- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vietnam gameplay
http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-battlefield-bad/705836
http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-battlefield-bad/705837
Preludo! Šteta što dolaze samo 4 mape :(...
Nego nešto mi nije jasno, ako sam napr. u bc2 25 level dođem u vietnam ocu isto bit 25 level ili prelazim u vietnamu sve ispocetka???
Sve ide ispočetka.
jeli iko zna oće se vietnam moć kupit u algoritmu ili samo na steamu i sličnim
Ako je Downloadable content ili ti DLC onda samo preko interneta, a ako je obična expanzija onda bi moglo biti u agoritmu jer i za bf2 se može ekspanzije kupiti u kutiji.
Ali ja mislim ako će i biti ekspanzija da se neće moći kupiti u algoritmu nego samo preko neta.
jos nisu odredili sluzbenu cijenu zar ne?
kako sam znao da ce mi nesto bit da necu moc doc na server...puknuo mi net jucer oko 17h i nisam se mogao spojit do evo maloprije
bas mi je zao sto nisam dosao ako ista bar da pozdravimo gasenje servera jednom zestokom borbom.cast mi je bila igrat sa svima vama u teamu tako i protiv vas,sjajni ste protivnici i sudruznici i jedva cekam da se ponovo okupimo i kao ekipa pokazemo drugim serverima sto bugovci mogu.
ocekujem neke grupne dogovore za ownanje na drugim sererima ,posebno od sknka i co7 (!!)
Ekipa,ste našli kakav server za okupljanje ?
Ima li neki aktivan HR klan osim =XII=. Dosadilo mi vise igrat samom.
Nakon reinstalacije winsa ping za svaki server je 999.jel zna netko kako to popraviti. baj d vej stavio sam i novi ruter
Meni je 999 od poletka igre. Tebi je bilo drugačije?
ma imao sam prave pingove i sada su mi 999
koji ruter imas?
Thompson ST780i WL, to sad dobio od t-coma kad sam naručio adsl.
Meni nikad nije pisao pravi ping, uvije 999 ili pak ništa
pa da.isti takav sam sada ja stavio i piše mi za pingove 999 :D
stari žisel riknuo :D
Ma ne samo u server browseru mi pokazuje tako veliki ping 999 ili ništa, a u igri mi pokazuje normalno.
Ma ne samo u server browseru mi pokazuje tako veliki ping 999 ili ništa, a u igri mi pokazuje normalno.
pa da.tako i meni.to ti je do rutera.malo sam tražio okolo i ljudi kažu da je do njega
pa kad je to bilo? a da trazis novi? ako ti je isteko ugovor zasto ne?
ni slučajno. Ja sam bio dobio novi ruter od tcoma,bijeli thompson(sada samo njih daju) i nisam se baš naigrao bc2. Svakih 15ak minuta izbaci iz igre a sve ostao radi kako treba.zaguglam ja malo i kažu bijeli thompson u bc2 pravi probleme.promjenio ruter i nikakvih problema.
Sada imam stari thompson i radi kako treba
i guess i was lucky sto su mi dali onaj siemens bijeli ogromni.. (gigaset sx 763) a nisu mi davno taj dali.. nekad krajem 2009.. i bio je crko max tv jednom.. i dali su mi novi opet taj isti
ni slučajno. Ja sam bio dobio novi ruter od tcoma,bijeli thompson(sada samo njih daju) i nisam se baš naigrao bc2. Svakih 15ak minuta izbaci iz igre a sve ostao radi kako treba.zaguglam ja malo i kažu bijeli thompson u bc2 pravi probleme.promjenio ruter i nikakvih problema.
Sada imam stari thompson i radi kako treba
Ja imam taj ruter,i nemam nikakvih problema u bc2.
Ja imam zyzel ruter i ping mi je max 150
Ja se ispričavam na molom OFFTopicu...
Imam optimu i ruter(DSL-2640R) koji imam služi me super, nemam nikakvih problema, dapače u codovima mi je ping sasvim mali, a u bC2 neki prosječan.Imam flet i plaćam 50 kn.
užas! igram igram i igram i nakon cca pola sata, nekad i manje me izbasci.
Connection to server has been lost. Please check your connection >.<.
Nemogu igrat više, nemogu! Imam glupi MaxAdsl i glupi Thomsponov router TG782i. Igram CoD4, CoD5 nekada i Borderlands i samo problem s BBC2.
Stvarno je užasno. U igri, raznesem dva vozila, imam odličan skor, uništim M-com, ubijem 20 ljudi i onda sve stanu, zvukovi isti svi stoje nemogu ništa osim trčat i onda nakon par sec me izbaci.
Jel ima iko sličan ili isti problem da je riješio?
užas! igram igram i igram i nakon cca pola sata, nekad i manje me izbasci.
Connection to server has been lost. Please check your connection >.<.
Nemogu igrat više, nemogu! Imam glupi MaxAdsl i glupi Thomsponov router TG782i. Igram CoD4, CoD5 nekada i Borderlands i samo problem s BBC2.
Stvarno je užasno. U igri, raznesem dva vozila, imam odličan skor, uništim M-com, ubijem 20 ljudi i onda sve stanu, zvukovi isti svi stoje nemogu ništa osim trčat i onda nakon par sec me izbaci.
Jel ima iko sličan ili isti problem da je riješio?
Mjenjat ruter, i toplo preporučujem prelazek na Optimu jer je 100kn jeftinaja a sve isto...