Meni je medic klasa još nabolja, a recon mi je najgora.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ev dobio sam Sacmu tamo pod All Kits ili sta vec .. i kako sad da je uzmem .. da bude umjesto pistolja ... :S
plz help ...
edit: jel to moram dok sam na serveru ... ili ?
Dajte, ova moja graficka je bolesna... Ja nemogu instalirat svoje drivere sa CDa sto sam dobio uz grafulju a da mi se nedogodi ono
daj dobro malo si vec naporan zar mislis da se svijet vrti oko tebe i tvojeg kompa
daj probaj pitat negdje drugdje da znamo bili bi ti pomogli btw ja sam ti sve reko preko steama sta da ucinis i jos ti nije prav
smiri se malo mozda poprave to nekim patchom sutra ili neki drugi dan
Sredice to do kraja vjerovatno.
Ev dobio sam Sacmu tamo pod All Kits ili sta vec .. i kako sad da je uzmem .. da bude umjesto pistolja ... :S
plz help ...
edit: jel to moram dok sam na serveru ... ili ?
evo skuzio sam kako ...
Mi mozes poslat key? PLS
Mi mozes poslat key? PLS
imas u 15 sati sutra i3d-ovoj stranici za besplatne keyeve, pa se potrudi
Kakva beta...Konektati me neče stalno veli da je Connection lost, nemam firewallova probo sa portovima kaj su dali, neče...
Nađe servere ali kad oču na kojeg crasha se igra...ma daj
Imam jedan problem sa betom.. Sve se uredno instalira, updatea.. ali kad uđem u igru miš nemogu kontrolirat.. moram cursor staviti na drugi kraj ekrana da mi se nešto označi.. npr. hoću options/multiplayer, moram ga staviti negdje nasred ekrana da mi on spusti options ili multiplayer.. reinstalirao sam, promijenio sam miš, probao sam bez updatea ali ništa ne pomaže.. Pa ako neko ima nekakvu ideju..
Vise se sa X2 procevima nemoze igrat
Sve me tjera da ubodem neki quad...
tako i meni isto...
Pa više je i vrijeme da quadovi počinju imat svrhu u igrama hehe Evo ga,jedan dan prošao, do 4 levela došao i za sad vrlo dobro, samo me par puta izbacilo a ostalo je lijepo vrtilo. Sutra ćemo vidjet kako je sa updateom
Evo ako se nekome mozda vise neda igrat ili ima beta key viska rado cu ga prihvatit :P
Evo kod mene na E5200 i ATI4870 512mb leti na 1680x1050 sve na high...
Proc clockan na 3.02ghz..
Moze malo konkretno o samoj igri,a ne o vasim uber space masinama koje stekaju na ovome. OMG. lol.
Ajde neka kratka recenzija.
e igra je bas dobra
GTX280 šteka na ovome, a ne izgleda uopće tako da bi trebalo štekati... meh.
Ovo je ipak BF, svaki BF je zahtjevan za svoje vrijeme.
Nitko ne komentira mogucnost rusenja zidova i ostalih stvari. Jel to(Destruction) funkcionira ili ne ?
Stvarno su zakon efekti i veliki + je rusenje gradjevina.
Sto se tice zahtjevnosti, pa ljudi, igra je jos u BETI.
Nitko ne komentira mogucnost rusenja zidova i ostalih stvari. Jel to(Destruction) funkcionira ili ne ?
ooo da,da Vise se nemozes nigdje sakriti .. Preludo .. ako te tenk vidi nema ti pomoci
inace www.battlefieldhr.com za sve informacije i pomoc
ne znam kako tebi steka meni ide ok na 4850, sve max osim aa koji je na x2
igra je izvrsna, jest da je jos bagovita ali zato je beta :D, stvarno jedina mana ako bi se tako moglo nazvati je da covjeka stvarno treba napunit s olovom da padne dolje sto je s druge strane razumljivo jer su tu ipak vozila s oruzjem puno jacim od obicnog metka pa ne bi bilo zanimljivo da puknes granatu a pola protivnice ekipe ubijes naravno ipak bi trebalo naci kompromis
ne znam kako tebi steka meni ide ok na 4850, sve max osim aa koji je na x2
igra je izvrsna, jest da je jos bagovita ali zato je beta :D, stvarno jedina mana ako bi se tako moglo nazvati je da covjeka stvarno treba napunit s olovom da padne dolje sto je s druge strane razumljivo jer su tu ipak vozila s oruzjem puno jacim od obicnog metka pa ne bi bilo zanimljivo da puknes granatu a pola protivnice ekipe ubijes naravno ipak bi trebalo naci kompromis
a daaaaaajjjj nemoj me zezati da opet trebas nafilovat protivnika sa olovom da bi pao pa u k....
bf 2 igram odkako je izasla i dan danas je igram ali ima najocajniju registraciju pogodaka od svih igara koje sam ikad zaigrao,protivnika moras izbusiti ko sir da bi pao,ako trci tesko ga je pogoditi bugova miliun i pol i nakon par gigabajta patcheva.
ako i vamo moras sa npr strojnicom od 50 mm na humviju nafilovati protivnika da bi pao onda ce biti uzas.treba da bude 1-2 metka u gornji dio tijela i pa pa, nemas vise sta traziti medju zivima
ma ok je meni ovo sve... snajperom i dalje ako pogodis u glavu to je headshot i odmah ga ubijas...isto tako i puskom...ali zavisi jel pogodis u sljem ili u lice...
a vise metaka treba ako gadjas u tijelo tj pancir.... i sacma iz blizine rasipa jednim metkom...
fizika je fenomenalna... samo me smeta ono bljestavilo snijega... meni radi i kad udjem u browse server... ne rusi se nista... jedino sto mi ne radi da dodas prijatelja..dodas i sve ali nece da se pojavi u listi prijatelja...cak prihvatis nekog ko ti je poslao poziv i opet ga ne vidis...valjda ce to popraviti ubrzo, ovako mi je dosadno sa nekakvim francuzima se napucavati...
khm..igra je nadograđena večeras. čini mi se da se crosshair puno brže okreće ali što je najčudnije level sam 4 ,imam otključana oružja ali ih u meniju (kad me ubiju) nemogu koristit a prije sam mogo
mene je sve oduševilo
sve više mi se sviđa taj bf koncept iako sam igro samo codove od dvojke do mw2
nekako mi je cod postao malen,skučen a bf puno vecih razmjera
kao što sam reko na mojoj konfi ide sve super glatko bez ikakvih trzuckanja na 1280x1024 i detalji na HIGH
no ono sto me je najvise impresioniralo jest ZVUK
e to su najbolji zvucni efekti u igri koje sam ikad vidio
a igram sve od pucacina i rpgova do zescih strategija poput total warowa pa do trka i letačina
jedino ne igram fifu ili pes i sl.
nego to je manje bitno,bitno je da mi ta igra ima najbolji zvuk ikad
navinem si zvucnike do max eeeee koji osjecaj al 10 puta bilo bolje da imam slusalice ili bolje zvucnike koji se isplate kupit radi ove igre
Igra je prvenstveno razvijana za konzole, pa moze biti da i nisu bas previse vremena i truda ulozili u portanje i optimizaciju za PC.
Uz cetverojezgreni procesor, tonu RAM-a koji imas i GTX280 svaka igra (a posebice one koje su prvenstveno orjentirane na MP) bi normalno trebala letjeti tako da je vjerovatno rijec o losem portu.
dali za keyeve na i3d treba biti ulogiran ili ne ?
jer meni ne želi
dali za keyeve na i3d treba biti ulogiran ili ne ?
jer meni ne želi
netrebas bit logiran , kad ce bit podjela kljuceva dole ce se pojavit prazna polja koja moras popunit da bi dobio key