Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

koja je spika sa haxanjem u bf-u, ono sto sam vise online to vise kontam ekipa ima svakakve fore, danas tip roka tdm score 55-0 nakon 3 min. lik samo trci i one shot - killa. 'bemu ja sam mislio da je to vec nekako stvar proslosti, da su se ljudi zasitili tih fora, da su mozda uvedene nekakve sigurnosne mjere ili sl. ali nista od toga. kako se uopce reporta nekoga ? jel' to trebam otici nakon odigrane mape u battle report i tamo pronaci lika i onda nesto odraditi ? jel' to ista znaci i jel se dobije ban na key ili ? nisam toliko upucen u bf ali nije mi se cinilo u prijasnjim nastavcima da je ekipa ovako masovno haxala. jel' to klinci kupuju online ili ekipa sama odradjuje malverizacije u kodu igre ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Na par servera uopče nitko ne rtrza na tak nešto. Dok ima servera gdje admini reagiraju i izbace cheatere van.

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
PRN8
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sushii kaže...

koja je spika sa haxanjem u bf-u, ono sto sam vise online to vise kontam ekipa ima svakakve fore, danas tip roka tdm score 55-0 nakon 3 min. lik samo trci i one shot - killa.

Da nije monk?

Freak Show Inc.
13 godina
Ne zovem se tako spelac,sad sam spuzvabobina😀
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Doca15 kaže...
Ne zovem se tako spelac,sad sam spuzvabobina😀

Aj pliz, vrati Monk, lijepše je :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
sushii kaže...

koja je spika sa haxanjem u bf-u, ono sto sam vise online to vise kontam ekipa ima svakakve fore, danas tip roka tdm score 55-0 nakon 3 min. lik samo trci i one shot - killa. 'bemu ja sam mislio da je to vec nekako stvar proslosti, da su se ljudi zasitili tih fora, da su mozda uvedene nekakve sigurnosne mjere ili sl. ali nista od toga. kako se uopce reporta nekoga ? jel' to trebam otici nakon odigrane mape u battle report i tamo pronaci lika i onda nesto odraditi ? jel' to ista znaci i jel se dobije ban na key ili ? nisam toliko upucen u bf ali nije mi se cinilo u prijasnjim nastavcima da je ekipa ovako masovno haxala. jel' to klinci kupuju online ili ekipa sama odradjuje malverizacije u kodu igre ?

Izbjegavaj official servere jer ih tu ima najviše i nema ih ko izbaciti. Evo ti lista ranked servera za tdm, dominaciju i chainlink. Dominacija i chainlink su, po meni, dva daleko bolja moda od tdm-a jer su bazirani na timsku igru dok je u tdm-u praktički svako sam za sebe

Ako ti ne pašu vozila imaš i ostale modove samo s infantry borbom, kad tražiš server odaberi infantry only preset i to je to. Na ranked serverima uglavnom imaš !votekick i !voteban naredbe u slučaju da nema aktivnog admina u tom trenu, tako da i ako naiđeš na hakera jednostavno ga možete izbaciti/banati sa servera

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

koncentracija pezanta na official serverima je povecana, sto pogoduje rejpu

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 0 hvala 0
13 godina
Evo jesam samo za tebe cajber😀
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Monk, Volume, Čarape, Nex....

Slijedeći tjedan, petak, imamo War protiv jednog klana!

Tko je sposoban i voljan??

SVI??!

ODLIČNO!!

Javite mi se.

Prvo smo mislili dogovoriti Air superiority i pustit Mrskog na njih, al smo onda skužili da nebude zabavno za nas bez igranja, pa se idemo skupiti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...
Evo jesam samo za tebe cajber😀

Nemaš kičmu i povodljiv si... biti ćeš dobar muž jednog dana.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Monk, Volume, Čarape, Nex....

Slijedeći tjedan, petak, imamo War protiv jednog klana!

Tko je sposoban i voljan??

SVI??!

ODLIČNO!!

Javite mi se.

Prvo smo mislili dogovoriti Air superiority i pustit Mrskog na njih, al smo onda skužili da nebude zabavno za nas bez igranja, pa se idemo skupiti.

Onda sam u milanu pa možda priko laptopa, moran instalirati pa vidit kako radi... Nego s kim se igra

13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Onda sam u milanu pa možda priko laptopa, moran instalirati pa vidit kako radi... Nego s kim se igra

Ooo, modna revija? Obrij noge.

Nisam ni pogledao kak im je clan tag, pisat će im na nagrobnom spomeniku, pa onda pogledamo!

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Nisam ni pogledao kak im je clan tag, pisat će im na nagrobnom spomeniku, pa onda pogledamo!

Brijem ih i inače... Aj ako budem moga igrat ću. I neka bude mali cq 8 na 8 ili koliko nas već bude, nemoj samo neke rusheve, dominacije i pizde mile matere

13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Brijem ih i inače... Aj ako budem moga igrat ću. I neka bude mali cq 8 na 8 ili koliko nas već bude, nemoj samo neke rusheve, dominacije i pizde mile matere

Hrka dogovara, bude gadno

Vjerojatno  12 vs 12. Oni budu 100% tražili nešto tipa infantry.

I meni bi bila želja da probamo jednu CQ small s vozilma i helićem.

13 godina
Battlefield 4

Kad bude war, ima zainteresiranih za live stream?

Dujo bi bio DJ.

8 Da
0 Da
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zamolio bih vas da mi date neke dobre servere di necu spizdit na zivce zbog debila koji koriste pomagala da bi svom mozgu udovoljili.. :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Violent Industries za sada nije imao cheatera. Bar kad sam ja igrao.

Na ovim vanilla serverima se pojavilo dosta njih, ali čiste se dosta, pa nema ih baš toliko.

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
5 0 hvala 4
9 godina
neaktivan
Zec_94 kaže...

Zamolio bih vas da mi date neke dobre servere di necu spizdit na zivce zbog debila koji koriste pomagala da bi svom mozgu udovoljili.. :/

Decko nauci se igrati pa ti nece svi biti citeri!

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajde da ja prvi put igram pa bi shvatio tvoj komentar ali skoro 2god ga igram pa cu ti se samo nasmijat :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zec_94 kaže...

Ajde da ja prvi put igram pa bi shvatio tvoj komentar ali skoro 2god ga igram pa cu ti se samo nasmijat :)

Pa samim stim jos gore, da nisi naucio igrati u 2godine. kako ja rasturam neke tamo preko 100 levele sa 2tj igre. kada budme igro 2 godine kao ti biti cu jos bolji

10 godina
odjavljen
ar1a kaže... 

Pa samim stim jos gore, da nisi naucio igrati u 2godine. kako ja rasturam neke tamo preko 100 levele sa 2tj igre. kada budme igro 2 godine kao ti biti cu jos bolji

Ovaj tekst ko da si sa kontrolerom pisao a ne sa tipkovnicom

Battlelog: Glavas_ZG
12 godina
neaktivan
ar1a kaže...
Zec_94 kaže...

i malo zreliji :)

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ima živih?

0 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Ima živih?

Zombie se javlja na dužnost!

14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Šibaš samo po onoj novoj igjici? Iša sam se malo rugati u temu pa ljudi ozbiljno odgovaraju

16 godina
Volume kaže...

Iša sam se malo rugati u temu pa ljudi ozbiljno odgovaraju

Seronjo

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
14 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Seronjo

Ahahaha da m4 najbolji... To nije mitraljez

17 godina
Volume kaže...
TomoR kaže...

Šibaš samo po onoj novoj igjici? Iša sam se malo rugati u temu pa ljudi ozbiljno odgovaraju

Da, u onoj igri po "službenoj dužnosti" možeš farmati botove. A Dark Zona zbog onog hoće/neće netko zapucati po meni/nama ima onu posebnu draž.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice