Neka samo malo dok se nama naši čiteri vrate s godišnjeg pa ćemo baciti jo koju.....Veki, Dama, Hypno, Voljum. Slobodno vi i nexa zovite
Ima da ih potopimo u vodi.
there i fixed it for you
Neka samo malo dok se nama naši čiteri vrate s godišnjeg pa ćemo baciti jo koju.....Veki, Dama, Hypno, Voljum. Slobodno vi i nexa zovite
Ima da ih potopimo u vodi.
there i fixed it for you
Salu na stranu, bilo je odlicno, i trebali bi cesce ovako.
I slazem se, kad se vrate citeri s godisnjeg, bit ce opako....
Nama dalmatincima je tesko igrat po ovakvim vrucinama.....ja sam lijen i secer u kavu usut a kamoli ubijat...
Sad kad je dujkan preuzeo server - čeka nas nikad uzbudljivija jesen!
Šta je nekakav popust na servere sad? Misliš da će mu 50kn na PayPalu izdržati jesen?
Šta je nekakav popust na servere sad? Misliš da će mu 50kn na PayPalu izdržati jesen?
Dali su i jopis i sinke pare. A hrka je dao za rcon samo što čekamo da se voljum vrati jer smo telci i ne znamo šta s tim treba raditi.
Kako sam shvatio duju, velike novosti se uvode...
Navodno će biti postavljen KDR limit na 1 pa da njih par slabijih iz gerijatrije mogu nabiti statse!
Odlično, onda mogu početi igrati ...odmah doniram pare.
Nemoj se trošiti! Ipak su ti titanice već stare, pa ono...
Nemoj se trošiti! Ipak su ti titanice već stare, pa ono...
Ko da ga briga. Dobija ih po "nabavnoj cijeni".
Tekno lapi tonere a ovaj malo žešći hardver...
Tekno lapi tonere a ovaj malo žešći hardver...
Kad smo već kod tekna - trebao bi mu netko javiti da ne mora više puniti server. Sad je dujo preuzeo sve na sebe...
Kad smo već kod tekna - trebao bi mu netko javiti da ne mora više puniti server. Sad je dujo preuzeo sve na sebe...
Nemoj se niti zajebavat s Teknom i punjenjem, neku malu od 17 je napunio za vikend. Zaboravio je da tu nema Undo opcija kao u Excelu.
Nemoj se niti zajebavat s Teknom i punjenjem, neku malu od 17 je napunio za vikend. Zaboravio je da tu nema Undo opcija kao u Excelu.
Kad napuni curu u četvrtom razredu srednje čiji je otac ranjeni PTSP-ovac i mora mu saopćiti da je ona trudna - nek mi se javi!
Stavolja se kd limit na 0,95..... po mom iskustvu svi koji imaju preko toga su čiteri.....
CUDA kao da je u zemlju propala a bila je tako razvikana...
Svako ima svoj Waterloo tj Mantle
Stavolja se kd limit na 0,95..... po mom iskustvu svi koji imaju preko toga su čiteri.....
Da se mene pita - svi čiji je pimpek veći od 15 cm su mutanti i ne treba im dati da se igraju!
Kad napuni curu u četvrtom razredu srednje čiji je otac ranjeni PTSP-ovac i mora mu saopćiti da je ona trudna - nek mi se javi!
Jesi ti tak morao? Sta si rekao, "tvoje dete nosi moje dete"? Cudi me da nisi zavrsio negdje ispod mosta...
F..k, moj je 0,96
Jesi ti tak morao? Sta si rekao, "tvoje dete nosi moje dete"? Cudi me da nisi zavrsio negdje ispod mosta...
Da, moja priča... Mene isto čudi!
Da se mene pita - svi čiji je pimpek veći od 15 cm su mutanti i ne treba im dati da se igraju!
Ni sam ne bih bolje napisao! Uvijek sam govorio da se Mudonja mora računati kao dva igrača u protivničkom timu.
Jel imate možda problema sa originom zadnjih dana? Meni se sruši 4-5 pa i više puta prije nego uspijem pokrenuti pratiju. Ne znam koji mu je K. Stavio sam novi firewall ali mislim da nije to...
Ako ti je kum još tu, de ga zamoli da ti pomogne. Jbga čovjek zna ipak nešto o kompjutorima!
Ako ti je kum još tu, de ga zamoli da ti pomogne. Jbga čovjek zna ipak nešto o kompjutorima!
Seronjo
F..k, moj je 0,96
ČITERU !!!!!!
Dujo, ovaj potpis je zato što si uzeo radeona?
Ehm...Mrsmith....ta cura ima 19.....Vjerojatno si mislio na onu od pred 2 tjedna jer imaju istu boju kose, a i ona je bila punoljetna! Što se tiče "Undo" opcije samo cu reci da mi je DJ Vadim uzor i on je PRO!
Ehm...Mrsmith....ta cura ima 19.....Vjerojatno si mislio na onu od pred 2 tjedna jer imaju istu boju kose
Da, sad će ispast da prašiš ko hektor!
Uostalom, kakav DJ vadim? Treba ga na kraju posisati tako da ti se plahta uvuče u šupak!
Sta nema niko screenshotove od rundi jucer?
Sta nema niko screenshotove od rundi jucer?
Battlereport?
Unranked server nema reporta ja mislim