jebo internet ako nije 100/100
Njub!
Ajd, tko jos nije, nek njubu cestita rodjendan.
jebo internet ako nije 100/100
Njub!
Ajd, tko jos nije, nek njubu cestita rodjendan.
Ma baš se čudim što dujo nije strimao! Inače kad on nešto kaže to ili je tako ili nije - nema treće...
Ma baš se čudim što dujo nije strimao! Inače kad on nešto kaže to ili je tako ili nije - nema treće...
hahahahahhaa taman su mi makli ban..... JBG MOR8...... PRISIST CE TI...... LIČIT ĆEŠ SE ČAJEVIMA U IRSKOJ TJEDAN DANA POSLI.......... btw grozan war jučer.... claymori na sve strane, m320, bože sačuvaj..... još in je samo falia jopis i psyho5 s druge strane..........
Jučer sam zaigrao dvije partije BFa. Vidim ovaj skilledžija siluje tamo po Zavodu sa little birdom. Jbt ko komarac je. Ubode i pobjegne. Ja jadan pješice ginem za domovinu. Ali zato na flood zone smo igrali kao squad s nekim likovima koji super timski igraju pa što malo silovali po mapi. Uvijek je lijepo se prisjetiti zašto će uvijek BF biti odlična igra. Radi Team worka.
Na kojim serverima ste to bili?
Mene pitaš? Spojio sam se na Antraxa, ne znam koji je bio server.
Mene pitaš? Spojio sam se na Antraxa, ne znam koji je bio server.
a poslije "spajanja" na antraksa na kojem serveru ste igrali
Jel se bar koristio firewall kad si se spajao na antraxa?
Cool, zanimalo me sam koji je server to bio. Nisam uspio baš naći neki server gdje se timski igra baš. Osim battle royal servera, tamo se može timski igrat.
Evo ti ga na http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cbb432a0-af7c-429f-a275-4d59c2d5e127/Nitrado-net-Battleground/
Gledao sam taj server da se spojim na njega. al kad je taj server bar malo slobodan? non stop je pun.
Jel se bar koristio firewall kad si se spajao na antraxa?
Cool, zanimalo me sam koji je server to bio. Nisam uspio baš naći neki server gdje se timski igra baš. Osim battle royal servera, tamo se može timski igrat.
A cuj, cesto ne ovisi ni o serveru, negu u kakav squad upadnes.
Npr, ja sam se spojio s frendovima, u squad upala dva lika koji su slusali svaku naredbu, ozivljavali, prebacivali se na engineerca kad je trebalo...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/711313645565010432/349418125/
I cak je lik s KD 9:8, level 80 zavrsio na trecem mjestu na serveru.
Ali, to znaci, da cak i ako ti upadnes u squad koji igra timski, da im se ti moras priklopiti cak ako ti se to ne svidja! Ici kamo leader kaze, mozda igrati klasu koja ti ne pase....
Puno ljudi komentira "Los tim, ovo, ono..." a problem u njima. Il se furaju solo, pa se bune kad ih netko ubije s ledja jer ih "njegov tim ne pazi" Il su snajeristi koji nikako da pronadju mirno mejsta za kempajne jer "Njihov tim ne zauzima tocke".
Nije samo poanta pronaci timski squad. Nego je poanta igrati timski s njim.
To si u potpunosti u pravu. I to sam primjetio na veliko do prije par tjedana kad sam shvatio poantu igranja timski. Baš je bilo par puta na royal serverima. jednom je bilo timski baš cool, nas 4, dvojca žele zač u bočnu zgradu kad se pojavilo sa igrališta njih 3-4 kako prilaze nama. Nas 2 držali cover dok su njih dvoje trčali prema objektu. Tak je bila cjela runda.
Al zato nakon par rundi kad su nas išarali u drukčije squadove, onda više nije bilo nimalo timski, svi se počeli bacat svako na svoju stranu.
Tako da shvačam, ja se isto pokušavam prilagodit koliko shvatim.
Di mogu provjerit stare nickove koje je netko imao?Bf4db je down a na metabansu se azurira svaku prijestupnu.Zanima me za ovog lika
Jučer sam zaigrao dvije partije BFa. Vidim ovaj skilledžija siluje tamo po Zavodu sa little birdom. Jbt ko komarac je. Ubode i pobjegne. Ja jadan pješice ginem za domovinu. Ali zato na flood zone smo igrali kao squad s nekim likovima koji super timski igraju pa što malo silovali po mapi. Uvijek je lijepo se prisjetiti zašto će uvijek BF biti odlična igra. Radi Team worka.
Jbga, čim priđeš zgradama odmah počne PI PI PI PI pa ubodeš što se može i bjež' natrag :)
Dobar je bio i Flood... mada, planirao sam letit i na toj mapi, ali su mi dvaput ugrabili heli pred nosom pa sam se pridružio vama na podu.
Squad je bio iznimno dobar, što je rijetkost.
Di mogu provjerit stare nickove koje je netko imao?Bf4db je down a na metabansu se azurira svaku prijestupnu.Zanima me za ovog lika
https://www.247fairplay.com/CheatDetector/ScaryCoppter/nhistory
Jopisu je rodjendan. Trebali bismo mu cestati ali vjerojatno ce se odmah htjeti posvadjati
Jopisu je rodjendan. Trebali bismo mu cestati ali vjerojatno ce se odmah htjeti posvadjati
Sretan ti rođendan, Jopis!
LOL, sad si najebo...
Sretan rodendan Jopis! Dodji tu i tamo malo zaigrati..
LOL, sad si najebo...
Je, došla žena doma, obavio reciklažu, prošetao djecu, skuhao rižu itd, ali sigurno će nešto naći što nisam napravio...
Je, došla žena doma, obavio reciklažu, prošetao djecu, skuhao rižu itd, ali sigurno će nešto naći što nisam napravio...
Reciklaza, pffff....
Sretan rodendan Jopis! Dodji tu i tamo malo zaigrati..
A ono, dođem tu i tam al već svi spavate
Btw, hvala na čestitkama
Razarač... Ko onaj što je zakucan u onu vjetrenjaču.
Razarač... Ko onaj što je zakucan u onu vjetrenjaču.
No znam... al kaj s njim? Bude u igri? Planiran je da bude u igri...?
Spomene ga, i onda pocne pricat o necem drugom...
Jopis sretan rođendan sa zakašnjenjem, ali kaj sad .
Ima netko savjete kako postati ovako dobar??? Asaak - pro all at once :D
Opet battlelog šteka? Traži login, ne valja pass itd.. joj baš nije dugo
Meni je radio normalno, I nije stvarao probleme niti kod promjene mapa. Dok danas ujutro oko 9 ujutro je radio probleme.