Bok ekipa,
Nakon Battlefielda 1 bih opet igrao malo stari, dobri BF. Ajde ako se nekome da da mi kaže kaj moram upgradeat od kompa da mogu igrati u nekim normalnim postavkama jelte. Znam da je odgovor 'SVE', ali nije neki preveliki budžet pa je svaki savjet dobrodošao. Fala lepa.
Za ograniceni buđet prvo grafulju definitivno.Evo ja imam isto ryzen 5 3600 i rx 6700xt i na 2k rezoluciji uz mix medium i high postavki guram nekih 60 do 80 fpsa.Tako da moze taj 3600 jos gurat ali kao sto kolega kaze valjalo bi i neki 5800x piknut ako ne zelis mjenjat platformu
A čemu patiš taj napaćeni stari hardver.
Sve low, config, složene postavke da se izvuče sve šta se može.
Ne kužim igrati ovakav shooter na išta osim low, ali ajde ako imaš računalo koje to vrti u 200+ na ultra u redu, chillaš, bereš cvijeće uživaš.
Al jedva držiš 60, i još forsaš med high? lol
Mozda sam se krivo izrazio.Gledao sam baš settings sa yt.Mesh mi je na ultra,texture na high a sve je ostalo na low.Nego bilo mi lakše napisat mix medium i high :)
Al svakako cekam sad da piknem ryzen 5800x ako naleti na black friday da izvucem jos max iz ove platforme.U bf6 bi trebao dobit nekih 20fpsa i puno bolji 0.1 low

ORIGIN: LtMoNkK