Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.224.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Meni je medic klasa još nabolja, a recon mi je najgora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ev dobio sam Sacmu tamo pod All Kits ili sta vec .. i kako sad da je uzmem .. da bude umjesto pistolja ... :S

plz help ... 

edit: jel to moram dok sam na serveru ... ili ?

My software doesn't have bugs, it only develops random features
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 21:30 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
DombaCoD kaže...

Dajte, ova moja graficka je bolesna... Ja nemogu instalirat svoje drivere sa CDa sto sam dobio uz grafulju a da mi se nedogodi ono

daj dobro malo si vec naporan zar mislis da se svijet vrti oko tebe i tvojeg kompa

daj probaj pitat negdje drugdje da znamo bili bi ti pomogli btw ja sam ti sve reko preko steama sta da ucinis i jos ti nije prav

smiri se malo mozda poprave to nekim patchom sutra ili neki drugi dan

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 21:29 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Igri ni ne mogu dat ocjenu, kad je ne mogu pristojno zavrtit, nadam se da će to patchirat, jer ovako je nemoguće ide mi ko gta4

Sredice to do kraja vjerovatno.

15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ev dobio sam Sacmu tamo pod All Kits ili sta vec .. i kako sad da je uzmem .. da bude umjesto pistolja ... :S

plz help ... 

edit: jel to moram dok sam na serveru ... ili ?

evo skuzio sam kako ... 

My software doesn't have bugs, it only develops random features
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 21:41 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

Mi mozes poslat key? PLS

15 godina
davidri kaže...

Mi mozes poslat key? PLS

imas u 15 sati sutra i3d-ovoj stranici za besplatne keyeve, pa se potrudi

Daniel
17 godina

Kakva beta...Konektati me neče stalno veli da je Connection lost, nemam firewallova probo sa portovima kaj su dali, neče...
Nađe servere ali kad oču na kojeg crasha se igra...ma daj

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina

Imam jedan problem sa betom.. Sve se uredno instalira, updatea.. ali kad uđem u igru miš nemogu kontrolirat.. moram cursor staviti na drugi kraj ekrana da mi se nešto označi.. npr. hoću options/multiplayer, moram ga staviti negdje nasred ekrana da mi on spusti options ili multiplayer.. reinstalirao sam, promijenio sam miš, probao sam bez updatea ali ništa ne pomaže.. Pa ako neko ima nekakvu ideju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Može li se ručno skinut patch meni update ne radi :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samo se bogu molim da DICE u ovom zadnjem mjesecu poradi na optimizaciji.
Vise se sa X2 procevima nemoze igrat
Sve me tjera da ubodem neki quad...
17 godina
luckyluke kaže...

tako i meni isto...

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
16 godina

Pa više je i vrijeme da quadovi počinju imat svrhu u igrama heheBelji se Evo ga,jedan dan prošao, do 4 levela došao i za sad vrlo dobro, samo me par puta izbacilo a ostalo je lijepo vrtilo. Sutra ćemo vidjet kako je sa updateomCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ako se nekome mozda vise neda igrat ili ima beta key viska rado cu ga prihvatit :P

0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Evo kod mene na E5200 i ATI4870 512mb leti na 1680x1050 sve na high...

Proc clockan na 3.02ghz..

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 23:50 (Crojumper).
17 godina
neaktivan

Moze malo konkretno o samoj igri,a ne o vasim uber space masinama koje stekaju na ovome. OMG. lol.

Ajde neka kratka recenzija.

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina

e igra je bas dobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GTX280 šteka na ovome, a ne izgleda uopće tako da bi trebalo štekati... meh.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ništa neobično da šteka čak i na jačim mašinama. Sjetite se BF2 kada je izašao... I on je bio mega zahtjevan i štekao je na mašinama koje su pokretale igre koje su izgledale bolje.

Ovo je ipak BF, svaki BF je zahtjevan za svoje vrijeme.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan

Nitko ne komentira mogucnost rusenja zidova i ostalih stvari. Jel to(Destruction) funkcionira ili ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvarno su zakon efekti i veliki + je rusenje gradjevina.

Sto se tice zahtjevnosti, pa ljudi, igra je jos u BETI.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
toTheCore kaže...

Nitko ne komentira mogucnost rusenja zidova i ostalih stvari. Jel to(Destruction) funkcionira ili ne ?

ooo da,da Belji se  Vise se nemozes nigdje sakriti .. Preludo .. ako te tenk vidi nema ti pomoci NamigivaNamigiva

inace www.battlefieldhr.com za sve informacije i pomoc

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 1:38 (a1c2o3).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

ne znam kako tebi steka meni ide ok na 4850, sve max osim aa koji je na x2

igra je izvrsna, jest da je jos bagovita ali zato je beta :D, stvarno jedina mana ako bi se tako moglo nazvati je da covjeka stvarno treba napunit s olovom da padne dolje sto je s druge strane razumljivo jer su tu ipak vozila s oruzjem puno jacim od obicnog metka pa ne bi bilo zanimljivo da puknes granatu a pola protivnice ekipe ubijes naravno ipak bi trebalo naci kompromis

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
17 godina
Jim Carrey kaže...
naxeem kaže...

ne znam kako tebi steka meni ide ok na 4850, sve max osim aa koji je na x2

igra je izvrsna, jest da je jos bagovita ali zato je beta :D, stvarno jedina mana ako bi se tako moglo nazvati je da covjeka stvarno treba napunit s olovom da padne dolje sto je s druge strane razumljivo jer su tu ipak vozila s oruzjem puno jacim od obicnog metka pa ne bi bilo zanimljivo da puknes granatu a pola protivnice ekipe ubijes naravno ipak bi trebalo naci kompromis

a daaaaaajjjj nemoj me zezati da opet trebas nafilovat protivnika sa olovom da bi pao pa u k....

bf 2 igram odkako je izasla i dan danas je igram ali ima najocajniju registraciju pogodaka od svih igara koje sam ikad zaigrao,protivnika moras izbusiti ko sir da bi pao,ako trci tesko ga je pogoditi bugova miliun i pol i nakon par gigabajta patcheva.

ako i vamo moras sa npr strojnicom od 50 mm na humviju nafilovati protivnika da bi pao onda ce biti uzas.treba da bude 1-2 metka u gornji dio tijela i pa pa, nemas vise sta traziti medju zivima

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
17 godina

ma ok je meni ovo sve... snajperom i dalje ako pogodis u glavu to je headshot i odmah ga ubijas...isto tako i puskom...ali zavisi jel pogodis u sljem ili u lice...

a vise metaka treba ako gadjas u tijelo tj pancir.... i sacma iz blizine rasipa jednim metkom...

fizika je fenomenalna... samo me smeta ono bljestavilo snijega... meni radi i kad udjem u browse server... ne rusi se nista... jedino sto mi ne radi da dodas prijatelja..dodas i sve ali nece da se pojavi u listi prijatelja...cak prihvatis nekog ko ti je poslao poziv i opet ga ne vidis...valjda ce to popraviti ubrzo, ovako mi je dosadno sa nekakvim francuzima se napucavati...

hmmm...

3 0 hvala 0
16 godina

khm..igra je  nadograđena večeras. čini mi se da se crosshair puno brže okreće ali što je najčudnije level sam 4 ,imam otključana oružja ali ih u meniju (kad me ubiju) nemogu koristit a prije sam mogo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene je sve oduševilo

sve više mi se sviđa taj bf koncept iako sam igro samo codove od dvojke do mw2

nekako mi je cod postao malen,skučen a bf puno vecih razmjera

kao što sam reko na mojoj konfi ide sve super glatko bez ikakvih trzuckanja na 1280x1024 i detalji na HIGH

no ono sto me je najvise impresioniralo jest ZVUK

e to su najbolji zvucni efekti u igri koje sam ikad vidio

a igram sve od pucacina i rpgova do zescih strategija poput total warowa pa do trka i letačina

jedino ne igram fifu ili pes i sl.

nego to je manje bitno,bitno je da mi ta igra ima najbolji zvuk ikad

navinem si zvucnike do max eeeee koji osjecaj al 10 puta bilo bolje da imam slusalice ili bolje zvucnike koji se isplate kupit radi ove igre

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Igra je prvenstveno razvijana za konzole, pa moze biti da i nisu bas previse vremena i truda ulozili u portanje i optimizaciju za PC.

Uz cetverojezgreni procesor, tonu RAM-a koji imas i GTX280 svaka igra (a posebice one koje su prvenstveno orjentirane na MP) bi normalno trebala letjeti tako da je vjerovatno rijec o losem portu.

16 godina
neaktivan

dali za keyeve na i3d treba biti ulogiran ili ne ?

jer meni ne želi

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

dali za keyeve na i3d treba biti ulogiran ili ne ?

jer meni ne želi

netrebas bit logiran , kad ce bit podjela kljuceva dole ce se pojavit prazna polja koja moras popunit da bi dobio key

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 10:14 (viper).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice