Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...

Pagefile. Ili ti nije dovoljno velik ili ti nije na istom hardu na kojem su windowsi ili ti nije na ssd-u.

2-5 GB, C:, SSD.

Točno. WIndowsi ti traže, kao što vidiš, preko 5GB, a imaš samo 2.5GB dostupno.

Na 16 GB memorije, 3 dodatna GB swapa će riješti sve moje probleme, makar je ovako sve radilo do prije 3 dana?

Ajd, mogu probati, a ti slobodno dalje daj ideje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Morgen!

Špelac je već nahranio najmanju princezu, napravio backup, izvadio grafičku (u ponedjeljak stiže 770) i sada ide instalirati friške win...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Morgen!

Špelac je već nahranio najmanju princezu, napravio backup, izvadio grafičku (u ponedjeljak stiže 770) i sada ide instalirati friške win...

Tim redoslijedom ?

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

Morgen!

Tim redoslijedom ?

Da, zašto?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Instalirani windowsi... Sad ide teži dio!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Instalirani windowsi... Sad ide teži dio!

Odmor.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

Morgen!

Tim redoslijedom ?

Da, zašto?

Vidi se lista prioriteta, al dobar si dobar 

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Na 16 GB memorije, 3 dodatna GB swapa će riješti sve moje probleme, makar je ovako sve radilo do prije 3 dana?

Opet se dogodilo. Imaš još ideja?

Ima kakav prog koji bi u pozadini biljezio upotrebu CPU ili čak  i mreže po svakom programu posebno.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ima kakav prog koji bi u pozadini biljezio upotrebu CPU ili čak  i mreže po svakom programu posebno.

A da probaš isključiti pagefile? Meni je valjda već 3 godine isključen i sve radi bez problema. Plus imaš 16 gb memorije...kad si zadnji puta sve popunio?

Jedino ga trebam uključiti kad igram starije igre tipa KOTOR i slične.

Meni btw. bf steka ako imam uključen pagefile na običnom hdd-u a nema šanse da ga stavim na ssd...tak da off it goes.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 18:30 (Granzon).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Provjeri sa LetancyMon.

Twitter: @191x7
13 godina
Granzon kaže...

A da probaš isključiti pagefile? Meni je valjda već 3 godine isključen i sve radi bez problema. Plus imaš 16 gb memorije...kad si zadnji puta sve popunio?

Jedino ga trebam uključiti kad igram starije igre tipa KOTOR i slične.

Meni btw. bf steka ako imam uključen pagefile na običnom hdd-u a nema šanse da ga stavim na ssd...tak da off it goes.

Ma nema veze s tim, igra ko igra radi super. Samo se događa ruberbanding i lag... A i čak u tim situacijama imam oko 100FPS-a..

191x7 kaže...

Provjeri sa LetancyMon.

Cool, hvala. Idem pogledati da vidim što je to.

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Slabo admini rade na ovom forumu nikakve kazne nisan primia...

Edit: KAZNITE ME

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 21:58 (Du_Jo_Cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Du_Jo_Cro kaže...

OK. Sretan sad?

سمندری ڈاکو
10 godina
Du_Jo_Cro kaže...

sta su to neke sado mazo perverzije? 

a sta je server prazan? subota navece...

16 godina
Battlefield 4

mali problemi s pingom

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ivanec kaže...

mali problemi s pingom

Hahaha

I jedan moj kratki kill streak :)

13 godina
Battlefield 4

Evo zašto ja ne mogu igrati kak spada u zadnje vrijeme.

Imam 20% izgubljenih paketa!!!

Idem sad probati na ženinom računalu, da odvojim dal je moj komp kriv, ili je poslije lan kabla nešto (router-veza-Iskon...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Evo zašto ja ne mogu igrati kak spada u zadnje vrijeme.

Imam 20% izgubljenih paketa!!!

Idem sad probati na ženinom računalu, da odvojim dal je moj komp kriv, ili je poslije lan kabla nešto (router-veza-Iskon...)

Pa ti koristi Tisak paket, dobro je da je samo 20

pero_HR
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro!

Cyber pa to kod tebe je živi užas!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jutro!
Divno jutro, zar ne? :)
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Jutro!

Da, samo što se nisam baš naspavao. Bili sinoć vani...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Arabarran kaže...
Jutro!

Da, samo što se nisam baš naspavao. Bili sinoć vani...

Ja sam za divno čudo ostao doma i naspavao se ko Car! Bio cijeli dan na vodi i to još iz noćne, tako da mi je druženje sa krevetom bio neopisiv osjećaj

13 godina
Battlefield 4

Bok ljudovi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

I, što si otkrio, do čega su gubitci paketa? Loš poštar?

Twitter: @191x7
13 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Izgleda da nisam ja kriv, i na mobitelu ista stvar. Ali mobitelima nije bas za vjerovati, pa cu jos isprobati i sa zeninim laptopom.

Malo sam provjerio forume, nitko na podrucju Vz nema problema, tak da je izgleda nesto vezano za moju liniju (router, parica, dslam...). A naravno da je vikend pa moram cekati da mi se javi netko iz tehnicke sluzbe...

A sto je najcudnije, nekad imam  100% packet loss u trajanju od sekundu-dvije, igra doslovno stoji, i nakon tog vremena krene dalje, kao da se nista nije dogodilo. Ko bi rekao da je BF postao tako tolerantan :)

Prije se crashao ako je muha prdnula u blizini routera.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2015 10:26 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 4

Znaci, ja sam nitko iz Vž županije. Moj ping je prava sića

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ivanec kaže...

Znaci, ja sam nitko iz Vž županije. Moj ping je prava sića

Tebe sam prvog pitao i rekao si da samo u BF imas probleme i da sumnjas u Origin!

Jesi uspio skuziti sto se dogada?

16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Tebe sam prvog pitao i rekao si da samo u BF imas probleme i da sumnjas u Origin!

A i ti isto našao di ćeš pitat... PM su mi još uvijek upaljene, a ja sam ovdje kakti neki poluekspert za te žičane i bežične probleme...

My name is Legion... For we are many!
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Izgleda da nisam ja kriv, i na mobitelu ista stvar. Ali mobitelima nije bas za vjerovati, pa cu jos isprobati i sa zeninim laptopom.

Malo sam provjerio forume, nitko na podrucju Vz nema problema, tak da je izgleda nesto vezano za moju liniju (router, parica, dslam...). A naravno da je vikend pa moram cekati da mi se javi netko iz tehnicke sluzbe...

A sto je najcudnije, nekad imam  100% packet loss u trajanju od sekundu-dvije, igra doslovno stoji, i nakon tog vremena krene dalje, kao da se nista nije dogodilo. Ko bi rekao da je BF postao tako tolerantan :)

Prije se crashao ako je muha prdnula u blizini routera.

Ista se stvar i meni događa ali samo jednom u nekoj partiji. Mislim da nema veze s netom jer sam na optici 40/10 Mb/s i tu definitivno nemam preskakanja.

Btw ponukan postom o page fileu išao sam i to mijenjati ali ista se stvar dogadja. Osim toga nakon predzadnjeg Origin updatea pri pokretanju Origina javlja mi da sam u nekakvom Win kompatibilnom modu ali ni tu nije nista proimjenjeno nakon updatea.

battlelog pukycro
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A i ti isto našao di ćeš pitat... PM su mi još uvijek upaljene, a ja sam ovdje kakti neki poluekspert za te žičane i bežične probleme...

Ma ne, njega sam pitao dal je rjesio svoj problem jer mi je rekao da ima probleme s pingom, al drugacije simptome :)

Evo, kad testiram vezu s nekim drugim racunalom, javim rezultate.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice