Inace volim ribu i jedem je 3-4 puta tjedno, ali cipla, pa ni zlatara, ne mogu ni zamislti da jedem!
Ja jednom tjedno uzmem konzerviranu tunjevinu (neka iz tajlanda) i to je to.
Inace volim ribu i jedem je 3-4 puta tjedno, ali cipla, pa ni zlatara, ne mogu ni zamislti da jedem!
Gledao sam galeba kako je ulovio cipla u Mrtvom kanalu i pustio ga na tendu od barke, kljucnuo dva puta i ostavio. Inace ti se galebovi hrane na odlagalistima otpada, onda mozete zamisliit kako su ti cipli u kurcu. Inace volim ribu i jedem je 3-4 puta tjedno, ali cipla, pa ni zlatara, ne mogu ni zamislti da jedem!
Zlatar (onaj s pješčanog morskog dna, ne iz boćatih voda) je jedna od najčišćih riba jer se hrani sitnim mekušcima s dna. Istina da nije ki orada i slične, ali spremljen na žaru nije loš
A sad bez jebe - pazi tu su znali naci zive pa .
Cilpi sa zutim "usima" su zakon ali ne iz uzgoja.
Ja sam ih znao nahvatat po kilu - dvije za dan , napravis vrsu od stare krletke za pola sata , nutra ubacis pola starog kruha i to je to .
Kad dodjemo kompa i ja na Mljet u ta 2,3,4 tjedna hranimo ribom pola sela pa cak i Slovence .
Imamo gradele od 2x1 m koje koristimo na dnevnoj bazi .
Svaka usporedba ribe netom ulovljene i ove kupljene ovdje u ribarnici je suluda.
PS- Voljum hvala na pozivu i ima da ih navucemo na pravu spizu .
Bolje uzmi u konzumu ili u kauflandu, blize ti je nego tajland!
Petkom se jede pita, riba je preskupa.
Mislum, riba je ok, pogotovo musaka od suhog bakalara ili fiš od fileta soma. Ne volim one girice, papaline i riblje vrste pune sitnih kostiju - ne volim se umoriti dok jedem.
A sto pametujes ... dodje mi da te scepam za gusu, upalim kameri i napravim YT reviev pravljenja perkelta od soma!
A i zasto je riba preskupa ... imas YT kanal s morem otpakiravanja jefitkanera, pa to se gleda ko ludo! Kad YT isplati mjesecnu zaradu na racun kupi kakvu finu ribu. Orada je sasvim ok. Pastati takodjer!
Osnova za pravljenje fiša je ŠARAN. Druge riječne ribe su manje-više dobrodošle ali osnova je šaran. Uvijek, bez iznimke!
To bi svi pravi slavonci, baranjci, mađari (pa i šokci, lale, bunjevci, srijemci... whatever) trebali znati!
Osnova za pravljenje fiša je ŠARAN. Druge riječne ribe su manje-više dobrodošle ali osnova je šaran. Uvijek, bez iznimke!
To bi svi pravi slavonci, baranjci, mađari (pa i šokci, lale, bunjevci, srijemci... whatever) trebali znati!
A evo i jedna lagana na temu pecanja ribe u Slavoniji
Neću ni pustiti, znam koja je 100%
Idemo s njima na cugu čim dođeš
Na lito nakon šta žena rodija vas zovem kod sebe na okupljanje. Alien i ja ćemo zaroniti i izvadit friške pa će te vidit šta je riba kad ja spremim
Oho, nešto sam propustio ili si upsio headshot stisnuti?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/2236345756961502630/
Imamo Mudin PM za Vjesticu :P
Na lito nakon šta žena rodija vas zovem kod sebe na okupljanje. Alien i ja ćemo zaroniti i izvadit friške pa će te vidit šta je riba kad ja spremim
Oho, nešto sam propustio ili si upsio headshot stisnuti?
Nisi nis propustio - sad je prvi put spomenuo.
Pa Voljum cestitke nek je zdravo .
Petkom se jede pita, riba je preskupa.
?
Srdela se ne čisti i nemaš se od čega umoriti, 25Kn/kg
Skuša nema kostiju, plava riba i fino zasiti, odlična kako got spremiš , 35Kn/kg
Trlja, pastrva, som.... ima ribe i pored brancina i orade, tako da......
Uzel bi BF4 (ukoliko mi se uopće isplati uzimati ga sada) Igrao sam ga prije na PS4 ali kako sam uzeo novi PC radije bih ga igral na PC-u
Ima u SD-u bf4 premium edition za 236kn pa cisto iz informacije, uzeti ili pricekati hardline?
Nisi nis propustio - sad je prvi put spomenuo.
Pa Voljum cestitke nek je zdravo .
Bravo Voljum, buum headshot ....
Čestitke i nek je zdravo....
Srdela se ne čisti i nemaš se od čega umoriti, 25Kn/kg
Skuša nema kostiju, plava riba i fino zasiti, odlična kako got spremiš , 35Kn/kg
Trlja, pastrva, som.... ima ribe i pored brancina i orade, tako da......
Bude i fileta soma za kupiti za smiješne novce. Šaran je sada prvi puta u duuugo vremena ispod 20 kn/kg!!! A ostalih pizdarija (oslić, aljaška kolja...) ima koliko hoćeš. Ja si kupim one neke žmrkljž riblje štapiće za 10 kn i ubijem se od tog paketa...
Uzel bi BF4 (ukoliko mi se uopće isplati uzimati ga sada) Igrao sam ga prije na PS4 ali kako sam uzeo novi PC radije bih ga igral na PC-u
Ima u SD-u bf4 premium edition za 236kn pa cisto iz informacije, uzeti ili pricekati hardline?
Ta igra na H se ovdje ne smije spominjati... Uzmi BF4 premium i ajde s nama na servere. Nećeš požaliti.
Imamo Mudin PM za Vjesticu :P
Bik te jebo... hahahah
Tak nekak sam i mislil. Budem se prošetao do sd-a onda po, cijena mi ne izgleda skupa, uzmem za vikend najvjerojatnije pa dođem.
Jako malo ljudi priča da će uzeti Hardline, a začudo BF4 je sve bolji i čak se neki stari igrači vraćaju..
Moja preporuka je uzeti BF4.
Imaš PayPal?
Ovo su upute za najjeftiniji BF4 (da postoji tema o kupovini BF4):
dali ste mi volju za jesti sa svojim gastronomskim savjetima, narucio lignje za 24 kn
Tak nekak sam i mislil. Budem se prošetao do sd-a onda po, cijena mi ne izgleda skupa, uzmem za vikend najvjerojatnije pa dođem.
Ulazi ovamo:
I ako se pokažeš dovoljno [G]ay, onda možda upadneš i u neke premium Platoone
narucio lignje za 24 kn
Opaaaa, bila plaća?
Ja lignje ne mogu smisliti. Probao svakakve i baš mi ne idu. Kod šogora na rabu probao domaće sa gradela... makakvi.
narucio lignje za 24 kn
Opaaaa, bila plaća?
Ja lignje ne mogu smisliti. Probao svakakve i baš mi ne idu. Kod šogora na rabu probao domaće sa gradela... makakvi.
Ti si poseban slucaj. Moja djeca jedu raznovrsniju hranu od tebe!
Jako malo ljudi priča da će uzeti Hardline, a začudo BF4 je sve bolji i čak se neki stari igrači vraćaju..
Moja preporuka je uzeti BF4.
Imaš PayPal?
Ovo su upute za najjeftiniji BF4 (da postoji tema o kupovini BF4):
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx?page=35&jumpto=4114744&sort=asc&view=flat
Bio sam tamo, $35 je BF4 Premium što ispadne oko 244kn, u SD je 250 - 5% sa daj mi 5% kodom = 236. Dollar je ojačao dosta.
narucio lignje za 24 kn
Opaaaa, bila plaća?
E, može se biti alergičan na lignje???
Do prije godinu dana sam ih jeo na sve moguće načine, doma, restoran..
I prije godinu dana pojedem jedne, i boli me želudac, a jednjak se kao stišće.. baš ružan osjećaj!
Mislim si, valjda neke stare na lošem ulju.
I probam još jedamput doma napraviti punjene... i opet.
I postalo mi sumnjivo.
I onda kupim onaj neki drek, prvaokutnog oblika, na odjelu s već pečenom hranom...
Zagrizem jedan griz. I kao da mi je dio jezika otupio, počne se stezat jednjak...
WTF?? :(
Svu drugu ribu jedem normalno...
WTF?? :(
Svu drugu ribu jedem normalno...
Vjerojatno je moguće. Čovjek može biti alergičan na sve osim na vodu, pa ono...
Ja sam shvatio da on jede samo ono što paše uz pivo!
Da paše čokolino i to bi jeo
Ooooo, tu se varaš... Ja na poslu jedem makaršta. Ali da vidiš šta moja milena sprema svaki dan. Uh!
Lignja friška, tek ulovljena je zakon. Ma ludilo.
Sajber, ako su to bile one ledove onda ko zna od kud je to. Biži od toga.
El se večeras okupljamo na serveru?
Da paše čokolino i to bi jeo
U ponedjeljak i srijedu ovaj tjedan ujutro prije posla - čokolino od litre mlijeka sa šest velikih žlica šećera. Isto to sam jeo i u prošli petak dok sam igrao