijep marketinški potez, ako se mene pita. Nisu ništa krivo napravili.
hehe uspio sam skinuti ključ idem sada malo udarati!! pozz ekipa i oprostite ako sam vas uvrjedio sa mojim komentarima.... A TAKO TI JE TO KADA VOLIM DA IGRAM.....
hehe uspio sam skinuti ključ idem sada malo udarati!! pozz ekipa i oprostite ako sam vas uvrjedio sa mojim komentarima.... A TAKO TI JE TO KADA VOLIM DA IGRAM.....
Skinuti od kuda ?
zašto je onaj forum za battlefield takooooo spoooooorrrrrrrrrrrrr
a ovo su Nebuloze da nije dostupna svim igraćima...
Nisu, jer mnoge igre imaju betu za koju ni ne znaš, zapravo gotovo svaka igra ima.
Ima ako si pretplatnik. Zato sam i napisao. A pretplata je 18 kuna, pa svi koji ne mogu živjeti bez bete mogu tamo.
još samo jednom da kažem svatko tko ima viška keyeva za betu nek mi pošalje na email matej.afar8@gmail.com stvarno mi se igra,a nemam para da kupim ili da se pretplatim na neku stranicu
Ima ako si pretplatnik. Zato sam i napisao. A pretplata je 18 kuna, pa svi koji ne mogu živjeti bez bete mogu tamo.
Ne nema niti za pretplatnike bilo je, ali vise nema....
to je bila njihova dobra volja sto su dali i ostalima da probaju betu ... imali ste priliku uhvatit key ... ja sam uvatio 2 komada ...
Ja JEDVA jednog :) Kako bi rekli : " Jedan, ali vrijedan " !
Btw. dodajte me na XF- spartan761 ili na EA Accountu -> spartan761 pa da se dogovorimo za koju igru.... :D
ljudi, ljudi...
strpljenje je vrlina...
to je bila njihova dobra volja sto su dali i ostalima da probaju betu ... imali ste priliku uhvatit key ... ja sam uvatio 2 komada ...
pošalješ meni jedan na matej.afar8@gmail.com
Odakle vi sad još nabavljate ključeve?
Da li sam ja to dobro shvatio, ali zar igra pored izostanka pronea nema ni lean?
Evo ja sam si ugrabio key i dan nakon toga skinem igru , napavim acc preko igre i kad treba upisati onaj serijal upišem key beta i piše da već postoji a ja ga ni pipnuo nisam ?
Na koju fpru to rade ?
Da li sam ja to dobro shvatio, ali zar igra pored izostanka pronea nema ni lean?
Yep =)
Ako itko ima beta key viška molio bih ga da mi pošalje na pp.
Yep =)
Oh onda ništa od kupnje sa moje strane. Što je previše je previše.
Ni jedan BF do sada nije imao lean. Nisam ni očekivao da će ovaj imati.