Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.220.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

napravi speedtest pa stavi ss.

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

you mad bro? {#}

Would you kindly STFU?
Moj PC  
6 2 hvala 0
14 godina

Svaka mu cast. Lik masakrira j.ebeno.

Mr.AstraOwner
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield: Bad Company 2
Domi Zagreb kaže...

you mad bro? {#}

Evo vašeg sgt.Enigme :D

15 godina
Spyware kaže...
Domi Zagreb kaže...

you mad bro? {#}

jesi siguran da je to on? :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
Spyware kaže...
Domi Zagreb kaže...

you mad bro? {#}

Da, 100 posto.  Rasturil je server sa SV98. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 2:47 (Spyware).
15 godina
Spyware kaže...
antimadridista kaže...
Spyware kaže...
Domi Zagreb kaže...

you mad bro? {#}

hahaha,baš sam te mislio pitati koliki mu je score bio na kraju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 2:48 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
Spyware kaže...
antimadridista kaže...
Spyware kaže...
Domi Zagreb kaže...

you mad bro? {#}

hahaha,baš sam te mislio pitati koliki mu je score bio na kraju.

Ali k tome se je cijelo vrijeme zahebaval na chatu.

14 godina
protjeran
Spyware kaže...
Domi Zagreb kaže...

you mad bro? {#}

fake and gay

Would you kindly STFU?
15 godina
neaktivan

Mozel mi neko kupit bbc2 na base host??

Ja cu mu prvo poslat pare na paypal a onda on neka kupi.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
Spyware kaže...

na kojem je to serveru?jel dolazi tam cesto?

mogla bi se okupit neka ekipica s buga i pokazat mu malo kako balkanci igraju{#}

btw,evo kako on ustvari igra...koristi cheat za usporavanje brzine igre 50%{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 9:14 (lollik91).
16 godina
Ako netko želi zamijeniti BC2 za Crysis 2 neka mi se javi na PP.
HTC Desire Android
17 godina
drahic kaže...

Ma da, daj iskreno reci dali nebi od 400-500 sati igre i od toga bar pola snimanja mogao napravit par ovakvih filmica.

Mislim lik nije nikakav car , carčina bog i batina  ili neznam kaj nego zmontira najbolje trenutke iz tone snimki i k tome vecinu footagea ubrzava da bi izgledalo efektno.

Ovakvih situacija sam i ja imao stotine di sam rasturio cijeli squad sam tak vecinom zbog sretnih okolnosti.

Ove montaze izgledaju efektno ali vecinom su prenabrijne(ubrzavanje snimke vjesto kombiniranje clipova, i naravno muzika)

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 10:55 (red_bull).
16 godina
neaktivan

Mozete mi objasnit kako ovaj Enigma svakog ubije s jednim metkom? (scope)

Raptord
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
1337Raptor kaže...

HC?

16 godina
Kordy kaže...
1337Raptor kaže...

HC?

da..i ja isto brijem da je pick?ca

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina

Dečki htio sam vam pokazati kako se to radi u mom selu. Dolje je score sa običnog servera (non HC) pa malo pogledajte. Igrala se Oaza conquest.

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
drahic kaže...

Ma da, daj iskreno reci dali nebi od 400-500 sati igre i od toga bar pola snimanja mogao napravit par ovakvih filmica.

Mislim lik nije nikakav car , carčina bog i batina  ili neznam kaj nego zmontira najbolje trenutke iz tone snimki i k tome vecinu footagea ubrzava da bi izgledalo efektno.

Ovakvih situacija sam i ja imao stotine di sam rasturio cijeli squad sam tak vecinom zbog sretnih okolnosti.

Ove montaze izgledaju efektno ali vecinom su prenabrijne(ubrzavanje snimke vjesto kombiniranje clipova, i naravno muzika)

Meni se isto čini da je tako,...

Evo pogledaj njegovu statistiku na publiku i recimo jednog našeg (hrvatskog) igrača...

sgt.Enigma

http://bfbcs.com/stats_pc/sgt.enigma

naš igrač

priest

I sad pogle SPM, KPM. KDR...

Hoću reć, nije tip supermen da ga se tolko diže u nebesa, ali je zbilja heben igrač kad gledaš kako igra cijelu rundu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 12:31 (Bongiaro).
14 godina
red_bull kaže...
drahic kaže...

Definitivno se slazem sa tobom,ali i sam priznaj da dobro igra i zna sta treba napravit. iako,uz dosta ucenja lako se da to napravit.

Mr.AstraOwner
16 godina

Evo par zvijezda koje su se nakupile ovaj tjedan. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 22:47 (Spyware).
Moj PC  
8 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Pozdrav! Imam jedno pitanje...imali tko iskustva s [ http://www.sophoslab.hr/index.asp?igre-pc/71/pc-igra-battlefield-bad-company-2/8033 ]

Online naruđbom Bfbc2 s ove stranice, ili bilo koju drugu igru, dali ste kupovali...piše da je besplatna dostava putem cityEx-a i da je porez uračunat...mislim prilika je izvanredna pa....sve tu valja??

rekli su i meni da je besplatna dostava pa nije bila

BC2 nick: maxsisac_CRO
16 godina
neaktivan

Trebao bih nekoliko savjeta! Igram bad company 2 vec mjesec dana level 16 sam. Ali mi je dosta teško za igrati omjer death-kill je 0,7 sto mi je malo cudno. U Prosjeku imam 50 fps a ping je 70 (po onome u igri). Ponekad u mapi imam omjer 3/9 jednostavno imam osjecaj da mi je skill u komi nekad me i noobovi sa levela 3 ubiju bez problema u close combatu iako ja imam jace oružije. Sta bi mi pomoglo da poboljšam skill. Periferija je pod moj pc!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zeroname kaže...

Trebao bih nekoliko savjeta! Igram bad company 2 vec mjesec dana level 16 sam. Ali mi je dosta teško za igrati omjer death-kill je 0,7 sto mi je malo cudno. U Prosjeku imam 50 fps a ping je 70 (po onome u igri). Ponekad u mapi imam omjer 3/9 jednostavno imam osjecaj da mi je skill u komi nekad me i noobovi sa levela 3 ubiju bez problema u close combatu iako ja imam jace oružije. Sta bi mi pomoglo da poboljšam skill. Periferija je pod moj pc!

igraj cs 1,6 kad tam nades skill onda su ti sve igre lagane :D

Would you kindly STFU?
16 godina
neaktivan

Da, kad nades skill u CS-u onda ti je i PES lagan. Lol

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...
zeroname kaže...

Ma dugo sam igrao cod 2 i cod 4 i bez problema sam mogao biti 1. na mapi ali bad company nikako likovi imaju reflekse i u roku od 0,000000000001 sekundu ja sam vec mrtav, kad npr dođem face to face combat u 90 % slucajva me ubiju! Jednostavno kao da imaju 50000 fps i 1 ping

15 godina
neaktivan
zeroname kaže...
luka94 kaže...
zeroname kaže...
Domi Zagreb kaže...
zeroname kaže...

Ma dugo sam igrao cod 2 i cod 4 i bez problema sam mogao biti 1. na mapi ali bad company nikako likovi imaju reflekse i u roku od 0,000000000001 sekundu ja sam vec mrtav, kad npr dođem face to face combat u 90 % slucajva me ubiju! Jednostavno kao da imaju 50000 fps i 1 ping

PRO in COD=NOOB in BF

Ja sam normalno postavio pitanje umjesto da spamaš mogao si dati neki hint!{#}

nemoraš se odma derat ^^,probaj sa optikom igrat,ako imaš m16a2,red dot i magnum ammo,vehice perk stavi ili smoke ili warhead ili ono šta ti da još jedno oružje

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Počni lagano, bez zaletavanja, malo kempaj! Nakon killa ili dva mjenjaj poziciju, drži se svojih suboraca možda nešto pokupiš od iskusnijih igrača!  Gdje se možeš uvali se u tenk pogotovo dok igraš inžinjera! Što se tiče oružja za najlakše killove sve ovisi o stilu borbe! Meni najbolje odgovara recimo:

Inžinjer: UMP45, Ak74-u i SCAR + carl gustav za pješadiju ili RPG7 za vozila!

Assault:M16+ ACOG, M416, XM8

Recon: VSS, SVU i GOL

Medic: M60

Moraš nači što ti odgovara, ovo nije COD tu se treba malom pobrinuti! Nije sve u K/D-u, pomaži davaj municiju, health, popravljaj vozila! Bodovi su važniji ovdje i naravno teamwork!{#}

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina

baš sam ti to mislio reć. Nije sve u K/D-u.

Osim ako toliko umireš da uopće ne možeš igrat kak spada, onda bi vrijedilo poradit na skillovima te vrste. {#} 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Počni lagano, bez zaletavanja, malo kempaj! Nakon killa ili dva mjenjaj poziciju, drži se svojih suboraca možda nešto pokupiš od iskusnijih igrača!  Gdje se možeš uvali se u tenk pogotovo dok igraš inžinjera! Što se tiče oružja za najlakše killove sve ovisi o stilu borbe! Meni najbolje odgovara recimo:

Inžinjer: UMP45, Ak74-u i SCAR + carl gustav za pješadiju ili RPG7 za vozila!

Assault:M16+ ACOG, M416, XM8

Recon: VSS, SVU i GOL

Medic: M60

Moraš nači što ti odgovara, ovo nije COD tu se treba malom pobrinuti! Nije sve u K/D-u, pomaži davaj municiju, health, popravljaj vozila! Bodovi su važniji ovdje i naravno teamwork!{#}

Možda je baš u tome problem ja skoro nikad ne campiram taktika mi je "juriš drugovi" i onda nas 5 pogine od vlastitog CG!{#}

EDIT: Od sad samo team work i kampiram!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 23:48 (zeroname).
16 godina

Jebiga, ili se prilagodi igri ili nastavi krepavati u bulk-u!{#}

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 10:05 (Butcher).
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice