- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala, al u međuvremenu ga je patchalo normalno..vidimo se sutra prek nišana...
Hvala, al u međuvremenu ga je patchalo normalno..vidimo se sutra prek nišana...
doxy pa zar ti igras bc2 kojeg toliko mrzis
anyway su dosle nove mape vidim nekakav patch sutra cu ga i ja skinut ali bi prije htio znati
Tko je Overlord_CRO?
Imam osjecaj da sam danas samo tebe ubijao!
Kad si bil sniper i bacal spotove i imal svu. lol
Nisam nikad koristio Ventrilo za voice chat u igri pa može li mi tko objasnim kako to sve skupa ide
Jako jednostavno. Instaliraš program, podesiš ga, spojiš se na voice server i razgovaraš.
Ak hoćeš možemo se sutra spojiti na moj voice server i odigrat par rundi u istom squadu. Javi na PP. Samo što ja koristim Mumble, ali više manje ti je ista stvar.
bečari prije je bilo priče, a mogli bi sad realizirat možda
šta kažete o jednom squad turniru vikendom
Ekipa prije par stranica je netko spomenuo kodove za BC2 Vietnam kako bi se DLC dobio po jeftinijoj cijeni od 7.5€. Ako je to stvarno bio bih zahvalan.
Postoje promo kodovi ali samo za ATM UK.
Garant ferovac, još k tome umišljeni . Pretpostavljam prva godina, u ponedeljak matematika, pa programiranje i još nešto (možda digitalna logika ili nešto slično). Dal sam u pravu?
Stigla igra na poštu XD
Sutra podignem pa se pridružim
Nisam nikad koristio Ventrilo za voice chat u igri pa može li mi tko objasnim kako to sve skupa ide
Jako jednostavno. Instaliraš program, podesiš ga, spojiš se na voice server i razgovaraš.
Ak hoćeš možemo se sutra spojiti na moj voice server i odigrat par rundi u istom squadu. Javi na PP. Samo što ja koristim Mumble, ali više manje ti je ista stvar.
E vidiš imam skinut program samo ne znam jednu sitnicu kako ga podesiti
E vidiš imam skinut program samo ne znam jednu sitnicu kako ga podesiti
Pa neke osnove su ti prilično dobro tu objašnjene. Klik
A nisam, bio sam vecinom inzinjer, ili gol sniperist.
ima li nacina da se prijavi bug developerima?
Koliko sa skužio Vietnam se može skinuti samo sa EA shopa i ti pa 13 eurića ak sam dobro skužio...???
I nakon što uplatim čekam datum izlaska i onda ga skinem sa svojim kodom od kupnje...???
Sry ak sam što glupo pitao,al prvi puta kupujem igru tim putem,do sad je sve bilo u kutijama(ipak sam ja malo u godinama ,pa mi je sve to novo..heheh)
djubre od konekcije, jucer me prcalo samo tako.. a islo me je i moj shotgun a i c4, na jednoj mapi sam valjda 7 tenkova unistio tako... i onda me baci, razbit cu nesto...
Ja jučer ništa nisam radio nego samo bacao tracere po tenkovima, uništio ih par sa rpg-om, napravio par killova s helijem i skupio 20-ak dedova.
Ne mogu se više odviknut od cod style-a.
djubre od konekcije, jucer me prcalo samo tako.. a islo me je i moj shotgun a i c4, na jednoj mapi sam valjda 7 tenkova unistio tako... i onda me baci, razbit cu nesto...
to te net izbaci kad vidi da nemaš pojma, to radi kako se nebi sramotio
Evo da i ovdje čestitamo Šampionima, ponajprije LN gogiju koji dolazi na forum.
LN #1 u Europi
http://www.battlefieldhr.com/index.php?option=com_content&view=article&id=171:nr-1-in-europe-legija-nastranaca&catid=37:openito
LN #1 u Europi
http://www.battlefieldhr.com/index.php?option=com_content&view=article&id=171:nr-1-in-europe-legija-nastranaca&catid=37:openito
Pogle dole sliku koji su to frajeri. LOL
Bacite oko i na ovo.
Pozdrav svima, sry na offtopic ali imam pitanje
Kolika je normalna cijena cd keya ? vidio sam po 90-100 kn na njuškalu
Da li je to cd key steama?
Pozdrav svima, sry na offtopic ali imam pitanje
Kolika je normalna cijena cd keya ? vidio sam po 90-100 kn na njuškalu
Da li je to cd key steama?
Ne, s tm keyem možeš skinut igru preko EA Download managera.
I ak misliš kupit ja bi preporucio da kupiš na g2play za 110kn.
Garant ferovac, još k tome umišljeni . Pretpostavljam prva godina, u ponedeljak matematika, pa programiranje i još nešto (možda digitalna logika ili nešto slično). Dal sam u pravu?
nisi u pravu
sumarstvo u zagrebu,smjer drvna tehnologija,druga godina,pisem matematiku koja mi je ostala iz prve godine,strojeve i alate za obradu drva(nesto kao elektrotehnika+strojarstvo+fizika+mehanika) i zastita drva.
sumarstvo u zagrebu,druga godina,pisem matematiku koja mi je ostala iz prve godine,strojeve i alate za obradu drva(nesto kao elektrotehnika+strojarstvo+fizika+mehanika) i zastita drva.
Vjerujem da je...
nisi u pravu
sumarstvo u zagrebu,smjer drvna tehnologija,druga godina,pisem matematiku koja mi je ostala iz prve godine,strojeve i alate za obradu drva(nesto kao elektrotehnika+strojarstvo+fizika+mehanika) i zastita drva.
A jbga, prva godina fera imaja sličan raspored sljedeći tjedan pa sam pomislio...
LN #1 u Europi
Pogle dole sliku koji su to frajeri. LOL
Bacite oko i na ovo.
To se moraš negdje regat da bi bio na listi?
Treba netko stavit tvoj nick u jednoj temi na forumu, pa onda moderatori stave i tvoje ime. Ako ces stavljat svoje daj pliz stavi i moje
http://www.battlefieldhr.com/forums/viewtopic.php?f=16&t=178
Hm, stavio sam još prije nick na onoj temi sa nickovima da se "ekipa lakše skupi". Si na to mislio?
Pretpostavljam da je kriva tema.
Treba netko stavit tvoj nick u jednoj temi na forumu, pa onda moderatori stave i tvoje ime. Ako ces stavljat svoje daj pliz stavi i moje
na zalost, ne moze ti on stavit nick moras se sam regat i stavit svoj nock
Hm, stavio sam još prije nick na onoj temi sa nickovima da se "ekipa lakše skupi". Si na to mislio?
Pretpostavljam da je kriva tema.
jep, nije kriva tema ali za to sto ti mislis je... probat cu nac link
koji je kuratz s onom pticurinom plavom, vidim je tamo a vidio sam je i u onom linku sto je bongiaro stavio.... samo leta vamo tamo