Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.156
|
čitano: 446.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 6
fila2208 kaže...
Acex kaže...
stef_zg kaže...

Bok ekipa,

Nakon Battlefielda 1 bih opet igrao malo stari, dobri BF. Ajde ako se nekome da da mi kaže kaj moram upgradeat od kompa da mogu igrati u nekim normalnim postavkama jelte. Znam da je odgovor 'SVE', ali nije neki preveliki budžet pa je svaki savjet dobrodošao. Fala lepa.

Za ograniceni buđet prvo grafulju definitivno.Evo ja imam isto ryzen 5 3600 i rx 6700xt i na 2k rezoluciji uz mix medium i high postavki guram nekih 60 do 80 fpsa.Tako da moze taj 3600 jos gurat ali kao sto kolega kaze valjalo bi i neki 5800x piknut ako ne zelis mjenjat platformu

A čemu patiš taj napaćeni stari hardver. 

Sve low, config, složene postavke da se izvuče sve šta se može.

Ne kužim igrati ovakav shooter na išta osim low, ali ajde ako imaš računalo koje to vrti u 200+ na ultra u redu, chillaš, bereš cvijeće uživaš.

Al jedva držiš 60, i još forsaš med high? lol

Mozda sam se krivo izrazio.Gledao sam baš settings sa yt.Mesh mi je na ultra,texture na high a sve je ostalo na low.Nego bilo mi lakše napisat mix medium i high :)

Al svakako cekam sad da piknem ryzen 5800x ako naleti na black friday da izvucem jos max iz ove platforme.U bf6 bi trebao dobit nekih 20fpsa i puno bolji 0.1 low

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:02 (Acex).
13 godina
Battlefield 6

Kolko sam skužio ništa nije doslo u ovom updejtu.Samo battlepas i redsec koji me ne zanima i trebalo ga je odvojiti od menija glavne igre i staviti kao zasebno.Assigmenti i tokeni za battlepas stavljeni da moras igrati i redsec.Iskreno mi ne smeta jer ih ionako ne odradujem.

Al me zato smeta sto jebenih 3 tjedna nemogu fixat bug sa soflamom koji su rjesili interno kako su napisali a fix ce doci sljedecim updejtom.Skoro sve mape su neigrive sa zracnim vozilima zbog toga,osim za retarde koji koriate heli da bi se skampali na krov najvece zgrade.RPG ima tolki velocity da se nemoras ni muciti pogoditi helikopter.

Glavno da su onaj beacon od assaulta i jos neki vrag odma vaultali van.Ovo nek stoji jebe se njima.

To sto je liberation peak jedina igriva mapa sa vozilima i mirak valley donekle to nema veze.Manhattan bridge necu spominjat jer je to heli farm i to odbijam ograti sa helijem.Nek ih maknu sa te mape.

Vozila ih uopce ne zanimaju i najmanje su radili na njima.Air radar ne radi od pocetka igre,soflam te painta u roku milisekunde,nekad i iza planina i kamena i svih vragova na mapi.Paint ti ostaje 20 sekundi.Jebeni tenk ili ifv kampa u spawnu i spama MR rakete a ti ga nemozes ubiti jer ga stiti bazni AA.Nek stave da ako udes u vozilo ako se ne pomaknes iz baze za minutu nemas obrane od AA il nek ti samounisti vozilo.

Nema ni ECM jammera u igri,jetovi ni nemaju loadout.

Sjebali TOW na heliju nikome nista,nerfali heavy rakete.Pa jebeni LMG mi napravi 50% damage na heliju u roku par sekundi.

U tenku kad se okrenes u first personu prođe minuta.Mine se doslovno ne vide.A mozes ih stavljat kolko te god volja.

Brrakthrough niti ne igram kolko je loše odrađen,jedini liberation je donekle bar meni.

Infantry mi je okej kolko sam igrao osim blooma i random spreada.

Ocito zele da se igra samo infantry.Cod publiku su dobili.Sve modove stavili iza naprijed, na meniju ostali mini modovi sa malo igraca,sad jos i modove sa botovima uvode.

A onaj koji je dizajnirao novu mapu nek si nade novi posao,pa neko ko je igrao bar malo battlefield bi napravio bolju mapu.

Glavno da su sad svi streameri presli na redsec a ostalo se ignorira.Znam da je redsec radio posebni studio al ta mapa je bolja nego sve mape u baznoj igri kao i deatrukcija.

Igra nije loša dapace ima toliki potencijal samo da fixaju neke stvari i poprave.Pa samo da prosire neke mape sa strane i povecaju boundaries vec bi bilo 10x puta bolje.

Jbg mali rant

ORIGIN: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:11 (Doca15).
Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
Doca15 kaže...

Kolko sam skužio ništa nije doslo u ovom updejtu.Samo battlepas i redsec koji me ne zanima i trebalo ga je odvojiti od menija glavne igre i staviti kao zasebno.Assigmenti i tokeni za battlepas stavljeni da moras igrati i redsec.Iskreno mi ne smeta jer ih ionako ne odradujem.

Al me zato smeta sto jebenih 3 tjedna nemogu fixat bug sa soflamom koji su rjesili interno kako su napisali a fix ce doci sljedecim updejtom.Skoro sve mape su neigrive sa zracnim vozilima zbog toga,osim za retarde koji koriate heli da bi se skampali na krov najvece zgrade.RPG ima tolki velocity da se nemoras ni muciti pogoditi helikopter.

Glavno da su onaj beacon od assaulta i jos neki vrag odma vaultali van.Ovo nek stoji jebe se njima.

To sto je liberation peak jedina igriva mapa sa vozilima i mirak valley donekle to nema veze.Manhattan bridge necu spominjat jer je to heli farm i to odbijam ograti sa helijem.Nek ih maknu sa te mape.

Vozila ih uopce ne zanimaju i najmanje su radili na njima.Air radar ne radi od pocetka igre,soflam te painta u roku milisekunde,nekad i iza planina i kamena i svih vragova na mapi.Paint ti ostaje 20 sekundi.Jebeni tenk ili ifv kampa u spawnu i spama MR rakete a ti ga nemozes ubiti jer ga stiti bazni AA.Nek stave da ako udes u vozilo ako se ne pomaknes iz baze za minutu nemas obrane od AA il nek ti samounisti vozilo.

Nema ni ECM jammera u igri,jetovi ni nemaju loadout.

Sjebali TOW na heliju nikome nista,nerfali heavy rakete.Pa jebeni LMG mi napravi 50% damage na heliju u roku par sekundi.

U tenku kad se okrenes u first personu prođe minuta.Mine se doslovno ne vide.A mozes ih stavljat kolko te god volja.

Brrakthrough niti ne igram kolko je loše odrađen,jedini liberation je donekle bar meni.

Infantry mi je okej kolko sam igrao osim blooma i random spreada.

Ocito zele da se igra samo infantry.Cod publiku su dobili.Sve modove stavili iza nalrijed na meniju ostali mini modovi sa malo igtaca,sad jos i modove sa botovima uvode.

A onaj koji je dizajnirao novu mapu nek si nade novi posao,pa neko ko je igrao bar malo battlefield bi napravio bolju mapu.

Glavno da su sas svi streameri presli na redsec a ostalo se ignorira.Znam da je redsec radio posebni studio al ta mapa je bolja nego sve mape u baznoj igri kao i deatrukcija.

Igra nije loša dapace ima toliki potencijal samo da fixaju neke stvari i poprave.Pa samo da prosire neke mape sa strane i povecaju boundaries vec bi bilo 10x puta bolje.

Jbg mali rant

Sad ce ti dežurni branitelji doci i reci da si star i da laješ na mjesec..... 

15 godina
Bombilakus kaže...

Sad ce ti dežurni branitelji doci i reci da si star i da laješ na mjesec..... 

Neće jer znaju ko je doca ilitiga Monk u domaćem communityu. 

btw. evo još jedne komparacije mapa

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1oo0vid/are_these_maps_for_ants/#lightbox

dobije se dojam koliko su oni to smanjili + mirak je najveća mapa u bf6,. a 26. mapa po veličini u bf serijalu, sve jasno.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1oo0vid/are_these_maps_for_ants/#lightbox

dobije se dojam koliko su oni to smanjili + mirak je najveća mapa u bf6,. a 26. mapa po veličini u bf serijalu, sve jasno.

Po ovom se vidi da i sve druge BF igre imaju male mape,neke su i manje bile od trenutnih BF 6 mapa.

Jedino što za sad BF 6 ima samo 2-3 velike mape pa prevladavaju manje mape.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 6

Nije sve u veličini, nešto je i u tehnici 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
6 0 hvala 5
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Po ovom se vidi da i sve druge BF igre imaju male mape,neke su i manje bile od trenutnih BF 6 mapa.

Naravno, no flow mapa u bf6 di su nabacali assete i maltene napravili 3 lane mape iz coda samo ih povećali nije isto kao manje mape u bf3 4 koje su bile malo više inf oriented ali opet bolji flow.

Pa dan danas se zazivaju legendarne mape kao bazaar, siena itd, da ne pričam neke iz dlc-ova koje su pogodili.

Dok za 5g se nitko neće sjećat niti jedne, možda cairo, iz bf6 koja je bila kao dobra i top mapa da uđe u anale.

13 godina
fila2208 kaže...
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Naravno, no flow mapa u bf6 di su nabacali assete i maltene napravili 3 lane mape iz coda samo ih povećali nije isto kao manje mape u bf3 4 koje su bile malo više inf oriented ali opet bolji flow.

Pa dan danas se zazivaju legendarne mape kao bazaar, siena itd, da ne pričam neke iz dlc-ova koje su pogodili.

Dok za 5g se nitko neće sjećat niti jedne, možda cairo, iz bf6 koja je bila kao dobra i top mapa da uđe u anale.

garantiram da se tek te mape nitko ziv nece sjecat...

15 godina
Rocinante2112 kaže...

garantiram da se tek te mape nitko ziv nece sjecat...

kako kome, nama je većini možda i najbolja u cijeloj igri, zasad.

17 godina
fila2208 kaže...

Nostalgija je zbilja zajebana stvar.

Taj isit legendarni Bazzar je bio jako omražen kad se pojavio, sralo se po njemu neviđeno (mala mapa, APC, COD 3 lanea).
Kad je BF3 izašao - narativ je bio da samo Caspian zbilja valja i da svi jedva čekaju Karkand, onda kad je Karkand izašao je ekipa i po njemu srala jer nije vjerno prenešen iz BF2.

Onda je hrpa ekipe instalirala BF2 pa se "guštali" na BF2 i kačili slike u BF3 temu.

I tako u krug...

I slažem se, Cairo je jako dobar, ima šansu postati novi Bazzar.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Pa jbt haha, bazar je doslovno 2,5 lane mapa,siena ajd 3...Kakav bolji flow?

Legendarne mape haha,svi veliki BF igraci a nitko Caspiana da spomene.

Svi bi instalirali BF3 i igrali epske partije al nitko ne instalira BF 3 da bi igrao epske oartije

Izvini al puno serete samo da bi nekaj srali.

سمندری ڈاکو
15 godina
Dodinho kaže...

Nostalgija je zbilja zajebana stvar.

Taj isit legendarni Bazzar je bio jako omražen kad se pojavio, sralo se po njemu neviđeno (mala mapa, APC, COD 3 lanea).
Kad je BF3 izašao - narativ je bio da samo Caspian zbilja valja i da svi jedva čekaju Karkand, onda kad je Karkand izašao je ekipa i po njemu srala jer nije vjerno prenešen iz BF2.

Onda je hrpa ekipe instalirala BF2 pa se "guštali" na BF2 i kačili slike u BF3 temu.

I tako u krug...

I slažem se, Cairo je jako dobar, ima šansu postati novi Bazzar.

Meni je od prvog dana bio čudo, kad sam prvi put ušao u onu bananu pa me tamo pokosilo to je bilo to. Pa one trgovine i tržnica di sve leti.

I onda kasnije dođe karkand dlc, ma ludnica.

Slažem se, bf3 je bio pljuvačina, baš radi bf2 ekipe di su im mape bile savršene.

Trebalo je dok nam sjednu, ali kad su sjele i navikli smo se bili su dobre.

Ma uvijek je tako u krug da, ali realno, nisu mape dobre koliko god igrali, kažem, svaki loading mape netko viče a u kurac samo ne ta...a ne sjećam se kukanja u bf3 recimo kad si upao dobar server sa rotacijom sve su bile top.

MOžda je Tehran bio onako meh i Noshahr, ali je legendaran radi tdm.

Caspian je možda i ogledni primjerak sjajne ne prevelike mape koja ima sjajan flow i puno mjesta za disanje.

pirat kaže...

Pa jbt haha, bazar je doslovno 2,5 lane mapa,siena ajd 3...Kakav bolji flow?

Legendarne mape haha,svi veliki BF igraci a nitko Caspiana da spomene.

Svi bi instalirali BF3 i igrali epske partije al nitko ne instalira BF 3 da bi igrao epske oartije

Izvini al puno serete samo da bi nekaj srali.

pa nije djelovao tako, jer si imao par prolaza i rotirao flank okolo. nije bio striktni 3 lane mape zato je i bio zabavan-

a instalirao bi kurac, to je kao da ti kažem da kupiš auto star 30g jer ti je tad bio top kad je izašao.

Da, možeš, utegni ga i vozaj vikendom, ali everyday više to ne ide.

Bf je napredovao u mnogim segementima, no u mapama nije i to je činjenica.

A to što seremo ništa novo, bar se nešto piše, jer će igra umrijeti unutar 6mj kako je krenulo, živjet će samo super duper competitive mode redsec gdje imamo bolju mapu i destruckije nego u plaćenoj verziji, ok.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:58 (fila2208).
16 godina
moderator
Battlefield 6

Ma ok,al ja nemam neki filing da je sad nešto posebno gore,imaš i tu hrpu prolaza u bilo kojoj mapi,čak i na ovim malim mapama.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Uvijek ali baš uvijek je aktualna neka pljuvačnica. Ako želiš uživati u igri najbolje je ne boraviti stalno na forumu ili redditu čitajući druga mišljenja.

Sjećam se kad je BF1 izašao, to je isto bilo neviđeno pljuvano, glup setting, bloom mehanika, manjak prave varijacije oružja, dječje mehanike, pojednostavljeni gameplay, manjak dubine itd.

I sad, 10g poslije narativ je da je to zadnji dobar BF, remek djelo i mogu se s tim složiti iako meni osobno nikada nije legao zbog settinga.

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
Dodinho kaže...

Uvijek ali baš uvijek je aktualna neka pljuvačnica. Ako želiš uživati u igri najbolje je ne boraviti stalno na forumu ili redditu čitajući druga mišljenja.

Sjećam se kad je BF1 izašao, to je isto bilo neviđeno pljuvano, glup setting, bloom mehanika, manjak prave varijacije oružja, dječje mehanike, pojednostavljeni gameplay, manjak dubine itd.

I sad, 10g poslije narativ je da je to zadnji dobar BF, remek djelo i mogu se s tim složiti iako meni osobno nikada nije legao zbog settinga.

Skroz si u pravu, ali problem u životu su uvijek promjene, tek se kasnije vidi jesu li na bolje ili na gore... a i godine lete pa se onaj feeling gubi koji si imao sa 15-25-35 godina....

Ja uživam u ovom BFu jer se ekipa lagano skupila pa se baci koja partija, što nije bio slučaj od BF-a4 nikako. BF1 jeste najatmosferičniji BF (ako se tako može reći) i kao film je, ali džaba sve kada mi se setting WW1 ne sviđa... i doduše oni pickupovi oružja pa postaneš "super-soldier"...

Ovaj BF će trajat onoliko koliko budu ispravljali gluposti koje su sada u igri, a prvenstveno mislim na joinanje sa ekipom na server... pa ovo je sada užas živi...

13 godina

realno bf1 nema veze sa rovovskim ratovanjem i sa WW1 uopce,samo je u tom stilu. Igra se igra kao neki WW1.5 ,jos kad automati krenu pucat ode sve u krasni kur*c

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Ovaj BF će trajat onoliko koliko budu ispravljali gluposti koje su sada u igri

Ako gledamo prema prošlom BFu nebi trebalo biti problema oko toga.

Makar to je sve stoka i nebi me ništa čudilo

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 6

Igra je veni tek 3 tjedna, već ima 30% poruka koliko ima cijela 2042 tema na forumu.

Mislim da je sve jasno.

(Al ni blizu 3 i 4 :D )

P.S. Jedva čekam Caspian ili Wake island :D

Spominje se nekakav Naval warfare, pa bi se možda mogla pojaviti prerada neke stare morske mape. Sve takve su uglavnom dobre.

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Dodinho kaže...

Pa uživam kad stignem, kad sam na poslu i imam lufta, čitam, pišem, jerbo tu slobodu valjda imamo. Ne čitam i formiram svoje mišljenje po tuđima, nego po 70tak sati igre.

Bf1 je meni smeće, od settinga, pušaka, customizacije i svega. Imao je fora onaj poklik na početku i to je realno sve. Korak unazad, a maksimalno ruganje su battle pickupi s kojima su krenuli u bf4 pa nastavili u bf1.

bf5 isto, okej u par navrata, ali korak nazad po mnogočemu.

zadnji dobri su bf2, bc2, i bf3, to je neka krivulja koja je na razini i visini, sa bf4 ide prema dolje. Bf6 je samo jedan mali bump u nizu, no nedovoljan za ove potonje.

u svakom slučaju igra je solidna, ali treba popravaka, standardno su spori iako 3-4 studija rade na igri.

tišina,  nema feedbacka, guraju neki casual mode za famat botove i asajmente jer ne znaju to složit kako spada.

igrat ću, i igrat će se, svaku večer se netko skupi pa se zajebavamo, ali u suštini to je to. nema neke veće dubine, nit će bit nekih domaćih okršaja, servera, comeptitive ili nešto treće.

redsec se nije primio bar nama.

13 godina
Battlefield 6

Jbt ja i zaboravio na 2042.... 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Igra je veni tek 3 tjedna, već ima 30% poruka koliko ima cijela 2042 tema na forumu.

Mislim da je sve jasno.

(Al ni blizu 3 i 4 :D )

P.S. Jedva čekam Caspian ili Wake island :D

Spominje se nekakav Naval warfare, pa bi se možda mogla pojaviti prerada neke stare morske mape. Sve takve su uglavnom dobre.

Jedan wake ili paracel molim

17 godina
Battlefield 6

su oni to popravili assist as kill ili se meni čini?

imam dosta više kilova po mapi :D

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Valjal' igra? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ivanec kaže...

Valjal' igra? 

Meni da, pogotovo kad ti upadneš pa dižeš moral ekipi svojim komentarima :D