A treba mi i net za igru? Pokušao sam sad s hardlineom i on radi bez problema
Cyber ti treba promjeniti pastu na procesoru!
A treba mi i net za igru? Pokušao sam sad s hardlineom i on radi bez problema
Cyber ti treba promjeniti pastu na procesoru!
Moze li BF4 raditi na 2xGTX 560 da ih spojim u SLI i da radi na ultra ako sve ostalo odgovara
Moze li BF4 raditi na 2xGTX 560 da ih spojim u SLI i da radi na ultra ako sve ostalo odgovara
Na ultra se sigurno nećeš naigrati!
mislite da ce trzati igra
Nemaju te grafe dovoljno video memorije ni za high. A vrlo vjerojatno ni GPU snage!
Nemaju te grafe dovoljno video memorije ni za high. A vrlo vjerojatno ni GPU snage!
sa jednom igram medium
sa jednom igram medium
Znaš da ti dvije ne poduplaju memoriju?
sa jednom igram medium
Znaš da ti dvije ne poduplaju memoriju?
e jbg
dali kod tebe radi BF4 serveri
Hoće!
CRT 14", 640x480!
a sta da kupim do 150 eura da moze na ultra
BF4, zbog hrpe efekata se ne isplati igrati na Ultra. Za Ultra teksture, na 1080p ti treba više od 2,5GB RAM-a na grafi, pa imaj to na umu (ja igram sa svojom GTX770 2GB uvijek na High teksturama).
Mogu gurati na ultra (teksture na High) sa nekih 40-90FPS, ali zbog bolje igrivosti igram sa smanjenim detaljima (mid-high uglavnom sve) i praktički stabilnih 120FPS.
Za 150€, ako nije rabljena teško da ćeš naći grafu koja će gurati Ultra sa 60+ FPS, u kombinaciji sa tvojim CPU.
Lijepo je meni Ivanec reao - gasit ćeš sve efekte jer će ti dopizditi. Na lokerima ništa ne vidiš od tih gluposti...
Lijepo je meni Ivanec reao - gasit ćeš sve efekte jer će ti dopizditi. Na lokerima ništa ne vidiš od tih gluposti...
Hvala vam na odgovorima sada trenutno mijenjam plocu i procesor pa oko grafe jos nemam novca a imam 2 gtx 560 pa sam mislio da prebrodim sa njima ali ako ne moze onda ok
da si tih 150 eura jucer odigro na slovan danas bi igrao na ultra
Mrak, pa to je sada.
cjeli dan jedan post.....nevjerujem
I to baš floydov! Uvijek je bio pronicljiv, kerusina stara...
I to baš floydov! Uvijek je bio pronicljiv, kerusina stara...
To je jedan precizan , prodoran i nadasve pronicav post, kljuse jedno !
Sad će noćne mape, pa će valjda biti i više prometa na ovoj temi.
A i dolazi novi patch, pa budmo nabrajali što su sve uspjeli usrati s njim
Ma tema je mrtva, kao igra. Najgore je to kaj Dujo i Geypley imaju novi gaming rig. Bas mi ih je ža. U modu dolaze volani i sl.
U modu dolaze volani i sl.
Hahaha-
Not.
Podsjetilo me da nisam otkljucao Phanotom Bow, pa me zanima moze li se nac jos 3je da pomogne. Imam sve otkljucano i Hangar 21 Dog Tag.
Zaboravio sam na to Još nemam tag :)
Podsjetilo me da nisam otkljucao Phanotom Bow, pa me zanima moze li se nac jos 3je da pomogne. Imam sve otkljucano i Hangar 21 Dog Tag.
Zaboravio sam na to Još nemam tag :)
nema ni MAto, vec smo ga trazili :D