Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Neka samo malo dok se nama naši čiteri vrate s godišnjeg pa ćemo baciti jo koju.....Veki, Dama, Hypno, Voljum. Slobodno vi i nexa zovite

Ima da ih potopimo u vodi.

there i fixed it for you

Hello...
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Salu na stranu, bilo je odlicno, i trebali bi cesce ovako.

I slazem se, kad se vrate citeri s godisnjeg, bit ce opako....

Nama dalmatincima je tesko igrat po ovakvim vrucinama.....ja sam lijen i secer u kavu usut a kamoli ubijat...

Katalonac_HR

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sad kad je dujkan preuzeo server - čeka nas nikad uzbudljivija jesen!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...

Šta je nekakav popust na servere sad? Misliš da će mu 50kn na PayPalu izdržati jesen?

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Šta je nekakav popust na servere sad? Misliš da će mu 50kn na PayPalu izdržati jesen?

Dali su i jopis i sinke pare. A hrka je dao za rcon samo što čekamo da se voljum vrati jer smo telci i ne znamo šta s tim treba raditi.

Kako sam shvatio duju, velike novosti se uvode...

Navodno će biti postavljen KDR limit na 1 pa da njih par slabijih iz gerijatrije mogu nabiti statse!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Navodno će biti postavljen KDR limit na 1 pa da njih par slabijih iz gerijatrije mogu nabiti statse!

Odlično, onda mogu početi igrati ...odmah doniram pare.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Nemoj se trošiti! Ipak su ti titanice već stare, pa ono...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Nemoj se trošiti! Ipak su ti titanice već stare, pa ono...

Ko da ga briga. Dobija ih po "nabavnoj cijeni".

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Tekno lapi tonere a ovaj malo žešći hardver...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Tekno lapi tonere a ovaj malo žešći hardver...

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kad smo već kod tekna - trebao bi mu netko javiti da ne mora više puniti server. Sad je dujo preuzeo sve na sebe...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Kad smo već kod tekna - trebao bi mu netko javiti da ne mora više puniti server. Sad je dujo preuzeo sve na sebe...

Nemoj se niti zajebavat s Teknom i punjenjem, neku malu od 17 je napunio za vikend. Zaboravio je da tu nema Undo opcija kao u Excelu.

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Nemoj se niti zajebavat s Teknom i punjenjem, neku malu od 17 je napunio za vikend. Zaboravio je da tu nema Undo opcija kao u Excelu.

Kad napuni curu u četvrtom razredu srednje čiji je otac ranjeni PTSP-ovac i mora mu saopćiti da je ona trudna - nek mi se javi!

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Stavolja se kd limit na 0,95..... po mom iskustvu svi koji imaju preko toga su čiteri..... 

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

CUDA kao da je u zemlju propala a bila je tako razvikana...

Svako ima svoj Waterloo tj Mantle 

17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...

Stavolja se kd limit na 0,95..... po mom iskustvu svi koji imaju preko toga su čiteri..... 

Da se mene pita - svi čiji je pimpek veći od 15 cm su mutanti i ne treba im dati da se igraju!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Kad napuni curu u četvrtom razredu srednje čiji je otac ranjeni PTSP-ovac i mora mu saopćiti da je ona trudna - nek mi se javi!

Jesi ti tak morao? Sta si rekao, "tvoje dete nosi moje dete"? Cudi me da nisi zavrsio negdje ispod mosta...

Twitter: @191x7
10 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...

F..k, moj je 0,96

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 14:39 (Danny_5).
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Jesi ti tak morao? Sta si rekao, "tvoje dete nosi moje dete"? Cudi me da nisi zavrsio negdje ispod mosta...

Da, moja priča... Mene isto čudi!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Da se mene pita - svi čiji je pimpek veći od 15 cm su mutanti i ne treba im dati da se igraju!

Ni sam ne bih bolje napisao! Uvijek sam govorio da se Mudonja mora računati kao dva igrača u protivničkom timu.

17 godina
Friday kaže...

Jel imate možda problema sa originom zadnjih dana? Meni se sruši 4-5 pa i više puta prije nego uspijem pokrenuti pratiju. Ne znam koji mu je K. Stavio sam novi firewall ali mislim da nije to...

Ako ti je kum još tu, de ga zamoli da ti pomogne. Jbga čovjek zna ipak nešto o kompjutorima!  

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Ako ti je kum još tu, de ga zamoli da ti pomogne. Jbga čovjek zna ipak nešto o kompjutorima!  

Seronjo

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran
Danny_5 kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

F..k, moj je 0,96

ČITERU !!!!!! 

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dujo, ovaj potpis je zato što si uzeo radeona?

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Ehm...Mrsmith....ta cura ima 19.....Vjerojatno si mislio na onu od pred 2 tjedna jer imaju istu boju kose, a i ona je bila punoljetna! Što se tiče "Undo" opcije samo cu reci da mi je DJ Vadim uzor i on je PRO!

17 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...

Ehm...Mrsmith....ta cura ima 19.....Vjerojatno si mislio na onu od pred 2 tjedna jer imaju istu boju kose

Da, sad će ispast da prašiš ko hektor!

Uostalom, kakav DJ vadim? Treba ga na kraju posisati tako da ti se plahta uvuče u šupak!

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Hektor je mala beba za Tekna :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Sta nema niko screenshotove od rundi jucer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Doca15 kaže...

Sta nema niko screenshotove od rundi jucer?

Battlereport?

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina
Battlefield 4

Unranked server nema reporta ja mislim

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice