Ljudi ajmo na Battlebox ja čekam ne mogu sam roštiljat bez BUG-ove ekipe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Triple post,omg,BAN.
Šalim se da nebi bilo.Idem ja malo učit igrat, još uvijek sam noob.

Pa gle možemo te mi preko dana izownat,nađi si gunnera i javi koji server.
Kolko smo jučer vidjeli, ti se digneš i onda stojiš u zraku,eventualno ga malo nagneš lijevo/desno.
Tako da neznam šta se pijeniš s tim pro letenjem.

Pa gle možemo te mi preko dana izownat,nađi si gunnera i javi koji server.
Kolko smo jučer vidjeli, ti se digneš i onda stojiš u zraku,eventualno ga malo nagneš lijevo/desno.
Tako da neznam šta se pijeniš s tim pro letenjem.
Internet je šteko jer sjećaš kad sam prvi put došo na port valdez. Onaj UH-60 to sam bio ja ja sam samog sebe srušio da vam ukradem tenk.
Kladim se da je i sad internet štekao. Ili si možda toliki pro da si se koji put uspio sam u nogu upucati. Zbilja više troll, odi pa pa.
Onda nije baš štekalo tolko ali šteka jer ljudi me ubijaju igra se zbog interneta zamrzne i sam lutam mapom dok su ostali zamrznuti. Tako da da si na mom mjestu imao bi barem 20 dead i 2 mx killa jer ja sam se uvježbo tako i nekako uspijevam.
Kladim se da je i sad internet štekao. Ili si možda toliki pro da si se koji put uspio sam u nogu upucati. Zbilja više troll, odi pa pa.
Onda nije baš štekalo tolko ali šteka jer ljudi me ubijaju igra se zbog interneta zamrzne i sam lutam mapom dok su ostali zamrznuti. Tako da da si na mom mjestu imao bi barem 20 dead i 2 mx killa jer ja sam se uvježbo tako i nekako uspijevam.
Ajde pročitaj koji svoj post prije nego šta ga objaviš, ovako zvučiš pomalo retardirano.
Problemi s internetom mogu uzrokovat 3-4 deatha više, ne 20.
Daj odi pusti vodu!!
Ajde pročitaj koji svoj post prije nego šta ga objaviš, ovako zvučišpomalo retardirano.
Meh
na kojem serveru se ekipa trenutno okuplja, opet mi se igra nakon 2 mjeseca pauze :D
Ajde to valjda piše na svakoj stranici nalazimo se na BattleBox.de navečer.
AJmo igrat izgleda da mi danas neće toliko štekat.
Trebam pomoć od nekog iskusnog letaća. Inače nisam igrao bc2 puno (zaglavio na 2142 cca 3 god)
Došao sam ovdje do 30 lvl al sam još noob ko i prije , inače imam igru od kada je izašla i tek sad (nakon puno vremena) mi se svidjela
S puškama se još nekako snalazim ali sa vozilima ko riba na suhom.
Za početak ću probati trenirati na nekim praznim serverima ,ali još neznam ni osnove pa bi molio nekog iskusnog letaća da mi
za sada pomogne da bar postavim opcije za pilota u igri (neka odgovarajuća kombinacija tipki) - možda je glupost al nemojte se smijat bar pokušavam.
U igri sam ulazio u helić jedino da ga putem popravljam.
Thx.
Trebam pomoć od nekog iskusnog letaća. Inače nisam igrao bc2 puno (zaglavio na 2142 cca 3 god)
Došao sam ovdje do 30 lvl al sam još noob ko i prije , inače imam igru od kada je izašla i tek sad (nakon puno vremena) mi se svidjela
S puškama se još nekako snalazim ali sa vozilima ko riba na suhom.
Za početak ću probati trenirati na nekim praznim serverima ,ali još neznam ni osnove pa bi molio nekog iskusnog letaća da mi
za sada pomogne da bar postavim opcije za pilota u igri (neka odgovarajuća kombinacija tipki) - možda je glupost al nemojte se smijat bar pokušavam.
U igri sam ulazio u helić jedino da ga putem popravljam.
Thx.
nije tak tesko ko sta izgleda sa w se digni u zrak i sa laganim pokretima misa idi u kojem smjeru hoces (nemoj nagle pokrete jer nebus dugo letio
Nisam baš Top Gun ali mislim da nema baš neke prevelike mudrosti.
WASD+strelice ili WASD+miš (ja preferiram gamepad ili joystick) i vježbaj dok se ne privikneš na ponašanje helića. Primary i seconday (tj. specialization) fire si podesi kamo ti paše, na mišu znaš kako to funkcionira. Kad se navikneš na letenje i ciljanje pogledaj si još malo free look, snap view i ostale kontrole.
Također eventualno počni s AH-64, s njim mi se čini nekako najlakše letjeti. I obavezno na svakoj mapi zapamti gdje se nalaze AA gunovi. Oni su uvijek prva meta, da baš i nema nikoga na njima.
Ima tu još boljih pilota od mene, pa nek dodaju ak imaju nešto. :)
tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi
0:22...pa meni stalno laga i kad mi se ljudi teleportiraju uspijem nekoga ubiti
Daj vise provuci tu zicu!!!!
Šteta šta ja ne mogu igrat sa vama na BattleBox-u jer su me kickali zbog jednog slučajnog teamkilla. Na panama chanel slučajno sam zgnječio tipa sa quad-om
Daj vise provuci tu zicu!!!!
Provučena je...
Počeo i ja igrati danas ovo čudo. Definitivno jedna od najboljih pucačina, ako ne i najbolja. Igram je na low/med ali meni ne smeta.
Nego, koliko traje SP kampanja? Je li kratka ili?
Taj battlebox je prazan svaki put kad naletim, bit će da u krivo vrijeme naljećem :P
Šteta šta ja ne mogu igrat sa vama na BattleBox-u jer su me kickali zbog jednog slučajnog teamkilla. Na panama chanel slučajno sam zgnječio tipa sa quad-om
Joooj, kako ti se vec da kenjat toliko !?!?!
Počeo i ja igrati danas ovo čudo. Definitivno jedna od najboljih pucačina, ako ne i najbolja. Igram je na low/med ali meni ne smeta.
Nego, koliko traje SP kampanja? Je li kratka ili?
To short man to short. Kampanja je kratka ja je pređem u jednom danu ali je napeta.
ja kampanju nisam ni pola završio, odma sam krenuo na multy (iako mi je to bila prva BF igra)
dosadna je za moj ukus, valjda će na BF3 biti bolja da guštamo kad serveri budu down
Da.