dobro jutro .. Nego jel ja vidim dobro i da su oni izbacili mape za koje smo glasali ? Ako jesu jesu izbacili i rezultate votemapa ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro jutro .. Nego jel ja vidim dobro i da su oni izbacili mape za koje smo glasali ? Ako jesu jesu izbacili i rezultate votemapa ?
Je li krenuo PC DLC za Hardline?
Ti si stvarno počeo kasniti. 9h??? Gdje su oni sretni dani kad si bio nasmijan u 3 u jutro? Sad s čak i postao ozbiljniji s postovima. Nešto nije u redu
Neradni dan je kod nas. Nemam pojma kakav je praznik, da budem iskren... (dan državnosti možda?)
Mislio sam sinoć igrati ali na kraju nisam - otišao sam rano leći (mislim oko 10) i svejedno sam dobro odspavao. Baš sam zadovoljan
Ustajem se uglavnom i dalje relativno rano (oko 5) da poradim na fuševima prije nego odem na bauštelu. Samo što se ne sjetim ovdje napisati ništa, ili mi se jednostavno ne da.
Jedna mapa. Dali su rezultate. Pogledaj 2-3 stranice unatrag.
Samo što se ne sjetim ovdje napisati ništa, ili mi se jednostavno ne da.
Trese te neka kriza ili si samo "spreman" za godišnji?
Samo što se ne sjetim ovdje napisati ništa, ili mi se jednostavno ne da.
Trese te neka kriza ili si samo "spreman" za godišnji?
Zali se na prekomjernu erekciju zadnjih par dana ... nemam pojma sto mu bi.
I passat je kupljen nov novcat. Uskoro cu se morati oprostiti od njega i sve me srce boli ...
Pa nemoj ako te lipo služi, osim ako kupuješ novog.
Zena pizdi da hoce nesto vislje radi ledja ... a i passat mi ima 143k ... ako jos cekam, cijena pada, dolaze servisi ovoga, onoga, a osiguranje kosta kao i prije ... na kraju ispadne da ce me redovni servis s godisnjim osiguranjem ispasti kao pola cijene auta ...
A digao mi se brk na seat alhambru ...
Kažu da je Alhambra jedna od boljih varijanti Sharan-a.
Samo pazi da ti ovaj TDI nije sa Siemens-ovim diznama (uglavnom su na 170 KS modelima), jer dosta često rikavaju.
Passat prodan, Sharan kupljen. 177KS verzija, pojma nemam za dizne ali zato je tu garancija :)
I passat je kupljen nov novcat. Uskoro cu se morati oprostiti od njega i sve me srce boli ...
Pa nemoj ako te lipo služi, osim ako kupuješ novog.
Zena pizdi da hoce nesto vislje radi ledja ... a i passat mi ima 143k ... ako jos cekam, cijena pada, dolaze servisi ovoga, onoga, a osiguranje kosta kao i prije ... na kraju ispadne da ce me redovni servis s godisnjim osiguranjem ispasti kao pola cijene auta ...
A digao mi se brk na seat alhambru ...
Kažu da je Alhambra jedna od boljih varijanti Sharan-a.
Samo pazi da ti ovaj TDI nije sa Siemens-ovim diznama (uglavnom su na 170 KS modelima), jer dosta često rikavaju.
Passat prodan, Sharan kupljen. 177KS verzija, pojma nemam za dizne ali zato je tu garancija :)
Ako je common rail (a vjerojatno jeste jer su pumpa dizna odavno izbacili) onda nema brige...
Ako je common rail (a vjerojatno jeste jer su pumpa dizna odavno izbacili) onda nema brige...
Nov novcat, datum silaska s prozivodne trake je travanj 2015.
Onda ne valja ništa
Uh, posebno taj mjesec u godini nije dobar za auta. Kažu nešto s vlagom, ne znam. Ugl zeznuo si se jbg.
Bastardo, jesi vidio kako zavist izlazi van iz ovih nekih.
Kako god, sretno s autom!
Fala cika Tomo. Prilozim koju sliku kad stigne :)
Neradni dan je kod nas. Nemam pojma kakav je praznik, da budem iskren... (dan državnosti možda?)
Dan državnosti kljuse jedno
Idem javiti Ivancu da neznas kada je!
A vidim da ni zastavu nije stavio na kuću...
Dan državnosti kljuse jedno
Idem javiti Ivancu da neznas kada je!
S obzirom da sam danas imao 4-5 razgovora sa agentima u Irskoj - reklo bi se da mi nije baš stalo do dana državnosti
A vidim da ni zastavu nije stavio na kuću...
Kod nas u selu samo lažni invalidi i kojekakvi uhljebi stavljaju zastave. Što veća - to veći domoljub (odnosno mirovina)!
Jedino moja zgrada u cijeloj ulici ima zastavu... A parking sadrži uglavnom mercedese, bmw-e i ostala kola njemačke proizvodnje...
Jedino moja zgrada u cijeloj ulici ima zastavu... A parking sadrži uglavnom mercedese, bmw-e i ostala kola njemačke proizvodnje...
I svi tvoji.
S obzirom da sam danas imao 4-5 razgovora sa agentima u Irskoj - reklo bi se da mi nije baš stalo do dana državnosti
Joj daj ne kakaj. Nema sanse da odes nekam van. Previse ti je kroejša u srcu.
Kako otkljucati na ssr-61 flir i irnv? imam 4500 killova, 44 stars
Trebali su ti biti u sivim Battlepack-ovima koje si dobivao do prvih 5 service star-ova.
Na našem serverun sam banao nekog lika TigerNa19. Ispade neki naše gore list. Fino sam ga pitao šta će mu damage boost na Abakanu a on se pravio englez.
Nisam onako nikad padao kao od njega večeras. I ne samo ja.
Ako neko misli da sam promašio, i da je lik dobar ko cvjetić, neka ga odbana.
Mislim da bi i Švarceneger u Commandu od njega popušio.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/TigerNa19/stats/377026286/pc/
Trebali su ti biti u sivim Battlepack-ovima koje si dobivao do prvih 5 service star-ova.
nije mi jasno zasto nisam dobio, znaci sve imam, i u profilu pise da sam otvorio sve packove ali toga nema, mozda premium treba imati?
nije mi jasno zasto nisam dobio, znaci sve imam, i u profilu pise da sam otvorio sve packove ali toga nema, mozda premium treba imati?
Nema veze s Premium. Bilo je nekih bug-ova s attachmentima, pa možda si taman na to naletio bio.
Ako nisi lvl 140, možda dobiješ i u kojem zlatnom Battle-packu.
rjeseno... glupi range findre kad imas onda ne moze stavit flir ili irnv
66lvl sam
Dobro jutro gospodo!
Dobro jutro gospodo!
I dame.
Dobro jutro gospodo!
I dame.
Nema, veki ih je sve poplašio... Eventualno vještica i tetka.