Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.636.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

Ma nije na prodaju

Jedan je poklon Špelcu, druga dva su za mene. Samo ih mora flashati ili što već, ja sam preglup da ih pretvorim u APove (probao sam)

My name is Legion... For we are many!
13 godina
Battlefield 4

Da li je ovo neki novi perk "bunny hopping" ili je malo modificirao igru

Od oko 18 sekunde videa počevši od mjesta gdje se nalazi pa do kretanja poslije. Ili sam ja prestar za ovo

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/594832848154293312/248644921/      ...i lijep skor u toj partiji tako da ima još nešto vjerojatno

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Fougnoule/

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 16:50 (MRSKI).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Nabrojite mi davatelje servera s dobrom / najboljom uslugom. Po mogućnošću da serveri mogu biti iz Ujedinjenog Kraljevstva ili Nizozemske.

Trebam par opcija. I neću server kinez. XD

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
191x7 kaže...

Nabrojite mi davatelje servera s dobrom / najboljom uslugom. Po mogućnošću da serveri mogu biti iz Ujedinjenog Kraljevstva ili Nizozemske.

Tebi su svi Kinezi. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro ekipa!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

Koliko znam svi provajderi ti daju na izbor uk, nizozemsku i švabiju. Zašto misliš da bi server bolje radio u te dvi zemlje? 

Osobno 4netplyers i gamed.de serveri mi se čine nekako najbolji od svih na kojima sam igra 

Friday kaže...

Dobro jutro ekipa!

Haha nisi normalan jbt Jutro! 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...

Dobro jutro ekipa!

To je samo tehnički jutro, a realno je još noć. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4

Jutro  curke. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Jutro dječaci!

Evo malo dojmova od zadnjih para dana, prije toga 2 tjedna nisam ni igrao BF4. Čak sam skinuo i CTE i probao novu mapu.

Spojio sam se na Danny-a, 18 ticketa do kraja kada sam ušao:

Dečkima u heliju se sviđao moj SRAW, pogledajte chat:

Killstreak, nije za Top Plays, ali onako, nije ni za bacit:

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Čak sam skinuo i CTE i probao novu mapu.

Ja jučer popodne skinija, mislija sam da će biti dosadna ali na kraju sam odigra 2 ure u komadu  Mapa mi je skroz ok samo da se mene pita ubacija bi još koje vozilo, little bird možda... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Killstreak, nije za Top Plays, ali onako, nije ni za bacit:

Kako neobičan "metalni" zvuk ima ta puška

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Kako neobičan "metalni" zvuk ima ta puška

Je, zato sam je malo i "iskopao" zbog specifičnog zvuka. Ima relativno dobar hipfire, ali ostalo joj baš ne ide u prilog (brzina metka, drop, veličina "magazina" itd.)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 9:09 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Je, zato sam je malo i "iskopao" zbog specifičnog zvuka. Ima relativno dobar hipfire, ali ostalo joj baš ne ide u prilog (brzina metka, drop, veličina "magazina" itd.)

Ja vrlo rijetko snajpam - vjerojatno zato što suckam u tome. Ali u subotu sam bio primoran na lost islands mapi. Mislim da je 80% ljudi bilo recon. Ne možeš se pomaknuti a da te ne rokne metak. Čak sam neloše odigrao - imao sam 34 killa sa snajperom što mi je rekord u rundi

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Jutro curice!!!

Dobro bilo sinoc na chainlinku..skroz...iako je inf only, nase zrakoplovstvo je satralo njihovo.

Piloti ce znati o cemu pricam 

Ja se zaribao i kupio Humble bundle 2 paket...ajme kolko gigabajta za 10€...pa malo isprobavam nove i nostalgicno palim stare igre....

Ps e znate kaj vidio sam Voljuma na mapi...majke mi... prvo sam pomislio da je DICE stavio novi easter egg al on je bio glavom, bradom i  AEKom !!

Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

LOL situacija u subotu navečer. Već je bilo prošlo 1 u noći, ja taman završio partiju i kontam na spavanje. Iskoči mi obavijest da se dama spaja na server. Pogledam, a ono chainlink server - 4.000 ticketa. Vjerojatno je završio taman da napravi malom doručak

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

LOL situacija u subotu navečer. Već je bilo prošlo 1 u noći, ja taman završio partiju i kontam na spavanje. Iskoči mi obavijest da se dama spaja na server. Pogledam, a ono chainlink server - 4.000 ticketa. Vjerojatno je završio taman da napravi malom doručak

Pfft, Dama si je našao svoj Headglitch spot, pa igra jednom rukom, a drugom je mogao raditi i doručak.

A na Chainlinku ionako brzo iscure ticketi (uglavnom), a ako ne onda imaš i time limit, ali rijetke su runde da se sjećam da su bile stvarno napete.

14 godina
mrfloyd kaže...

Jutro curice!!!

Dobro bilo sinoc na chainlinku..skroz...iako je inf only, nase zrakoplovstvo je satralo njihovo.

Piloti ce znati o cemu pricam 

Ja se zaribao i kupio Humble bundle 2 paket...ajme kolko gigabajta za 10€...pa malo isprobavam nove i nostalgicno palim stare igre....

Ps e znate kaj vidio sam Voljuma na mapi...majke mi... prvo sam pomislio da je DICE stavio novi easter egg al on je bio glavom, bradom i  AEKom !!

Ma jebo ćejnlink, nije to za mene... Odigrali još 2-3 partije dobrog starog cq-a i u krevet 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

BTW, CTE...

SRAW je puno manje upravljiv, ali ajde, još može poslužiti.

Ali UCAV 

Nemaš ga odmah kada se spawnaš, nisam točno mjerio, ali dobiješ ga tek 30-60 sekundi nakon što se spawnaš. Ako pogineš u međuvremenu, opet moraš čekati toliko na novi. Praktički beskoristan na taj način.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
TomoR kaže...

BTW, CTE...

Ali UCAV 

Nemaš ga odmah kada se spawnaš, nisam točno mjerio, ali dobiješ ga tek 30-60 sekundi nakon što se spawnaš. Ako pogineš u međuvremenu, opet moraš čekati toliko na novi. Praktički beskoristan na taj način.

Ovo je dan žalosti za petka i njegovog kuma. 

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Bezveze, UCAV uopće nije OP. Ja sam od UCAV-a poginuo možda 2 puta u zadnjih 6 mjeseci. Drkaju po stvarima koje su OK...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Bezveze, UCAV uopće nije OP. Ja sam od UCAV-a poginuo možda 2 puta u zadnjih 6 mjeseci. Drkaju po stvarima koje su OK...

A koliko su drugi puta poginuli od tvog UCAV-a?

EDIT:

Ovaj je do prije koji misec sa nama igra na TS-u. Pogledajte koliko ima "ubistava" sa UCAV-om:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/croPath/stats/247475264/pc/

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 10:09 (amater_2).
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Friday kaže...

A koliko su drugi puta poginuli od tvog UCAV-a?

1000 puta u zadnjih nekoliko mjeseci. S obzirom na količinu igrača sa kojima sam igrao - sića.

Pazi, radi se o oružju koje možeš ispucati samo jednom u cca 2 minute. Uglavnom svaki drugi-treći nešto pogodi. Pa ti sad vidi koliko ljudi možeš s time naslagati. Rekord mi je 20-ak u jednoj rundi (sa pun qurac ticketa).

A zašto to diraju - zbog heli whore likova kojima ne paše što ne mogu rejpati cijelu rundu. Da se ubiješ...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Ma naporan je, sinoć u 10min kojih sam proveo na chainlinku mi tri puta za redom doleti u facu čim se spawnam. Nije op, al dovede u stanje da bi komp bacija u tri pm kad me tako ubije... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Friday kaže...

1000 puta u zadnjih nekoliko mjeseci. S obzirom na količinu igrača sa kojima sam igrao - sića.

Pazi, radi se o oružju koje možeš ispucati samo jednom u cca 2 minute. Uglavnom svaki drugi-treći nešto pogodi. Pa ti sad vidi koliko ljudi možeš s time naslagati. Rekord mi je 20-ak u jednoj rundi (sa pun qurac ticketa).

A zašto to diraju - zbog heli whore likova kojima ne paše što ne mogu rejpati cijelu rundu. Da se ubiješ...

Meni osobno ne smeta ta igračka. Do sad sam poginija možda 100x od tog čuda (većinom su me jopis ili veki ubili sa tim)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 10:17 (amater_2).
17 godina
TomoR kaže...

BTW, CTE...

Ali UCAV 

Ne rzumijem zašto diraju SRAW????

To je jedini counter protiv dobrih pilota helija.

Nije da se koristim puno sa njime, ali kada pogledaš Bc2 pa Bf3 i sada Bf4 vidi se koliko je falio u 3jci....

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Ovaj je do prije koji misec sa nama igra na TS-u. Pogledajte koliko ima "ubistava" sa UCAV-om:

Ma to je sića čovječe gledajući širu sliku...

Pa pogledaj recimo statistiku mrskog sa helijem - ima skoro 2 killa u minuti. Tako šta ti je sa UCAV-om NEMOGUĆE.

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Pa pogledaj recimo statistiku mrskog sa helijem - ima skoro 2 killa u minuti. Tako šta ti je sa UCAV-om NEMOGUĆE.

Misliš KENNY? 

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Iskreno se nadam da će ukinuti autoheal i neograničenu municiju za vozila. To užasno kvari igru...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro deckovi... Kak vam je prosel duble XP weekend? ja sam uspem lupiti nekoliko partije ali open no luck sa ekipama... Uvijek Ali uvijek u proteklih tjedan dana upadnem u gubitnicku ekipu... Mozda bi trebal bolje gledati kakvo je stanje na serveru prije nego upadnem...

Hello...

0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Da samo s helijem sudjeluješ u igri i može te skinit bilo šta. S ucavom se ukempa na drugom kraju mapu i čim krene partija samo rokni prema protivničkoj bazi. Još kad im komader baci onu kutiju pa imaju brži reload veselju nema kraja... 

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice