Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.613.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Skilledžija kaže...
RedRocco kaže...

A nemam pojma ja o tome. Jedino ako oćeš ovaj novi hostel u lovranu piše da je od 15 do 30 ojra noćenje. Ovi hoteli tu su ti dosta skupi mislim da su od 60 ojra pa nadalje noćenja.

Jedino da dođeš pa pitaš po ovim obiteljskim kućama šta iznajmljuju stanove po ljeti ali mislim da ni ti baš nisu za siću. Jebi ga možemo ić pitat todorića i keruma u ACI marinu da li će ti dat da budeš na njihovim jahtama preko ljeta.

Pa uzmi ga ti doma tjedan dana.

Njemu s kontinenta nije bitno gdje je, važno da ima more :)

Nemam ja mjesta. Hebi ga nemamo svi koji smo na moru apartmane od 100 kvadrata.

Nek pričeka da dobijem eurojackpot pa budemo onda nadrogirani hodali svaki tjedan na drugoj strani svijeta u prajvet vilama punoj azijatki, ukrajinki, latina, afrikanki.

13 godina
RedRocco kaže...
Skilledžija kaže...
RedRocco kaže...

A nemam pojma ja o tome. Jedino ako oćeš ovaj novi hostel u lovranu piše da je od 15 do 30 ojra noćenje. Ovi hoteli tu su ti dosta skupi mislim da su od 60 ojra pa nadalje noćenja.

Jedino da dođeš pa pitaš po ovim obiteljskim kućama šta iznajmljuju stanove po ljeti ali mislim da ni ti baš nisu za siću. Jebi ga možemo ić pitat todorića i keruma u ACI marinu da li će ti dat da budeš na njihovim jahtama preko ljeta.

Pa uzmi ga ti doma tjedan dana.

Njemu s kontinenta nije bitno gdje je, važno da ima more :)

Nemam ja mjesta. Hebi ga nemamo svi koji smo na moru apartmane od 100 kvadrata.

??? Kako to?? :-o

EDIT:

BF4 Squad Conquest (za sad samo CTE)

Tko još nije vidio ništa o njemu:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 1:24 (CyberDemonVZ).
13 godina
Battlefield 4

Dobro juuutro!

Dajte izvješće s jučerašnjeg meča!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4
Tko zna jeli netko preživio??
battlelog pukycro

1 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Jutro. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Dobro juuutro!

Pa jel nisi bio na TS-u kasnije?

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 4

jutro curice...

Kako prodje sinoc onda?

Origin - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dobro juuutro!

Jesi ih pita šta su ki pičke pobigli s lokera

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel odigrana uopće treća? Ja sam nabio trticu prekjučer pa sam jedva sjedio a i vidio sam da vas je bilo viška pa sam utekao da bolji igrači ostanu.

BTW - Jopis očekujemo da se ispričaš ivanecu

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
11 godina
Volume kaže...

Ko?daj detaljnije malo?

Origin - hrka11
14 godina
hrka11 kaže...
Volume kaže...

Ko?daj detaljnije malo?

A pola njihovih. Prvo pola njih prije partije da im je kasno, ostalo ih desetak. Dali im malog čarapu da nas ima isto, al ih opet prigazili pa valjda od živaca počeli izlaziti sa servera. Vidija sam samo u chatu da onaj njihov glavni piše nešto da su njegovi pičke i da je raspad sistema. 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
hrka11 kaže...
Volume kaže...

Ko?daj detaljnije malo?

A pola njihovih. Prvo pola njih prije partije da im je kasno, ostalo ih desetak. Dali im malog čarapu da nas ima isto, al ih opet prigazili pa valjda od živaca počeli izlaziti sa servera. Vidija sam samo u chatu da onaj njihov glavni piše nešto da su njegovi pičke i da je raspad sistema. 

Pregazili smo ih po plitak potok. 

Ali onaj njihov glavni je stvarno OK lik što je je..

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 8:57 (amater_2).
17 godina
Battlefield 4

Ukratko, protivnika je bilo manje više 12 od početka. Nas je bilo skoro 20 (ovisno o dobu večeri).

Čarapica i Kuky su se prebacili kod njih da igramo 14 vs 14 (čarapica se vratio ako se ne varam, imali su Kuky-a i XII Mirotvorca).

Prva mapa, Rogue Transmission Conquest Small - postavili smo taktiku da igramo kao RU, pa na restartu runde bili kinezi i u letu se prilagođavali.

Runda je išla lijevo desno, Štef nas je prcao s tenkom (očekivano), čak je imao i po dva miniona sve dok ga Špelac jednom nije naflenkao, ja se spawnao na njega pa dva RPG-a zguza nije pomoglo toj trojici. Na kraju pristojna pobjeda.

Druga mapa, Zavod Conquest Small. Oni su maksimalno koristili Transport Chopper pa su nam stalno uzimali zastavu najbližu deploymentu. Uglavnom su vodili po stotinjak ticketa razlike, naš tenk je često stajao prazan u bazi (mislim da onaj koji je bio dogovorno zadužen za njega da je ispao iz igre ili što već). Pred kraj smo imali 3 od 4 zastave i skoro smo ih zbleed-ali, izgubili smo s 20-ak ticketa razlike na kraju.

Treća mapa, Lockeri Conquest Large, ovo smo počeli tipa 12 vs 12, par minuta se igralo tako dok nismo uzeli 3 zastave pa su oni počeli quitati, tako da su manje više igrali s dva igrača manje skoro cijelu rundu. Nisu imali šanse u takvoj postavi. Pred kraj je njih ostalo 8.

S obzirom da oni nisu imali kompletnu ekipu, recimo da je to bio malo jači trening nego Public, ne znam da su imali Ps0 ekipu (znaju ovi koji su ostali igrati Domination) šta bi bilo s nama...

Svaka čast na odigranome, malo mi se ne da upload-at, ima malo previše psovki (svi smo bili u istom TS kanalu). Moj whine se ne čuje jer sebe ne snimam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 8:47 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 8
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dobro juuutro!

Izvoliš.

http://i.imgur.com/AMnHKyj.jpg

http://i.imgur.com/F1RqYI9.jpg

http://i.imgur.com/zU9S6Nd.jpg

Dakle, 2:1 za nas ovaj put. Što se tiče ovog za kvitanje, sve je Štef objasnio zadnjom rečenicom vidljivom na ss-u.

Friday kaže...

Jel odigrana uopće treća? Ja sam nabio trticu prekjučer pa sam jedva sjedio a i vidio sam da vas je bilo viška pa sam utekao da bolji igrači ostanu.

BTW - Jopis očekujemo da se ispričaš ivanecu

Je, odigranja je treća, jedva, jer su im pojedinci kvitali iz samo njima znanih razloga.

Ovo drugo neću komentirati, samo ću reći da za takve postoje dvije,tri provjerene ustanove u Hr.

14 godina
amater_2 kaže...

Pregalzili smo ih po plitak potok. 

Zato su i počeli izlazit da ispadne da smo ih dobili s pun k ljudi manje... Je, nisam ništa ni reka protiv njega 

A ona pravila neka se poštuju sva ili neka se drugi put igra bez pravila. Jbt glitchaju i kempaju po krovovima a zabranili su sva oružja s kojim ih se može skinit s tih pozicija. Pa jbt ako ćeš već igrat po pravilima onda budi fer pa igraj muški, a ne izvodit onakva sranja čim vide da se partija gubi. 

Malo mi je falilo da svega napišem u chatu... 

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Pregalzili smo ih po plitak potok. 

Zato su i počeli izlazit da ispadne da smo ih dobili s pun k ljudi manje... Je, nisam ništa ni reka protiv njega 

A ona pravila neka se poštuju sva ili neka se drugi put igra bez pravila. Jbt glitchaju i kempaju po krovovima a zabranili su sva oružja s kojim ih se može skinit s tih pozicija. Pa jbt ako ćeš već igrat po pravilima onda budi fer pa igraj muški, a ne izvodit onakva sranja čim vide da se partija gubi. 

Malo mi je falilo da svega napišem u chatu... 

Dobro jutro ekipa...

Znaci ljepo ste ih izmasirali. Ako bude uzvrata bas bi ja volio jedamput zaigrati. Cestitke svim akterima, nekak ispada da su kiseli gubitnici.

Hello...
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Runda je išla lijevo desno, Štef nas je prcao s tenkom (očekivano), čak je imao i po dva miniona sve dok ga Špelac jednom nije naflenkao, ja se spawnao na njega pa dva RPG-a zguza nije pomoglo toj trojici. Na kraju pristojna pobjeda.

Mislim da sam iz nekog čudnog razloga s njim imao 4-0 negdje oko polovice partije

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...

Mislim da sam iz nekog čudnog razloga s njim imao 4-0 negdje oko polovice partije

Ma nema tu sta cudno bit,pa ti si pro to se zna...sta ti je. 

Ajde nek ste ih rijesili...Samo drugi put nek ih se 16 skupi ili odma nek kazu da nece igrat,otisa sam od kuce u mostar radi toga,a na kraju nisam ni igra jer me izbacilo i neko drugi uletio dok se meni pokrenilo ponovo.

Origin - hrka11
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Što ima novoga u svijetu bojišta? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Ivanec je u chat napisao "jopisu srbine" i otišao sa servera

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
NiramX kaže...

Ivanec je u chat napisao "jopisu srbine" i otišao sa servera

Reci im Petko!!!

14 godina
ivanec kaže...

Reci im Petko!!!

Ti si pola partije drka po chatu umisto da igraš, drugi put dođi na ts, ne grizemo... 

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 9:25 (Volume).
16 godina
Battlefield 4

Nisam nikog vrijeđao. Bas sam se dobro zajebavao. Kad taj momak, jopis ili kak vec, pocne mi pretiti?  I sad me smjesta i ustanove?  Ja mislim, mozda nisam u pravu,  da bi ti trebao u ustanove poput OŠ i SŠ pa dalje. Ali obavezno procitati i poneku knjigu i knjigicu:)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
ivanec kaže...

Reci im Petko!!!

Ti si pola partije drka po chatu umisto da igraš, drugi put dođi na ts, ne grizemo... 

A daj pravi se javil. Eno ih na krovu...... Ovo ono

14 godina
ivanec kaže...

Da si manje tipka, a više igra možda bi i dobili. Ti si nas košta onih 20-ak tiketa. Pusa

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

steta za zavod...bilo je knap na kraju

nisam neki takticar al mozda bi bilo bolje da smo na B i C postavili po jedan squad fixno i jedan squad na A koji uletava po potrebi na B i C

Al sta je da je lijepo ih je bilo gledat kak bjeze s lockera pogotovo nakon base rape-a

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 9:44 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
ivanec kaže...

Da si manje tipka, a više igra možda bi i dobili. Ti si nas košta onih 20-ak tiketa. Pusa

Ja mislim da je ipak Teknokyo kriv jer ih nije napunio

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
17 godina
Battlefield 4

ivanec, očekivalo se da će protivnik doći u punom sastavu i da će se igrati za ozbać, tako smo se i mi trebali odnositi.

Ti si na žalost većinu vremena pisao po chat-u i zezao se (radi to na public-u, nije problem), i samo na našoj strani dizao tenzije bez veze.

Ne treba nam to dok pokušavamo igrati taktički i organizirano.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

ivanec, očekivalo se da će protivnik doći u punom sastavu i da će se igrati za ozbać, tako smo se i mi trebali odnositi.

Ti si na žalost većinu vremena pisao po chat-u i zezao se (radi to na public-u, nije problem), i samo na našoj strani dizao tenzije bez veze.

Ne treba nam to dok pokušavamo igrati taktički i organizirano.

Imao je tremu, pa ju razbijao na pomalo neobičan način.

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

[G] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 4
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice