Upalit ću shadow pa možda ulovim i ja situaciju ali žešće iritantno.
A tek kad se spawnaš sa 3 protivnika na metar iza leđa (da sam znao da si ti potego bi nožić da te dodam u kolekciju
).
A tek kad se spawnaš sa 3 protivnika na metar iza leđa (da sam znao da si ti potego bi nožić da te dodam u kolekciju
).
To ti je zato kad igraš s panjevima.
Dok sam ti ja čuvao leđa, bio si uvijek u plusu :P
Ne igram s panjevima nego sam ja jebeni panj i još ne dobivam hitove!
!
Da tetka ne trči za mnom i ne diže me imao bi skor ko ti protiv omana. Al filing je bio isti majkemi, Dado vs Propaganda je bilo jučer e!
!
Da tetka ne trči za mnom i ne diže me imao bi skor ko ti protiv omana. Al filing je bio isti majkemi, Dado vs Propaganda je bilo jučer e!
Znam kako ti je.
Tako je meni bilo 90% vremena u ovoj igjici.
Zato sam jedno vrijeme intenzivno letao u malom heliću gdje me makar nisu mogli ubijati k'o budalu.
Al nisam ni ja njih - znao sam ispaliti svih 30 metaka iz helića i ne ubiti.
BTW
U zadnje vrijeme kad igram idem samo na infantry servere i bolje je.
Valjda zbog toga što nema vozila i raznoraznih pizdarija koje prcaju.
Ovak?
Pravi se javio.
Pravi se javio.
Bowina
Ovak?
Ovaj kuky ima najbolje gifove
Ovak?
Ovaj kuky ima najbolje gifove
Ali nekako me brine što uglavnom ima neki predmet koji nešto radi u dupetima muškog spola... Ja ću ga se držati podalje :P
!
Blago tetki ja od tetke nikad nisan dobija nikakvo dizanje...
Kak smanjiti zauzeće procesora u BF4?
Grafičke smanjenjem graf. opcija ili uključenjem vsynca.
A procesora?
A procesora?
Mozda stavit na Low priority u task-u?
A procesora?
Mozda stavit na Low priority u task-u?
Hmm, nije loša ideja, al onda bilo što želi koristiti procesor u pozadini, BF4 ća skoro pa stati. Karikirano, al kužiš.
Zašto bi to radio?
pa tipa ako zelis streamat, a na igricu ti ode 90% cpu-a i imas 200 fpsa, smanjis usage na igrici tipa da ti radi na 50% i ovih 40% mozes iskoristit sa OBS-om
Nikako. Windowsi ne vole ručno čačkanje po taskovima. Jedina opcija je možda ovom čudu za snimanje dati veći prioritet ali pitanje je kako će se to odraziti na ostatak "posla".
Tako ti je to kad imaš AMDa
pa tipa ako zelis streamat, a na igricu ti ode 90% cpu-a i imas 200 fpsa, smanjis usage na igrici tipa da ti radi na 50% i ovih 40% mozes iskoristit sa OBS-om
Evo, čarapica zna
Nikako. Windowsi ne vole ručno čačkanje po taskovima. Jedina opcija je možda ovom čudu za snimanje dati veći prioritet ali pitanje je kako će se to odraziti na ostatak "posla".
Tako ti je to kad imaš AMDa
Lol, marš
Radi sve kak spada na defaultnim postavkama. Al ja bi išel malo više
Ma šta vi pričate gluposti, pitajet peru on će van sve reć....
Ratkapa i Sinke nude 100E Hrki ako odgovori odma da želi ..... ovaj misli da ga zajebavaju hahahahahahahaha a budali ping 999.....
Kaže hrka njima kanite se tih glupih fora davno san ja ložio takve ljude
Možda da se poigraš sa core assignment na stream app i BF? Npr 6 jezgri bf-u i 2 programu...
Kodiranje videa u letu je jedna od rijetkih stvari u kojima je AMD bolji od Intela:
https://obsproject.com/forum/threads/amd-vs-intel-encoding.7927/
Moram priznati da mi ovo baš nema smisla, čak i kao vlasniku AMD-a
Ako nekome treba BF4 premium, sa još par popratnih igara nek mi se javi pp.
moga bi ja kupit....instalirat čit i napokon stavit soli na rep onom monku .....
Kodiranje videa u letu je jedna od rijetkih stvari u kojima je AMD bolji od Intela:
https://obsproject.com/forum/threads/amd-vs-intel-encoding.7927/
Moram priznati da mi ovo baš nema smisla, čak i kao vlasniku AMD-a
A šta da ti kažem, znaš koji su ti idući koraci. Pasta i SSD.
To ti je zato jer nisi htio na kavu/čaj/pivu
Koliko parfem koji nosite utjeće na Battlefield 4?
Znate mene, riješena je i pasta i upgrade kompa i repair igre i tri puta je izgovoreno Friday Friday Friday, čak sam i Cyberove videe gledao...
Pa si mislim, možda bi od Dolcea i Gabbana "the one" malo pomogao kad već Armani Code neće (valjda ne štima kod BF4-a).